NBA Playoff 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ammare
Kontakt:

Re: NBA Playoff 2011

Post Postao/la Ammare » 24 maj 2011, 11:36

SaltCityAttack je napisao/la:ma rijesit ce oni problem SG sigurno...oni znaju sta sta im treba, ali neki dan slusam na radio epsn chicago, kako je mozda moguce da Bullsi pokusaju praviti trade i za Howarda... ja sam se iznenadio, ali cisto sumnjam da ce do ovoga doci...prema nekim podatcima koje iznose, kao da bi Howard potpisao za Bullse, ako bi ga Orlando vamo trade :)...ne znam sad sta bi oni sve trazili od nas, ali vjerovatno Gibson,Noah,Asik....eh ovo ako bi se desilo bilo bi super, ali opet bi mi ostali bez klupe , jer Gibson i Asik su dosta dobri sa klupe u odbrani
Nek uvale Boozera i Noaha. To bi bilo ostvarljivo! :idea:
Allez

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 24 maj 2011, 18:28

U koliko je tekma veceras po nasem vremenu ?

hvala...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 24 maj 2011, 18:28

Interista di cuore je napisao/la:U koliko je tekma veceras po nasem vremenu ?

hvala...
U 2 i po
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 24 maj 2011, 18:30

kasno brate al ne ranim sutra pa bi se moglo pogledat...

hvala jos jednom ;)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 maj 2011, 18:51

kimbo je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Prati li itko diskusiju u studiu ESPN-a :D Kako ga lagano spustaju Westbrook-u sto ne da loptu Durrant-u dovoljno :lol: ... Durrat onako VRUC samo 8 suteva (6 od 8 u kos ) a MANGA Westbrook 13 suteva postotak boga pitaj mozda negdje oko 30% ...

Nisam upratio, gledam na ovom debilnom sport klubu koji nije u stanju prenosit Heat-Bulls...
WestBrook me nije poslusao pa je poceo ponovo neprisiljene greske praviti bez ikakvog pritiska kada su imali +8.
Previse srlja i nadam se da to nece kostati Oklahomu u ovoj utakmici.
Ma uglavnom ukazuju da Westbrook treba da igra svoju ulogu playa i da razigrava raspolozene suigrace umjesto sto solira ..
Ima lose samopiuzdanje cim ih podje i treba da se odvoje on forsira sut ili ulazak hoce da bude heroj i obicno ne uspije u takvim situacijama..Veom zafrkana osobina jer mu je timing bas ono super za protivnika .. Cak sam citao i da planiraju da ga trade sledece sezone ..

Gdje ima da se uprati statistika po igracu detaljna neam takta da trazim jer je Westbrook veceras spr.cio milion lopti ...bas me zanima koliko su lose brojke

Fantasticna analiza o igri OKC-a !!!!!!
[youtube][/youtube]
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 24 maj 2011, 20:42

Kazem ja neki dan, Oklahoma vise kruha jesti...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 maj 2011, 20:55

neno#4 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:ma rijesit ce oni problem SG sigurno...oni znaju sta sta im treba, ali neki dan slusam na radio epsn chicago, kako je mozda moguce da Bullsi pokusaju praviti trade i za Howarda... ja sam se iznenadio, ali cisto sumnjam da ce do ovoga doci...prema nekim podatcima koje iznose, kao da bi Howard potpisao za Bullse, ako bi ga Orlando vamo trade :)...ne znam sad sta bi oni sve trazili od nas, ali vjerovatno Gibson,Noah,Asik....eh ovo ako bi se desilo bilo bi super, ali opet bi mi ostali bez klupe , jer Gibson i Asik su dosta dobri sa klupe u odbrani
Premalo ti je to za Hauarda...
ma vjerovanto i ovi pickovi koje imamo..ma to je samo to sam slusao to naravno vjerovatno nece se ni desiti, ali prema eto nekim izvorima Howard bi bio spreman potpisati za Bullse, ako bi ga trede Orlando vamo...inace Rose i Howard su zajendo u adidasu, a nedanvo su potpisali i neki poslovni ugovor gdje ce se zajedno pojaviti na snimanju neke reklame...ko zna mozda ipak sta i bude od ovoga :)...nebi me iznenadilo, jer vjerujem da ce uprava uciniti sve da i Rosu okupi ekipu koja bi mogla uzeti titulu...ako se ja pitam, prvo bi trebalo uzeti tog SG, pa tek opnda razmisljati o ovakvom ili slicnom tradu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 maj 2011, 20:57

Ammare je napisao/la:
ma kakvi Boozer, pa nec eoni njegov ugovor..prije bi uzeli Denga , jer ovo sto je ove godine Deng pokazao, pa i vrijedi onoga sto je poptisao ranije...ko ce sad dati one pare Boozeru?...jedino da se vrati u staru formu ili barem onakvu kakvu je imao kad se vratio nakon prve povrede , ali i to je upitno
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 24 maj 2011, 22:13

SaltCityAttack je napisao/la:
Ammare je napisao/la:
ma kakvi Boozer, pa nec eoni njegov ugovor..prije bi uzeli Denga , jer ovo sto je ove godine Deng pokazao, pa i vrijedi onoga sto je poptisao ranije...ko ce sad dati one pare Boozeru?...jedino da se vrati u staru formu ili barem onakvu kakvu je imao kad se vratio nakon prve povrede , ali i to je upitno
ma i ja mislim da boozera niko ne bi uzeo,pogotovo onaj ogromni ugovor,mislim dosta ste dali za njega,tako da mozda uzmene nekog free agnenta,maybe T-Mac 8-)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 24 maj 2011, 22:17

ne treba im igrac koji se smije treneru kad dobije tehnicku, jednostavno im ne treba.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 maj 2011, 22:30

alfarouqaminu je napisao/la: ma i ja mislim da boozera niko ne bi uzeo,pogotovo onaj ogromni ugovor,mislim dosta ste dali za njega,tako da mozda uzmene nekog free agnenta,maybe T-Mac 8-)
ma mi cemo sigurno uzeti jednog sutera veterana i startnog sutera...vec se pisalo o tome koji su u opticaju...T Maca bi volio vidjeti svakako, ali Thibs mu nece mozda davti mnogo minutaze, jer ce sigurno uzeti sutera koji je samo suter ili je suter sa solidnom odbranom i onda neko ko bude ulazio sa klupe, sigurno ce biti Korver ili Brewer zbog odbrane... ma vidjet cemo sta ce biti od toga, ja vec jedva cekam slijedecu sezonu :).

Ja bi volio da mozemo praviti kakav trade za Nasha, jer staviti njega na PG, a Rosa na SG bilo bi idealno...samo to bi bilo dobro, ako necemo izgubiti mnogo...imamo te pickove, ima gibson i Asik jos uvjek mladi valjda bi ih zeljeli :)...sa ovim bi imali dva lidera u ekipi sto bi nam pomoglo slijedece sezone.
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 24 maj 2011, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 24 maj 2011, 22:31

Donnie Darko je napisao/la:ne treba im igrac koji se smije treneru kad dobije tehnicku, jednostavno im ne treba.
hhaha,za ovo si u pravu :lol: :lol:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 24 maj 2011, 23:17

alfarouqaminu je napisao/la: ma i ja mislim da boozera niko ne bi uzeo,pogotovo onaj ogromni ugovor,mislim dosta ste dali za njega,tako da mozda uzmene nekog free agnenta,maybe T-Mac 8-)
ma mi cemo sigurno uzeti jednog sutera veterana i startnog sutera...vec se pisalo o tome koji su u opticaju...T Maca bi volio vidjeti svakako, ali Thibs mu nece mozda davti mnogo minutaze, jer ce sigurno uzeti sutera koji je samo suter ili je suter sa solidnom odbranom i onda neko ko bude ulazio sa klupe, sigurno ce biti Korver ili Brewer zbog odbrane... ma vidjet cemo sta ce biti od toga, ja vec jedva cekam slijedecu sezonu :).

Ja bi volio da mozemo praviti kakav trade za Nasha, jer staviti njega na PG, a Rosa na SG bilo bi idealno...samo to bi bilo dobro, ako necemo izgubiti mnogo...imamo te pickove, ima gibson i Asik jos uvjek mladi valjda bi ih zeljeli :)...sa ovim bi imali dva lidera u ekipi sto bi nam pomoglo slijedece sezone.
dogovoreno :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 maj 2011, 23:29

nego kad smo kod sinocnje tekme , pa sta bi kako OKC samo 6 p postigla do kraja utkamice hmmmm... odnosno gdje Durant izgubi 9 lopti :shock: ...nado sam se da ce on promjeniti ono na kraju, ali izgleda da neiskustvo jos uvjek je prisutno, sto svakako slijedece sezone, ocekujem da to on naplati
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 24 maj 2011, 23:32

SaltCityAttack je napisao/la:nego kad smo kod sinocnje tekme , pa sta bi kako OKC samo 6 p postigla do kraja utkamice hmmmm... odnosno gdje Durant izgubi 9 lopti :shock: ...nado sam se da ce on promjeniti ono na kraju, ali izgleda da neiskustvo jos uvjek je prisutno, sto svakako slijedece sezone, ocekujem da to on naplati
ma durant je imao 9 izgubljenih,ali koliko se faulova nije sviralo nad njeumu pogotovo ono prilikom suta za tri,kada se lepo videlo da je kidd napravio sekiricu po rukama.... a tek onaj poslednji faul nada nowizkom na samom kraju poslednje cetvrtine...zaista nepostojeci faul :roll:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 maj 2011, 23:32

Donnie Darko je napisao/la:

dogovoreno :mrgreen:
samo brate malo sam se i nasalio :)..previse je ovo ebiga,jer ipak je on u godinama ...ovo jedino dolazi u obzir, ako zelimo uzeti tu jednu titulu i onda se ponovo poslije boriti za prvu poziciju u central diviziji, odnosno trecu poziciju na istoku :).....nekako nebi dao Asika ipak mlad je i vjerujem da ce jos napredovati
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 maj 2011, 23:36

alfarouqaminu je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:nego kad smo kod sinocnje tekme , pa sta bi kako OKC samo 6 p postigla do kraja utkamice hmmmm... odnosno gdje Durant izgubi 9 lopti :shock: ...nado sam se da ce on promjeniti ono na kraju, ali izgleda da neiskustvo jos uvjek je prisutno, sto svakako slijedece sezone, ocekujem da to on naplati
ma durant je imao 9 izgubljenih,ali koliko se faulova nije sviralo nad njeumu pogotovo ono prilikom suta za tri,kada se lepo videlo da je kidd napravio sekiricu po rukama.... a tek onaj poslednji faul nada nowizkom na samom kraju poslednje cetvrtine...zaista nepostojeci faul :roll:
pa prvi put se covjek susrece sa ovim razumljivo je...naranvo da nece njemu sirati, a svabi hoce...samo iza njega je sad jedno iskustvo, koje ce mu pomoci slijedecih sezona
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 24 maj 2011, 23:39

alfarouqaminu je napisao/la:
pa prvi put se covjek susrece sa ovim razumljivo je...naranvo da nece njemu sirati, a svabi hoce...samo iza njega je sad jedno iskustvo, koje ce mu pomoci slijedecih sezona
ma znam ali stvarno nema smisla kakve faulove sviraju nowizkom,pogotovo u prvoj tekmi ono je tragedija :( :cry:

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 25 maj 2011, 00:24

Veliki igraci dobijaju neke faule na svoja imena ,Dirk je jedan od velikih tako da mi je to uredu ,mada ono sto sam ja gledao 90 % faula nad Dirkom bili su fauli

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 25 maj 2011, 00:25

Papilon20 je napisao/la:Veliki igraci dobijaju neke faule na svoja imena ,Dirk je jedan od velikih tako da mi je to uredu ,mada ono sto sam ja gledao 90 % faula nad Dirkom bili su fauli
sve sve,ali onaj poslednji nije sigurno onaj collisonom na kraj poslednje cetvrtine,ne postojeci faul ono ko je gledao mogao je videti :roll:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.