Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nisam simpatizer ni Rudara ali ovakvi postovi što ih citiram tjeraju ljude na smijeh. Kao da je prošao sve tribine od sjevera do juga evrope pa ko biva stručan da ocjenjujeKnele je napisao/la:Sad sam gledao inserte iz zadnje utakmice gdje je Rudar Prijedor kod kuće pobijedio, ne znam koga i ne znam koliko, ali znam da je bio nepostojeći penal za njih tj. za Rudar...
Ima nekakvih navijačića, viore se zastave i obliježja kluba i entiteta.
Kažem na osnovu onoga što sam vidio u nekoliko minuta, koliko je trajao pregled utakmice, a ne znam zašto nebih smio iznijeti svoje viđenje? Da sam čuo, možda nebih napisao, ali vidio sam očima svojim, pa sam napisao.miki27 je napisao/la:Nisam simpatizer ni Rudara ali ovakvi postovi što ih citiram tjeraju ljude na smijeh. Kao da je prošao sve tribine od sjevera do juga evrope pa ko biva stručan da ocjenjujeKnele je napisao/la:Sad sam gledao inserte iz zadnje utakmice gdje je Rudar Prijedor kod kuće pobijedio, ne znam koga i ne znam koliko, ali znam da je bio nepostojeći penal za njih tj. za Rudar...
Ima nekakvih navijačića, viore se zastave i obliježja kluba i entiteta.
$ je napisao/la:Stadion je GROZAN!!!Ali bice velika borba za ulazak RUDARA u PL!Nacelnik govori da ce se stadion praviti vec 8 godina,a nista!Medjutim nijedna ekipa se nije zalila na stadion.Trava je solidna,ali vanjski izgled...carina je napisao/la:Dobrodošli. Nego, reci ti nama kakav je stadion, kako je igrati u Prijedoru? Jer, ako ste imalo slični sa gostoprimstvom kao Krajina, ona što smo s njima igrala u Federalnoj, crno nam se piše....$ je napisao/la:Eto i nas u PL...RUDAR SAMPION!!!![]()
![]()
Neki su dolazili iz PL za stadion i kako sam ja cuo,rekli da se Istocna tribina treba da ima baar 3 reda stolica i da ostale tribine trebaju biti pokrivene i naravno stolice....pa bukvalno treba novi stadion!!!
Evo malo idejni slika kakav bi stadion trebao da bude:
Ali zar misliti da se od neceg ovakvog moze napraviti ovo GORE!
Hehe. Stamford Bridge
HAJ'MO SAD SVE PO ZAKONU,NECE NIKO U EVROPUCrveni_1922 je napisao/la:
Logika je čista, ako je Sloboda igrala pod suspenzijom, niko ne može u Evropu i poništava se prvenstvo, a ako nije, Tuzlaci idu u Evropu. Dominkoviću problem prave drugi hrvatski predstavnici, prije svih Široki i Zrinjski, jer oni žele u Evropu. Član Disciplinske komisije Ilija Plavotić kazao nam je kako je problem u administraciji Saveza, a ne komisijama.
[
Ma nije stvar u tome da ljudi igraju Evropu, stvar je u tome da se oni poigravaju sa nama i svi o tome ćutimo, kontaš me?????miki27 je napisao/la:Ajde dabogda igrali evropu i ne slušali više i čitali glupa saopštenjea. Svjetski ste rekorderi po tome. Ništa ni to nebi bilo čudno da vam ih ne pišu tako nepismene spodobe. Halo dvadeset saopštenja tokom sezone pa to nigdje nema niti će ikada biti. Dogododine opet obarate svoje rekorde.
Mislim da ono što smo mi popušili ni u kom slučaju ne može da se poredi sa ovom pričom oko Slobode.Dragan-BL je napisao/la:Управо &...& се $ ? нагутао ? " " & тога,$ је то &.$ " " " $...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.