Pauleta je napisao/la: Bešić pored Salatića i Vrančića nema mjesta, tj kod tebe i Sušića ima, jer vi gledate naciju, a ne kvalitetu.

Premasio si samog sebe, ali hajd da zavrsimo ovu diskusiju, eto nek ti bude Besic igra samo zato sto je Bosnjak.....
Pauleta je napisao/la: Bešić pored Salatića i Vrančića nema mjesta, tj kod tebe i Sušića ima, jer vi gledate naciju, a ne kvalitetu.
Po običaju lupetaš. Bešić je dobar igrač i vjerovatno će imati dobru karijeru, ali naj bolji zadnji vezni švicarske lige i naj bolji zadnji vezni 2. bunedslige su bolji od njegaBatko je napisao/la:Pauleta je napisao/la: Bešić pored Salatića i Vrančića nema mjesta, tj kod tebe i Sušića ima, jer vi gledate naciju, a ne kvalitetu.![]()
![]()
![]()
Premasio si samog sebe, ali hajd da zavrsimo ovu diskusiju, eto nek ti bude Besic igra samo zato sto je Bosnjak.....
1. Nemoj da te podsjećam koliko si na ovom forumu hvalio SalatićaBatko je napisao/la:Ti sve gledas kroz klubove.....
Nama u ovom trenutku bolje pase tip razbijac, kakav je Besic nego neko kao Saltic koji je spor ili Vrancic kojeg krase ofanzivni kvaliteti...
Koliko nam lezi Besic, dokazuje poslednji mec!!!! Presjecanje kontri, uklizavanja, dueli na sredini, trka.... Jednostavno idealan igrac za nasu ekipu.
U trenutku kada je Besic bio u losim odnosima sa strucnim stabom vidio sam Salatica kao jednu od opcija, no kada je slucaj Besic rijesen, sada nema potrebe za tim..... Besic je dokazao i dugo godina ce igrati na tom mjestu...Pauleta je napisao/la:1. Nemoj da te podsjećam koliko si na ovom forumu hvalio SalatićaBatko je napisao/la:Ti sve gledas kroz klubove.....
Nama u ovom trenutku bolje pase tip razbijac, kakav je Besic nego neko kao Saltic koji je spor ili Vrancic kojeg krase ofanzivni kvaliteti...
Koliko nam lezi Besic, dokazuje poslednji mec!!!! Presjecanje kontri, uklizavanja, dueli na sredini, trka.... Jednostavno idealan igrac za nasu ekipu.
2. Jesi li ikada gledao Salatića? On spor? Čovjek prava radilica na terenu, a uz to igrač koji razmišljai zna dati pravu loptu.
3. Za Vrančića se slažem da je više sklon napadačkom dijelu igre
4. Bešića bi i ja volio imati u reprezentaciji, jer može igrati od stopera, preko desnog beka, do zadnjeg veznog, ali bez Salatića i Vrančića ne bih išao na SP i nema onoga koji me može uvjeriti da ovi momci nisu ostali kući zato što se zovu Veroljub i Mario.
Ostali su kuci iz istog razloga kao sto i Zukanovic.Pauleta je napisao/la:bez Salatića i Vrančića ne bih išao na SP i nema onoga koji me može uvjeriti da ovi momci nisu ostali kući zato što se zovu Veroljub i Mario.
Nema smisla dalje pisati. To više nije naša reprezentacija. Želim vam zaista svu sreću na SP.Batko je napisao/la:U trenutku kada je Besic bio u losim odnosima sa strucnim stabom vidio sam Salatica kao jednu od opcija, no kada je slucaj Besic rijesen, sada nema potrebe za tim..... Besic je dokazao i dugo godina ce igrati na tom mjestu...Pauleta je napisao/la:1. Nemoj da te podsjećam koliko si na ovom forumu hvalio SalatićaBatko je napisao/la:Ti sve gledas kroz klubove.....
2. Jesi li ikada gledao Salatića? On spor? Čovjek prava radilica na terenu, a uz to igrač koji razmišljai zna dati pravu loptu.
4. Bešića bi i ja volio imati u reprezentaciji, jer može igrati od stopera, preko desnog beka, do zadnjeg veznog, ali bez Salatića i Vrančića ne bih išao na SP i nema onoga koji me može uvjeriti da ovi momci nisu ostali kući zato što se zovu Veroljub i Mario.
Salatic jeste spor, nesto kao Salihovic..... Za to mjesto spor, nije spor kao igrac vec za to mjesto.
Nema smisla dalje pisati. To više nije naša reprezentacija. Želim vam zaista svu sreću na SP.[/quote]Batko je napisao/la:U trenutku kada je Besic bio u losim odnosima sa strucnim stabom vidio sam Salatica kao jednu od opcija, no kada je slucaj Besic rijesen, sada nema potrebe za tim..... Besic je dokazao i dugo godina ce igrati na tom mjestu...Pauleta je napisao/la:1. Nemoj da te podsjećam koliko si na ovom forumu hvalio SalatićaBatko je napisao/la:Ti sve gledas kroz klubove.....
Salatic jeste spor, nesto kao Salihovic..... Za to mjesto spor, nije spor kao igrac vec za to mjesto.
Pozdrav od Gudelja i Subotica koji iz istih razloga ne nastupaju za BiH...Pauleta je napisao/la:1. Nemoj da te podsjećam koliko si na ovom forumu hvalio SalatićaBatko je napisao/la:Ti sve gledas kroz klubove.....
Ljudi moji o cemu vi raspravljate, pa naravno da bi nam i Vrancic (koji ce sigurno dobiti poziv za kvalifikacije za EP jer je realtivno mlad) i Salatic al i Arslanagic, Zec, Prcic, Scuk, Pandza, Zukanovic,... itd dobro dosli u repci jer su bolji igraci od Hadzica, TSS-a, Vrsajevica, Sunjica pa i Ibricica al nazalost teleci pogled to tako ne misli. Ukratko problem nepozivanja ovih igraca nije etnicke prirode nego se ovdje radi o nepotizmu i idiotluku naseg vrlog selektroa i jos nekih iz njegovog okruzenja pa i pojedinih igraca.Pauleta je napisao/la:1. Nemoj da te podsjećam koliko si na ovom forumu hvalio SalatićaBatko je napisao/la:Ti sve gledas kroz klubove.....
Kao da je nekada bila vise osim rezervne opcije....Pauleta je napisao/la: Nema smisla dalje pisati. To više nije naša reprezentacija. Želim vam zaista svu sreću na SP.
Više imam utakmica sa reprezentacijom, nego što si ti odgledao na tv-u.Batko je napisao/la:Kao da je nekada bila vise osim rezervne opcije....Pauleta je napisao/la: Nema smisla dalje pisati. To više nije naša reprezentacija. Želim vam zaista svu sreću na SP.
Sta ti imam vise pisati ako mislis da pozivamo igrace samo sto su Bosnjaci te da necemo da zovemo Srbe i Hrvate te da si misljenja da imaju direktive od nekoga koliko Srba i Hrvata smije biti u ekipi....![]()
Onog dana kada i ako budes navijao za reprezentaciju i ne brojao krvna zrnca mozes se smatrati navijacem, do tada i dokle god ti BIH bila druga opcija neces shvatiti istinske bh navijace sta znaci kada je BIH jedna jedina i svetinja....
To je i tvoja reprezentacija. Ali grijesis za Besica. Salatic je mozda imao prednost ispred Besica zbog igranja u boljem klubu i iskustva. Ali Besic se je pokazao kao pun pogodak i vise od toga. I igrac je koji jos moze puno napredovati. M. Vrancica i ja zelim vidjeti u reprezentaciji. Vidjet cemo koliko moze pomoci. Igracki je svakako mnogo bolji od Tina Svena i Hadzica. Pitanje je dali je bolji od Besica, Medunjanina i Prcica. Isto tako mislim da je Visca bolji od Stevanovica ali naravno ima i on svoje nedostatke.Pauleta je napisao/la:
Više imam utakmica sa reprezentacijom, nego što si ti odgledao na tv-u.
Cekaj sad! Mislis imas vise odigranih za reprezentaciju ili ..? Ako si igro da ti nisi mozda onaj Jelic koji je imo prednost u U21 u odnosu na Vedu i Dzeki ?Pauleta je napisao/la:Više imam utakmica sa reprezentacijom, nego što si ti odgledao na tv-u.Batko je napisao/la:Kao da je nekada bila vise osim rezervne opcije....Pauleta je napisao/la: Nema smisla dalje pisati. To više nije naša reprezentacija. Želim vam zaista svu sreću na SP.
Sta ti imam vise pisati ako mislis da pozivamo igrace samo sto su Bosnjaci te da necemo da zovemo Srbe i Hrvate te da si misljenja da imaju direktive od nekoga koliko Srba i Hrvata smije biti u ekipi....![]()
Onog dana kada i ako budes navijao za reprezentaciju i ne brojao krvna zrnca mozes se smatrati navijacem, do tada i dokle god ti BIH bila druga opcija neces shvatiti istinske bh navijace sta znaci kada je BIH jedna jedina i svetinja....
Odgledanih kao navijač na tribini gospodine.ibish1995 je napisao/la:
Cekaj sad! Mislis imas vise odigranih za reprezentaciju ili ..? Ako si igro da ti nisi mozda onaj Jelic koji je imo prednost u U21 u odnosu na Vedu i Dzeki ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.