FK Rudar Prijedor

Жика Павловић
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la Жика Павловић » 09 apr 2010, 20:49

1921 je napisao/la:
rudarprijedor je napisao/la:evo sad sa treninga Rudara i rekao bi ne bas sjajna scena...prvo ovu cijelu sedimcu nije bilo Garvrana na treningu :o
i onda duel Sodica i Dobrijevica i Dobrijevic ga izgura tijelom i Soda ga udari sakom :shock: :shock: :shock: i pomocni trener Bujic izbacuje Sodica... :( :( :(
:lol: :lol:

Pa sta ce onda biti sa nasim igracima, ako se vi medjusobno udarate ? :mrgreen:
:mrgreen:

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 09 apr 2010, 21:00

1921 je napisao/la:
rudarprijedor je napisao/la:evo sad sa treninga Rudara i rekao bi ne bas sjajna scena...prvo ovu cijelu sedimcu nije bilo Garvrana na treningu :o
i onda duel Sodica i Dobrijevica i Dobrijevic ga izgura tijelom i Soda ga udari sakom :shock: :shock: :shock: i pomocni trener Bujic izbacuje Sodica... :( :( :(
:lol: :lol:

Pa sta ce onda biti sa nasim igracima, ako se vi medjusobno udarate ? :mrgreen:
ništa ba.pustiće ih da se međusobno marišu i sa strane navijat.kad završe marisanu naši će ući u teren,zabit 3 gola i to je to :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

alan ford
Kontakt:

Post Postao/la alan ford » 10 apr 2010, 00:08

neznam ko se sjeca da su se davno u prvenstvenoj utakmici ( druga liga zapad sfrj ) sastali rudar i zeljeznicar.rezultat je bio 1 : 1. na kraju prvenstva zeljo je bio prvak i vratio se u prvu ligu.
zeljo je vodio sa 1:0 , a rudar izjednacio golom V. Samardzije.
ovaj put samo pobjeda dolazi u obzir :D
ja sam nov na forumu pa POZDRAVLJAM sve forumase :)
NAPRIJED PRIJEDOR!!!!!!!

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 10 apr 2010, 00:18

alan ford je napisao/la:neznam ko se sjeca da su se davno u prvenstvenoj utakmici ( druga liga zapad sfrj ) sastali rudar i zeljeznicar.rezultat je bio 1 : 1. na kraju prvenstva zeljo je bio prvak i vratio se u prvu ligu.
NAPRIJED PRIJEDOR!!!!!!!
dobro nam dosao....:D a ako mislis na Vinka Samarzdiju on nam je sad oruzar... :)
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

alan ford
Kontakt:

Post Postao/la alan ford » 10 apr 2010, 00:20

rudarprijedor je napisao/la:
alan ford je napisao/la:neznam ko se sjeca da su se davno u prvenstvenoj utakmici ( druga liga zapad sfrj ) sastali rudar i zeljeznicar.rezultat je bio 1 : 1. na kraju prvenstva zeljo je bio prvak i vratio se u prvu ligu.
NAPRIJED PRIJEDOR!!!!!!!
dobro nam dosao....:D a ako mislis na Vinka Samarzdiju on nam je sad oruzar... :)
Ne mislim na njegovog brata Vitomira Vitu Samardziju :)
i jos nesto da pitam jer vise ne zivim u prijedoru, da li ima ista od one najavljene istocne tribine? :)
stvarno je vrijeme da Prijedor dobije neki normalan stadion.

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 10 apr 2010, 11:22

Momci srecno danas.Ispunite mi Zelju! :mrgreen:
Treci put castimo

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 10 apr 2010, 11:44

ala ova kisa zaje*a sve...a to za istocnu tribinu se nista ne zna...napravili su jednu malu duzine 20 metara...al samo 3 reda.... :?

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 10 apr 2010, 11:49

Jeli bas tolika kisa u Prijedoru? Kakav je teren? Moze li se igrati ikako?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 10 apr 2010, 12:04

Stole iz Bora je napisao/la:Jeli bas tolika kisa u Prijedoru? Kakav je teren? Moze li se igrati ikako?
pa nije jaka ali je padala nocas...i sad ono kao hoce nece... :roll: :roll: :roll: a ovi nasi slabije igraju po mokrom terenu.... :cry: :? :? :?

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 10 apr 2010, 14:19

tatamata je napisao/la:Momci srecno danas.Ispunite mi Zelju! :mrgreen:
$ се /, " " $. & & " " ' & " :lol:
rudarprijedor je napisao/la: pa nije jaka ali je padala nocas...i sad ono kao hoce nece... :roll: :roll: :roll: a ovi nasi slabije igraju po mokrom terenu.... :cry: :? :? :?
не " се " " - $ " ? отежано ;) & - " " " " " пасова(& је % & терен)
"" ПУТ ""

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 10 apr 2010, 16:08

tatamata je napisao/la:
dudlas74 je napisao/la: :D :D :D :D :D kao sto ste pobjedili zrinjski u Mostaru .Njih je zeljo stro u sred mostara a vi tricu primiste u 20 minuta , prema tome vi nemate sta traziti na Grbavici.A rudaru iskreno zelim da bar bod osvoji al bice tesko.Hocel ko gledati sa balkona onih zgrada na Pecanima?Odatle je brate najbolji pogled.
Joj tebe i logike,stvarno si smijesan...I vama je kuci Rudar uzeo bod,pa vi sad hocete da ih pobjedite u gostima?Glupo je poredjenje,ali samo da ti dokazem da ni tvoje nije bolje.Kako god okrenes,vi se ovog vikenda vracate na drugo mjesto. ;)

Moje poredjenje itekako ima smisla jer ja sam govorio o poredjenju dvije utakmice koje su se odigrale u roku 7 dana ( znaci pametni da je to trenutna forma tih klubova) dok mutakmica zelje i rudara odigrana je prije neznam ni ja koliko mjeseci i tad je zeljo bio u drugoj formi a sad je druga prica.,Jel sad kontas?A trece ko smo to mi?Jesam li se ja uoposte izjasnio za koga nav ijam, nisam al ti vec nesto unaprijed zakljucujes.

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 10 apr 2010, 18:28

.pa ovo jos nisam vidio...da ovako se moze krasti na domacem terenu :o :o :o a covjece pa ne znam sta da kazem... :shock: :shock: :shock:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 apr 2010, 18:30

:mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 10 apr 2010, 18:30

rudarprijedor je napisao/la:.pa ovo jos nisam vidio...da ovako se moze krasti na domacem terenu :o :o :o a covjece pa ne znam sta da kazem... :shock: :shock: :shock:
Sta je sad? Sta je radio sudija, daj malo detalja. Slusajuci komentatora na BH radiju, nije bilo sumnjivih detalja osim jedne situacije u 37 minuti kad je Popovic pao u sesnaestercu Rudara.
AMAR OSIM

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 10 apr 2010, 18:30

rudarprijedor je napisao/la:.pa ovo jos nisam vidio...da ovako se moze krasti na domacem terenu :o :o :o a covjece pa ne znam sta da kazem... :shock: :shock: :shock:
a jest vam krivo,nevjerovatno...jel to niste zastitili obraz nebeskog naroda,sad ce vas iz borca optuziti za izdaju,ccc,nema smisla,jel tako...
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 10 apr 2010, 18:34

Ma srce slatko,opet savez nesto zafrko',,,,sram ih bilo,kako je jedan veliki Rudar prijedor mogao biti porazen od PLAVE LOKOMOTIVE :oops: :oops: :mrgreen:
Zadnja izmjena: demir44, dana/u 10 apr 2010, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
Rotor Volgograd...

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 10 apr 2010, 18:36

sramota.......vi sampioni da budete..aj dobro niste vi toliko ni losi bili...ali sudija :x pa sve zivo je svirao protiv rudara onaj sve neke ofsajde dizao na nasu stetu...ono je nevidjeno...sve je bilo u redu odlcina atmosfera...dosta ljudi,navijaca...i onda onaj **** usere sve...pa zadnjih 20 minuta niste lopte vidjeli i onda je on znao kad ce sta da svira...

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 10 apr 2010, 18:38

demir44 je napisao/la:
Ma srce slatko,opet savez nesto zafrko',,,,sram ih bilo,kako je jedan veliki Rudar prijedor mogao biti porazen od PLAVE LOKOMOTIVE :oops: :oops: :mrgreen:
ma sta ste vi...vi ste jedan VELIKI PLAVI ****

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 10 apr 2010, 18:38

rudarprijedor je napisao/la:sramota.......vi sampioni da budete..aj dobro niste vi toliko ni losi bili...ali sudija :x pa sve zivo je svirao protiv rudara onaj sve neke ofsajde dizao na nasu stetu...ono je nevidjeno...sve je bilo u redu odlcina atmosfera...dosta ljudi,navijaca...i onda onaj **** usere sve...pa zadnjih 20 minuta niste lopte vidjeli i onda je on znao kad ce sta da svira...
To je to znaci. Hajde dobro, ko gubi ima pravo i da se ljuti. Bice bolje vec sljedecu utakmicu protiv Travnika .. 8-)

P.S. Bila je na utakmici delegacija FSRS. Vidjet cemo sutra sta kazu za sudjenje ...
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 10 apr 2010, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 10 apr 2010, 18:38

rudarprijedor je napisao/la:sramota.......vi sampioni da budete..aj dobro niste vi toliko ni losi bili...ali sudija :x pa sve zivo je svirao protiv rudara onaj sve neke ofsajde dizao na nasu stetu...ono je nevidjeno...sve je bilo u redu odlcina atmosfera...dosta ljudi,navijaca...i onda onaj **** usere sve...pa zadnjih 20 minuta niste lopte vidjeli i onda je on znao kad ce sta da svira...
umjesto da budes realan,da kazes svaka cast(pogledaj kako igramo ovo proljece),da ti bude draze da bolja ekipa bude prvak,a ne gledati nac.kljuc,ti ovdje kao sporis nasu pobjedu,ekipe koja uzme u sirokom 3 boda,u mostaru bod,a kao eto VELIKOM Rudaru ne mozemo 3...gledaj realno.
Ja vama iskreno zelim opstanak u ligi i siguran sam da necete imati problema da to obezbijedite.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Objektivac i 21 gost.