Flegma je napisao/la:Hans je napisao/la:Živi bili pa vidjeli. Ja sam nabvijač Troglava, nadam se da će u Čitluku bit pošteno suđenje. Ovo će biti pravi derbi, Troglav ima najjaci napad i obranu u cijeloj ligi, a Brotnjo (koliko vidim po komentarima ovdje) je na svom stadionu primio gol od samo 1 ekipe. Mislim da se ne bi trebali ovdje prepirati, jer ove 2 ekipe su podjednake, sve ćemo vidjeti u nedjelju. Samo ću reći da ni poraz Troglava nece znacit da Brotnjo ide u visu ligu, jer Troglavu dolaze kuci svi ,,tezi'' protivnici, npr. Grude, od kojih smo 1:0 izgubili u gostima, ili Kupres od kojeg smo izgubili 2:1, kasnije je registrirano 0:3, ali moram reci da je Troglav bio bolji u toj utakmici, bio sam tamo. U zadnjem kolu stize Tomislav, i pretpostavljam da ce to biti kljucno kolo, ako Troglav izgubi od Brotnja, ali imajte na umu i da ce se Troglav zadovoljiti i remijem protiv Brotnja. Mislim da je veci pritisak na strani Brotnja. Objektivan sam koliko mi dopusta moja ljubav prema klubu.
Brotnjo pobjedom moze samo malo zakuhat prvenstvo i to je to, klub ocito nema ambicije za 1. ligom, a kao dokaz sluzi odlazak standardnih igraca iz 1. dijela, a doveden je samo 1 igrac, a u slucaju da Troglav bude neporazen, vec se moze proglastiti prvakom, bez obzira sto Brotnju osim Troglava dolaze Igman, Turbina, Grude i Lokosi, dok gostuju u Posusju, Visicima, Bigesti, Slogi i Stocu ... raspored iz snova, ali, to vise nije to, ona euforija s pocetka sezone je nestala, realnost je 2. mjesto!
Pa da, vidis, nisam spomenuo to da ih odvaja 5 bodova, znaci, cak i ako Troglav izgubi, ostaje mu 2 boda, a to nije malo. Tesko tko Troglavu moze zakomplicirat stvari, eventualno Tomislav u zadnjem kolu, ali ne bi trebalo bit problema, jer kod kuce nisu niti jednom porazeni do sada, a i ako su Brotnjo uspjeli pobijedit (dok su imali onakvu ekipu), ne vidim razlog zasto ne bi pobijedili Tomislav. Po dosadasnjim rezultatima ovih ekipa je sljedeca utakmica derbi, ali po situaciji nakon njega mislim da je Troglav u ogromnoj prednosti, kakav god bio rezultat u nedjelju. Ali, ako Brotnjo stvarno nema ambicija, kao što ti govoriš, onda su sve svađe u ovoj temi beskorisne