SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BoixosNois1899
Kontakt:

Re: SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post Postao/la BoixosNois1899 » 31 avg 2017, 23:55

Nerminovic je napisao/la:Ima' l barem kakvih zanimljivih izjava?
"Teško je bilo šta reći, potišteni smo. Kazao sam da nismo obavili posao. Sada je teško biti grub, niko nije namjerno ovo želio. Da li je strah od pobjede blokirao sve, ne znam. Dobro smo radili, nisam mogao ni pomisliti da nam se ovo može dogoditi", završio je Baždarević.

:kafa:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 31 avg 2017, 23:56

harden je napisao/la:
boomerang5 je napisao/la: ko da je do selektora sto debili ne trce
Dašta je nego do selektora... On treba da ima autoritet i sposobnost da motiviše igrače. Nije sve ni u galami, galamiti može svako. Ako to znači biti selektor, onda sam i ja mogao stajati i derati se VIŠĆAAAA.
čekaj malo. Ako debil neće da trči jer ga boli q za Bosnom, šta on tu može. Ne može ga natjerati da trči, nit može trčati za njega. I vi isto djeca Bgm. Možda i jesi doduše, nikad se ne zna ...
Zadnja izmjena: boomerang5, dana/u 31 avg 2017, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 31 avg 2017, 23:57

Sarmelino je napisao/la:Ipak smo igrali vecinu utakmice sa igracem manje, dobro smo prosli
Igrali smo mi moj jaro drugo polu vrijeme sa 11 manje :urnebes: :urnebes:

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post Postao/la Rimes87 » 31 avg 2017, 23:57

harden je napisao/la:
Dašta je nego do selektora... On treba da ima autoritet i sposobnost da motiviše igrače. Nije sve ni u galami, galamiti može svako. Ako to znači biti selektor, onda sam i ja mogao stajati i derati se VIŠĆAAAA.
Al najžešće je što ga niko ne benda ni 1%, a on jadan grlo podera galameći. **** takvog selektora. Bolje bi Zmaj od Šipova vodio ekipu.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

JerryLouis
Kontakt:

Post Postao/la JerryLouis » 31 avg 2017, 23:57

Eh kada vam neko ovdje napise zasto ne igra Anel Hadzic, da barem neko patriotski pjeva himnu, ismijavate ljude i kazete yebo patriotizam daj kvalitet.
Kada kvalitet (zbog ocitog nedostatka patriotizma) zakaze, trazite patriotizam, borbu za napaceni narod i drzavu.

Svirate i vi qrcu.

I da se nayebem onom Bicakcicu u po zvalje, ybo li ga i Serif i put do bola.

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 31 avg 2017, 23:58

boomerang5 je napisao/la:
harden je napisao/la:
čekaj malo. Ako debil neće da trči jer ga boli q za Bosnom, šta on tu može. Ne može ga natjerati da trči, nit može trčati. I vi isto djeca Bgm. Možda i jesi doduše, nikad se ne zna ...
ZAMJENA
Ima pravo na 3
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 31 avg 2017, 23:58

:tokralju:
BoixosNois1899 je napisao/la:
"Teško je bilo šta reći, potišteni smo. Kazao sam da nismo obavili posao. Sada je teško biti grub, niko nije namjerno ovo želio. Da li je strah od pobjede blokirao sve, ne znam. Dobro smo radili, nisam mogao ni pomisliti da nam se ovo može dogoditi", završio je Baždarević.

Strah od pobjede nad Kiprom...hahshahaha :rol: ..popravio si mi noc Mesa..haha kakav kralj...mora da je pijan.. STRPI SE MESA STRPI..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 31 avg 2017, 23:58

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 31 avg 2017, 23:59

čekaj malo. Ako debil neće da trči jer ga boli q za Bosnom, šta on tu može. Ne može ga natjerati da trči, nit može trčati. I vi isto djeca Bgm. Možda i jesi doduše, nikad se ne zna ...[/quote]
ZAMJENA
Ima pravo na 3[/quote]

da, a večeras je trčalo slovom i brojem samo 1(jedan) igrač - kolašinac. Da zamijeni 9 igrača ? I Begovica isto trapavog

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 01 sep 2017, 00:01

boomerang5 je napisao/la:
harden je napisao/la:
čekaj malo. Ako debil neće da trči jer ga boli q za Bosnom, šta on tu može. Ne može ga natjerati da trči, nit može trčati za njega. I vi isto djeca Bgm. Možda i jesi doduše, nikad se ne zna ...
Jesi ti ozbiljan ili je ovo neki pokušaj sarkazma? Ovo večeras ide na dušu selektora, on je odgovoran za ponašanje igrača na terenu.
Jesi se ti ikada bavio nekim sportom pa imao više trenera gdje te neki može motivisati da glavu dadneš za njega a za nekog drugog trenera ne bi prstom mrdnuo...

Uostalom, dovoljno je vidjeti ovu debilnu izjavu i sve ti bude jasno kakav je to kapacitet za selektora :lol:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 01 sep 2017, 00:02

Fudo je napisao/la::tokralju:
BoixosNois1899 je napisao/la:

Strah od pobjede nad Kiprom...hahshahaha :rol: ..popravio si mi noc Mesa..haha kakav kralj...mora da je pijan.. STRPI SE MESA STRPI..
ovo mi je trebalo da opet dodjem sebi! :tokralju: :rol:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 sep 2017, 00:04

I opet izjave daju neki sporedni igrači, kao i nakon debakla protiv Nigerije na SP-u.

Pa gdje si sada Kapitenu, gdje si Mali Princu, gdje si Plavooki Bombarderu, gdje si Tenku, yebem li vam Juventuse, Rome i Arsenale da vam yebem **** jedne
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 01 sep 2017, 00:05

Nismo imali srece.

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 01 sep 2017, 00:05

čekaj malo. Ako debil neće da trči jer ga boli q za Bosnom, šta on tu može. Ne može ga natjerati da trči, nit može trčati za njega. I vi isto djeca Bgm. Možda i jesi doduše, nikad se ne zna ...[/quote]
Jesi ti ozbiljan ili je ovo neki pokušaj sarkazma? Ovo večeras ide na dušu selektora, on je odgovoran za ponašanje igrača na terenu.
Jesi se ti ikada bavio nekim sportom pa imao više trenera gdje te neki može motivisati da glavu dadneš za njega a za nekog drugog trenera ne bi prstom mrdnuo...

Uostalom, dovoljno je vidjeti ovu debilnu izjavu i sve ti bude jasno kakav je to kapacitet za selektora :lol:[/quote]

Ma ne branim Mešu daleko od toga da je neki strateg. Ali taj nacionalni naboj, bacanje na glavu ili imaš ili nemaš. Da ti drobi sat vremena o tome i španuje ne može ti to usaditi. Ko ima to u sebi ima. Od naših večerašnjih 11 je imao samo jedan igrač. Ovi koji se večeras nisu ''bacali'' nisu se nikad ni bacali, osim u svojim klubovima gdje pare idu. Po meni ne treba sa njih skretati priču, njima se treba dobro nayebati svega, yebes mešu, njega će šutnuti i tebi opet ostanu ove bolekurcevace. Treba im se konačno jednom više nagovoriti za sva vremena. Kad se sjetim samo baraža protiv Irske i hodanja, pa ovo večeras je bilo gore 100x.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 01 sep 2017, 00:06

Raonffa je napisao/la:I opet izjave daju neki sporedni igrači, kao i nakon debakla protiv Nigerije na SP-u.

Pa gdje si sada Kapitenu, gdje si Mali Princu, gdje si Plavooki Bombarderu, gdje si Tenku, yebem li vam Juventuse, Rome i Arsenale da vam yebem **** jedne
Dao je Džeko nakon blamaže u Irskoj :kafa:
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 01 sep 2017, 00:07

Vucevich je napisao/la:Nismo imali srece.
Pogrešan forum, Sarajevo je na drugoj strani.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 01 sep 2017, 00:07

:idea:
Vucevich je napisao/la:Nismo imali srece.
Nemogu da se sjetim kad smo vise srece imali.
Da nismo imali srece bilo bi 5-1 ..ljudi nas ubili.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 01 sep 2017, 00:07

Mesa prica ko da mu je Adzem mentor :tokralju:

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 01 sep 2017, 00:08

JerryLouis je napisao/la:Eh kada vam neko ovdje napise zasto ne igra Anel Hadzic, da barem neko patriotski pjeva himnu, ismijavate ljude i kazete yebo patriotizam daj kvalitet.
Kada kvalitet (zbog ocitog nedostatka patriotizma) zakaze, trazite patriotizam, borbu za napaceni narod i drzavu.

Svirate i vi qrcu.

I da se nayebem onom Bicakcicu u po zvalje, ybo li ga i Serif i put do bola.
:rol: :rol: oj jeebem ti sunce, sto mi dan popravi :tokralju:

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 01 sep 2017, 00:08

Raonffa je napisao/la:I opet izjave daju neki sporedni igrači, kao i nakon debakla protiv Nigerije na SP-u.

Qurce se nekome,lafo ljuti,nije do njih.
Da ne nosi onu traku oko ruke ne bi se ni znalo ko nam je kapiten.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: aimar21, BobRock, bvsic, Goalgetter, Google Adsense [Bot], imekorisnicko i 36 gostiju.