Samo da se ne zatvore i ne brane gol, pa na kontre da gledaju da gol daju. Ako igrali otvoreno ne mogu proci ispod 3 komada nema sanseMa brato sa ovom igrom i presingom dat cemo im tri komada na otoci na domacem terenu pred 2000 djavola

Moderator/ica: GracanicaAA
Samo da se ne zatvore i ne brane gol, pa na kontre da gledaju da gol daju. Ako igrali otvoreno ne mogu proci ispod 3 komada nema sanseMa brato sa ovom igrom i presingom dat cemo im tri komada na otoci na domacem terenu pred 2000 djavola
Neka se zatvore probit cemo ih brato ko neku njufericunekoIzMostara je napisao/la:Samo da se ne zatvore i ne brane gol, pa na kontre da gledaju da gol daju. Ako igrali otvoreno ne mogu proci ispod 3 komada nema sanseMa brato sa ovom igrom i presingom dat cemo im tri komada na otoci na domacem terenu pred 2000 djavola
Kakav je igman bio?legenda reala je napisao/la:Goražde katastrofa nema Dizdarića nema ni igre, Benjo vrati se![]()
Ne znam al ovo danas isto kao da su juce odradili prvi trening deset minuta oni vec ne mogu kile, Velež ako bude htio zabice pet komada
Ako ti nije problem,da li bi mogao malo opisati igru Igmana? Jesu li pobjedili jer je Goražde bilo loše ili su stvarno zaslužili?legenda reala je napisao/la:Goražde katastrofa nema Dizdarića nema ni igre, Benjo vrati se![]()
Ne znam al ovo danas isto kao da su juce odradili prvi trening deset minuta oni vec ne mogu kile, Velež ako bude htio zabice pet komada
Radimzizu1991 je napisao/la:Legendo, pijemo li je u Goraždu iducu subotu?
Ma solidni ste bili, zabili na vrijeme gol i rutinski priveli utakmicu kraju, niste nam dali šansu da priprijetimo nijednom, Gorazde isto kao da nije proslo nikakve pripreme izgleda i previse fali Dizdaric ovaj vezni red bez njega ne moze nikome pariratiKonjicBOY je napisao/la:Ako ti nije problem,da li bi mogao malo opisati igru Igmana? Jesu li pobjedili jer je Goražde bilo loše ili su stvarno zaslužili?legenda reala je napisao/la:Goražde katastrofa nema Dizdarića nema ni igre, Benjo vrati se![]()
Gdje pare demetiš?legenda reala je napisao/la:Radim![]()
Ma kakva tri gola, bez pet loše.nekoIzMostara je napisao/la:Samo da se ne zatvore i ne brane gol, pa na kontre da gledaju da gol daju. Ako igrali otvoreno ne mogu proci ispod 3 komada nema sanseMa brato sa ovom igrom i presingom dat cemo im tri komada na otoci na domacem terenu pred 2000 djavola
Uvijek smo s vama imali problema, to stoji. Nekakvo uvjeravanje u demoliranje, teško da mogu vjerovati.. ali moraš priznati da ne posjedujete kontinuitet kakav mi imamo, mnoštvo igrača ste doveli sad na polusezoni. Oni jesu imena za ovu ligu, ali to treba uklopiti i napraviti sistem koji vi ne pokazivate. Daleko je četvrto kolo, ima vremena, a kada prodje, sve će biti malo jasnije. PozdravMancini je napisao/la: Ma kakva tri gola, bez pet loše.
Sa njihovim pristupom utakmicama kakav vazda imaju protiv nas je tesko pobjediti. Medutim sada imaju puno bolje igrace i samim tim bi trebali igrati otvoreniji fudbal. U takvom stilu utakmice ne mogu proci da ne prime 2 gola. 3 je mozda sad previse, ali 2 sigurno mogu primiti. Svjesni su da je 23.3 njima kljucan u borbi za 1 mjesto, nama i nije bas. Idemo li zizu na Otoku aBd???zizu1991 je napisao/la:Uvijek smo s vama imali problema, to stoji. Nekakvo uvjeravanje u demoliranje, teško da mogu vjerovati.. ali moraš priznati da ne posjedujete kontinuitet kakav mi imamo, mnoštvo igrača ste doveli sad na polusezoni. Oni jesu imena za ovu ligu, ali to treba uklopiti i napraviti sistem koji vi ne pokazivate. Daleko je četvrto kolo, ima vremena, a kada prodje, sve će biti malo jasnije. PozdravMancini je napisao/la: Ma kakva tri gola, bez pet loše.
Prvo Goražde, tu sam se upisao već, pa onda... zdravlja samo, Otoka slijedeća.nekoIzMostara je napisao/la:Sa njihovim pristupom utakmicama kakav vazda imaju protiv nas je tesko pobjediti. Medutim sada imaju puno bolje igrace i samim tim bi trebali igrati otvoreniji fudbal. U takvom stilu utakmice ne mogu proci da ne prime 2 gola. 3 je mozda sad previse, ali 2 sigurno mogu primiti. Svjesni su da je 23.3 njima kljucan u borbi za 1 mjesto, nama i nije bas. Idemo li zizu na Otoku aBd???
Bukvalno igra se fudbal a ne rukomet,do sad je to uvijek bio penal,ne znam kako je kod vas ...Mokroguz je napisao/la:Bukvalno jucer za 1-0 Veleza:
Ne moze se tako za svojima reci a onda ne prihvatiti istu stvar drugima.emil02in je napisao/la:Bukvalno igra se fudbal a ne rukomet,do sad je to uvijek bio penal,ne znam kako je kod vas ...Mokroguz je napisao/la:Bukvalno jucer za 1-0 Veleza:
Ne moze se nista napamet pricati, pa cu presutjeti jer ne znam, ali ste stvarno u polusezoni imali kriminalnih situacija sudjenih u vašu korist i nesudjenih u protivničku. To ne može niko osporiti.Mokroguz je napisao/la:Ne moze se tako za svojima reci a onda ne prihvatiti istu stvar drugima.
Ocekivana pobjeda Olimpika, slagao bi kada bi rekao drugacije, iako sam navijao za Vitez. Sudenje necu komentarisati, vjerovatno bi Viteza pobjedili i bez pomoci sudaca.zizu1991 je napisao/la:Ne moze se nista napamet pricati, pa cu presutjeti jer ne znam, ali ste stvarno u polusezoni imali kriminalnih situacija sudjenih u vašu korist i nesudjenih u protivničku. To ne može niko osporiti.Mokroguz je napisao/la:Ne moze se tako za svojima reci a onda ne prihvatiti istu stvar drugima.
Guilty until proven innocent.zizu1991 je napisao/la:Ne moze se nista napamet pricati, pa cu presutjeti jer ne znam, ali ste stvarno u polusezoni imali kriminalnih situacija sudjenih u vašu korist i nesudjenih u protivničku. To ne može niko osporiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.