Ti ko i ja , s kim igras ?Devil je napisao/la:Naravno,samo sto nisam usao ima 2 sedmice u FM.Sarajlijc@ je napisao/la:Ima li neko da igra LLM ?
Football Manager 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Football Manager 2012
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
ja ga doveo za 20 mil ali imao je 25 godina...znaci, nakon neke 4 sezone...e sad ne znam koliko na pocetku traze za njega...schmecker je napisao/la:Tesko da ces ga dobit za 25 mil., ja igram sa renom i barca i man.city mi nudili 46 mil. za njega i ja sam naravno sve odbio ali sam mu morao poboljsat ugovor. Skupi barem 30-35 mil. za njega.Arsenalisation je napisao/la:@Alan
Dovedes Vrsaljka za 2 miliona,i prodas ga sljedece(ukoliko zelis)sezone za cca 15 miliona![]()
P.S. Kad smo vec kod dovodjenja u moju masineriju su legli:
Drenthe-free
Muhammed Abu-free
Asenjo-free
Muniain-22(na 48 rata)
Aly Cissokho-13(isto,na 48 rata)
Walter Ferrari(neki stoper, wonderkid 16 godina)-2.5 miliona![]()
i M'biu na free k'o pricuvu za Bendera...
Trenutno imam prejak sastav u rangu sa Barcom i Realom sigurno,i moja jedina zelja sljedeceg prelaznog roka je da iscupam M'vilu od Rena(na rate nekih 25 miliona)jer je momak strasan igrac,evo 2 sezone ima prosjecnu ocjenu oko 8(nesto malo manje)a tek mu je 22 godine...
Malo kasnije postavim ss od taktike i to...
Mi nikada odustati necemo...
- Arsenalisation
- Kontakt:
@SCHMECKER evo bgm bio si u pravu ispod 30 nece da ga prodaju,a ja sam se zajebao jer sam na ljeto mogao doci do njega za nesto iznad 20 al' eto takav je menadzerski posao... 

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dogurao sam do championshipa sa Lutonom
Potrosio sam ukupno 30 k na nekog talenta iz Velsa ali nisam mu dao sansu neku veliku pa cu ga morati poslat na posudbu negdje.Ekipa koju sam jos od 5-te lige sastavljao od "odpadaka" iz vecih klubova uz par posudjenih igraca uspjela je da se nakon 6-7 godina vrati u championship
E haj sad mi preporucite par igraca koji mogu izboriti opstanak 

- harebianconero
- Kontakt:
Mozete li mi preporuciti neke dobre igrace za Juventus ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Joj brate meni je to glupo skroz svi iste igrace dovode :Sharebianconero je napisao/la:Mozete li mi preporuciti neke dobre igrace za Juventus ?
- harebianconero
- Kontakt:
Pa eto ako ima neki bas dobar, a mlad ...
Jos nesto :
Za svakog igraca, moze se otici na ''reports'' i vidjeti koja mu je najbolja ''rola'' na toj poziciji. Npr. za napadaca - poacher ili target man.. Sad me zanima jeli najbolje poslusati ono sto asistent kaze kako je najbolje da igra, ili da ja namjestim ....
Jos nesto :
Za svakog igraca, moze se otici na ''reports'' i vidjeti koja mu je najbolja ''rola'' na toj poziciji. Npr. za napadaca - poacher ili target man.. Sad me zanima jeli najbolje poslusati ono sto asistent kaze kako je najbolje da igra, ili da ja namjestim ....
Douglas Costa ( ubica , imao sam ga u juventusu ) , Muniain (St) , imas strasnog golmana (18/19 godina , wonderkid ) u Borusiji M. , onda onaj mali iz Basela ( Saqiri ) ...harebianconero je napisao/la:Mozete li mi preporuciti neke dobre igrace za Juventus ?
To su samo neki kojih se sjećam .. Jel trazis za neku određenu poziciju il samo "onako" ...
- harebianconero
- Kontakt:
Stoper mi je najpotrebniji, al bas kvalitetan .2343 je napisao/la:Douglas Costa ( ubica , imao sam ga u juventusu ) , Muniain (St) , imas strasnog golmana (18/19 godina , wonderkid ) u Borusiji M. , onda onaj mali iz Basela ( Saqiri ) ...harebianconero je napisao/la:Mozete li mi preporuciti neke dobre igrace za Juventus ?
To su samo neki kojih se sjećam .. Jel trazis za neku određenu poziciju il samo "onako" ...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Odbio sam Liverpul,WH,Fulam,Totenhem i Stoke 

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
kvalitetan za male pare ili moze i za velike pare ?harebianconero je napisao/la:Stoper mi je najpotrebniji, al bas kvalitetan .2343 je napisao/la:Douglas Costa ( ubica , imao sam ga u juventusu ) , Muniain (St) , imas strasnog golmana (18/19 godina , wonderkid ) u Borusiji M. , onda onaj mali iz Basela ( Saqiri ) ...harebianconero je napisao/la:Mozete li mi preporuciti neke dobre igrace za Juventus ?
Za zivot cijeli!
Davide Astori najjaci stoper od italijana, poslje Chiellinia
- Arsenalisation
- Kontakt:
Skuplji:Hummels,Subotic,A.Dominguez,Samba...harebianconero je napisao/la:Stoper mi je najpotrebniji, al bas kvalitetan .2343 je napisao/la:Douglas Costa ( ubica , imao sam ga u juventusu ) , Muniain (St) , imas strasnog golmana (18/19 godina , wonderkid ) u Borusiji M. , onda onaj mali iz Basela ( Saqiri ) ...harebianconero je napisao/la:Mozete li mi preporuciti neke dobre igrace za Juventus ?
Jeftiniji:Munoz(on je iz Palerma,ako se ne varam

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- harebianconero
- Kontakt:
Jel bolji od Bocchettia, jer je ovaj Bocchetti strasan ...ahmad_tz je napisao/la:Davide Astori najjaci stoper od italijana, poslje Chiellinia
@themaniacs - max nekih 25-30 M
Posto i sam igram s Juventusom koji me iznenadio sa velikim transfer budetom sigurno mozes dovesti jednog od ovih:harebianconero je napisao/la:Jel bolji od Bocchettia, jer je ovaj Bocchetti strasan ...ahmad_tz je napisao/la:Davide Astori najjaci stoper od italijana, poslje Chiellinia
@themaniacs - max nekih 25-30 M
Christopher Samba,Davide Astori,Yaroslav Rakitskyi(10 mil ga platio),Micah Richards(4,3 mil),Ryan Shawcross,Nicolas Otamendi,Mamadou Sakho,Sokratis Papasta.... ovi grci pa cudna prezimena,Kyriakos Papadopoulos kod mene igraju Chiellini i Bonucci i pogledaj statistiku prosle i ove sezone sto se golova tice bolje od mnogih napadaca sve sami korneri...
http://i.imgur.com/muBRq.jpg
http://i.imgur.com/7IrhM.jpg
http://i.imgur.com/FGXHx.jpg
A za ostale pozicije dobri su Radja Nainggolan(10 mil),Thiago Neves(besplatno),Eden Hazard(29 mil),Carlos Tevez(16 mil),Leandro Damiao i Edison Cavani(24 mil),Eric Torres,Omer Damari,Wilfried,Jelle Vossen,Mattia Destro ovi zadnji su mladi Eric,Vossen,Destro se mogu dovesti u manje klubove i biti ce odlicni....
harebianconero je napisao/la:Jel bolji od Bocchettia, jer je ovaj Bocchetti strasan ...ahmad_tz je napisao/la:Davide Astori najjaci stoper od italijana, poslje Chiellinia
ja ga doveo za 10M u trecoj sezoni, prije toga odigro jednu za cagliari drugu za udiinese. Evo trenutno mi je 2016 godina i Astori vrijedi 18 mil, treci najbolji stoper poslje Piquea i T. Silve. Posebno je ubitacan iz kornera, u finalu LP protiv barse, dva gola i dobijem ih 2:1

-
- Kontakt:
Jel moze neko da mi na pp posalje link igre, crack, i tako to.. Ako nije problem ? Hvala 

- Arsenalisation
- Kontakt:
Na prvoj stranici ove teme imas sve sto ti treba.Ne razumijem kako niko ne pogledaRed or Dead je napisao/la:Jel moze neko da mi na pp posalje link igre, crack, i tako to.. Ako nije problem ? Hvala

O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- harebianconero
- Kontakt:
Jel ima neko da igra sa Perugiom ??
Ja igram sa Dinamo Zagreb u hrvatskoj mi niko nista ne moze al pokusati sta u Europa ligi ili LP...Imaju pravo dobrih mladih igraca badelj,kovacic,beciraj,sammir,vida.ibanez i vrsaljko svima sam odmah produzio ugovore da ne bi koji slucajno otisao zavrsio jednu sezonu u grupnoj fazi bio 2 iza reala a benfica i olympiakos iza mene..dosao mi lille i izbacili me...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.