Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- 7aprildomemoj
Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
A u Boriku nigdje nema istaknute državne zastave 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
To znaci i u Sarajevu treba se igrati bez publike zbog zastave tzv Armije BIH sa ljiljanima, a ne opravdavam to u BL
Sto se tice vecerasnje utakmice, vidi se da su Slovenci kvalitetna ekipa i sve nase greske su iskoristili, to su vecinom glupe greske, tipa bacanja lopti u kontru pa umjesto u ruke na tribine i slicno, to su slovenci sve lijepo kaznili ipak treba znati da oni vecinom igraju u slovenskoj ligi koja je dosta jaca od nase i sigurno imaju vece iskustvo jakih utakmica.
Ali opet sa druge strane pokazali smo da znamo igrati rukomet i da ima tu prostora za napredak jos, i to upravo na ovom prvenstvu jer na svakoj tehnickoj gresci se nesto naucilo sto ce biti veoma korisno u 1/8 finala aBd i 1/4 finala a i dalje
, ove ekipa ima potencijal da bude ozbiljan konkurent za medalju na ovom prvenstvu.
Ono sto je najbitnije je da se sutra lagano pobjedi Kongo bez velikog umaranja da to bude sigurnih 5-6 golova tokom meca, vise ne treba, miroljubiva pobjeda jer u subotu se igra mec protiv Argentine od krucijalne vaznosti jer pobjeda donosi 2. poziciju u grupi a poraz nas vodi na 4. mjesto i vrlo teskog protivnika i 1/8 finala.
Ali opet sa druge strane pokazali smo da znamo igrati rukomet i da ima tu prostora za napredak jos, i to upravo na ovom prvenstvu jer na svakoj tehnickoj gresci se nesto naucilo sto ce biti veoma korisno u 1/8 finala aBd i 1/4 finala a i dalje

Ono sto je najbitnije je da se sutra lagano pobjedi Kongo bez velikog umaranja da to bude sigurnih 5-6 golova tokom meca, vise ne treba, miroljubiva pobjeda jer u subotu se igra mec protiv Argentine od krucijalne vaznosti jer pobjeda donosi 2. poziciju u grupi a poraz nas vodi na 4. mjesto i vrlo teskog protivnika i 1/8 finala.
Mes Que Un Club
- samo_lijevo
- Kontakt:
Tako hajmo sada raspali sa svih strana.Niste se odavno prepucavali.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ne kontam čemu nerviranje oko stvari koje su od prije poznate. Već sam na ovom topicu pominjao da je dobro sa sportske tačke gledišta što su dodjeljena domaćinstva BL i Ljubuškom po grupama gdje su Srbija, odnosno Hrvatska, međutim, sve to nosi ono svoje, što mi već znamo.
Al' et' ... kako je - tako je.
Al' et' ... kako je - tako je.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Fino organizujte kakav teferic pa velicaj te ratne zlocince i ljubite te zastave,a ovo je svjetsko prvenstvo..valjda kontate.
Varas se , kada je reprezentacija 90 god. igrala kvalifikacije u BL za evropsko, imala je sjajnu podrsku.
- legenda reala
- Kontakt:
Bez raspoloženih Perića i Milasa na ovako jaku odbranu Slovenije se nije moglo.Jednostavno se vidi da su ljudi bolji, mi smo ginuli za svaku loptu, ali više od časnog poraza se nije moglo
Odmoriti večeras sutra razbiti Kongo, slijedi dan pauze prikupiti snagu i protiv neugodne Argentine koje me je jako strah osigurati drugu poziciju
Imaju baš dva vrhunska igrača, koji imju iskustvo i na seniorskom nivou u najjačim utakmicama i oni su i bili prevaga na kraju

Odmoriti večeras sutra razbiti Kongo, slijedi dan pauze prikupiti snagu i protiv neugodne Argentine koje me je jako strah osigurati drugu poziciju

Imaju baš dva vrhunska igrača, koji imju iskustvo i na seniorskom nivou u najjačim utakmicama i oni su i bili prevaga na kraju

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Zamisli ti kad sad Srbija bude igrala u Sarajevu, dodju nekakvi likovi sa mudjahedinskim zastavama na tekmu..da li je to uredu?
1. Ја " " за & " ?, ", ? ? " ? ? на "
2. Ја " " $ ту заставу " &, а " & је ? ? је $
То $ " $ " " " је " ". " " ? & су $ " " , " по & , " " ? " ' ? $ $/$...
2. Ја " " $ ту заставу " &, а " & је ? ? је $
То $ " $ " " " је " ". " " ? & су $ " " , " по & , " " ? " ' ? $ $/$...
? своје, % туђе!
i sad će nas ubjediti da je slika ratnog zločinca normalna pojava u sportskim dvoranama
umjesto da je čitava tribina namlatila tog debila koji je unio sliku ratnog zločinca u Borik njima kriva ćelava budala ...
Ako nije problem sada malo o sportu
BOSNA IN HERCEGOVINA - SLOVENIJA 24:28 (13:13)
Sarajevo - Olimpijska dvorana Zetra, sodnika: Pichon in Reveret (oba Francija).
Bosna in Hercegovina: Šarac (3 obrambe), Serdarević (7 obramb), Miličević 5, Janković, Gradan 1, Bubalo, Memić, Halilković 3, Kasumović, Perić 2 (2), Bezbradica, Malinović 6, Milas, Eres 4, Ajkunić 3 (1), Zulfić.
Slovenija: Baznik (4 obrambe), Zaponšek (6 obramb), Žabič, Cehte 5, Blagotinšek 4, Mačkovšek 7 (1), Lavrič, Šoštarič 9 (2), Gorela, Hrastnik 1, Fidel 1, Špende, Kodrin, Gorenjak 1, Sendelbah, Bradeško.
Sedemmetrovke: Bosna in Hercegovina 4 (3), Slovenija 3 (3).
Izključitve: Bosna in Hercegovina 6 minut, Slovenija 10 minut.

Ako nije problem sada malo o sportu
BOSNA IN HERCEGOVINA - SLOVENIJA 24:28 (13:13)
Sarajevo - Olimpijska dvorana Zetra, sodnika: Pichon in Reveret (oba Francija).
Bosna in Hercegovina: Šarac (3 obrambe), Serdarević (7 obramb), Miličević 5, Janković, Gradan 1, Bubalo, Memić, Halilković 3, Kasumović, Perić 2 (2), Bezbradica, Malinović 6, Milas, Eres 4, Ajkunić 3 (1), Zulfić.
Slovenija: Baznik (4 obrambe), Zaponšek (6 obramb), Žabič, Cehte 5, Blagotinšek 4, Mačkovšek 7 (1), Lavrič, Šoštarič 9 (2), Gorela, Hrastnik 1, Fidel 1, Špende, Kodrin, Gorenjak 1, Sendelbah, Bradeško.
Sedemmetrovke: Bosna in Hercegovina 4 (3), Slovenija 3 (3).
Izključitve: Bosna in Hercegovina 6 minut, Slovenija 10 minut.
- skyisthelimit
aaaaa je napisao/la:A je su li cetnicki simboli zabranjeni ? Siguran sam da bi BIH imala odlicnu podrsku u BL , mozda ne kao Srbija ali sigurno vecu nego sto je sada ima u Sarajevu.
Pricas gluposti, veceras je u Zetri bilo kao sto je dvije utakmice "tvojih" u Boriku tj 10 000 gledalaca, i dokle vise prebacivanje na nevazne stvari ?
15.10 - 15.06 ...
Koliko znam Srbi nisu domacini, a u Banja luci se smatraju srbima i to se vidi po utakmicama u ova tri kola.aaaaa je napisao/la:Borik je i veceras bio premali da primi sve navijce, par hiljada je ostalo vani. Zavrsnica je trebala biti u Banjaluci.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
meni je samo zao sto skoro svakom od nasih boljih (lijevih i desnih) bekova fali 5-6 cm visine, malinovic, bezbradica, bubalo su malo "preniski" za svoju poziciju, sta naravno neznaci da su losi!! da oni imaju visinu kasumovica (202 cm) ili on sut i prodor malinovica uhhh hehe
- legenda reala
- Kontakt:
Jeli ovo večeras u Zetri rekord ovih SP-va za juniore, po posjeti

Zamjerka Grbavcu kad nije išlo Bezbradicu i Milasa, protiv Slovenskih gorostasa, zašto nije probo našeg gorostasa tog Kasumovića, kakv god da je nije mogo biti gori od ovid večeras, a i otvorio bi prostor Dejanu i Josipu

Zamjerka Grbavcu kad nije išlo Bezbradicu i Milasa, protiv Slovenskih gorostasa, zašto nije probo našeg gorostasa tog Kasumovića, kakv god da je nije mogo biti gori od ovid večeras, a i otvorio bi prostor Dejanu i Josipu

Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 18 jul 2013, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma nece biti, ako bude Srbija u Sarajevu igrala protiv nekog desetog nece ni biti ljudi, ako bude igrala protiv nas biti ce i novih zastava i ljiljana.
Moze neko pricat sta hoce, ljiljan je srednjovjekovni simbol BIH isto kao sto je i pijetao simbol Francuske ili lav Engleske i td
I nigjde nisam procitao da se neki reprezentativac BIH bio on koje god vjere, bijel, crn, kinez zalio na te zastave...
Moze neko pricat sta hoce, ljiljan je srednjovjekovni simbol BIH isto kao sto je i pijetao simbol Francuske ili lav Engleske i td
I nigjde nisam procitao da se neki reprezentativac BIH bio on koje god vjere, bijel, crn, kinez zalio na te zastave...
-
- Kontakt:
Bilo je oko 8 milja..a koliki je rekord?legenda reala je napisao/la:Jeli ovo večeras u Zetri rekord ovih SP-va za juniore, po posjeti![]()
- skyisthelimit
Umal, samo je nedostajalo 10 000 ljudi za izjednacenje rekordalegenda reala je napisao/la:Jeli ovo večeras u Zetri rekord ovih SP-va za juniore, po posjeti![]()

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 2#p2642962" onclick="window.open(this.href);return false;
15.10 - 15.06 ...
legenda reala je napisao/la:Jeli ovo večeras u Zetri rekord ovih SP-va za juniore, po posjeti![]()
Nije 2009 u Egiptu SP U-21
Egipat-Danska 20 000 hiljada
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ko ima problema sa ljiljani ja njega... pa vi sada sami zavrsite recenicu. Ljiljani ce uvjek biti simbol nase drzave! I molim vas ne poredite je sa zastavama sto kvazi patrioti iz RS (ne svi naravno) koriste kad se igraju ovakve utakmice.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.