pa hajde mi objasnite kakve veze ima njegova pogreška i nesposobnost sa barcomFeco je napisao/la:Katalonska dobra vilamadridist je napisao/la:Tom Henning Ovrebo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
pa hajde mi objasnite kakve veze ima njegova pogreška i nesposobnost sa barcomFeco je napisao/la:Katalonska dobra vilamadridist je napisao/la:Tom Henning Ovrebo
Umij se jos jednom i vidjeces naslov temecatalonia je napisao/la:pa hajde mi objasnite kakve veze ima njegova pogreška i nesposobnost sa barcomFeco je napisao/la:Katalonska dobra vilamadridist je napisao/la:Tom Henning Ovreboidite pa smarajte uefa-u a ne nas ovdje na forumu
Yebo smece portugalsko nego pogledaj dva razlicita dozivljaja gola. I zbog ovog se Mesi voli - tako siguran, smiren i trijumfalan. A pogedaj onog drugog bolesnika.PatrickBateman je napisao/la:Kako Mourinho funkcionise ? Super je sve dok ne dodje kriza,poput ove veceras ili poput onih u El Classicima.
Da zasjeni losu igru,ili neefikasnost,ili bilo kakav problem u ekipi,napravi skandal o kojem ce se vise pricati nego o samom problemu. To radi vec dugo,dugo vremena i vecinu tako uspije naloziti.
bparena je napisao/la: Yebo smece portugalsko nego pogledaj dva razlicita dozivljaja gola. I zbog ovog se Mesi voli - tako siguran, smiren i trijumfalan. A pogedaj onog drugog bolesnika.![]()
Lica sretnika i pacenika.
Messi se evidentno gura od Uefe jer i kada nije bio najbolji igrac sezone kada je inter osvojio LP dobio je Zlatnu loptu... Iako je Sneijder tu sezonu prekucao sve konkurente, pa i jedan Diego Milito bio ispred ostalih...FKKrajina je napisao/la:bparena je napisao/la: Yebo smece portugalsko nego pogledaj dva razlicita dozivljaja gola. I zbog ovog se Mesi voli - tako siguran, smiren i trijumfalan. A pogedaj onog drugog bolesnika.![]()
Lica sretnika i pacenika.
Ronaldo je uvijek bio glumac i folirant:) ali opet covjek je trenutno drugi najbolji igrac na svijetu. Nek se veseli i radi sta hoceMeni je Messi drazi.
Covjek je no 1 svih vremena ,a ovako normalan i jednostavan igracDa Ronaldo obara ove rekorde i osvaja ovoliko trofeja,sto pojedinacnih sto ekipnih,ne smijem ni pomisliti kako bi se tek onda ponasao
Pa samo mi reci na osnovu cega je te sezone Messi dobio priznanje za najboljeg igraca kada je Sneider prekucao sve, pa samim tim i Messia jer je i u medjusobnom duelu Sneijder uz Milita bio najvaznija karika, a Messi se u tom dvomecu i nije istakao... I na kraju Sneijder sa Interom osvoji LP a Messi i Barcelona dobise pedalu....Johny je napisao/la:Ma kao sto ti rece bare , bare su![]()
Inace Pirlo i Nocerino su meni tu negdje samo sto Pirla gura UEFA i Platini.
Ja nigdje ne kazem da je Sneijder bolji od Messia, jer ko tako smatra on je za ludnice, al' realno Sneijder je trebao te sezone dobiti titulu za najboljeg fudbalera te god... Sneijder je te god vise doprinio nego Messi jer je Inter pored LP osvojio sve sto je mogao ostalo osvojiti, a Barca nije sve osvojila... Bio konstantan on ili ne(nije) on je te sezone trebao dobiti tu nagradu, i pametnom je dosta ko se gurao od strane organizacionskog odbora Mafie(Uefe) te sezone...Johny je napisao/la:Izvinjavam se.Nagrada za najboljeg igraca Svijeta nije nagrada za igraca koji je osvojio najvise trofeja u sezoni.Onu caroliju koju Messi uradi na jednoj utakmici je dovoljna da se vidi koliko odskace od ostatka Svijeta individualno.A to je upravo nagrada za najboljeg igraca Svijeta , dakle individualna nagrada.Sneijder je bio odlican te sezone , ali ne konstantan.Bio je prakticno pola sezone povrijedzen.Ovu nagradu niko ne zasluzuje vise od Messija.On je najbolji individualac na Svijetu daleko i igrac koji svojim djelima moze svaku ekipu potopiti.Mislim da navedeni tu nisu u mogucnosti
Koliko je taj Sneijder dobar igrac vidjelo se vec naredne sezone a to gledamo i danasBljesak od 2-3 dobra mjeseca te ne cini najboljim igracem na Svijetu nego konstanta i mogucnost konstantnog napretka.To je upravo ono sto radi ovaj vanzemaljac.Sa 24 godine uraditi sve ove stvari moze samo Messi i niko drugi mu nije ni do koljena.
Ja nigdje sebe nisam pobio jer sam rekao da je bitno biti najbolji igrac u cjelokupnoj sezoni, da bi dobio tu nagradu... Platini je bio najbolji igrac svog vremena al' je on to pokazao samo 2 sezone... Messi nije bio dominantan te sezone kao Sneijder i tu je kraj price, i budali je valjda jasno ko je to trebao dobiti...Johny je napisao/la:Pa ti sam sebe pobijes u recenici.Nevjerovatan si !
Prvo kazes da je nebitno da li on odigrao citavu sezonu na vrhunskom nivou a poptom govoris da je nebitno jel on u globalu bolji nego je bitno ko je bolji za citavu sezonu.Ja ti govorim da je Messi u 12 mjeseci bio 6 puta bolji igrac od Sneijdera.Sneijder je jedan obicni prosjek od igraca koji je totalno precjenjen.Njegovo znanje se vidjelo u Realu kada je Gagi grijao klupu.
Njegova sreca je bila da je igrao pod palicom Murinja i u ekipi imao onakvog majstora kao sto je Eto'o.Godinu nakon te , kada su ova dva otisla nestao je i Sneijder i postao igrac kakav je i bio prije toga.Dakle PROSJEK !
Usra ga sad i ti po tebi se onda nagrada za najboljeg igraca samo treba dati Messiu ili Ronaldu ?_Bad_boy je napisao/la:@Arogantni..na pogresnom si tragu sa svojim paralelama
-nad klasa igraca na svijetu je messi
-klasa ispod messi-a je ronaldo
1 klasa igraca:snajder,rooney,xavi,iniesta i sva ostala svjetska poznata imena da ne nabrajam proizvoljno
2 klasa igraca:70% igraca iz liga petice
3 klasa:tarabe i tak to koje nisu ni dobacile do lige petice
Samo Mesiju - Penaldo za nagradu dobije penal.red devil88 je napisao/la:Usra ga sad i ti po tebi se onda nagrada za najboljeg igraca samo treba dati Messiu ili Ronaldu ?_Bad_boy je napisao/la:@Arogantni..na pogresnom si tragu sa svojim paralelama
1 klasa igraca:snajder,rooney,xavi,iniesta i sva ostala svjetska poznata imena da ne nabrajam proizvoljno
bparena je napisao/la:Samo Mesiju - Penaldo za nagradu dobije penal.red devil88 je napisao/la:Usra ga sad i ti po tebi se onda nagrada za najboljeg igraca samo treba dati Messiu ili Ronaldu ?_Bad_boy je napisao/la:@Arogantni..na pogresnom si tragu sa svojim paralelama
Valjda se nagrada zove: Uefina nagrada za najboljeg igraca sezone, a ne nagrada za najboljeg igraca globalno...bparena je napisao/la:Samo Mesiju - Penaldo za nagradu dobije penal.red devil88 je napisao/la:Usra ga sad i ti po tebi se onda nagrada za najboljeg igraca samo treba dati Messiu ili Ronaldu ?_Bad_boy je napisao/la:@Arogantni..na pogresnom si tragu sa svojim paralelama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.