Alfa_Muzijak je napisao/la:Zukanovic mora imati mjesto u prvih 11. Odlican.
Vidim ga samo umjesto Zahirovica, realno je dosta korisniji od njega iako je i Zaha odigrao dobru tekmu, naravno kad bi imali Kolasinca.
Adnan Zahirović
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Adnan Zahirović
Precjenio sam situaciju, nije trebalo 5-10 dana, vec 2-3 sata
Celik!3,2,2.
Imat cemo 99%...AllGunsBlazing je napisao/la:Precjenio sam situaciju, nije trebalo 5-10 dana, vec 2-3 sataAlfa_Muzijak je napisao/la:Zukanovic mora imati mjesto u prvih 11. Odlican.
Vidim ga samo umjesto Zahirovica, realno je dosta korisniji od njega iako je i Zaha odigrao dobru tekmu, naravno kad bi imali Kolasinca.
Pa nije lud na Tv-u gledati Sp kad moze biti otkrovljenje istog...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
momak je otkazao utakmicu u21 njemacke danas da bi gledao bosnu momak puko od radostigringobih je napisao/la:Imat cemo 99%...AllGunsBlazing je napisao/la:Precjenio sam situaciju, nije trebalo 5-10 dana, vec 2-3 sataAlfa_Muzijak je napisao/la:Zukanovic mora imati mjesto u prvih 11. Odlican.
Pa nije lud na Tv-u gledati Sp kad moze biti otkrovljenje istog...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Niste skontali poentu. Nije poenta da Kolasinac nece igrati, vec da je Zukanovic korisniji od Zahirovica. Kao sto su bili i Svraka i Sesar.
Celik!3,2,2.
Budi sretan pa ofula noge Grka u onom amaterskom stratu...AllGunsBlazing je napisao/la:Niste skontali poentu. Nije poenta da Kolasinac nece igrati, vec da je Zukanovic korisniji od Zahirovica. Kao sto su bili i Svraka i Sesar.

Inace uz Misketa koji je bio i OM-CM-DM sta je mogao zajebati????
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne zelim se uopste raspravljati sa covjekom koji ima glup potpis. I nek Svraka i Zukanovic ne prave amaterske poteze.
Celik!3,2,2.
Ako ti nakon jedne pobjede mijenjas zivotni stil ja ne...AllGunsBlazing je napisao/la:Ne zelim se uopste raspravljati sa covjekom koji ima glup potpis. I nek Svraka i Zukanovic ne prave amaterske poteze.

Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 23 mar 2013, 02:14, ukupno mijenjano 1 put.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nazalost po tebe, imamo 4 pobjede, u pet meceva. Savrsenu gol razliku, i najboljeg strijelca. Ali, mislim da je isto tako i za Zahirovica, koliko god da bude dobar, nekom nikad nece biti dovoljno dobar. A zna se i zasto.
Celik!3,2,2.
Ti ga nisi ni imao, nemoj mislit' da si nas iznenadio. Od 10 postova veceras svi su il negativni ili ironicni.gringobih je napisao/la:Ako ti nakon jedne pobjede mijenjas zivtni stil ja ne...AllGunsBlazing je napisao/la:Ne zelim se uopste raspravljati sa covjekom koji ima glup potpis. I nek Svraka i Zukanovic ne prave amaterske poteze.
Kazu da je Pape rekao sljedece njegovim hejterima...
"open your mouth and take this dick" - Safet Susic

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne znam ja ko se ne snalazi. Najbolji selektor, najbolja reprezentacija, najbolji uspjeh, najbolji strijelac, najbolja odbrana. Pozicija, golovi, utakmice, sve protiv tebe, a ti i dalje po svom. Sto znaci da imas nekih smetnji.
Celik!3,2,2.
Ma upravu si ti. Kada reprezentacija pobjedjuje svi zasluzuju pohvale samo ne selektor. Novi savez, novi travnjak, novi/udobniji autobus, vatreni navijaci...sve samo ne zasluga Papetu. Da mi je znati sta bi Pape trebao uraditi da dobije pohvale od tebe? Mozda osvojiti SP, EP, onda krenuti u ratni pohod i osvojiti cijelu Evropu...nesta u stilu Aleksandra velikog....?gringobih je napisao/la:Sta trebam drkat na Safeta???Medo10 je napisao/la:
Ti ga nisi ni imao, nemoj mislit' da si nas iznenadio. Od 10 postova veceras svi su il negativni ili ironicni.
Kazu da je Pape rekao sljedece njegovim hejterima...
"open your mouth and take this dick" - Safet Susic
Jeli mozda njemu od zorova sikljala krv na nos ili Spahi????
Manite se prica u ovo doba jer ne snalazite se poslije 22h kad inace idete u krevet...

Zahirovicu sretan rodjendan i da akobogda predje u neku jacu ligu i bolji klub sve najbolje bosanski zmaju
- ASD
- Kontakt:
Odigrao je odlicno utakmicu, nadam se da ce preci u jacu ligu.
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Svaka ti čast lave naš !
Mlad si još, ima vremena za tebe, a već si sad igračina plaha.
Mlad si još, ima vremena za tebe, a već si sad igračina plaha.

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Svaka čast na borbenosti, može Zaha još napredovati ali i sinoć je bio laFčina
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- samoposteno
- Kontakt:
pozdravio te pape i porucio ti da se objesis umjesto da se odjavis sa forumagringobih je napisao/la:Budi sretan pa ofula noge Grka u onom amaterskom stratu...AllGunsBlazing je napisao/la:Niste skontali poentu. Nije poenta da Kolasinac nece igrati, vec da je Zukanovic korisniji od Zahirovica. Kao sto su bili i Svraka i Sesar.![]()
Inace uz Misketa koji je bio i OM-CM-DM sta je mogao zajebati????

okaci tastaturu o klin, jedina Safetova greska u ovim kvalifikacijama je sto Svraku ikako zove. Ostalo je čovjek perfektno uradio.gringobih je napisao/la:gringobih
O Zahiroviću sam ja srao možda i najviše i sinoć sam bio iznerviran kad sam vidio da igra, ali momak je sinoć odigro najbolju utakmicu u reprezentaciji, ubjedljivo, nije imo greške ni amaterskih startova, pokazo je muda dodavo je tačno trčo borio se.
Bolje Zukanovica, Sesaara, Salihovica, onog iz Rieda, Sesara il Svraku staviti. 

- ASD
- Kontakt:
Zato sto je iz nase lige?lisander je napisao/la:jedina Safetova greska u ovim kvalifikacijama je sto Svraku ikako zove.
Da stvar bude komicnija taj isti Svraka je donio jako,jako slatku pobjedu protiv starog Papetovog ahbaba.lisander je napisao/la:okaci tastaturu o klin, jedina Safetova greska u ovim kvalifikacijama je sto Svraku ikako zove. Ostalo je čovjek perfektno uradio.gringobih je napisao/la:gringobih
O Zahiroviću sam ja srao možda i najviše i sinoć sam bio iznerviran kad sam vidio da igra, ali momak je sinoć odigro najbolju utakmicu u reprezentaciji, ubjedljivo, nije imo greške ni amaterskih startova, pokazo je muda dodavo je tačno trčo borio se.
Staviti igraca nase PL i da pored onakvih strelaca i ofanzivaca odluci tekmu za nekog ko konta golemo,za onog ko ne konta sitnica.
Zahir nesto poput Grujica prije u repci.Bez obzira gdje ovaj igrao i u kojim klubovima u repci momak uvijek korektan.
@gringo,haj zivio

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.