Amar Rahmanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amar Rahmanović
Super je to...
Nisam ocekivao ni minutu da dobije s obzirom da su mu tek pocele pripreme a Superliga je u punom jeku.
Nisam ocekivao ni minutu da dobije s obzirom da su mu tek pocele pripreme a Superliga je u punom jeku.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Amir je najbolji igrač Konye. Amir je doslovno Iniesta za Amara.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
S obzirom da je Amar dobio sansu da igra totalno takmicarski nespreman zbog ovdje pauze u nasoj ligi, ove minute dobijaju na znacaju, znaci da se racuna na njega.
Dobio je sansu prije Denija Milosevica npr, kud ces dalje.
Dobio je sansu prije Denija Milosevica npr, kud ces dalje.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Deni Milošević je davno klupiran, čak je Amir igrao par utakmici na poziciji 10.
Amaru će svakako trebati vremena da se navikne na ovaj jači tempo Super lige. Ali nema tu previše prostora za napredak, biti standardan u Konyi je kruna njegove karijere.
Amaru će svakako trebati vremena da se navikne na ovaj jači tempo Super lige. Ali nema tu previše prostora za napredak, biti standardan u Konyi je kruna njegove karijere.
⚜️~⚜️~⚜️
Amir je zesca igracina, najbolji igrač u obje ekipe danas, fizicki i tehnicki prejak, bas sam se iznenadio dns, a samo 23g.
Prekucao je Super Ligu.
Prekucao je Super Ligu.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ali je zadnji voz da ide prema ligi petice. Samo gubi godine u turskoj.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Drzite se teme a o Amiru mozete pisati na temi zaboravljeni i potencijalni reprezentativci.
Uvijek mi se svidjala ova neka doza drskosti i samopouzdanja kod ovog momka. Ovdje su ga mnogi ismijavali zbog transfera u Konju, mada se po meni radi o sasvim korektnom klubu. Ok, on vise nije toliko mlad, uskoro puni 27 godina, ali ne treba ga tek tako otpisivati. Ja bih ga radije skroz izostavio sa spiskova ako se tamo ne nametne, nego da ga stavljaju na spiskove samo zato sto je najbolji igrac Sarajeva u raspalom domacem prvenstvu. Dosad su svi standardni i djelimicno standardni 'Turci' dobijali pozive u reprezentaciju, pa ne vidim razloga zasto to ne bi bio slucaj i s momkom koji je tip veznjaka kakvog mi u reprezentaciji nemamo.Protiv kojeg protivničkog igrača iz Premijer lige je bi najveći izazov za igrati? Odgovor je bio potpuno iznenađenje.
"Sam sebi sam bio najveći protivnik. Ako pobijedim sam sebe na terenu, mogao sam i protivnika. Ako ne pobijedim, onda je znalo biti problema..."
Za Konyspor si debitovao nakon dva ili tri treninga. Uočljivo je da si novajlija u timu. Kakva su tvoja očekivanja narednom periodu?
"Ne sumnjam da neću igrati, znam da ću dobiti priliku samo je trebam iskoristiti. Došao sam nespreman, trenirao sam svega sedam dana, nisam igrao utakmice. Rekao sam treneru da mogu igrati. Iskreno nisam zadovoljan prvim nastupom, ali tek moji saigrači treba da se upoznaju sa mojim kvalitetima."
Sreta sto se Anicic povrijedio, jer vjerujem da bi Konyaspor nekad poceo s pet Bosanaca u prvoj postavi, mada je Milosevic ocigledno na duze staze ispao iz nje. U zadnje vrijeme ni s klupe ne ulazi u igru i njemu vise definitivno ne treba slati pozive u reprezentaciju.
Milosevic danas evo u prvih 11, a trebao je kao negdje ici al eto jos nije.Ghuraba je napisao/la: ↑03 feb 2021, 13:30Uvijek mi se svidjala ova neka doza drskosti i samopouzdanja kod ovog momka. Ovdje su ga mnogi ismijavali zbog transfera u Konju, mada se po meni radi o sasvim korektnom klubu. Ok, on vise nije toliko mlad, uskoro puni 27 godina, ali ne treba ga tek tako otpisivati. Ja bih ga radije skroz izostavio sa spiskova ako se tamo ne nametne, nego da ga stavljaju na spiskove samo zato sto je najbolji igrac Sarajeva u raspalom domacem prvenstvu. Dosad su svi standardni i djelimicno standardni 'Turci' dobijali pozive u reprezentaciju, pa ne vidim razloga zasto to ne bi bio slucaj i s momkom koji je tip veznjaka kakvog mi u reprezentaciji nemamo.Protiv kojeg protivničkog igrača iz Premijer lige je bi najveći izazov za igrati? Odgovor je bio potpuno iznenađenje.
"Sam sebi sam bio najveći protivnik. Ako pobijedim sam sebe na terenu, mogao sam i protivnika. Ako ne pobijedim, onda je znalo biti problema..."
Za Konyspor si debitovao nakon dva ili tri treninga. Uočljivo je da si novajlija u timu. Kakva su tvoja očekivanja narednom periodu?
"Ne sumnjam da neću igrati, znam da ću dobiti priliku samo je trebam iskoristiti. Došao sam nespreman, trenirao sam svega sedam dana, nisam igrao utakmice. Rekao sam treneru da mogu igrati. Iskreno nisam zadovoljan prvim nastupom, ali tek moji saigrači treba da se upoznaju sa mojim kvalitetima."
Sreta sto se Anicic povrijedio, jer vjerujem da bi Konyaspor nekad poceo s pet Bosanaca u prvoj postavi, mada je Milosevic ocigledno na duze staze ispao iz nje. U zadnje vrijeme ni s klupe ne ulazi u igru i njemu vise definitivno ne treba slati pozive u reprezentaciju.
Rahmanovic ako postane standardan u Konyi, dobijat ce poziv uvjeren sam, kao sto kazes nemamo ovakvog igraca uopste, vecina ih je bezlicna i anemicna.
On ima te neke lucidne poteze gdje povuce tim za sobom, kao sto je radio u FKS.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Solidno je odigrao ovo minuta, nudi se citavo vrijeme, sad napravi i dobru sansu ali nisu iskoristili.
Dobar bgm, samo da sad udje u takmicarski ritam, napravio je i nasao se u bar 4-5 izglednih sansi.
Al nece Konyu gol nikako, u velikoj su krizi.
Steta sto ona asistencija ala Ibrahimovic nije na kraju zavrsila golom al eto.
Al nece Konyu gol nikako, u velikoj su krizi.
Steta sto ona asistencija ala Ibrahimovic nije na kraju zavrsila golom al eto.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Uđe zvijezda da povalja Besiktas
E jes drvo sta fuli
Cuj ga "sta fuli" 

Salu na stranu, Konya ocajan tim, onaj crnac u 21. minuti dobio crveni, a oni su uspjeli odigrat cijeli mec bez da upute udarac u okvir gola

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Koji smor od ekipe..gdje igra vecina nasih reprezentativaca 

Majstor u kopackama!!!
Da li je vrijeme za prvijenac? Danas u 11,30h protiv Denizlispora.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Valjda ga zabije na sabahu rano.
⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.