Raonffa je napisao/la:"Sad i mi imamo Thompsona, zove se Dino Merlin...", reče jedan poznati bh.reperKajzer10 je napisao/la:I ja bih se slikao sa... oh wait, he doesn't exist

Koji god ne smije pred drugi narod, znas da je za zatvora.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Raonffa je napisao/la:"Sad i mi imamo Thompsona, zove se Dino Merlin...", reče jedan poznati bh.reperKajzer10 je napisao/la:I ja bih se slikao sa... oh wait, he doesn't exist
A Ustaša flag was spotted in Zagreb for the World Cup Final: certainly that banner doesn’t represent the entirety of the Croatian people but it’s not the first time we’ve seen this sort of political rhetoric mar Croatian football, not good to see
coelho41 je napisao/la:"Mesec dana svetskog prvenstva i ljudi izgube iz vida da su fudbaleri uglavnom zatucane gnusobe i jajare sa ikuom malo većim od paramecijuma." - komentar na sliku Rakitića sa Thompsonom
akisarajevo92 je napisao/la:
N'Golo Kanté, he is small, he is nice, he shut down Lionel Messi..
Steven N'Zonzi had to ask certain players to let N'Golo Kanté hold the World Cup trophy because the man himself was too shy to ask & didn't want to impose on anyone.
Ne smeta meni Tonsnon u njihovom dvorištu, nek slave kako god hoće i slušaju tamo šta god hoće, ha ja, njihova država njihova pravila. Čak mi je drago samo zbog dežurnih fgr-ovaca sa forumaLAZARUS2000 je napisao/la:Zeleno, boja zavisti ti loše stoji. Jbg drugi su na svijetu, šta možemo? Ništa. Što tebi smeta Tompson? Je li to se borite za Srbe? Nemojte molim vas, počeće snijeg nakon ove kiše.rio_Ferdy88 je napisao/la:Gdje nam fgrovci ispariše nakon ove proslave
Kawhi je napisao/la:
Morao sam još jednom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.