velez_mostar je napisao/la:Zlaja druze, ti si 100 % u pravu, sve si fino napisao, ali moras biti svjestan apatije koja vlada, covjece 20 godina nas jedna politicka ideja salje na samo dno, a opet na izborima dobijaju glasove, moras shvatiti da je u BOSNI I HERCEGOVINI nepismenost najveca u Europi, 70 % ljudi nije "Jezevu kucicu" procitalo, veliki procenat se prstom potpisuje, i to je glavni problem, tako da nemas koga pozvati na proteste.
Mi moramo prvo izgraditi svijest o dobrom, i losem, izgraditi svijest o tome da mi mozemo uticati na neke stvari, dok to ne uradimo ovi jako pametni likovi u savezu ce se sladiti svojim kolacem.
Ja sam u Mostaru, ako bilo ko nesto organizira u Sarajevu, bilo kakve proteste (mada bi vise volio one tipa od neki dan pred zgradom vlade), tu sam, pozivnica meni ne treba..ali je cinjenica da se tesko nesto promjeniti moze.
Bilo smo sa Kodrom na jako dobrom putu, ali su ovi nabrojani iz saveza bili puno pametniji, i znali su baciti kost PREGLUPOM,PREZATUPLJENOM narodu!!
U pravu si drug,što se tiče BiH i njenih naroda!Svi se nešto žale,"male mirovine","visoke cijene","nema posla" itd.Međutim,to je ta prljava politika,Naših prljavih političara,ALI i tome bi se moglo stati u kraj,na Oktombarskim izborima!Narod na brdovitom Balkanu je čudan.Nevalja ovo,nevalja ono,a kad imaju šansu da to promjene,dogodi se ista stvar,ništa novo i opet isti ljudi sa istim strankama vode glavnu riječ.
Kada govorimo o sportu,ni tu nije ništa drugačije,ali moramo MI običan NAROD krenuti prvi,jer ovim LOPOVIMA u N/F Savezu BiH ovakvo stanje odgovara.Baš njih briga,što bi ovakva generacija repke,ostala bez kvalifikacija za EP.Nije ih briga ni za Sarajevo,Velež,Široki,Borac,Želju itd.,njima je bitno da niko ne izgubi fotelju u kojoj su pustili korjene i iz koje dobijaju goleme cifre.Pa DOKLE ljudi moji?Treba biti uporan i optimističan,a AKO treba da Nam se dogodi GRČKA(nedavno),ja Sam i za tu opciju?!Pozdrav SVIM ljubiteljima BiH-e reprezentacije.