E-sportovi(DotA 2, LoL, CS: GO)
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- f0rest1946
- Kontakt:
Re: E-sportovi(DotA 2, LoL, CS: GO)
WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFF FLUSHA
hahahahaha 5v2
kakvi debili
kakvi debili
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Niko se raspuco, hoće li moć izvuć? 

Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- f0rest1946
- Kontakt:
e **** ga produzetci mogli su ovo uzet 3 na 2 bili, olof katastrofa igra..
kakav meč bokte 

Imas 2 na 1 i flash, moras agresivnije igrati.
- f0rest1946
- Kontakt:
Kakvi retardi bog te mazo
E ga ****... ja debilne ekipe
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
nek se ugase
FaZe je mozda najkonstantnija ekipa danasnjice, ali su ovime jos jednom pokazali da nisu najbolja. Trenutno se niko ne izdvaja kao najbolji, a oni su bili najblize tome.. Ali dzabe kad ne uzimas turnire. Rain ocajan danas.
Čim sam ja uzeo FaZe na lajvu, znao sam da će izgubiti.
3v1 i trebaš dovršiti rundu, bog te ne psov'o.
3v1 i trebaš dovršiti rundu, bog te ne psov'o.
Posto cekam miki 92 i njegovu analizu, jer ga volim citati, samo pitanje za sve: je li Nikola bio jedno vrijeme IGL u misevima ???
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Jeste ali nije on pravi IGL.BeSha1992 je napisao/la:Posto cekam miki 92 i njegovu analizu, jer ga volim citati, samo pitanje za sve: je li Nikola bio jedno vrijeme IGL u misevima ???
jest, al' u to vrijeme si i ti mogao biti IGL jer je bio cirkus od tima gdje su se svi smjenjivali u toj ulozi ko na traciBeSha1992 je napisao/la:Posto cekam miki 92 i njegovu analizu, jer ga volim citati, samo pitanje za sve: je li Nikola bio jedno vrijeme IGL u misevima ???
ovo je jako tacno, uzeli su 2 pobjede s ovim rosterom odmah na pocetku i od tad imaju 1-4 u finalima a 4/5x su bili favoriti, ono sa SK je 50-50lurppis @tomi
The thing about FaZe that puzzles you is they haven’t improved one bit since this roster’s first win. What do they do in practice?
znaci igranje anti-eco rundi je i dalje kriminalno i dozvoljavaju timovima da se vrate u mec umjesto da ga zavrse
mentalno su jako tanki ovo finale je samo to podebljalo, u ovakvim mecevima gdje to ide u 5 mapa sva taktika "leti kroz prozor" i fokus se prebacuje na pojedinca, imaju toliko zvijezda a niko nije sposoban da zavrsi mec
nek potraze pomoc sportskog psihologa, Astralisu je pomoglo
mislis Astralisu je pomoglo nogiranje karigana
luda scena gdje imas jedino faze za koji mozes biti siguran da ce dogurati do finala a u njemu rutinski izgubiti
luda scena gdje imas jedino faze za koji mozes biti siguran da ce dogurati do finala a u njemu rutinski izgubiti
Glupo je kriviti karrigana sto drugi imaju mentalne lomove. Ovo mu je mozda bio i najbolji turnir u FaZe-u, ali im zato uvijek neko zachoka.. Ovaj put je to bio rain, mada su svi imali epizode tokom serije.
Volio bih vidjeti olofov POV da vidim kako mu je flusha prosao na b kod 11-13, jer je to vjerovatno i kljucna runda na trainu. Mogu misliti kako ih je adrenalin udarao nakon sto su to uzeli.. pa i flusha koji je inace miran je morao ustati sa stolice.
Fali im pravog, pobjednickog mentaliteta. Sad da li bi to dobili sa sportskim psihologom, to ne znam.. ali nesto i sumnjam da bi ga uzeli, jer se oni kotiraju kao neka all star ekipa i vjerovatno im je to ispod casti.
Volio bih vidjeti olofov POV da vidim kako mu je flusha prosao na b kod 11-13, jer je to vjerovatno i kljucna runda na trainu. Mogu misliti kako ih je adrenalin udarao nakon sto su to uzeli.. pa i flusha koji je inace miran je morao ustati sa stolice.
Fali im pravog, pobjednickog mentaliteta. Sad da li bi to dobili sa sportskim psihologom, to ne znam.. ali nesto i sumnjam da bi ga uzeli, jer se oni kotiraju kao neka all star ekipa i vjerovatno im je to ispod casti.
igra na 4:3 rezoluciji (1024x768 BB ako se ne varam)dscile je napisao/la:Glupo je kriviti karrigana sto drugi imaju mentalne lomove. Ovo mu je mozda bio i najbolji turnir u FaZe-u, ali im zato uvijek neko zachoka.. Ovaj put je to bio rain, mada su svi imali epizode tokom serije.
da igra na 16:9 99% sam siguran da bi ga registrov'o
i ovako je svaki put kad ih neko stavi pod pritisak u finalimaFLUSHA: "I THOUGHT FAZE WERE PLAYING A BIT SCARED; THE NERVES GOT TO THEM"
samo pogledati onaj 2v1 post plant na 15:14
Faze je ubjedljivo najbolja ekipa i najkonstantnija ekipa do finala, ali u finalu nisu favoriti protiv bilo koje ekipe.
FaZe je csgo verzija slobode
-
- Kontakt:
CZ75 > Faze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.