Ostale lige

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Ostale evropske lige

Post Postao/la Devil » 05 jun 2011, 20:48

Izgleda da ce Novi Pazar ipak da udje u JSL jer BASK odustaje od takmicenja.
Znaci sledece sezone rusenje Novog Pazara a to nece moci da zabrane ni Tole,ni Ljajic,ni Dacic,ni Tadic ni niko. 8-)
A to znaci i da prosecna poseta JSL rapidno raste,jer bi trebalo 2000+ svaku tekmu,ako tome dodamo i Radnicki 1500-2000+ svaku tekmu bice to fenomenalno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 11 jun 2011, 09:50

Novi prvoligaši u 1. HNL su Gorica i Lučko, ispadaju Dragovoljac i Istra.
Licencu nije dobio Pomorac, tako da Lokomotiva ostaje u ligi. No, mislim da su se ovi iz Pomorca žalili savezu jer po njihovom su trebali dobiti i oni i Gorica, ili niti jedni. Ostaje da vidimo šta će biti na kraju..
...što je više lome to je volim jače...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 11 jun 2011, 12:45

jacky09 je napisao/la:Novi prvoligaši u 1. HNL su Gorica i Lučko, ispadaju Dragovoljac i Istra.
Licencu nije dobio Pomorac, tako da Lokomotiva ostaje u ligi. No, mislim da su se ovi iz Pomorca žalili savezu jer po njihovom su trebali dobiti i oni i Gorica, ili niti jedni. Ostaje da vidimo šta će biti na kraju..
Odluka HNS-a je konačna i Pomorac nema više pravo na žalbu. Jamstva koja su iz Pomorca dostavili da će srediti situaciju s reflektorima nisu uvjerila Savez, tako da su odbijeni sa svojom žalbom.
Gorica i Lučko su sigurni unutra, kao i Lokomotiva.
Tramvaj liga počinje krajem srpnja...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 11 jun 2011, 12:53

dubrava je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:Novi prvoligaši u 1. HNL su Gorica i Lučko, ispadaju Dragovoljac i Istra.
Odluka HNS-a je konačna i Pomorac nema više pravo na žalbu. Jamstva koja su iz Pomorca dostavili da će srediti situaciju s reflektorima nisu uvjerila Savez, tako da su odbijeni sa svojom žalbom.
Za tu tramvaj ligu je glavni krivac Štimac, yebla ga liga 16. Maminjo je bio protiv toga. Sada je stanje takvo kakvo je
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 11 jun 2011, 16:32

Ted Mosby je napisao/la:
dubrava je napisao/la:
Za tu tramvaj ligu je glavni krivac Štimac, yebla ga liga 16. Maminjo je bio protiv toga. Sada je stanje takvo kakvo je
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_hrv_news

nista jos nije gotovo, Istra se zali, Goricani nemaju slovo na papiru da ce krenut radovi na stadionu, a ni Karlovac nije siguran
ja bi volio da Istra ostane u ligi, steta onog stadiona, nek nam malo poprave prosjek

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 15 jun 2011, 23:43

Danijel Ljuboja (32),bivisi srpski reprezentativac ,postao je koliko sam video novi clan Legije iz Varsave.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 16 jun 2011, 11:30

Tribalian je napisao/la:Danijel Ljuboja (32),bivisi srpski reprezentativac ,postao je koliko sam video novi clan Legije iz Varsave.
tamosnje novine pisu da ce biti najbolje placeni igrac legie, tj. minimum €400.000 + bonusi po sezoni.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

north+freaks
Kontakt:

Post Postao/la north+freaks » 16 jun 2011, 15:03

Bravo za Kg što je ušao u elitu,da je bogdo i Zrenjanin ilI NP umjesto smješnog Bask koji neće imat više od 500 ljudi na tribini.
Sjajna atmosfera na proslavi ulaska više od 11000 ljudi u Kg.
slika
SAMO VOJVODINA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 jun 2011, 15:50

Parovi 1. kola (13. avgust):
OFK Beograd – Hajduk
Jagodina – Sloboda
Partizan – BASK
Rad – Metalac
Vojvodina - Radnički
Spartak - Crvena zvezda
Javor – Borac
Smederevo – BSK

Izvuceni su parovi prvog kola nove sezone JSL koje krece 13.avgusta.Veciti derbi je na programu u 13.kolu na Marakani,26.novembra,dok ce kao i prosle sezone polusezonu da zatvore Crvena-Zvezda-Vojvodina.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 jun 2011, 17:44

STEVIE je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Danijel Ljuboja (32),bivisi srpski reprezentativac ,postao je koliko sam video novi clan Legije iz Varsave.
tamosnje novine pisu da ce biti najbolje placeni igrac legie, tj. minimum €400.000 + bonusi po sezoni.
Stevie, ipak je i ta Poljska u "banani" kad im je Ljuboja najplaceniji igrac :lol:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 17 jun 2011, 18:42

ma cudna im je skroz transfer politika, sve dovode neke istrosene igrace.. ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 jun 2011, 18:55

STEVIE je napisao/la:ma cudna im je skroz transfer politika, sve dovode neke istrosene igrace.. ;)
U Ljubojinom slucaju ,malo je reci "istrosen" :mrgreen: Vise bi odogovarali "iscedjen" ili "korodirao" :mrgreen:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 17 jun 2011, 19:28

Tribalian je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:ma cudna im je skroz transfer politika, sve dovode neke istrosene igrace.. ;)
U Ljubojinom slucaju ,malo je reci "istrosen" :mrgreen: Vise bi odogovarali "iscedjen" ili "korodirao" :mrgreen:
:mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 jun 2011, 22:12

Samuel Firmino de Jesus "Samuel" ,napustio Verder u koji je stigao zimus i nije odigrao nijednu utakmicu :mrgreen: , i potpisao za Anderleht.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 18 jun 2011, 18:12

Izgleda de ce Luis Fabiano u Galatasaraj,kad su poslali ponudu Sao Paolu,ovi su prihvatili uz dogovor o nekim "sitnim" detaljima.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 20 jun 2011, 00:07

Galatasaray je opet superaktivan na trzistu, vec su doveli Musleru i Elmandera, a u pregovorima su sa Fabianom i Muntarijem

Sad da li ce ovo biti dovoljno da se uzme 18. titula i da se izjednace sa Fenerom po tom pitanju, to cemo tek da vidimo
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jun 2011, 16:24

Da bacimo djir po "nasim" ekipama.
O BIH sve receno na drugoj temi,te o DInamu i Partizanu ovde cu o ostalim nabrzaka.

Mogren u drugom kolu kvalifikacija za LP dobio Litex dakle mnogo mnogo male sanse za prolaz pogotovo ako oni kao sampioni rasprodaju tim,a dosta igraca im je trazeno.Sudbina je htela da Litex put ka dalje opet krene iz Crne Gore,setimo se da su prosle godine u dva meca pobedili Rudar,1:0,4:0 mislim,ali Mogren je sada jaci nego Rudar tada,no i Litex je jaci. :)

Rad je izvukao mozda i najslabijeg protivnika,Tre Penne koga je Zrinjski nabio prosle godine,tako da se nadam i sasvim je realno da prodje pa da ide na Olympiacos Volou sto opet nije neki bauk,jesu jaci od Rada ali se mogu proci.

Varazdin je dobio moldavski Lusitanos,meni nepoznatu ekipu i nadam se da mogu proci,pa da na Andjelko herjavec u drugu rundu dodje ponovo moldavski predstavnik Iskra sto bi verovatno i bio kraj Varazdinu.

Buducnost je dobila Flamurtari koji bi trebali proci,nije Flamurtari ono sto su nekada bili,a u drugom mecu idu na Jablonec gde verovatno i zavrsavaju.

Zeta je dobila Spartak Trnavu koja bas i nije neka ekipa,ali nije ni Zeta i ovde ce biti svacega i stvarno se ne usudjujem za neku prognozu,dok ce u eventualnom drugom mecu ici na Tirani kojoj tu ipak dajem vece sanse.

Vojvodina je lepo prosla,na Karadjordje dolazi Vaduz i to mora da se iskoristi.
Rudar Pljevlja ima jedan od najtezih zadataka a to je da izbaci Austriu sto svakako nece biti lako.
RNK Split je dobio Domzale,komsijski derbi,vazi kao i za mec Zete s tim da ovde nije problem u (ne) kvalitetu vec u poprilicnoj jednakosti medju timovima.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 20 jun 2011, 16:31

Devil je napisao/la:
Varazdin je dobio moldavski Lusitanos,meni nepoznatu ekipu i nadam se da mogu proci,pa da na Andjelko herjavec u drugu rundu dodje ponovo moldavski predstavnik Iskra sto bi verovatno i bio kraj Varazdinu.
Ja mislio to Andorci :D :D ma isti klinac, mora se proci..
A i ova Iskra (bugojanska? :D) bi se trebala proci. Kolko god da je varteks slab, klubovi moldavske lige (izuzev šerifa) bi se trebali proći.

p.s. jebte Stefane, pa ja nisam znao kako se zove varteksov stadion, a vid njega :D :D :lol: Britanica :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 20 jun 2011, 16:37

dubrava je napisao/la:
Devil je napisao/la:
A i ova Iskra (bugojanska? :D) bi se trebala proci. Kolko god da je varteks slab, klubovi moldavske lige (izuzev šerifa) bi se trebali proći.

p.s. jebte Stefane, pa ja nisam znao kako se zove varteksov stadion, a vid njega :D :D :lol: Britanica :D
Stefane, razočarao si me, a ja bio u pravu :D Lusitans je iz Andore. Možda te zeznulo to sto imaju slicne zastave.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jun 2011, 16:42

dubrava je napisao/la:
dubrava je napisao/la:
Devil je napisao/la:

Stefane, razočarao si me, a ja bio u pravu :D Lusitans je iz Andore. Možda te zeznulo to sto imaju slicne zastave.
Fakat vidi Lusitanos iz Andore,a moram priznati da mi je i bilo cudno da takav naziv nosi tim iz Moldavije. :lol:

Odgovori

Natrag na “Ostale lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.