Privukla me dobra ocjena na ImBd ugasio nakon 45 min

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Slažem se u svemu, film je prava limunada i sa običnim glumcima ne bih ga mogao gledati. Ovako kad se pojavljuju NBA igrači, bivši i sadašnji, film dobija neku novu dimenziju pa možeš i da zaboraviš na glupu ižvakanu radnju.
Ma ok je film mislim ima 5 boljih sa ovakom tematikom al može se pogledatTrebinjac94 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 01:02Slažem se u svemu, film je prava limunada i sa običnim glumcima ne bih ga mogao gledati. Ovako kad se pojavljuju NBA igrači, bivši i sadašnji, film dobija neku novu dimenziju pa možeš i da zaboraviš na glupu ižvakanu radnju.
Odlican film. Ja ga maloprije pogledao u kinu. Znao sam da ce biti dobar,ali ovoliko dobar nisam ocekivao.AshburtonG je napisao/la: ↑08 jun 2022, 00:42Top Gun je hladno u top 5 akcijskih filmova ovog tipa svih vremena. Odlicna gluma i starije i nove generacije, brutalna produkcija(frapirao sam se kad sam saznao da u filmu od CGI postoje samo one rakete, a da je sve ostalo fkt upravljano ljudskom rukom) i napetost do samog kraja. Odavno nisam bio zakucan za stolicu u kinu preko 2h.
Kao sto je kolega iznad napisao, odlicno je bilo pogledat film snimljen na old school fazon, bez ikakvih na silu ubacenih scena i new age budalastina.
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 24 gosta.