Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

insider
Moderator
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la insider » 07 okt 2009, 02:29

Dvije male dobro polivene, molim.

Duboko u offtopicu, nešto poput Inzaghija u ofsajdu :mrgreen: :mrgreen:

Inače, dobro je pa neki imaju love da jedu "desetke", ja u Sedri rokam pizzu (mala al' ko' velika), petak i mirna Bosna (za Hercegovinu nisam siguran). :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 07 okt 2009, 11:46

NoName je napisao/la:
džakailibu je napisao/la:**** vam mater svima glupu! i treba da vam rat dodje ponovo u kucu kad ne mozete se izdici u svojih glupih torova. kao oni su ubijali a mi nismo. oni su nesto radili ami smo najbolji ljudi na svijetu. **** vas ciro i tuđman i ne treba ova reprezentacija nista da uradi posto zivimo u državi sa najvecim neobrazovanim smrdljivcima koji po forumima lijece svoje frustracije. **** vam mater svima- uz par izuzetaka. a posebno onima koji satro prave razliku između ovih onih i jos onih vamo . picka vam materina glupa neodgojena.
eh sada- admin slobodno me izbaci. samo gubim vrijeme sa kinderforumasima a ja se prijavio da komentarisem taktike i igru reprezentacije. mater vam glupu!!!!!!!
Ma koliko da mi je suština poruke jasna, ovo nije način da se bilo šta kaže. Kućni odgoj ti izgleda nije jača strana.
nadam se da znas za rambovu- postenog covjeka tjeraju da psuje- e takva je situacija u nasoj zemlji a forium je samo preslika. Izvinjavam se prije svega SS.ba i administratorima ali nakon toga su ljudi poceli o cevapima da pricaju( hvala svima)- dosta je tu djece koja ne pamte nista - ni rat ali ni neka ljepsa vremena a uvukli su se novi krug mrznje koji ne donosi nista novo. Iznerviralo me da se na svakoj temi pricalo o istom.ne bih da minimiziram sta se desilo ali slika nikada nije crno bijela u bilo kojoj situaciji. to zapamtite i pokusajte se ponasati sto "normalnije" i da pobjedimo i da odemo u baraz!!!!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 07 okt 2009, 16:26

velez_mostar je napisao/la:haj ,kad smo vec kod cevapa...sjetih se..odem u Banja Luku ,ne mogu se sjetiti koja je godina,ali ima nekih mozda 5 godina,i nesto sam radio,neke seminare,da ne morim puno..i sa ovim kolegom prohodam po gradu...i u neka doba sve je zatvoreno,nema se gdje,a gladni drama...pitamo prolaznika "ima li igdje pojest nesto druze",kaze on :" ja mislim da vam radi ova cevabdzinica kod Muje"...ja gledam u lika,kontam lozi me,ili je prepoznao da sam Bosnjak,a on neki radikalni Srbin..pa hoce da me provocira ,rekoh "molim",kaze on :"imate ovdje cevabdzinicu,samo ako radi,tu kod Muje"...,rekoh "hvala"...i podjemo u tom pravcu,kad u Cevabdzinici,jedinoj koja je radila,dvije drama zgodne cure,i spremaju se za fajrunt ...bacih pogled na reklamu ,pise "kod Muje"..ne,mogu da vjerujem...uglavnom,u pricu sa finim sekama,s njima se nastavili druziti,i nisam zadugo mogao vjerovati da i "mujo" ima svoju cevabdzinicu,i to cevapi hej,boli glava kako su dobri !:D..od tada ,kad god odem u BL ,Mujo here I come!

Malo vam skrenuh sa Tuzle..'ebi ga!
Kod Muje sam cuo da su cevapi zakon. Imaju u Sarajevu dobri banjalucki, zaboravi ime od mjesta katr.. nesto tako se zove mjesto.
Travnicki mi bas nisu nesto.
Mozda u top 5 sto sam ikad jeo su moji. Pokusavao sam praviti cevape na razne nacine, do jednom kad mi je jedna nasa zena dala recept. :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 okt 2009, 16:39

Ko nije Mujin cevap pojeo nije ni bio u Banjaluci.
Pa najveci ekstremisti oni iz manjeg entiteta ili Banjaluke se ponose Mujinim cevapom ;)
Cak se kontalo da se Banjalucki cevap nazove Mujin cevap :mrgreen:
P.S Ciro vise voli pitu-jabukovacu :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 07 okt 2009, 17:21

Ne znam jel mi No_Name prezivio sinoc. Cuo sam da su se nekakvi neredi desavali kod Muje :D
Nego,legla danas jedna 15-ka, ulaznica , jos kad plata ne bi kasnila,sve bi bilo potaman :D
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 okt 2009, 19:59

harishp je napisao/la:P.S Ciro vise voli pitu-jabukovacu :mrgreen:
hah, dohako je :twisted: izdajica
nisu njegovi brkovi za hadza
nije nas :evil:
ciro lopove, ciro **** :evil: :D :lol:
pravi se bosanac po cevapu poznaje :? :D (nije onome cevapu nego onome s grila, od mljevenog mesa)
jer ce bosanac prije porciju cevapa nego baluga-kaviar :D
pita od jabuka?-jok! prije hormasica il baklJava :D plus boza 8-) :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 okt 2009, 20:09

Bogami ni bolestan Bosnjo pitu ne odbija,pa bila ona i od jabuka-petrovki :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 07 okt 2009, 22:31

neko_iz_mase je napisao/la:Ne znam jel mi No_Name prezivio sinoc. Cuo sam da su se nekakvi neredi desavali kod Muje :D
Nego,legla danas jedna 15-ka, ulaznica , jos kad plata ne bi kasnila,sve bi bilo potaman :D
Preživio...A Mujo je legenda, uplatio sam godišnju ulaznicu :mrgreen: :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 07 okt 2009, 22:44

Imal neko link reprize od jucernase emisije na Hayat?
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

aris
Kontakt:

Post Postao/la aris » 07 okt 2009, 22:47

dali uopste ko trenira! ni slike ni izjave! nista nigdje :D

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 07 okt 2009, 23:02

aris je napisao/la:dali uopste ko trenira! ni slike ni izjave! nista nigdje :D
pa bilo je na dnevniku informacija da su danas trenirali,ako nije u hrasnici ako sam dobro cuo :)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 08 okt 2009, 16:52

Dnevnik Nova tv lijep članak,svaka čast majstore! ;)
sretno!
Fi hajati.
GO Bosno.

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 08 okt 2009, 21:46

Evo na TV Sarajevo ima emisija gostuje Ciro !
I na jedno pitanje o barazu Ciro odgovra : " koga god da izvucemo pobjedid cemo ih, pa makar to bila i Hrvatska ... majke mi moje " .

legenda :mrgreen:
× Plava krv ispod koze ×

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 08 okt 2009, 22:06

MaliMemo je napisao/la:Evo na TV Sarajevo ima emisija gostuje Ciro !
I na jedno pitanje o barazu Ciro odgovra : " koga god da izvucemo pobjedid cemo ih, pa makar to bila i Hrvatska ... majke mi moje " .

legenda :mrgreen:
ciro majstore! 8-)

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 09 okt 2009, 00:54

Ciro je svaler, prosjecni trener koji samo zna da motivise igrace. Imao je srece i sa Hrvatskom a sada i sa nama, jer ima odlicne igrace na okupu.

Njegova taktika je u vecini utakmica amaterska i kukavicka. Da je Meho Kodro ostao trener mi bih vec bili na SP-u, jer on se nebih branio u Turskoj a ni u Spaniji.

Plus da je Meho tu, bio bih i Hasan, vjerovatno i Papac, i na kraju krajeva Ciro je dosao i pozvao igrace sa spiska koji je Kodro napravio.

Da ga je Ciro pravio bojim se da bih bio kao u Sliskovica.

Pa on i sada ne daje sansu jednom Pjanicu, koji mora da ima mjesto u prvoj postavi. Ali mora se Ibricic prodati, sin Cirin.

A Pjanic je do sada sa svojih 19 godina u karijeri uradio ono sto Ibro nece mozda nikad. Cisto sumljam, da ce biti clan jednog velikana i zabijati u Ligi prvaka.

Ali Meho je pravi profesionalac, nema Balkanski mentalitet nije opsjednuti ljepim zenama i cokoladama, neda da mu se mjesaju u posao, ne voli kriminal, i zato NIJE IZDRZAO.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 okt 2009, 01:01

Opa, još jedan... a bili ste pred kapitulacijom.

Šteta, odosmo u baraž.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 okt 2009, 01:24

Virtu4l je napisao/la:Opa, još jedan... a bili ste pred kapitulacijom.

Šteta, odosmo u baraž.
:mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 09 okt 2009, 01:27

KONGO je napisao/la:Ciro je svaler
:lol: :lol: To mu ti cuvao svijecu,pa vidio da se svalera?
Bas me interesuje kako je uspio,jer citav svijet zna da je covjek davno operisao prostatu, i da vise ne moze imati :oops: i sto je javno priznao, al eto,kad vise nema argumenata,hajmo ga j***t kako stignemo.
KONGO je napisao/la: Ali Meho je pravi profesionalac, nema Balkanski mentalitet nije opsjednuti ljepim zenama i cokoladama, neda da mu se mjesaju u posao, ne voli kriminal, i zato NIJE IZDRZAO.
Da ne bude da imam nesto protiv Kodre. Covjek je igracka legenda,igrac kojem ce vecina pozaviditi na igrackoj karijeri, al o njegovim trenerskim sposobnostima,dalo bi se diskutovati.
Da nije sto jest, Meho bi bio direktor NSBiH-a, i najsretniji bi bio kada bi ga tu vidio,a trenersku praksu da radi u reprezentaciji.....mislim da ni Farska Ostrva ne bi uradila to.
Da je takav strucnjak,ne vjerujem da bi mu vrhunac trenerske karijere bilo vodjenje omladinskog pogona.
Al eto, kod nas u reprezentaciji su experimentisali do sad, i mogao je voditi ko je htio,al jedino corav ne vidi, kakve smo kante za nabijanje bili dok nas nije preuzeo covjek, koji se iole razumije u strategiju fudbala.
I jos jednom da ponovim, Meho je ljudina,igracina,veliki ambasador BiH ....ali jednostavno posao selektora nije za njega,sto se i vidilo iz utakmica koje su odigrane pod njegovom palicom.
Samo budi realan, i nista vise.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 09 okt 2009, 01:36

Njemacka je imala Klinsmana, Hrvatska Bilica....da ne idem dalje !

Gdje su oni bili prije preuzimanja tih reprezentacija ?

Kad imas igrace, trener nije toliko bitan ! Ja ti garantujem da nemamo ovakve igrace, Cirino motivisanje i iskustvo bih mogli okaciti macku o rep. Ali sad mu se sve poklopilo, pa kao Ciro legenda.

Ovo su igraci koji vole svoju zemlju, ginu za pobjedu nemaju balkanski mentalitet to je Svabo sine odgojio ( u fudbalskom smislu).

Sto se tice utakmica pod njegovom palicom, prvo provjeri ko je igrao te utakmice, i da li su iste bile vazne pa onda da pricamo o rezultatu! Jer i Ciro je imao Rijeku,Uzbekisan,Iran itd....
Zadnja izmjena: KONGO, dana/u 09 okt 2009, 01:42, ukupno mijenjano 1 put.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

miroslav blazevic
Kontakt:

Post Postao/la miroslav blazevic » 09 okt 2009, 01:40

KONGO je napisao/la:Ciro je svaler, prosjecni trener koji samo zna da motivise igrace. Imao je srece i sa Hrvatskom a sada i sa nama, jer ima odlicne igrace na okupu.

Njegova taktika je u vecini utakmica amaterska i kukavicka. Da je Meho Kodro ostao trener mi bih vec bili na SP-u, jer on se nebih branio u Turskoj a ni u Spaniji.

Plus da je Meho tu, bio bih i Hasan, vjerovatno i Papac, i na kraju krajeva Ciro je dosao i pozvao igrace sa spiska koji je Kodro napravio.

Da ga je Ciro pravio bojim se da bih bio kao u Sliskovica.

Pa on i sada ne daje sansu jednom Pjanicu, koji mora da ima mjesto u prvoj postavi. Ali mora se Ibricic prodati, sin Cirin.

A Pjanic je do sada sa svojih 19 godina u karijeri uradio ono sto Ibro nece mozda nikad. Cisto sumljam, da ce biti clan jednog velikana i zabijati u Ligi prvaka.

Ali Meho je pravi profesionalac, nema Balkanski mentalitet nije opsjednuti ljepim zenama i cokoladama, neda da mu se mjesaju u posao, ne voli kriminal, i zato NIJE IZDRZAO.
Mojne dipr!
Igrac koji puca on ce dat go, Igrac koji ne puca taj nece dat go.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.