Velež vs Zrinjski
Re: Velež vs Zrinjski
Zahebancija, iz krajnosti u krajnost.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
-
- Kontakt:
Oko cega i vi prdite danima...
Ovaj put Velez bolji i na terenu i na tribinama, okrenuti se Celiku pa Slobodi, Zrinjski zaboravljen do sljedeceg puta.
Ovaj put Velez bolji i na terenu i na tribinama, okrenuti se Celiku pa Slobodi, Zrinjski zaboravljen do sljedeceg puta.
Forzza Velez
On ne postoji. Tako je i normalno, sportski. Treba valjda 6 mjeseci pisati o tome tko je zastavicu denknul v šolju, ne?ManciniLevatKlasican je napisao/la:Oko cega i vi prdite danima...
Mogao je tko je htio. Dobro.je.poznata i razotkrivena u Jajcu, gdje si je ono brko simbole...ides ti sada, moze.jedna.Pralja rakitanka? Pa onda.dva.retencic... pa uljeti pitar.sa.kukom s Brijega, a BiH nogomet troclano cudoviste gdje i trener golmana.iz reda dolazi...idiu3pm
BiH je ludilo. Jos metkovic i poljubi me u guzu, karam novu muzu...
-
- Kontakt:
I onda se cudimo sto nam se raznorazna sranya desavaju, ovaj ubio onog, oni pretukli ovog , zaklo itd.. samo pitanje za ove napaljene hdz botove, zapitate li se kakvi ste vi to ljudi? Imate li ista ljudsko u sebi ili vas uce kuci da mrzite sve oko sebe sto nije rvatsko? Obicni ljudski izmet. Cast izuzecima 

Nekada ti polaziste moze biti i tko kaze, ne? Osobno mislim da je to u ovom slucaju. Ne mrzim sve.sto nije hrvatsko, al'me to isto i ne.privlaci, jeb.ga takvi su Hrvati od stoljeca7og, samo ponos. Najveci ratnici protiv Turaka, Napoleonovi igraci, a iznad svega ponos rimskih carevaMostarwolf1981 je napisao/la:I onda se cudimo sto nam se raznorazna sranya desavaju, ovaj ubio onog, oni pretukli ovog , zaklo itd.. samo pitanje za ove napaljene hdz botove, zapitate li se kakvi ste vi to ljudi? Imate li ista ljudsko u sebi ili vas uce kuci da mrzite sve oko sebe sto nije rvatsko? Obicni ljudski izmet. Cast izuzecima
Ratnici. Krepat a ne molat, kapish?
-
- Kontakt:
Ima li ijedan post a da se ne dohvatite historije? Zivis u 21.st ,a ne u 7. yebo ga ti.
21st century,not 7th , kapish?
Admine sve sto nije u vezi derbija brisi...zakljucak komsinice zguzene kako na terenu tako i na tribinama ..do sljedeceg derbija
MUSVDG
Nema, sto pitas.?Zrinjski nema historiju. Iz krajnosti u krajnost, je.bo velez i zrinjski to su ucmali klubovi.Mostarwolf1981 je napisao/la:Ima li ijedan post a da se ne dohvatite historije? Zivis u 21.st ,a ne u 7. yebo ga ti.
crozla je napisao/la:
Nekada ti polaziste moze biti i tko kaze, ne? Osobno mislim da je to u ovom slucaju. Ne mrzim sve.sto nije hrvatsko, al'me to isto i ne.privlaci, jeb.ga takvi su Hrvati od stoljeca7og, samo ponos. Najveci ratnici protiv Turaka, Napoleonovi igraci, a iznad svega ponos rimskih careva
kapiramo ..kapiramo kakvi ste ratnici ...znamo vas iz 93. , iz sjevernog logora , bijelog polja, vrapcica , rastana , carskih vinograda , a Boga mi iz Šantićeve , sa Bulevara ...bolje naoružanijih , a vecih kukavica na vidjesmo otkad postojimo .. ni milimetra za godinu dana , a izgubili mnogo toga ..

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Uopce.nije vazno sto ti mislis i znas. Nikome nije stalo do tvog misljenja. Relevantnost?mostar_mo je napisao/la:crozla je napisao/la:
Nekada ti polaziste moze biti i tko kaze, ne? Osobno mislim da je to u ovom slucaju. Ne mrzim sve.sto nije hrvatsko, al'me to isto i ne.privlaci, jeb.ga takvi su Hrvati od stoljeca7og, samo ponos. Najveci ratnici protiv Turaka, Napoleonovi igraci, a iznad svega ponos rimskih careva
kapiramo ..kapiramo kakvi ste ratnici ...znamo vas iz 93. , iz sjevernog logora , bijelog polja, vrapcica , rastana , carskih vinograda , a Boga mi iz Šantićeve , sa Bulevara ...bolje naoružanijih , a vecih kukavica na vidjesmo otkad postojimo .. ni milimetra za godinu dana , a izgubili mnogo toga ..
Zadnja izmjena: crozla, dana/u 24 okt 2019, 12:21, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Crozpa glup si i moris, idi peglaj stoljnake , kraj je sezone
Mostar u srcu Velež do groba !
Pa si zato potrcao ko muha na vnogo da repliciras ?crozla je napisao/la: Nikome nije stalo do vaseg misljenja.
Aj razligu putove jedan skhutorski.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Idem ti i sa zenkom stirkati, opija ju miris lavande...VolimVelez je napisao/la:Crozpa glup si i moris, idi peglaj stoljnake , kraj je sezone
-
- Kontakt:
Ok samo prestani morit.crozla je napisao/la:Idem ti i sa zenkom stirkati, opija ju miris lavande...VolimVelez je napisao/la:Crozpa glup si i moris, idi peglaj stoljnake , kraj je sezone
Prvo vi na kamenjaru ste albanci a ovi u srednjoj bosni bosnjaci katolici.... Vi dole **** svoje rodice ali kod hrvata a pogotovo bosnjaka toga nema...drugo da vam nije bosnjaka bilo granica srbije bi bila 15 km od zagreba...toliko o vasoj hrabrosti....a o 93coj i sjevernom logoru da ne pricamo....a bogami ove slike i videa iz dreznice vam ne ide u prilog...ubise vas ovi crveni... Jos samo da vas krenu hebat u cmar nakon sto vas prebiju pa da i vi osjetite kako je vasim rodicama kad ih silujetecrozla je napisao/la:Nekada ti polaziste moze biti i tko kaze, ne? Osobno mislim da je to u ovom slucaju. Ne mrzim sve.sto nije hrvatsko, al'me to isto i ne.privlaci, jeb.ga takvi su Hrvati od stoljeca7og, samo ponos. Najveci ratnici protiv Turaka, Napoleonovi igraci, a iznad svega ponos rimskih carevaMostarwolf1981 je napisao/la:I onda se cudimo sto nam se raznorazna sranya desavaju, ovaj ubio onog, oni pretukli ovog , zaklo itd.. samo pitanje za ove napaljene hdz botove, zapitate li se kakvi ste vi to ljudi? Imate li ista ljudsko u sebi ili vas uce kuci da mrzite sve oko sebe sto nije rvatsko? Obicni ljudski izmet. Cast izuzecima
Dajes malecku, u postelju meHku? Bipsic?VolimVelez je napisao/la:Ok samo prestani morit.crozla je napisao/la:Idem ti i sa zenkom stirkati, opija ju miris lavande...VolimVelez je napisao/la:Crozpa glup si i moris, idi peglaj stoljnake , kraj je sezone
Tebi je genetika na koridi. Bakonjino sjeme, kaze u 700 bivoljica uletao, znanstvenice. Znas onu kada.mujica.i haso u paklu moraju jesti gofna? Velezzz,ale.gruezi je napisao/la:Prvo vi na kamenjaru ste albanci a ovi u srednjoj bosni bosnjaci katolici.... Vi dole **** svoje rodice ali kod hrvata a pogotovo bosnjaka toga nema...drugo da vam nije bosnjaka bilo granica srbije bi bila 15 km od zagreba...toliko o vasoj hrabrosti....a o 93coj i sjevernom logoru da ne pricamo....a bogami ove slike i videa iz dreznice vam ne ide u prilog...ubise vas ovi crveni... Jos samo da vas krenu hebat u cmar nakon sto vas prebiju pa da i vi osjetite kako je vasim rodicama kad ih silujetecrozla je napisao/la:Nekada ti polaziste moze biti i tko kaze, ne? Osobno mislim da je to u ovom slucaju. Ne mrzim sve.sto nije hrvatsko, al'me to isto i ne.privlaci, jeb.ga takvi su Hrvati od stoljeca7og, samo ponos. Najveci ratnici protiv Turaka, Napoleonovi igraci, a iznad svega ponos rimskih carevaMostarwolf1981 je napisao/la:I onda se cudimo sto nam se raznorazna sranya desavaju, ovaj ubio onog, oni pretukli ovog , zaklo itd.. samo pitanje za ove napaljene hdz botove, zapitate li se kakvi ste vi to ljudi? Imate li ista ljudsko u sebi ili vas uce kuci da mrzite sve oko sebe sto nije rvatsko? Obicni ljudski izmet. Cast izuzecima
Crozla de mi reci drug, ali najozbiljnije te pitam, jesil ti molio red army da te prestanu tuci u dreznici...mislim ljuda vas tuku ko volove na koridi, izivljavaju se na vama.. ali nisu vase rodice nista skrivile...sto se izivljavate na njima
Gdje je onaj @giljotina, bolja je ova tema od one njegove.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
- Kontakt:
Ma jok, mijenjao lik stoljnake na jadranu, sezona mu u “domovini”, zato su mu drugovi iz slipcica i kruseva i vojna plakali ko piccckice , a vodja im se sakrio iza kombijagruezi je napisao/la:Crozla de mi reci drug, ali najozbiljnije te pitam, jesil ti molio red army da te prestanu tuci u dreznici...mislim ljuda vas tuku ko volove na koridi, izivljavaju se na vama.. ali nisu vase rodice nista skrivile...sto se izivljavate na njima