Da bacimo djir po "nasim" ekipama.
O BIH sve receno na drugoj temi,te o DInamu i Partizanu ovde cu o ostalim nabrzaka.
Mogren u drugom kolu kvalifikacija za LP dobio Litex dakle mnogo mnogo male sanse za prolaz pogotovo ako oni kao sampioni rasprodaju tim,a dosta igraca im je trazeno.Sudbina je htela da Litex put ka dalje opet krene iz Crne Gore,setimo se da su prosle godine u dva meca pobedili Rudar,1:0,4:0 mislim,ali Mogren je sada jaci nego Rudar tada,no i Litex je jaci.
Rad je izvukao mozda i najslabijeg protivnika,Tre Penne koga je Zrinjski nabio prosle godine,tako da se nadam i sasvim je realno da prodje pa da ide na Olympiacos Volou sto opet nije neki bauk,jesu jaci od Rada ali se mogu proci.
Varazdin je dobio moldavski Lusitanos,meni nepoznatu ekipu i nadam se da mogu proci,pa da na Andjelko herjavec u drugu rundu dodje ponovo moldavski predstavnik Iskra sto bi verovatno i bio kraj Varazdinu.
Buducnost je dobila Flamurtari koji bi trebali proci,nije Flamurtari ono sto su nekada bili,a u drugom mecu idu na Jablonec gde verovatno i zavrsavaju.
Zeta je dobila Spartak Trnavu koja bas i nije neka ekipa,ali nije ni Zeta i ovde ce biti svacega i stvarno se ne usudjujem za neku prognozu,dok ce u eventualnom drugom mecu ici na Tirani kojoj tu ipak dajem vece sanse.
Vojvodina je lepo prosla,na Karadjordje dolazi Vaduz i to mora da se iskoristi.
Rudar Pljevlja ima jedan od najtezih zadataka a to je da izbaci Austriu sto svakako nece biti lako.
RNK Split je dobio Domzale,komsijski derbi,vazi kao i za mec Zete s tim da ovde nije problem u (ne) kvalitetu vec u poprilicnoj jednakosti medju timovima.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))