Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha,BernardBarnjak
Vidim da bi i ti lagano mogao otpast.Dvije ekipe koje su 99 posto sezone drzale vodecu poziciju ostaju bez druge ligeBobadilla je napisao/la:Booker 70 pts, protiv koga igra nije tesko pogoditikako me posra sreca u zadnjim sedmicama nije.istina
Imao sam dan sa 0 igraca,nije do mene.Ne stigne me valjda tvoja kletvaSiamoNoi je napisao/la:Briga tebe
Sarmelino je napisao/la:Sta je ovo,ispast cemo nas 4 sa vrha sto smo cijelu sezonu gore bez konkurencije
Mora se i PO uzeti da se dokaze ko je gazdaphily je napisao/la:Sarmelino je napisao/la:Sta je ovo,ispast cemo nas 4 sa vrha sto smo cijelu sezonu gore bez konkurencije
sta se ti brines ti si vec u drugoj ligi, a i svakako ces me veceras pobijediti kuknjava kuknjava
Čekam ja da ga netko uzme i izbaci nekog dobrog igraca pa da pokupim.Tipa ona zadnja zamjena E.Turner-Bradley.Ili Lin-RHJ.Ni kriv ni dužan u 5-6 dana pokupio za minimalnu klasu bolje igrace od onih koje sam ranije imao.Još kad ne bi ispao veceras...njušim da bi u novom tjednu bilo još ovakvih bisera.Sarmelino je napisao/la:Cudo niko od vas ne uzima Buddya, sasvim solidan u zadnje vrijeme.Steta sto imam dovoljno pts, TO i Ass
Eno ti Bobby PortisSiamoNoi je napisao/la:Čekam ja da ga netko uzme i izbaci nekog dobrog igraca pa da pokupim.Tipa ona zadnja zamjena E.Turner-Bradley.Ili Lin-RHJ.Ni kriv ni dužan u 5-6 dana pokupio za minimalnu klasu bolje igrace od onih koje sam ranije imao.Još kad ne bi ispao veceras...njušim da bi u novom tjednu bilo još ovakvih bisera.Sarmelino je napisao/la:Cudo niko od vas ne uzima Buddya, sasvim solidan u zadnje vrijeme.Steta sto imam dovoljno pts, TO i Ass
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.