Utakmice klubova iz BiH na TV-u

leon25
Kontakt:

Re: Utakmice Premijer Lige BiH na TV-u

Post Postao/la leon25 » 12 avg 2009, 18:49

katastrofa ako budu prenosili Široki Rudar pored utakmice Sarajevo Velež ili Zrinjski Slavija na teletexstu jos nista nije potvrdeno ali ako Zrinjski igra u nedelju vjerovatno otpada prenos zbog prenosa svijetskog prvenstva u atletici
nadajmo se da ce se prdomisliri i prenositi Sarajvo Velež ako ne onda ovi prenosi nemaju nikakvog smisla i treba ih bojkotovat

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 12 avg 2009, 18:57

treba zvati BHT i traziti da prenose Sarajevo - Velez , kome oni glume ...cuj da prenose Siroki - Rudar (P) uz duzno postovanje njima pored ove utakmice , necete pretplatu shupci : :x
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 12 avg 2009, 19:01

Velez treba bojkotovati tu truhlu ustanovu i podpisati ugovor sa TV HAYAT da se prenose utakmice iz Mostara.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 12 avg 2009, 19:11

sad mi vas je pun ku...........fer
Terza je napisao/la::lol: jbt,veci je derbi TOSK-GOSK nego ovo sra... iz Listice.DERBI ZACELJA. :D
ovo je cista provokacija i virtual je prošo bez bana samo se isprico ja cu vama psovat mater pa cu se ispricat
mislim stvarno više ovo je previršilo svaku mjeru jemo ti vaki forum di te mogu podjemavat do mile volje :| :| :|

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 12 avg 2009, 19:11

ja neznam ko odlučuje uopće koja će utakmica bit Derby kola.. po meni su i prvo kolo fulili utakmicu.. trebalo je bit čelik-željo, a sad umjesto Sarajevo-Velež ili zrinjski-slavija daje se Široki-Prijedor.. koji talenti..
ali isprike im neke da je Sarajevo bilo u prvom kolu pa nećemo ih ponovo haha a evo široki dva put zaredom... svi su oni za umobolnice
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 12 avg 2009, 19:28

evo sad javili na RTV MOSTARU da BHT zbog velikog interesovanja prenosi utakmicu SARAJEVO- VELEZ

bilo bi vise raja iz Mostara sigurno da nema prenosa ali eto ..ipak je to derbi i treba ga prenositi !!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 avg 2009, 19:33

mostar_mo je napisao/la: evo sad javili na RTV MOSTARU da BHT zbog velikog interesovanja prenosi utakmicu SARAJEVO- VELEZ

bilo bi vise raja iz Mostara sigurno da nema prenosa ali eto ..ipak je to derbi i treba ga prenositi !!

A zamisli ako to bude na kakav ce to cirkus liciti ,u 7 dana 4-vrta najava utakmice,poceli su prvo od Zrinjski-Slavija,pa bilo da ce biti Celik-Borac,pa danas promjenili u Siroki-Rudar i sad da stave Sarajevo-Velez :lol: cirkus 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 12 avg 2009, 19:43

miky_hz je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la: evo sad javili na RTV MOSTARU da BHT zbog velikog interesovanja prenosi utakmicu SARAJEVO- VELEZ

A zamisli ako to bude na kakav ce to cirkus liciti ,u 7 dana 4-vrta najava utakmice,poceli su prvo od Zrinjski-Slavija,pa bilo da ce biti Celik-Borac,pa danas promjenili u Siroki-Rudar i sad da stave Sarajevo-Velez :lol: cirkus 8-)

haha , a jasta je nego cirkus al to ti je definitivno , RTV MO je pouzdana televizija , i ne bi objavili neprovjerenu informaciju ...vjerovatno je bilo poziva na BHT jer ovi rekose da su se odlucili prenositi tu utakmicu zbog velike zainteresiranosti gledalaca ..

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 12 avg 2009, 20:01

hebote , moram sam sebe bojkotovati ...objavio RTV MO na dnevniku u 19h da je zbog velike zainteresiranosti odluceno na BHT-u da prenose utakmicu SARAJEVO - VELEŽ ,

ne da mi đavo mira , ja zovem maloprije BHT , dobijem sportsku redakciju i ovi mi kažu da još nije 100% odlučeno al da je vrlo moguće da prenose tu tekmu , kažu odlučuje nekakva EURO MEDIA koga će prenositi , vjerovatno je to generalni sponzor prenosa ..

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 avg 2009, 20:05

mostar_mo je napisao/la:hebote , moram sam sebe bojkotovati ...objavio RTV MO na dnevniku u 19h da je zbog velike zainteresiranosti odluceno na BHT-u da prenose utakmicu SARAJEVO - VELEŽ ,

ne da mi đavo mira , ja zovem maloprije BHT , dobijem sportsku redakciju i ovi mi kažu da još nije 100% odlučeno al da je vrlo moguće da prenose tu tekmu , kažu odlučuje nekakva EURO MEDIA koga će prenositi , vjerovatno je to generalni sponzor prenosa ..
Nije nekakav sponzor nego je ovo projekat koji vodi Euro Media,BHT samo izvrsava ono sto Euro Media odluci...tj oni samo pustaju utakmice ni za sta se vise ne pitaju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 12 avg 2009, 23:04

slazem se da utakmica Široki - Rudar nije derbi kola...ali mora se uzeti u obzir koji klub zeli prijenos i sta trazi zauzvrat..svi znamo da Široki daje besplatno..i nitko vise...mozda nije do toga sta zeli BHT1, mozda je do toga sta klubovi hoce!?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

za zivot cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za zivot cijeli » 13 avg 2009, 00:17

evo gledam hayat prenose tekmu iz armenije i spansku ligu pa njih je merak ljudi gledati...HAYAT NAJJACA TV TRENUTNO

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 13 avg 2009, 01:05

neznam baš... što se tiče sporta jača je OBN.. talijanska liga, Kup UEFA, NBA
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 13 avg 2009, 01:13

silenT. je napisao/la:neznam baš... što se tiče sporta jača je OBN.. talijanska liga, Kup UEFA, NBA
Bgm ti nisi dobro upucen...talijanska liga out, NBA out...jedino ti preostaje Kup UEFA, al mislim da je to samo zato sto su kupili prava na vise godina...zajebali se sta ces...ta tv je propast ziva...klon Nove Tv...najgore mi je bilo kad su umjesto finala NBA prenosili neku reprizu talijanske lige...od tada ih i bojkotujem...

bayernovac
Kontakt:

Post Postao/la bayernovac » 13 avg 2009, 01:13

silenT. je napisao/la:neznam baš... što se tiče sporta jača je OBN.. talijanska liga, Kup UEFA, NBA
Kažu da će OBN iz ove sezone smo prenositi utakmice Evropske lige od 17.septembra nisu kupili prava za prenose Serie A i NBA.Kako vidim na Sportklubu najavljuju da će oni prenositi NBA
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen

bayernovac
Kontakt:

Post Postao/la bayernovac » 13 avg 2009, 01:16

nedzad je napisao/la:
Bgm ti nisi dobro upucen...talijanska liga out, NBA out...jedino ti preostaje Kup UEFA, al mislim da je to samo zato sto su kupili prava na vise godina...zajebali se sta ces...ta tv je propast ziva...klon Nove Tv...najgore mi je bilo kad su umjesto finala NBA prenosili neku reprizu talijanske lige...od tada ih i bojkotujem...
Jarane vidio sam da Novatv najavljuje prenose Lige prvaka
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 13 avg 2009, 01:21

Daj Bože da prenose Sarajevo-Velež...

Pitanje...Ukoliko bude ta tekma Sarajevo-Velež,u koliko sati će biti???

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 13 avg 2009, 01:22

Koliko ja znam tekma je u 20:30

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 13 avg 2009, 01:23

bayernovac je napisao/la:
nedzad je napisao/la:
Jarane vidio sam da Novatv najavljuje prenose Lige prvaka
buraz nisam mislio bukvalno klon...nego losa kopija koja po meni uopste ne zasluzuje da se nadje na programima ljudi u BiH...samo mi je onog Avdica zao covjek je tri puta bolji od onih uhljupa sa BHT...

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 13 avg 2009, 01:25

Analic je napisao/la:Koliko ja znam tekma je u 20:30
E hvala na odgovoru...To bi bilo odlično...Ukoliko padala kiša može kad god,ali ako ne bude padala,onda ne bih volio da rade u 17 h... :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.