FK Sarajevo - Bordo chat

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

fera
Kontakt:

Re: FK Sarajevo - Bordo chat

Post Postao/la fera » 28 jan 2021, 15:38

Zoran28 je napisao/la:
28 jan 2021, 15:16
fera je napisao/la:
28 jan 2021, 14:43
Joj ovog belog ko zena u vrijeme pms-a, samo da mu se s nekim svađati :-)
Jeko taj, daj ga 'vamo dok mi se svadja, da ga pojedem za dorucak :opaopa:
to ti je od feniksa drugi profil :urnebes:
You are someone else I am still right here

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 28 jan 2021, 16:28

Ok.
Yebem mu krila onda 😂
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 28 jan 2021, 19:18

Zoran28 je napisao/la:
28 jan 2021, 09:10
VenamaHrabrih je napisao/la:
28 jan 2021, 08:45
Zoran28 je napisao/la:
27 jan 2021, 19:14

Đe si se prepozn'o :zzz:
Bojim se da bi se naljutio kad bih ti rekao... :tokralju:
Ljutnja je emocija, a prema takvima nemam nikakvu emociju (naljutit ces se ako ti kazem kakvima), tako da pjevaj... Nije da smo navikli na nesto pametno od tebe, pa da nas sad razocaras...
Potpuno se slažem, tako da i ti možeš svirat....
Jako mi je teško ovo ti reći, ali slabo da si ti na bilo šta pametno navikao. Imam ja koga da ne razočaram, a tebe ko... Međutim, budući da si prečesto na forumu, predmnijevam da je to svojevrstan vid terapije. Podržavam, iako bih te ja zadržao prvo na petnaestodnevnom posmatranju, pa onda polako, dan po dan.
Uostalom, Zoki... znaš kako ide dalje...
Čuvaj obraz, ljepotice ;)

RedJeTu
Kontakt:

Post Postao/la RedJeTu » 28 jan 2021, 19:51

28 jan 2021, 19:18
Zoran28 je napisao/la:
28 jan 2021, 09:10
28 jan 2021, 08:45

Bojim se da bi se naljutio kad bih ti rekao... :tokralju:
Ljutnja je emocija, a prema takvima nemam nikakvu emociju (naljutit ces se ako ti kazem kakvima), tako da pjevaj... Nije da smo navikli na nesto pametno od tebe, pa da nas sad razocaras...
Potpuno se slažem, tako da i ti možeš svirat....
Jako mi je teško ovo ti reći, ali slabo da si ti na bilo šta pametno navikao. Imam ja koga da ne razočaram, a tebe ko... Međutim, budući da si prečesto na forumu, predmnijevam da je to svojevrstan vid terapije. Podržavam, iako bih te ja zadržao prvo na petnaestodnevnom posmatranju, pa onda polako, dan po dan.
Uostalom, Zoki... znaš kako ide dalje...
Čuvaj obraz, ljepotice ;)
Kakosi kolega zaboravio si me. Mozda me ne prepoznajes pod ovim imenom ali smo cimeri bili gore u Jagomiru. Ostvi kontakt u pp
Za sve vas Husref Musemic je Sarajevo

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 28 jan 2021, 21:57

Pripisali mi s klinickog tako jbg. Cuvam obraz lutkice, ne brini. Rekao bih ti, takodje, ali ne mozes (sa)cuvati nesto sto nikad nisi imao, doktore :*
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 29 jan 2021, 06:48

fera je napisao/la:
28 jan 2021, 15:38
Zoran28 je napisao/la:
28 jan 2021, 15:16
fera je napisao/la:
28 jan 2021, 14:43
Joj ovog belog ko zena u vrijeme pms-a, samo da mu se s nekim svađati :-)
Jeko taj, daj ga 'vamo dok mi se svadja, da ga pojedem za dorucak :opaopa:
to ti je od feniksa drugi profil :urnebes:
Nista ja ne znam
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jan 2021, 11:57

Historicar je napisao/la:
29 jan 2021, 11:54
holyman je napisao/la:
29 jan 2021, 11:50
29 jan 2021, 11:31

Zipe, hoces li više jednom zauvijek napustiti ovaj forum da svi odahnemo.Kako više samom sebi nisi dosadio sa svojim nebulozama.Znamo da si neki neiživljeni balavac, idi negde drugo ispoljavaj gluposti i svoju frustraciju, nemoj ovdje, poštedi nas.
kako će balavcu nešto dosaditi
Ma lik nije dobar u glavi nikako, konstantno provocira, vrijeđa, jasno je da je životno isfrustrirani balavac.Mnogi su mi se u pp žalili na njega, govorili da je največe zlo i največi problem foruma.Kad bi zauvijek otišao, svima bi bilo lakše, odmah bi negativnost spala na minimum.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 29 jan 2021, 12:17

Historicar, imam nekih problema sa bankom, mogu li ti pisati u PP :(

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 jan 2021, 16:08

28 jan 2021, 08:42
joker90 je napisao/la:
27 jan 2021, 18:43
Ma tukn'o si mi na đikana koji uvijek šprda sve bošnjačko, od tradicije i svega ostalo. Nije me zanimalo ni koja ti je religija, ni u šta vjeruješ ili ne, nit je moja stvar, nego su mi ove hinje slatkorječive uvijek mrske. A dao si opširan odgovor, šta se sve pomješalo kod tebe burke, dobro je da ne laješ. Šala mala..
Hahahaha, taman tako... Vjerujem ti da tuknem. Recimo, na I.n.d.e.x. hr. tuknem na baliju. Ovdje, a i jedno vrijeme dok sam jaho po k.l.i.x.u tuknuo sam na ustašu i baliju, a pođahkad i na poganog ****, kako je kad ko raspoložen. To je bitno samo onim koji vole lijepiti etikete.
Nikad se ne rugam naciji, čak obrnuto, branim svaku iz koje sam potekao i sa kojom sam odrastao. Religije su mi smiješne, a budući da iste vrijeđaju mene, osjećam se slobodnim da i ja vrijeđam njih.
Ako imaš još nekih pitanja i nejasnoća, stojim na raspolaganju.
I moju porodicu su Srbi vrijeđali 4 godine, al ne riječima nego gvožđem, pa sam se našao slobodnim da i ja vrijeđam njih.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 30 jan 2021, 09:53

skoroalen je napisao/la:
29 jan 2021, 16:08
28 jan 2021, 08:42
joker90 je napisao/la:
27 jan 2021, 18:43
Ma tukn'o si mi na đikana koji uvijek šprda sve bošnjačko, od tradicije i svega ostalo. Nije me zanimalo ni koja ti je religija, ni u šta vjeruješ ili ne, nit je moja stvar, nego su mi ove hinje slatkorječive uvijek mrske. A dao si opširan odgovor, šta se sve pomješalo kod tebe burke, dobro je da ne laješ. Šala mala..
Hahahaha, taman tako... Vjerujem ti da tuknem. Recimo, na I.n.d.e.x. hr. tuknem na baliju. Ovdje, a i jedno vrijeme dok sam jaho po k.l.i.x.u tuknuo sam na ustašu i baliju, a pođahkad i na poganog ****, kako je kad ko raspoložen. To je bitno samo onim koji vole lijepiti etikete.
Nikad se ne rugam naciji, čak obrnuto, branim svaku iz koje sam potekao i sa kojom sam odrastao. Religije su mi smiješne, a budući da iste vrijeđaju mene, osjećam se slobodnim da i ja vrijeđam njih.
Ako imaš još nekih pitanja i nejasnoća, stojim na raspolaganju.
I moju porodicu su Srbi vrijeđali 4 godine, al ne riječima nego gvožđem, pa sam se našao slobodnim da i ja vrijeđam njih.
To ti riješi između sebe i Srba. Ja ne vrijeđam nijednu naciju, već kako rekoh, religiju. Religija i nacija nisu isto! Bez obzira kojoj religiji pripadaš, ona je i dalje glupa, bajkovita i smiješna. Da ne govorim kako su religije krive za milione mrtvih kroz istoriju. Pravim jasnu razliku između četnika i Srba. Na kraju krajeva, ja sam branio državu, pa i tehnički tvoju porodicu od takvog vrijeđanja. No, tebi se ne mislim pravdati. Bmk za tvoje komplexe. Kad branim Srbe, Hrvate, Bošnjake... ja zapravo branim tebe i sebe, ali ti to ne možeš shvatiti, jer tražiš krivca u drugome, a pravo je pitanje; šta si ti uradio i šta radiš da nam bude bolje? Nema više dežurnih krivaca ni u Banjaluci, ni u Sarajevu. Ko nam je sad kriv što smo, tridesetak godina nakon rata, među pet najjadnijih država na svijetu? Da nisu Srbi krivi za "malinu", Bošnjaci za "ikonu", Hrvati za "autoput"? Ko? Jevreji? ****? Romi?
U sebe ti pogledaj kad krivca tražiš, pusti se floskula o onim "anamo". Digni doope i mijenjaj stvari, a ne peezdi o tobožnjoj ugroženosti.
Vrijeđati druge, a pravdati to njihovim vrijeđanjem sebe, jest isto kao kad lopov sebe pravda izjavom da "svi kradu". Infantilno, kako ti, uostalom i dolikuje.
Ostaj mi sretno.

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 30 jan 2021, 10:10

Došli plavi šlemovi 🥵

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jan 2021, 18:39

Zip je napisao/la:
30 jan 2021, 18:37
Sto brises postove na kojima nigdje ne vrijedjam vec samo dokazujem koliko je neko napacen?
Zato što provociraš i svaki ti se post svodi na prepucavanje sa nekim, u ovom slučaju to je @Historicar. Tema je FK Sarajevo a ne koliko je ko napaćen, ne treba to dokazivati i smarati forumaše ovdje.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 jan 2021, 18:44

MortemHz je napisao/la:
30 jan 2021, 18:39
Zip je napisao/la:
Sto brises postove na kojima nigdje ne vrijedjam vec samo dokazujem koliko je neko napacen?
Zato što provociraš i svaki ti se post svodi na prepucavanje sa nekim, u ovom slučaju to je @Historicar. Tema je FK Sarajevo a ne koliko je ko napaćen, ne treba to dokazivati i smarati forumaše ovdje.
De bolan ne budi lud, normalno da treba ismijati lika koji je napacen, pa ti brisi do mile volje.
Milion puta se ovde vrijedjaju uposlenici kluba, forumasi po ostanu postovi. To sto je navucen na tanak led, sta mu ja mogu.
Rijetko kad uzvrstim sa vrijedjanjem, a evo nisam ni sada na evidentnu nemoc i vrijedjanje mene zato sto se njemu ne svidja nesta.
To sto on nije kapacitet da shvati neke stvari, boli me qurac.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jan 2021, 18:47

Sanchez1987 je napisao/la:
30 jan 2021, 18:45
MortemHz je napisao/la:
30 jan 2021, 18:35
@Historicar, koliko je to ''sve bi dao''?
Trebat će mi malo više kriptovaluta početkom februara pa reko' da se dogovorimo jer znam gdje momčina živi ali ne odgovaram za posljedice. :kafa:
Nemam Morto više živaca, ovdje ovaj Zip, vamo me kladionica ****, mi danas izgubili, nije mi ni do čega.
Stipu ga,vrijedja on vec dugo cak i kad mu se niko i ne obraca,al neka ga nas covjek :puke: :shhh:

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 30 jan 2021, 18:49

Zip je napisao/la:
30 jan 2021, 18:44
MortemHz je napisao/la:
Zip je napisao/la:
De bolan ne budi lud, normalno da treba ismijati lika koji je napacen, pa ti brisi do mile volje.
Milion puta se ovde vrijedjaju uposlenici kluba, forumasi po ostanu postovi. To sto je navucen na tanak led, sta mu ja mogu.
Rijetko kad uzvrstim sa vrijedjanjem, a evo nisam ni sada na evidentnu nemoc i vrijedjanje mene zato sto se njemu ne svidja nesta.
Šta je debilčino papanska, frustracija te uhvatila, vjerovatno u ovom trenutku ti je pjena na ustima :rol: :rol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jan 2021, 18:53

Zip je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Zip je napisao/la:
Evo ismijavaj ga ovdje, nemoj da kvarimo glavnu temu. Ne vrijeđaš ali provociraš i većina postova ti je u fazonu ko i gdje je šta rekao a malo toga je o Sarajevu i to je ok samo manje provociranja i agresivnog nametanja svog mišljenja. Neki dan si momku i to odličnom forumašu napisao ''je li vas stid, imate li obraza, jjebem vam pleme debilno'' samo zato što je rekao da bi napadač već trebao doći. Moraš naučiti da poštuješ drugačiji stav i mišljenje. Bezveze momka napade i to si ga citirao k'o da je deset ljudi to napisalo. Imaš opciju ignore i ti a i svako drugi.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 jan 2021, 18:58

30 jan 2021, 18:49
Zip je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:

Šta je debilčino papanska, frustracija te uhvatila, vjerovatno u ovom trenutku ti je pjena na ustima :rol: :rol:
Jooj bas si mi spustio, ev razmisljam sta ciniti od sebe...

De legendo, idi igraj na kornere il kartone, vrsti marku dvije sto si izgubio na kladari... Zaobidji me

:historicar:

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 30 jan 2021, 18:59

Jes ovde dobroooo, ne brisu ti postove ni kad laneeees 💪 od sad me ovde mozete naci ❤

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 jan 2021, 19:02

MortemHz je napisao/la:
30 jan 2021, 18:53
Zip je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:

Evo ismijavaj ga ovdje, nemoj da kvarimo glavnu temu. Ne vrijeđaš ali provociraš i većina postova ti je u fazonu ko i gdje je šta rekao a malo toga je o Sarajevu i to je ok samo manje provociranja i agresivnog nametanja svog mišljenja. Neki dan si momku i to odličnom forumašu napisao ''je li vas stid, imate li obraza, jjebem vam pleme debilno'' samo zato što je rekao da bi napadač već trebao doći. Moraš naučiti da poštuješ drugačiji stav i mišljenje. Bezveze momka napade i to si ga citirao k'o da je deset ljudi to napisalo. Imaš opciju ignore i ti a i svako drugi.
Skim da pricas kad dan danas misle za Husrefa da voli klub vise od svog zivota, sa ljudima koji podrzavaju ljude koji unistavaju klub, tj pokusavaju...

Kako ces drugacije da pricas sa takvih osobama...

Kazes danas je lijepo vrijeme, iskoci lik iz pastete kaze "jes danas lijepo vrijeme, al hadzija jos nije doveo napadaca. Tik tak hadzija" i slicna njasre... Yebo te i napadac i sve...

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 30 jan 2021, 19:08

Ma samo ti nastavi vrijedjati bolit te..ne slusaj ih..

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], casual033 i 26 gostiju.