Fudbalska Reprezentacija Engleske
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske
Vidjet cemo Gordi Albion na djelu protiv Poljske u Utorak ..
Ne djeluju mi sigurno ..
Ne djeluju mi sigurno ..
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
- Kontakt:
hahaha pa ovim amaterima je holandija prosle godine utrpala 11 komada a mogla je hladno jos 4 a ovi velicaju sto su im 5 komada dali
Engleska se smatra vrhunskom reprezentacijom ali samo pogledajte imena u veznom redu Francuske, Spanije, Italije, Njemacke, Holandije i skontajte da vezni red Engleza drze Cleverley i Carick
i sto je najgore trenutno nemaju bolje od ovog.

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
- Kontakt:

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Nemoj tako. @Paja je zanimljiviji, pa i inteligentniji, rekao bih.Thunderstruck je napisao/la:Rekao si ti šta imaš.
Paja = Carlo

Nego, fino je vidjet tu mladu krv u ekipi. Što se rezultata tiče, da su 10-0 pobijedili, reakcije pojedinih se ne bi mnogo razlikovale.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Dobro ne treba neku sad euforiju dizat,jer bi ih BiH dobila sa vecim rezultatom,pa mozda i Grcka..Ali je sigurno da trojka uniteda Clev-Waza-Deny imaju mjesto u prvih 11 albiona.
“Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom.” Thierry Henry
Samo je jedan MANCHESTER UNITED...GGMU
- Marsal
- Kontakt:
Upravo zato što ti i imaju mjesto u prvih 11 Albiona oni nikad ništa neće napravit na nekom takmičenju.muamer985 je napisao/la:Dobro ne treba neku sad euforiju dizat,jer bi ih BiH dobila sa vecim rezultatom,pa mozda i Grcka..Ali je sigurno da trojka uniteda Clev-Waza-Deny imaju mjesto u prvih 11 albiona.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Sta su to dosad pogresno napravili.Runi nosi ovu prenapuhanu repku vec dugo.Pogledaj mu malo statistiku,a da jos zalaganje postoji kao stat.parametar sve bi jasno bilo.Evo reci sta to dva talenta poput Welbeka i Cleva skode ovakoj mocnoj repkiMarsal je napisao/la:Upravo zato što ti i imaju mjesto u prvih 11 Albiona oni nikad ništa neće napravit na nekom takmičenju.muamer985 je napisao/la:Dobro ne treba neku sad euforiju dizat,jer bi ih BiH dobila sa vecim rezultatom,pa mozda i Grcka..Ali je sigurno da trojka uniteda Clev-Waza-Deny imaju mjesto u prvih 11 albiona.

Mislim kad se vrati Wilshere,ljevi bek ostane Baines,Gerard i Lampard ne budu oni od kojih se najvise ocekuje,da ce ova repka imati svjetlu buducnost.
“Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom.” Thierry Henry
-
- Kontakt:
Ma gdje to nosi Rooney ovu reprezentaciju?
Pa ovakve rezultate bi postizali i da sastave ekipu od igraca iz Premiershipa koji ne igraju za veliku cetvorku. Kome ba ti mazes oci cuj rooney nekoga nosi, a Welbeck i Cleverley specijalni talenti, pa ta dva igraca u Francuskoj ne bi nikad dobila poziv a Rooney bi grijao klupu Benzemi.

To je tvoj stav.Normalno franci su svjetska velesilaBigBigBang je napisao/la:Ma gdje to nosi Rooney ovu reprezentaciju?![]()
Pa ovakve rezultate bi postizali i da sastave ekipu od igraca iz Premiershipa koji ne igraju za veliku cetvorku. Kome ba ti mazes oci cuj rooney nekoga nosi, a Welbeck i Cleverley specijalni talenti, pa ta dva igraca u Francuskoj ne bi nikad dobila poziv a Rooney bi grijao klupu Benzemi.

Joe Hartmuamer985 je napisao/la:To je tvoj stav.Normalno franci su svjetska velesilaBigBigBang je napisao/la:Ma gdje to nosi Rooney ovu reprezentaciju?![]()
Eto ne nosi,daj mi korisnijeg igraca od njega u ovom trenutku.Pusti te price bez cinjenica,i omalovazavanje talenata.Odo sad radit,a prepustam djeci da se nadovezuju na ovu temu,i daju svoje strucno misljenje...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
England's top 5 goal scorers: Sir Bobby Charlton (49), Gary Lineker (48), Jimmy Greaves (44), Michael Owen (40), Wayne Rooney (31).

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
U utorak je puna važnija utakmica za reprezentaciju od one sinoć, zašto se ispucati na nekim amaterima. Pa i Nizozemci su uvalili samo 3 gola Andorcima
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
-
- Kontakt:
JEsu to cinjenice da Rooney nosi ovu reprezentaciju i ako je tako ponovo pitam dje i dokle je on to nosi, koliko uspjesno?muamer985 je napisao/la:To je tvoj stav.Normalno franci su svjetska velesilaBigBigBang je napisao/la:Ma gdje to nosi Rooney ovu reprezentaciju?![]()
Eto ne nosi,daj mi korisnijeg igraca od njega u ovom trenutku.Pusti te price bez cinjenica,i omalovazavanje talenata.Odo sad radit,a prepustam djeci da se nadovezuju na ovu temu,i daju svoje strucno misljenje...
I Engleska se smatra svjetskom velesilom pa su joj glavni talenti pomenuti dvojac, kad samo skontas oni se hoce svrstati medju najjace poput Njemacke i onda pogledas jednima je buducnost Ozil a drugima Cleverley

A gdje Wilshere u svemu tome ?
Za par godina moze postati jedan od najboljih veznjaka na svijetu ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
-
- Kontakt:
Treba biti oprezan sa Wilshareom, on je jedini pravi engleski talenat u veznom redu koji moze biti neki argument u korist Engleza ali lik je odsustvovao godinu dana nikad ne mozes znati sta ce biti dalje hoce li se vratiti jos bolji ili ce ga ozlijede napadati i dalje i ugroziti njegov potencijal.
Rooney za gordon albion:
78 nastupa -33 gola,i ko zna koliko ass..Na proslim kvalifikacijama za euro,nemam statistiku,ali sam ubjedjen da je bio jedan od glavnih igraca..Sjecam se utakmice sa Welsom kada su on i Young imali odlicnu predstavu..To sto je engleska slaba,nije njegova krivica,niti nekih drugih igraca,nego ova repka nema zdravu mjesavinu karaktera,tehnicara ukoliko nesto malo i ima,i prije svega timsku igru,a to je do menadzera.Naravno neki ce reci nisu menadzeri uvjek krivi,ali je cinjenica da se u ovu repku trpaju igraci koji dobro igraju za svoje klubove,ili su zvjezde u njima,ali skupa oni jednostavno ne funkcionisu..Sto se talenata tice i smjene generacija tu su Rodwell,Walker,Clevery,Welbeck,Wilshere,Jones,Smaling,Gibs,Streling,...Znaci igraci koji obecavaju puno toga.A Clevery i Deny imaju neku minutazu u najvecem klubu engleske..To dovoljno govori !!!Ozil je vec zvjezda,i naravno da je bolji od svih pomenutih,ali njemacka je puno svjetlosnih godina ispred engleske,sto se talenata i maldih igraca tice,na reprezetativnom nivou.Medjutim ova nova generacija albiona obecava.
78 nastupa -33 gola,i ko zna koliko ass..Na proslim kvalifikacijama za euro,nemam statistiku,ali sam ubjedjen da je bio jedan od glavnih igraca..Sjecam se utakmice sa Welsom kada su on i Young imali odlicnu predstavu..To sto je engleska slaba,nije njegova krivica,niti nekih drugih igraca,nego ova repka nema zdravu mjesavinu karaktera,tehnicara ukoliko nesto malo i ima,i prije svega timsku igru,a to je do menadzera.Naravno neki ce reci nisu menadzeri uvjek krivi,ali je cinjenica da se u ovu repku trpaju igraci koji dobro igraju za svoje klubove,ili su zvjezde u njima,ali skupa oni jednostavno ne funkcionisu..Sto se talenata tice i smjene generacija tu su Rodwell,Walker,Clevery,Welbeck,Wilshere,Jones,Smaling,Gibs,Streling,...Znaci igraci koji obecavaju puno toga.A Clevery i Deny imaju neku minutazu u najvecem klubu engleske..To dovoljno govori !!!Ozil je vec zvjezda,i naravno da je bolji od svih pomenutih,ali njemacka je puno svjetlosnih godina ispred engleske,sto se talenata i maldih igraca tice,na reprezetativnom nivou.Medjutim ova nova generacija albiona obecava.
- majestic24
- Kontakt:
Ma daj pustite oe Arsenalovce i Looserpolce...da je walcot zabio 2 ili 3 gola ,ili mozda gerrard nebi sigurno pricali o tome protiv koga su igrali nego da je walcot najbolje krilo na svijetu ili gerrard najbolji veznjak.
Mislim,yebe mi se iskreno kako Unitedovi igraci igraju za reprezentaciju. No medjutim,Rooney,Welback,Smaling,Jones,Cleverly pa i Young ce biti nosioci igre Gordon Albiona narednih godina.
A to da li ce nesto osvojiti s njima,neznam. No medjutim,da dobri igrace neznace nuzan uspjeh upravo su englezi pravi pokazatelj. Bili su tu Gerrard,Lampard,Owen,Beckham,2 X Cole...i na kraju opet nista.
Mislim,yebe mi se iskreno kako Unitedovi igraci igraju za reprezentaciju. No medjutim,Rooney,Welback,Smaling,Jones,Cleverly pa i Young ce biti nosioci igre Gordon Albiona narednih godina.
A to da li ce nesto osvojiti s njima,neznam. No medjutim,da dobri igrace neznace nuzan uspjeh upravo su englezi pravi pokazatelj. Bili su tu Gerrard,Lampard,Owen,Beckham,2 X Cole...i na kraju opet nista.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
@Majestic ti si jedan trol. Ne znas ni je li istinito to sto pises, bitno je samo napisati. Da je Walcott dao 15 golova i dalje bi bio propalitet sto i jeste, nama nije tesko priznati ad nije neki fudbaler. Dok je nekim ocigledno tesko priznati da neko ne valja te da se vade kako su talenti cak i u 23. godini. Young moze biti nosilac samo Britanskog Olimpijskog tima u disciplini skokovi u vodu, sve ostalo je presmijesno.
Celik!3,2,2.
Cuva ga Wenger za ljetni prelazni rok, vjerovatno kao zamjena za Puyola na stoperskoj pozicijiM4kaveli je napisao/la:A gdje Wilshere u svemu tome ?

Kompleksaši jašu i na ovoj temi. Zanimljivo 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.