flagrantus je napisao/la:filip13 je napisao/la:filip13 je napisao/la:niko normalan nece reci da je ono što se desavalo i u podgorici ok,osobito onaj snimak kad neki idioti ulaze na teren i prijete filipu čoviću,ali ovo sinoć je bilo još gore
Slazem se ,i sam sam to rekao ako si citao cijeli post ,ne opravdavam te idiote koji su to uradili oni sigurno ne donose dobro ni klubu za koji "navijaju",ni sportu a ni drustvu!
Mozda nisam pratio sve,ali nisam ovdje vidio neke osude za ponasanje publike nakon trece utakmice.Sin ministra policije Amar Nuhodzic je na centru pljuvao Filipa Covica i MIlenka Topica.Sa jos par simpaticnih momaka je krenuo da se obracuna sa njima!
Ali to npr. za ovog @Sariela ne potpada pod barbarski ispad,naprotiv kad Amar pljuje Filipa i Milenka to moze djelovati i simpaticno.
Pojedinci ovdje pisu kako je nedopustivo da huligani budu na parketu, e jbg.onda bez obzira koliko mozda jedne vise simpatises od drugih ljudi koji su cekali igrace i strucni stab C.Zvezde na parketu uoci zagrijavanja sigurno nisu bili Budisti.
Kad vec pomenuh Budiste,moglo bi sve stati u cuvenu budisticki citat"Svi dogadjaji su povezani,nista ne postoji izolovano od ostatka svijeta"
U prevodu koliko god su ovi iz Zvezde na celu sa Covicem ****,a jesu ovaj Amar i drustvo mu iz Podgorice nisu sigurno plemeniti i dobri momci!
evo upravo si citirao post u kojem se to osudjuje,osudjuje je mala riječ,sramota je to za organizatora,kk budućnostt,ali ovo sinoć je da bog sačuva,jesi čuo ilića,kaže nekakve provokacije kk budućnost,kakve provokacije sinoć su vidjene od crnogoraca,ja ih ne vidjeh?
Ne vjerujem da nisi vidio kada je Norris Cole dva sata prije utakmice izasao na zagrijavanje i namjerno pogodio kamermana ispod kosa loptom .Neki ljudi bi to podveli pod provokacije,naravno dace to izazvati gnjev publike,bilo je toga jos ali nebitno,svako vidi ono sto zeli!
Krenuo je da se obracuna sa deckom koji je pionir Zvezde,cudi me daje to isprovociralo publiku!
"Cuveni"novinar Nebojsa Sofranac koji je bio clan Podgoricke ekspedicije je pri ulasku u dvoranu zestoko vrijedjao sve,znajuci da ce ga obezbjedjenje sacuvati.
Pogledaj mu samo facebook stranicu sta je pisao o "krezubim i divljim Srbima",nebitno gledaj snimke koji ce te uvjeriti da su Srbi krivi za sve![/quote]
nisam to vidio,priznajem,to za colea
hoćeš reći da je ovo bila dobra organizacija utakmice,da su oni kreteni što su pimpali loptu prije ulaska kosarkasa budućnosti ok pojava na kosarkasim terenima,da je normalno da ti i takvi prijete,napadaju kosarkase?
ja kosarku pratim preko 30 godina,nikad nisam vidio ni ono što bi neku noć u podgorici kad su oni idioti pljuvali čovića,a osobito ne ovo sinoć