KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la Devil » 14 okt 2012, 22:31

nate je napisao/la:Ovakva Zvezda neće dobit nikoga.Ova 3 Amera kao da su s ulice pokupili.Ko je te birao :roll:
I opet kao takvi samo na 2 poena razlike popusili od Cedevite koja slovi za najjacu ekipu lige.Sta li nam to govori onda o Cedeviti ? :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 okt 2012, 22:45

Devil je napisao/la:
nate je napisao/la:Ovakva Zvezda neće dobit nikoga.Ova 3 Amera kao da su s ulice pokupili.Ko je te birao :roll:
I opet kao takvi samo na 2 poena razlike popusili od Cedevite koja slovi za najjacu ekipu lige.Sta li nam to govori onda o Cedeviti ? :roll:
Samo dvije lične imenice su dovoljne: Boža Maljković...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 14 okt 2012, 23:45

neno#4 je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:zapamtite moje rjeci, sljedece 3 cz dobija
Kljucna rijec, samo koje sezone? Ove ili sljedece :mrgreen: :mrgreen:
sljedece 3 utakmice
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 okt 2012, 23:53

Devil je napisao/la:
Da je Aco trener Cedevite bilo bilo bi plus dvadeset za Cedevitu. Ovo je ekipa slozena za njega i ocekujem da u toku sezone on zamijeni Bozu na klupi.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 15 okt 2012, 14:36

http://www.kurir-info.rs/policija-hapsi ... nak-460336" onclick="window.open(this.href);return false;
:shock:
"Indija,Pakistan..."

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 15 okt 2012, 14:59

Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda Beograd Diva, uskoro bi mogao da bude priveden zbog, navodnog, nenamenskog trošenja državnih para na Kosovu i Metohiji.
Prema navodima našeg sagovornika, reč je o navodnim zloupotrebama teškim milione evra i to u vreme dok je Čović bio šef Koordinacionog centra za KiM.

Krajnje je vreme da lopov odgovara.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 okt 2012, 15:47

Nema nista od toga da vam odma' kazem.Tacnije mozda ga i privedu,ali ce da puste nakon par sati. ;)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 15 okt 2012, 18:38

Naravno da nema.
Koliko god ih stranke delile i koliko god se svi pljuvali sve je to ista bagra koja se obogatila na racun ljudske nesrece i bagra koja jedna drugoj cuva ledja jer su kao piramida od karata-padne li jedan padaju svi.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 okt 2012, 10:52

Ajmo veceras da dobijemo Igokeu ,iako su trenutni lideri na tabeli,iskreno verujem da smo bolja ekipa i da pobeda veceras nije pod znakom pitanja.Tacno je da smo izgubili obe zvanicne utakmice od njih,ali kakav bih ja navijac bio ako se ne bi nadao pobedi bez obzira na statistiku :) Najbitnije je zaustaviti Hemondsa i Edvardsa i doci ce sve na svoje mesto,oni su rastereceni ,mi pod malim pritiskom,ali to ne bi trebalo da predstavlja problem ekipi kakva je Crvena Zvezda. Povredjenih nemamo.Utakmica pocinje u 20 sati ,a direktan prenos ima i na Areni 1 i na RTS-u.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 19 okt 2012, 16:07

Devil je napisao/la:Nema nista od toga da vam odma' kazem.Tacnije mozda ga i privedu,ali ce da puste nakon par sati. ;)
Nažalost,živa istina... Srbljanovićka (koja mi se takođe gadi) uspela je još da ga isprovocira pominjanjem ubistva Đinđića,onako odoh u off,ali kad malo bolje prokontam ima li afere od 2000. godine u kojoj jednu od centralnih uloga nema Nebojša Čović..... :( To dovoljno govori i o nekim drugim stvarima.

Što se tiče tekme sa Igosima, Zvezda ako želi uhvatiti bilo kakav priključak mora pobediti, u suprotnom katastrofa....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 19 okt 2012, 19:44

interesatno niko nije pomenuo smodisa
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 19 okt 2012, 21:57

nerminh74 je napisao/la:interesatno niko nije pomenuo smodisa
Sta s njim?

Ostalo je samo ime.....

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 19 okt 2012, 22:02

neno#4 je napisao/la:
Sta s njim?
http://www.kkcrvenazvezda.rs/index.php/ ... noj-zvezdi" onclick="window.open(this.href);return false;

a sada sam gledao utakmicu i demantovase me katastrofalnom igrom nisam mogao vjerovati sta gledam i na kraju kakav kraj

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 okt 2012, 22:02

Sinoc se neko sladi sto je CSKA dobio Partizan na guzove u Beogradu..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 19 okt 2012, 22:50

@devil brate šta je ovo ???
Jedina svjetla tačka Novak,fino ga je vidjeti u crveno-belim bojama :P
"Indija,Pakistan..."

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 okt 2012, 22:53

Kada neki trener u Crvenoj Zvezdi konacno odluci da smisli neku akciju,znaci jedinu jedinu mi bi trebali da dobijemo utakmicu.Cela igra se svodi na hajde ti Rakocu zabij se ispod kosa pa "frljacni" loptu gde bilo. :roll:

Na stranu to sto nasi igraci igraju kao da ne kazem sta,ali ovu partiju je ponovo uspeo da izgubi trener.Kakvi nepromisljeni potezi,cak i za mene koji ne prati kosarku nesta narocito deluje mi to mnogo neshvatljivo.

Simonovic 35 minuta u igri igrao. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 19 okt 2012, 23:08

Devil je napisao/la:

Simonovic 35 minuta u igri igrao.
U igri jeste bio, ali da je igrao, i nije bas. :D

Malo mi smeta sto svi potenciraju kako je Zvezda lose odigrala, kako su puno grijesili, kako Rakocevic solira, i tako to, ali mislim da se mora odati priznanje i Igokei za konstantno dobru igru, pogotovo u odbrani, u svim utakmicama od pocetka sezone. Znalo se da dolazi do duela najbolje odbrane i najboljeg napada u ligi, ali veceras smo vidjeli samo ovo prvo. Ako zanemarimo zadnjih minut i nesto kad je doslo do, po mom misljenju, opustanja kod svih, pa i kod igraca. Plus jos kojekakve lude greske, ludi promasaji i ludi kosevi.

I pored nekakve sanse na kraju, i najveci zvezdasi moraju se sloziti da Zvezda nije zasluzila pobjedu. I jos nesto. Koliko famozna valorizacija moze varati, pokazuje podatak da je prema indeksnim poenima Zvezda ubjedljivo bolja - 72:59. Mozda statisticari igraju fantazi. :lol:

Svaka cast, Igokea!

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 19 okt 2012, 23:11

Edin: Zvezda nije opravdala renome i nadanja, ustvari da se ispravim ulaganja.

Dzaba vam novci moji sinovci.Mnogo para ulozeno,a planski nedovodjeno.

Nije mi jasno na koju foru je taj neko ko je selektirao doveo Nelsona da igra na pleju?
Na koju foru Simonovic koji je bio totalno indisponiran(1/8 za 3) ima 35 minuta,a Almond samo 9?
Iskren da budem nejasno mi je i drzanje Subotica na klupi koji je jako zahvalan igrac,sem ako nije u pitanju povreda.

Ispadose stranci krivi za sve,a trener nijednu akciju ne zna da nacrta i pritom losim copy/paste-om jednog drugog trenera pokusava nesto,a dobija nista.Ukanalio ekipu skroz

Ko ce sada biti kriv?Haski nije tu,a ni Filip...

Da ne zaboravim sve cestitke Igokei.Alal vera momci

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 20 okt 2012, 02:28

nerminh74 je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
Sta s njim?
http://www.kkcrvenazvezda.rs/index.php/ ... noj-zvezdi" onclick="window.open(this.href);return false;

a sada sam gledao utakmicu i demantovase me katastrofalnom igrom nisam mogao vjerovati sta gledam i na kraju kakav kraj
Ja nigdje ovdje ne vidim da je potpisao.

Ostalo je samo ime.....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 okt 2012, 10:41

neno#4 je napisao/la:
Ja nigdje ovdje ne vidim da je potpisao.
Ma dosao covek onaj Koledz da obidje,nista drugo.

O utakmici nesto :roll: pre izvesnog vremena, tj . davno jos vodio sam diskusiju sa @ Nerminh i tvrdio da smo mi (KK Crvena Zvezda) naucili Jugoslaviju da igra kosarku i da nas je Ivo Andric pratio redovno , i dalje stojim pri tome, ali evo da se vratim u sadasnjost , Jugoslavije kao drzave vise nema ,ali je liga i dalje ista kao i tad, sta hocu da kazem ? Uglavnom nista ,sem sto sad tvrdim da mi trenutno igramo najgoru kosarku od svih klubova iz ove nase lige !Ne mogu nista vise da pisem o utakmici jer ne zelim da se ovako rano nerviram ,a opet ni tu nisam sasvim u pravu kad kazem da ne zelim da se nerviram jer sam se vec iznervirao kad sam video Vukoiceve izjave tipa " Mi bi pobedili da nije tehnickih gresaka..." :? i " Vise ni sam ne znam sta je faul a sta nije ..." :roll: . Postovani gospodine Vukoicicu da smo kojim slucajem izgubili sinoc od Barselone,Reala ili CSKA mozda bih mogao i da zazmurim ,ali mi smo izgubili od nekog kluba iz nekog mesta koje ni na karti ne mogu da nadjem ! Crvena Zvezda ne trpi takva opravdanja i vreme je da napustite klub ,nije dugo trajalo ali bolje je tako.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.