Premijer Liga BiH 2010/11

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kji klub će biti šampion 2010/2011

Željezničar
224
35%
Široki Brijeg
30
5%
Borac Banja Luka
112
17%
Zrinjski
20
3%
Sarajevo
129
20%
Velež
27
4%
Sloboda
25
4%
Zvijezda
18
3%
Čelik
51
8%
Slavija
9
1%

Ukupno glasova: 645

Adnel
Kontakt:

Re: 16. kolo Premijer Lige BiH

Post Postao/la Adnel » 22 feb 2011, 13:12

Drina-Buducnost 1
Leotar-Rudar 1
- Nemoze rudar nista u gostima
Sloboda-Slavija 1
- Slavija se raspada
Velež-Zrinjski 1 ko kuca
Čelik-Sarajevo 2 Sarajevo ce dobit Celika
Travnik-Zvijezda 1 Zvijezda nema sta trazit u MESARI
Siroki Brijeg-Borac 1
- Rutinski
Željezničar-Olimpic 1 Ko kuca
Samo jedan klub Velež Mostar

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 22 feb 2011, 13:13

FK "Drina" (Zvornik) - FK "Budućnost" (Banovići) X Slicne kvalitete i jedni i drugi, ako i bude neka pobijedio, pobjeda ce biti minimalna
FK "Leotar" (Trebinje) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1 Leotar ce onako hinjski iz penala u 75 minuti pobijediti
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) 1 Slavija se umalo nije raspala, Sloboda kuci dere sve redom
FK "Velež" (Mostar) - brinski (Medjugorje) 1 Bicete ubiveni ;) :twisted:
FK "Željezničar" (Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 1 Najsigurniji par ovog kola
NK "Čelik" (Zenica) - FK "Sarajevo" (Sarajevo) 1X2 Sve je moguce ali najvjerovatnije nerjeseno
NK "Travnik" (Travnik) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 1 Travnika sad na proljece neispusta bodove kuci, da im ManUtd dodje :lol:
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Borac" (Banja Luka) 1 Sirokom je vazna ova utakmica i prednost je na njihovoj strani, mislim da ce pobjediti

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 22 feb 2011, 13:25

jovanbl je napisao/la:FK "Željezničar" (Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) X Cini mi se da se Olimpšik opasno pojacao i da bi mogao otkinuti bod zeljeznicaru, koji je pod imperativom pobjeda kofd kuce.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

momce, 11 prvenstvenih utakmica 11 pobjeda zelje, a ti tipujes X :lol:

prije ce pasti meteor na zemlju u sljedeceih pola sata prije nego sto olimpik uzme nama bod u prvenstvu... :lol:
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 22 feb 2011, 13:33

@tm84 treba i na hladno puhati i biti oprezan. Mene najviše brine u kakvom će stanju biti teren, ubi ovo vrijeme :roll:
Kad smo kod vremena, šta misle ostali hoće/treba li se odgoditi ovo kolo? Kakvo je vrijeme i kakvi su tereni u Širokom Brijegu,Zvorniku, Tuzli, Zenici, Travniku, Mostaru itd?.. javljajte malo, bolje da o tome diskutujemo nego da se samo tipuje k'o na temi "kladionica"...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 feb 2011, 13:35

spielführer_21 je napisao/la:@tm84 treba i na hladno puhati i biti oprezan. Mene najviše brine u kakvom će stanju biti teren, ubi ovo vrijeme :roll:
Kad smo kod vremena, šta misle ostali hoće/treba li se odgoditi ovo kolo? Kakvo je vrijeme i kakvi su tereni u Širokom Brijegu,Zvorniku, Tuzli, Zenici, Travniku, Mostaru itd?.. javljajte malo, bolje da o tome diskutujemo nego da se samo tipuje k'o na temi "kladionica"...
Nema veze sa temom ali ima sa ovim sto si pisao. U Srbiji je odgodjen pocetak proljetnog dijela sezone, bas radi padavina i minusa, a trebalo je poceti za vikend.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

jeremija

Post Postao/la jeremija » 22 feb 2011, 13:36

Drina Zvornik-Budućnost Banovići 1,0-2 Zvorničani se dobro pojačali...favoriti su ovde i ako misle ostati u ligi ,ovakve utakmice moraju pobjediti.Prva utakmica na proljeće pred svojim navijačima mora biti krunisana s 3 boda...Ne vjerujem u "kišu golova"..mislim da će biti jedno 2-0 za Drinu 8-)

Leotar Trebinje-Rudar Prijedor 1..Ja bi bio najsrećniji čovjek kada bi izvukli bar bod iz Trebinja...al zna se ko je gazda na Policama...Leotar sigurno nije kvalitetniji od nas,ali je apsolutni favorit....al red je nadati se..pa bar X :lol:

Sloboda Tuzla-Slavija Istočno Sarajevo 1 ,3+....Tuzlaci ovo pobjeđuju i mislim da će Slavija iz ovog meča izaći s bar 3 gola u mreži...imam neki osjećaj..3-1 ili 4-1 za Slobodu. :lol:

Velež Mostar-Zrinjski Mostar X...Derbi će se završiti nerješenim rezultatom, mislim da e rezultat biti ili onaj početni 0-0 ili 2-2 8-)

Željezničar Sarajevo-Olimpik Sarajevo 1...Željo mora dobiti,vrlo dobrog Olimpika,ako iole misli na odbranu titule.

Čelik Zenica-Sarajevo 2,0-1....Biće dosadna utakmica..Sarajevoće dati gol iz penala ili kornera :mrgreen: i pobjediti.

Travnik-Zvijezda Gradačac 1.....Ipak se to igra na Piroti

Široki Brijeg-Borac Banja Luka...1X .....Trebala bi biti lijepa tekma za oko...Široki favorit blagi..ali Borac ima super sastav i sumnjam da će se olako predati na Pecari...Pobjeda domaćina ili remi.
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 22 feb 2011, 13:37

drH je napisao/la:FK "Drina" (Zvornik) - FK "Budućnost" (Banovići) X Slicne kvalitete i jedni i drugi, ako i bude neka pobijedio, pobjeda ce biti minimalna
FK "Leotar" (Trebinje) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1 Leotar ce onako hinjski iz penala u 75 minuti pobijediti
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) 1 Slavija se umalo nije raspala, Sloboda kuci dere sve redom
FK "Velež" (Mostar) - brinski (Medjugorje) 1 Bicete ubiveni ;) :twisted:
FK "Željezničar" (Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 1 Najsigurniji par ovog kola
NK "Čelik" (Zenica) - FK "Sarajevo" (Sarajevo) 1X2 Sve je moguce ali najvjerovatnije nerjeseno
NK "Travnik" (Travnik) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 1 Travnika sad na proljece neispusta bodove kuci, da im ManUtd dodje :lol:
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Borac" (Banja Luka) 1 Sirokom je vazna ova utakmica i prednost je na njihovoj strani, mislim da ce pobjediti
Oooooooo Hazira nisam te prepoznao x u Zenici :D

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 22 feb 2011, 13:37

FK "Drina" (Zvornik) - FK "Budućnost" (Banovići) 1 teska srca kazem :( pojacali su se dosta za razliku od nas kojima je otislo nekoliko igraca a nikog nismo doveli
FK "Leotar" (Trebinje) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1 sigurna pobjeda Leotara
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) 1 ko sto bi onaj reko tvrdjava :D
FK "Velež" (Mostar) - HŠK "Zrinjski" (Mostar) 1 nisam bas siguran dali ce biti 1 ali eto ako nista ja bih volio pobjedu Veleza
FK "Željezničar" (Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 1 ko i obicno
NK "Čelik" (Zenica) - FK "Sarajevo" (Sarajevo) 1 dobra utakmica i pobjeda Celika
NK "Travnik" (Travnik) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 2 mozda iznenadjenje ;) iako kod ovih mesara je tesko uzeti bod ali Zvijezda ima dobru ekipu i Jovića ;)
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Borac" (Banja Luka) X vise mi ide na X ali eto domacinski mozda bude 1
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 22 feb 2011, 13:39

zmaj_Bosne je napisao/la:
Hodza_manLju je napisao/la:NK "Travnik" (Travnik) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 1:2,mislim da bi ovdje mogla biti jedina gostujuca pobjeda. Ekipa Travnika je sakupila dosta bodova i nisu u opasnoj zoni,stoga tri boda im ne bi puno pomogla da krenu u sami vrh,a ni zbog poraza nece strahovati od ispadanja iz PL. Zvijezda je ekipa koja igra dosta lijepo na strani i predvodjena iskusnim Zoranom Curguzom mislim da moze bar do nerijesenog rezultata ako ne do pobjede u ovoj utakmici
Ne vodi Zvijezdu taj izvjesni gospodin, sada je trener Dragan Jović

P.S. Ipak podrzavam tvoju prognozu :mrgreen: :mrgreen:
Da,upravu si. Malo sam ja otisao;) U svakom slucaju volio bih da ostanete u ligi(zajedno s nama) jer igrate mozda i najposteniji fudbal. Takodje igrate lijep fudbal,bilo kuci ili na strani...Pozz

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 22 feb 2011, 13:44

FK "Drina" (Zvornik) - FK "Budućnost" (Banovići) prognoziram pobjedu domacna drini treba za ostanak,a buducnost nemocan u gostima
FK "Leotar" (Trebinje) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) pobjeda leotara,utrebinju rudar nema sta trazit
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) na oranici u tuzli ni real nemoze bodve uzet
FK "Velež" (Mostar) - HŠK "Zrinjski" (Mostar) pobjeda zrinjskog,jer su puno kvalitetnije ekipa,i velez ih vec 2 god nije pobjedio
FK "Željezničar" (Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) sigurna pobjeda zelje na grbavici
NK "Čelik" (Zenica) - FK "Sarajevo" (Sarajevo) mislim da ce ovo proci nerjeseno dobre obje ekipe
NK "Travnik" (Travnik) - NK "Zvijezda" (Gradačac) ocekujem pobjedu ekipe travnika pirota je neosvojiv teren
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Borac" (Banja Luka) mislim da ce biti pobjeda domacina,sigurna postp se siroki zeli ukljuciti u borbu za prvaka
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 22 feb 2011, 13:46

cera1 je napisao/la:Čelik - Sarajevo 1
Široki Brijeg - Borac 1
ŽELJEZNIČAR - Olimpic 1

nek bude ovako ja prezadovoljan, ostale utakmice nezanimljive u borbi za naslov , ŽELJO ŠAMPION !!!!!!!!!!!!
Sjedi 5 :mrgreen:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 22 feb 2011, 14:11

FK "Drina" (Zvornik) - FK "Budućnost" (Banovići) 1:2 - Drina, allahimanet!
FK "Leotar" (Trebinje) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 0:0 - ne znaju ni jedni ni drugi.
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) 1:0 - prava premijerligaška klaonica u Tuzli. Gol u 90., glavom, nakon prekida.
FK "Velež" (Mostar) - HŠK "Zrinjski" (Mostar) 2:2 - Gančev + Rowa = Velež do boda
FK "Željezničar" (Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 6:1 - Željo bog! Igral' Subašić ili je otiš'o u Romu? :?
NK "Čelik" (Zenica) - FK "Sarajevo" (Sarajevo) 2:1 - vazap.
NK "Travnik" (Travnik) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 2:0 - 3 poništena gola gostima.
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Borac" (Banja Luka) 3:0 - onako, kulturno.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 22 feb 2011, 14:14

Stole iz Bora je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:@tm84 treba i na hladno puhati i biti oprezan. Mene najviše brine u kakvom će stanju biti teren, ubi ovo vrijeme :roll:
Nema veze sa temom ali ima sa ovim sto si pisao. U Srbiji je odgodjen pocetak proljetnog dijela sezone, bas radi padavina i minusa, a trebalo je poceti za vikend.
Bojim se da se i kod nas ne odgodi. Ali opet, ne može se vjerovati ni ovim vremenskim prognozama: juče čitam za Sa najavljuju u subotu -10 ali bez padavina, a danas na istoj stranici piše da će temp. biti oko nule, ali da će biti snijeg. Pa staru im, k'o da u fildžan gledaju.. :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 22 feb 2011, 14:16

Nece bit prvi put ako odgode 16 kolo radi vremena...

10 % da se nece odgodit utakmice a 90 % da ce se odgodit :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

tigar
Kontakt:

Post Postao/la tigar » 22 feb 2011, 14:19

jeremija je napisao/la:Drina Zvornik-Budućnost Banovići 1,0-2 Zvorničani se dobro pojačali...favoriti su ovde i ako misle ostati u ligi ,ovakve utakmice moraju pobjediti.Prva utakmica na proljeće pred svojim navijačima mora biti krunisana s 3 boda...Ne vjerujem u "kišu golova"..mislim da će biti jedno 2-0 za Drinu 8-)

Leotar Trebinje-Rudar Prijedor 1..Ja bi bio najsrećniji čovjek kada bi izvukli bar bod iz Trebinja...al zna se ko je gazda na Policama...Leotar sigurno nije kvalitetniji od nas,ali je apsolutni favorit....al red je nadati se..pa bar X :lol:

Sloboda Tuzla-Slavija Istočno Sarajevo 1 ,3+....Tuzlaci ovo pobjeđuju i mislim da će Slavija iz ovog meča izaći s bar 3 gola u mreži...imam neki osjećaj..3-1 ili 4-1 za Slobodu. :lol:

Velež Mostar-Zrinjski Mostar X...Derbi će se završiti nerješenim rezultatom, mislim da e rezultat biti ili onaj početni 0-0 ili 2-2 8-)

Željezničar Sarajevo-Olimpik Sarajevo 1...Željo mora dobiti,vrlo dobrog Olimpika,ako iole misli na odbranu titule.

Čelik Zenica-Sarajevo 2,0-1....Biće dosadna utakmica..Sarajevoće dati gol iz penala ili kornera :mrgreen: i pobjediti.

Travnik-Zvijezda Gradačac 1.....Ipak se to igra na Piroti

Široki Brijeg-Borac Banja Luka...1X .....Trebala bi biti lijepa tekma za oko...Široki favorit blagi..ali Borac ima super sastav i sumnjam da će se olako predati na Pecari...Pobjeda domaćina ili remi.
Pa momce jedno neozbiljno koja utakmica u ovoj cirkus ligi je po tebi zanimljiva? Da nije mozda Rudar Prijedor-Slavija Lukavica ili mozda Rudar-Radnik ili pak Rudar-Laktasi? Ako imalo pratis ovu nasu nogometno-navijcku scenu i prisustvujes utakmicama, gledas sportske preglede, pratis desavanja i citas stampu znao bi da se u ovoj drzavi jedino na Bilinom polju, Kosevu i Grbavici, te donekle na Gradskom stadionu u Bl moze napraviti atmosfera i uzivati u istinskom nogometnom spektaklu. Tu prvenstveno mislim na utakmice izmedju, svidjalo se to nekom ili ne, Zelje i Sarajeva, Celika i Sarajeva te Zelje i Celika. Tu bih jos trenutno dodao i Borca koji je sada u vrhu, igra dobar fudbal pa mu je i stadion posjecen.
I za štandom i kod kuće, Gale pije, Gale loče, Gale majstoreeee, Gale majstoreee...

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 22 feb 2011, 14:20

sta ima veze minus,kad Lech igra skoro svaku tekmu na -10 sto ne mogu nase igracine,lafo da se ne povrijede :mrgreen:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 22 feb 2011, 14:21

fukara87 je napisao/la:Nece bit prvi put ako odgode 16 kolo radi vremena...

40% da neće, a 100% da hoće :mrgreen:
Edit: @prandeli: nije u pitanju minus, nego u kakvom će stanju biti travnjaci. Igraće se u ribarskim čizmama, a ionako upitni kvalitet igre će još više pasti.. Meni najviše odgovara da se igra u ovu subotu zato se i bojim kakve sam sreće, da će odgoditi..
Zadnja izmjena: spielführer_21, dana/u 22 feb 2011, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 22 feb 2011, 14:25

spielführer_21 je napisao/la:

moguce da odgode evo i snijeg sad,u Banovicima je stanje grozno teren je los skroz neznam kakav je kod ostalih
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 22 feb 2011, 14:58

Obrisani su svi postovi tipa celik-sarajevo 1,X,2!Zamolio bih vas da se to ne ponavlja jer tema gubi smisao.I u buducnosti ce se brisati a oni koji budu pretjerivali i ignorisali upozorenja biti ce....
AMAR OSIM!!!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 22 feb 2011, 15:01

neutralan__ je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:

moguce da odgode evo i snijeg sad,u Banovicima je stanje grozno teren je los skroz neznam kakav je kod ostalih
ma normala neka odgode gdje su tereni losi,gdje nisu igrati kakvo odgađanje :mrgreen: raja pozelila tekme i sad bijelo **** zavali,puuuu :oops:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.