RŠD Velež Mostar

Wnbsbe
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Wnbsbe » 06 okt 2021, 06:59

Imali igdje gledat utakmicu danas?

HasicuVratiSe
Kontakt:

Post Postao/la HasicuVratiSe » 06 okt 2021, 07:43

Slaviša troler stari, kaže najezio se kad se pocela "pjevati" himna BiH :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 06 okt 2021, 08:43

HasicuVratiSe je napisao/la:
06 okt 2021, 07:43
Slaviša troler stari, kaže najezio se kad se pocela "pjevati" himna BiH :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Pa ok, možda ga ponijela atmosfera, lapsus :mrgreen:
Koševo Zapad

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 06 okt 2021, 09:56

3 boda zasluzeno osvojena,
-nisam nigdje vidio da u toku sezone nekome se uzimaju bodovi,obicno je to pred sezonu da neko starta sa minusom ako nesto nije ispunio

-utakmica sa Borcem nije zavrsena bez obzira na rezultat od 0-2,
mogla bi se isto ponoviti ne ponavljaju se utakmice samo od 0-0,jer prema glasanju za nastavak utakmice je bilo 3-1 u komisiji

-Suspendovanje predsjednika nekog kluba je bez logike. Savez pravi sebi "sigurnosnu zonu" dok su na vlasti tj naredne dvije godine jer sumnjam da ce duze biti predsjednik Vico

-Kaznjavanje navijaca zbog kritikovanja saveza je isto bez logike, prave od sebe "Bogove", ko da da je rezim S.Koreje da kritikuju predsjednika pa hajde

Za baklje bi ja kaznjavao pojedince na stadionu,novcanom kaznom ili zabranom na tribinu

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 06 okt 2021, 10:23

Shategabri je napisao/la:
06 okt 2021, 08:43
Trazio sam to i nigdje nema u intervjuu. Gdje je ta himna?

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 06 okt 2021, 10:45

NerminFatic je napisao/la:
06 okt 2021, 10:23
moram reći i da je na stadionu Veleža atmosfer super. Vidjelo se to na utakmici protiv Borca. Prvi put za vrijeme pandemije stadion je bio pun, počela se pjevati himna Bosne, stvarno sam se tada naježio.

HasicuVratiSe
Kontakt:

Post Postao/la HasicuVratiSe » 06 okt 2021, 11:23

Upali zvucnik, ide naaaa na na na naaa naaaaa, naaaaa na na na naaaaaaaaa, naaaaaaaaaaaaaaa na na na na na na na naaa naaa naaaaa
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 06 okt 2021, 11:46

06 okt 2021, 11:23

Upali zvucnik, ide naaaa na na na naaa naaaaa, naaaaa na na na naaaaaaaaa, naaaaaaaaaaaaaaa na na na na na na na naaa naaa naaaaa
Nemas se potrebe rugati, glupko, jasno sam mislio na spomen himne u intervjuu.

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 06 okt 2021, 11:49

06 okt 2021, 11:23

Kad se već praviš pametan nije uopšte riječ o sadašnjoj himnoj, nego je u jednom trenutku cijeli stadion zapjevao "Jedna si jedina".

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 06 okt 2021, 12:13

Pjevala se "Jedna si jedina" protiv Borca. Sad je li se naježio od straha ili od emocija totalno nebitno. :rol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 06 okt 2021, 12:24

Hoce li biti kakvog prenosa danas?

HasicuVratiSe
Kontakt:

Post Postao/la HasicuVratiSe » 06 okt 2021, 12:32

Jbt ne znaju likovi ni kad ih trolaš, zato nas svak piša na temama lige....

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 06 okt 2021, 16:40

Dobar gol Cvije, 0-3 bravo momci
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

HasicuVratiSe
Kontakt:

Post Postao/la HasicuVratiSe » 06 okt 2021, 17:48

Drago mi je vidjeti da je fokus na kupu, UZ pojačanja na zimu, mozemo i da ga osvojimo napokon

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 06 okt 2021, 18:17

06 okt 2021, 17:48
Drago mi je vidjeti da je fokus na kupu, UZ pojačanja na zimu, mozemo i da ga osvojimo napokon
Jak fokus, dobili levate. Čim prva ozbiljnija prepreka naiđe, ispadanje. U kupu nikad nisu bili ni blizu bilo kakvog uspjeha.
Osim toga, u prvenstvu se zaostaje samo 3 boda za 3.mjestom, zašto to odmah otpisivati.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

HasicuVratiSe
Kontakt:

Post Postao/la HasicuVratiSe » 06 okt 2021, 20:51

jose je napisao/la:
06 okt 2021, 18:17
Jak fokus, dobili levate. Čim prva ozbiljnija prepreka naiđe, ispadanje. U kupu nikad nisu bili ni blizu bilo kakvog uspjeha.
Osim toga, u prvenstvu se zaostaje samo 3 boda za 3.mjestom, zašto to odmah otpisivati.
Igrao je skoro najjaci sastav, prijasnjih godina smo uvijek mixali,u ligi nemamo sta da trazimo, Tuzla, kone, Sarajevo i Borac su jaci

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 06 okt 2021, 21:00

06 okt 2021, 20:51
jose je napisao/la:
06 okt 2021, 18:17
Igrao je skoro najjaci sastav, prijasnjih godina smo uvijek mixali,u ligi nemamo sta da trazimo, Tuzla, kone, Sarajevo i Borac su jaci
trazit se moze 3 mjesto u valjano pojacanje u napadu i pozadi sad na zimu ako je moguce, inace evrope sigurno necemo vidjeti sledece ljeto...a bas se naviklo na to ovo ljeto, oslastilo nam se
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 06 okt 2021, 21:39

Kakvi igrači, takvi navijači!
Najbolji smo kada se pobjeđuje, najgori kada se gubi.
I ova, kao i prošla sezona je protekla u priči o transferima, gubljenju Evrope i šta sve ne.
Plasmanom su sve te priče zaboravljene, ali su se vratile sa prvim porazom u Evropi, ligi.
Gledao sam sve utakmice, studiozno. Vruće glave nevalja niko, nasekiraš se sto puta..posvađaš se sa ukućanima, na poslu...
Onda trezveno razmišljajući dođeš do par zaključaka.
Niko nas ove godine nije nadigrao da kažeš..razvalil su nas. Većina tih izgubljenih utakmica su kumovale neshvatljive početničke greške, nesretni splet okolnosti...
Jedina utakmica gdje smo bili li-la je protiv kona, mada smo imali bolje prilike od njih. Tu utakmicu smo odigrali ispod naših mogućnosti, a možda ni protivnik nije dao da razvijemo svoju igru.
Sve ostale utakmice smo dominirali, sa mnoštvom promašenih zicera, većim posjedom lopte, jako mnogo udaraca prema golu...
Evropa je kumovala pražnjenju, kako fizičkom, tako i psihološkom.
Recept za naš uspjeh ove sezone leži u tom segmentu.
Vratiti igrače na taj level.
Prošla pauza nam nije bila korisna, nadat se da ova hoće.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 07 okt 2021, 00:52

Mislim da smo dobili nazad starog Radovica, onog prije povrede protiv Slobode. Bekovi su nam u najboljoj formi, vrijeme je i da nam krila prorade, ima izbora ko nikad: Brandao, Peco, Andjusic, Cvijanovic, Dejanovic i Ovcina/Cosic, njih dvojicu racunam ko jedno po desnoj strani :D

HasicuVratiSe
Kontakt:

Post Postao/la HasicuVratiSe » 07 okt 2021, 07:25

Naš najveći problem je užasna forma Radovca, da li je htio ići nakon Evrope ili šta je po srijedi ne znam, neću u to da ulazim. Imao je povredu koja ga je totalno izbacila. NAkon Radovca i užasni Anđušić od kojeg sam očekivao da ove sezone bude full spreman i naš najbolji igrač, što po znanju sigurno jeste. Cvija se vratio na nivo iz Federalke.

Splet nesretnih okolnosti se može desiti jednom-dva puta, ostalo je krivo jednostavno neznanje. Užasna realilzacija i brojni kiksevi odbrane.

Protiv Slobodne i Prijedora nam je Kačavenda uzeo 6 poena, to je kriva loša transfer politika direktno. NIsmo se spremili za u21 pravilo nikako. Hadisov mali je došao preko nekih veza u klub, za njega je i Berin Ćatić Falcao iz najboljih dana.

Svi smo očekivali korak naprijed, borbu za titulu i sigurnu Evropu koja neće doći u pitanje sigurno.

Zakaćili smo se sa savezom, iz najboljih Hasićevih namjera, ali jednostavno sam znao od početka da ćemo izvisiti sami u tom 4R i sa tim se nije trebalo petljati, koliko god to ružno zvučalo.

Moglo je i moralo bolje u svakom segmentu, nadam se da smo naučili na greškama od ovog ljeta i da će se svemu ,mnogo ozbiljnije pristupiti, da će se nakon svakog dobrog rezultata slaviti u svlačionici jer to jedinstvo nam treba, a ne da pojedinci lete i misle da su neke zvijezde jer su uz mnogo sreće izbacili AEK-a, koji nije bio ni blizu takmičarske forme.

USTANITE ROĐENI !!!

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.