Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

catalonia
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la catalonia » 18 mar 2012, 15:25

Feco je napisao/la:
madridist je napisao/la:Tom Henning Ovrebo
Katalonska dobra vila ;)
pa hajde mi objasnite kakve veze ima njegova pogreška i nesposobnost sa barcom :?: idite pa smarajte uefa-u a ne nas ovdje na forumu
.

Feco
Kontakt:

Post Postao/la Feco » 18 mar 2012, 18:41

catalonia je napisao/la:
Feco je napisao/la:
madridist je napisao/la:Tom Henning Ovrebo
Katalonska dobra vila ;)
pa hajde mi objasnite kakve veze ima njegova pogreška i nesposobnost sa barcom :?: idite pa smarajte uefa-u a ne nas ovdje na forumu
Umij se jos jednom i vidjeces naslov teme ;)

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 19 mar 2012, 12:42

3 puta osvajac Ballon d'Or :) Osvoji li je jos jednom,u sta ne sumnjam,ipak ima samo 24 godine, postaje jedini na svijetu koji je osvojio 4 put i s tim najbolji svih vremena :)

Hejteri,ne serite :D

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 19 mar 2012, 13:01

mene si ubijedio svaka čast
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 19 mar 2012, 20:03

slika
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 22 mar 2012, 00:20

Kako Mourinho funkcionise ? Super je sve dok ne dodje kriza,poput ove veceras ili poput onih u El Classicima.
Da zasjeni losu igru,ili neefikasnost,ili bilo kakav problem u ekipi,napravi skandal o kojem ce se vise pricati nego o samom problemu. To radi vec dugo,dugo vremena i vecinu tako uspije naloziti.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 22 mar 2012, 00:42

PatrickBateman je napisao/la:Kako Mourinho funkcionise ? Super je sve dok ne dodje kriza,poput ove veceras ili poput onih u El Classicima.
Da zasjeni losu igru,ili neefikasnost,ili bilo kakav problem u ekipi,napravi skandal o kojem ce se vise pricati nego o samom problemu. To radi vec dugo,dugo vremena i vecinu tako uspije naloziti.
Yebo smece portugalsko nego pogledaj dva razlicita dozivljaja gola. I zbog ovog se Mesi voli - tako siguran, smiren i trijumfalan. A pogedaj onog drugog bolesnika. :)

Lica sretnika i pacenika.

slika
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 22 mar 2012, 16:37

bparena je napisao/la: Yebo smece portugalsko nego pogledaj dva razlicita dozivljaja gola. I zbog ovog se Mesi voli - tako siguran, smiren i trijumfalan. A pogedaj onog drugog bolesnika. :)

slika

Ronaldo je uvijek bio glumac i folirant:) ali opet covjek je trenutno drugi najbolji igrac na svijetu. Nek se veseli i radi sta hoce :) Meni je Messi drazi.

Covjek je no 1 svih vremena ,a ovako normalan i jednostavan igrac :) Da Ronaldo obara ove rekorde i osvaja ovoliko trofeja,sto pojedinacnih sto ekipnih,ne smijem ni pomisliti kako bi se tek onda ponasao :D

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 22 mar 2012, 17:33

FKKrajina je napisao/la:
bparena je napisao/la: Yebo smece portugalsko nego pogledaj dva razlicita dozivljaja gola. I zbog ovog se Mesi voli - tako siguran, smiren i trijumfalan. A pogedaj onog drugog bolesnika. :)

slika

Ronaldo je uvijek bio glumac i folirant:) ali opet covjek je trenutno drugi najbolji igrac na svijetu. Nek se veseli i radi sta hoce :) Meni je Messi drazi.

Covjek je no 1 svih vremena ,a ovako normalan i jednostavan igrac :) Da Ronaldo obara ove rekorde i osvaja ovoliko trofeja,sto pojedinacnih sto ekipnih,ne smijem ni pomisliti kako bi se tek onda ponasao :D
Messi se evidentno gura od Uefe jer i kada nije bio najbolji igrac sezone kada je inter osvojio LP dobio je Zlatnu loptu... Iako je Sneijder tu sezonu prekucao sve konkurente, pa i jedan Diego Milito bio ispred ostalih...
Da je dobar jeste, al' on nista bolji od Ronalda nije...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 22 mar 2012, 17:46

Messi dao vise golova nego Juventus ove sezone :lol:

Inace Pirlo i Nocerino su meni tu negdje samo sto Pirla gura UEFA i Platini. :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 22 mar 2012, 17:51

Johny je napisao/la:Ma kao sto ti rece bare , bare su :lol:

Inace Pirlo i Nocerino su meni tu negdje samo sto Pirla gura UEFA i Platini. :mrgreen:
Pa samo mi reci na osnovu cega je te sezone Messi dobio priznanje za najboljeg igraca kada je Sneider prekucao sve, pa samim tim i Messia jer je i u medjusobnom duelu Sneijder uz Milita bio najvaznija karika, a Messi se u tom dvomecu i nije istakao... I na kraju Sneijder sa Interom osvoji LP a Messi i Barcelona dobise pedalu....
To ti sve govori ko se gura.... A poredjenje Pirla i Nocerina je presmjesno, iako si bio sarkastican u tom, jer najboljeg kreatora svijeta poredis sa prosjecnim ital. igracem....
EDIT To za JUVE je inace jak argumenat jer kao sto vidim ovdje niko nije spomenuo JUVE osim tebe, sto znaci da u nedostatku argumenata spominjes tim koji simpatisem nicim izazvan jer sam ja pisao iskljucivo o direktnom guranju Messia od Uefe te sezone koje je bilo vise nego ocigledno....

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 22 mar 2012, 17:58

Izvinjavam se.Nagrada za najboljeg igraca Svijeta nije nagrada za igraca koji je osvojio najvise trofeja u sezoni.Onu caroliju koju Messi uradi na jednoj utakmici je dovoljna da se vidi koliko odskace od ostatka Svijeta individualno.A to je upravo nagrada za najboljeg igraca Svijeta , dakle individualna nagrada.Sneijder je bio odlican te sezone , ali ne konstantan.Bio je prakticno pola sezone povrijedzen.Ovu nagradu niko ne zasluzuje vise od Messija.On je najbolji individualac na Svijetu daleko i igrac koji svojim djelima moze svaku ekipu potopiti.Mislim da navedeni tu nisu u mogucnosti ;)

Koliko je taj Sneijder dobar igrac vidjelo se vec naredne sezone a to gledamo i danas ;) Bljesak od 2-3 dobra mjeseca te ne cini najboljim igracem na Svijetu nego konstanta i mogucnost konstantnog napretka.To je upravo ono sto radi ovaj vanzemaljac.Sa 24 godine uraditi sve ove stvari moze samo Messi i niko drugi mu nije ni do koljena.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 22 mar 2012, 18:15

Johny je napisao/la:Izvinjavam se.Nagrada za najboljeg igraca Svijeta nije nagrada za igraca koji je osvojio najvise trofeja u sezoni.Onu caroliju koju Messi uradi na jednoj utakmici je dovoljna da se vidi koliko odskace od ostatka Svijeta individualno.A to je upravo nagrada za najboljeg igraca Svijeta , dakle individualna nagrada.Sneijder je bio odlican te sezone , ali ne konstantan.Bio je prakticno pola sezone povrijedzen.Ovu nagradu niko ne zasluzuje vise od Messija.On je najbolji individualac na Svijetu daleko i igrac koji svojim djelima moze svaku ekipu potopiti.Mislim da navedeni tu nisu u mogucnosti ;)

Koliko je taj Sneijder dobar igrac vidjelo se vec naredne sezone a to gledamo i danas ;) Bljesak od 2-3 dobra mjeseca te ne cini najboljim igracem na Svijetu nego konstanta i mogucnost konstantnog napretka.To je upravo ono sto radi ovaj vanzemaljac.Sa 24 godine uraditi sve ove stvari moze samo Messi i niko drugi mu nije ni do koljena.
Ja nigdje ne kazem da je Sneijder bolji od Messia, jer ko tako smatra on je za ludnice, al' realno Sneijder je trebao te sezone dobiti titulu za najboljeg fudbalera te god... Sneijder je te god vise doprinio nego Messi jer je Inter pored LP osvojio sve sto je mogao ostalo osvojiti, a Barca nije sve osvojila... Bio konstantan on ili ne(nije) on je te sezone trebao dobiti tu nagradu, i pametnom je dosta ko se gurao od strane organizacionskog odbora Mafie(Uefe) te sezone...
Jer bio on najbolji igrac svijeta u ovom trenutku(nije) to nije vazno, vazno je kako odigra sezonu...
Jer je i Platini u svoje vrijeme bio najbolji igrac svijeta, pa je samo dobio titulu najboljeg igraca 2x i da se gledao kvalitet on bi to osvojio jos najmanje 4-5x, ali nije jer jednostavno Misel nije pokazivao to na terenu, kao sto ni Messi nije te sezone pokazao najvise... Al' opet to nije omelo celnike Mafie da nezasluzenu nagradu dadnu Messiu...

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 22 mar 2012, 18:21

Pa ti sam sebe pobijes u recenici.Nevjerovatan si !

Prvo kazes da je nebitno da li on odigrao citavu sezonu na vrhunskom nivou a poptom govoris da je nebitno jel on u globalu bolji nego je bitno ko je bolji za citavu sezonu.Ja ti govorim da je Messi u 12 mjeseci bio 6 puta bolji igrac od Sneijdera.Sneijder je jedan obicni prosjek od igraca koji je totalno precjenjen.Njegovo znanje se vidjelo u Realu kada je Gagi grijao klupu.
Njegova sreca je bila da je igrao pod palicom Murinja i u ekipi imao onakvog majstora kao sto je Eto'o.Godinu nakon te , kada su ova dva otisla nestao je i Sneijder i postao igrac kakav je i bio prije toga.Dakle PROSJEK !

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 22 mar 2012, 18:31

Johny je napisao/la:Pa ti sam sebe pobijes u recenici.Nevjerovatan si !

Prvo kazes da je nebitno da li on odigrao citavu sezonu na vrhunskom nivou a poptom govoris da je nebitno jel on u globalu bolji nego je bitno ko je bolji za citavu sezonu.Ja ti govorim da je Messi u 12 mjeseci bio 6 puta bolji igrac od Sneijdera.Sneijder je jedan obicni prosjek od igraca koji je totalno precjenjen.Njegovo znanje se vidjelo u Realu kada je Gagi grijao klupu.
Njegova sreca je bila da je igrao pod palicom Murinja i u ekipi imao onakvog majstora kao sto je Eto'o.Godinu nakon te , kada su ova dva otisla nestao je i Sneijder i postao igrac kakav je i bio prije toga.Dakle PROSJEK !
Ja nigdje sebe nisam pobio jer sam rekao da je bitno biti najbolji igrac u cjelokupnoj sezoni, da bi dobio tu nagradu... Platini je bio najbolji igrac svog vremena al' je on to pokazao samo 2 sezone... Messi nije bio dominantan te sezone kao Sneijder i tu je kraj price, i budali je valjda jasno ko je to trebao dobiti...
To za Eta i Murinja macku o rep(doduse jesu Mou i Eto zasluzni) al' je Sneijder te sezone najvise gurao Inter ka krovu Svijeta, a do krova svijeta ga nije omeo ni Messi ni Barca...
Dakle, nadam se da si shvatio poentu koje bio najbolji igrac te sezone i ko je trebao dobiti nagradu za najboljeg igraca, a sad je dr. stvar sto je Mafia drugacije odlucila....
Kraj price sa moje strane...

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 22 mar 2012, 18:50

@Arogantni..na pogresnom si tragu sa svojim paralelama
-nad klasa igraca na svijetu je messi
-klasa ispod messi-a je ronaldo
1 klasa igraca:snajder,rooney,xavi,iniesta i sva ostala svjetska poznata imena da ne nabrajam proizvoljno
2 klasa igraca:70% igraca iz liga petice
3 klasa:tarabe i tak to koje nisu ni dobacile do lige petice
:mrgreen:
-PAJA Fan Club!!

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 22 mar 2012, 18:59

_Bad_boy je napisao/la:@Arogantni..na pogresnom si tragu sa svojim paralelama
1 klasa igraca:snajder,rooney,xavi,iniesta i sva ostala svjetska poznata imena da ne nabrajam proizvoljno
Usra ga sad i ti po tebi se onda nagrada za najboljeg igraca samo treba dati Messiu ili Ronaldu ?
Glory Glory Man United !!! :D

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 22 mar 2012, 19:12

red devil88 je napisao/la:
Usra ga sad i ti po tebi se onda nagrada za najboljeg igraca samo treba dati Messiu ili Ronaldu ?
Samo Mesiju - Penaldo za nagradu dobije penal.

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 22 mar 2012, 19:45

bparena je napisao/la:
:lol: :lol:

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 22 mar 2012, 19:46

bparena je napisao/la:
Valjda se nagrada zove: Uefina nagrada za najboljeg igraca sezone, a ne nagrada za najboljeg igraca globalno...
Jer Messi mozda to jeste al' to nije pokazao u toj sezoni kada je dobio nagradu, jer je te sezone Sneijder bio tata za ostale i trebao je dobiti tu nagradu...

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.