Rade Krunić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Rade Krunić
Krunić mora da igra.
On godinu nije uvezo dvije utakmice, to će se sigurno odrazit na predstave.
Sad mora pod hitno u klub gdje ga planiraju za startera, iako mu slijedi borba i svakoj jačoj ekipi.
Naravno kad igra, on je legitiman ćlan prvih 11 reprezentacije.
On godinu nije uvezo dvije utakmice, to će se sigurno odrazit na predstave.
Sad mora pod hitno u klub gdje ga planiraju za startera, iako mu slijedi borba i svakoj jačoj ekipi.
Naravno kad igra, on je legitiman ćlan prvih 11 reprezentacije.
15-ak minuta za Radeta u pobjedi Milana protiv Shamrock Roversa.
Freiburg je doveo nekakvov veznog tako da od te price nema nista
Bojim se da Rade ide putem Bešića.
U prošloj sezoni je upiso 500 minuta, ako i u ovoj bude tako, biće malo koristi od njega.
Igrač kloji ne igra, pa taman bio i Messi, ne može biti dobar nikome.
Siguran sam da je u Milanu dobar ugovor, dobro za Radeta i šteta za reprezentaciju.
U prošloj sezoni je upiso 500 minuta, ako i u ovoj bude tako, biće malo koristi od njega.
Igrač kloji ne igra, pa taman bio i Messi, ne može biti dobar nikome.
Siguran sam da je u Milanu dobar ugovor, dobro za Radeta i šteta za reprezentaciju.
- Beduin
- Kontakt:
U Milanu nema jasno definisanu poziciju na terenu, jednostavno je pokusni kunic trenera i kao takav nista ni ne moze pokazati. Ali generalno je Milan krupan zalogaj za njega, iako odlicna stvar za njegov CV, ali sad mora otici u manje ambicioznu sredinu i izboriti se za minutazu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Goalgetter
- Kontakt:
Ni u Europa Ligi ne moze upasti u prvih jedanaest
Ne svidja mi se nikako njegova uloga u Milanu, tu je samo da ukrade zadnjih 10-15 minuta igre, da nema ovih 5 izmjena ne bi nekad ni to.

Šteta što ne pređe u Freiburg, njima baš treba takav igračGoalgetter je napisao/la: ↑24 sep 2020, 21:03Ni u Europa Ligi ne moze upasti u prvih jedanaestNe svidja mi se nikako njegova uloga u Milanu, tu je samo da ukrade zadnjih 10-15 minuta igre, da nema ovih 5 izmjena ne bi nekad ni to.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Evo usao je u igru u 65-oj minuti.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Imao je lijepu "asistenciju" ali protivnicki igrac skide loptu s linije.
Ne svidja mi se njegova uloga u Milanu nikako. I ovo sto udje uglavnom nista ne pokaze. Da hoce bogdom u Torino ili sl.ekipu otici.
Ne svidja mi se njegova uloga u Milanu nikako. I ovo sto udje uglavnom nista ne pokaze. Da hoce bogdom u Torino ili sl.ekipu otici.
Pun pogodak bi bio Torino ili neka osrednja ekipa serije a, redovno bi igrao od prve
BašČelik!
Dobio opet desetak minuta, pogodio prečku nakon šuta sa granice šesnaesterca 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Goalgetter
- Kontakt:
Starter danas protiv Spezie.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ukljucio sam se oko 15. minute u prijenos, i izbrojao 4-5 kontakta s loptom Krunica do sad 
Pred kraj se evo popravio, postao je aktivniji.

Pred kraj se evo popravio, postao je aktivniji.
Nekoliko dobrih lopti naprijed
Taman se razigra, ukrade loptu, dobar centarsut, nekoliko jos dobrih dionica, iznudi faul iz cega dadose gol i, za nagradu, klupa.. e svasta..
Bilo kako bilo, dobro je, neka je nesto odigrao od pocetka!
Bilo kako bilo, dobro je, neka je nesto odigrao od pocetka!
Ma OK, 60 minuta pred reprezentativno okupljanje, ulazio je i u prošlim tekmama.
Može i u prvih 11 protiv S. Irske.
Može i u prvih 11 protiv S. Irske.
- Goalgetter
- Kontakt:
Volio bih da napusti Milan, jednostavno ne uklapa se u ovu ekipu, njemu treba utakmica a to u Milanu nece dobiti. Ovo danas je super doslo pred reprezentativne tekme, mogli bi ga i vidjeti u cetvrtak u prvih 11.
Šta kažu Austrijanci za Jusufa, ima li komentara?Goalgetter je napisao/la: ↑04 okt 2020, 19:23Volio bih da napusti Milan, jednostavno ne uklapa se u ovu ekipu, njemu treba utakmica a to u Milanu nece dobiti. Ovo danas je super doslo pred reprezentativne tekme, mogli bi ga i vidjeti u cetvrtak u prvih 11.
- Goalgetter
- Kontakt:
Navijaci su zadovoljni. Iako je protivnik danas bio jako slab, Juka je odigrao dosta dobru utakmicu.DrFilgud je napisao/la: ↑04 okt 2020, 19:25Šta kažu Austrijanci za Jusufa, ima li komentara?Goalgetter je napisao/la: ↑04 okt 2020, 19:23Volio bih da napusti Milan, jednostavno ne uklapa se u ovu ekipu, njemu treba utakmica a to u Milanu nece dobiti. Ovo danas je super doslo pred reprezentativne tekme, mogli bi ga i vidjeti u cetvrtak u prvih 11.

Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik i 25 gostiju.