BiH - Wales / Kipar - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Merhaba
Kontakt:

Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la Merhaba » 08 okt 2015, 10:51

Sreca pa je Zukanovic tu tako da se ne moramo hvatit za glavu zbog povrede, ali sam mislio da ce Kolasinac ovu tekmu igrati zadnjeg veznog..ali eto ima Grahovac po meni je trenutno bolji od Hadzica

Cuj bolji od Visce i kad nije u formi :crazy: po cemu to
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 okt 2015, 10:52

Cuj 100% dolazi X :lol: :lol:
Nikakve veze to nema milion raznih faktora odlucuje. Sto se tice ove konkretno utakmice moguca su sva tri rezultata. Ako cemo realno. I sve apsolutno sve je moguce. Nema izrazitog favorita osim ako Bale ne bude ekstra motivisan i raspolozen. Cak i bez ovih svih igraca. Jos uvijek postoji jedan nivo kvaliteta a i publika ce biti 12 igrac. Na Mesi je da izabere najboljih 14 igraca i napravi pravu taktiku. To bi moglo biti presudno na kraju. To i kako ce odigrati Bale.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 08 okt 2015, 10:55

Ajax je napisao/la:Cuj 100% dolazi X :lol: :lol:
Nikakve veze to nema milion raznih faktora odlucuje. Sto se tice ove konkretno utakmice moguca su sva tri rezultata. Ako cemo realno. I sve apsolutno sve je moguce. Nema izrazitog favorita osim ako Bale ne bude ekstra motivisan i raspolozen.
Bale trenutno još nije ozdravio , tako da aBd neće biti u top formi. Ova tekma će se odlučiti sa majstorijom Pjanića :P .
Citaram se poslije tekme :bih:
"We need to suffer. And we need to fight."

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 08 okt 2015, 10:58

Merhaba je napisao/la:Sreca pa je Zukanovic tu tako da se ne moramo hvatit za glavu zbog povrede, ali sam mislio da ce Kolasinac ovu tekmu igrati zadnjeg veznog..ali eto ima Grahovac po meni je trenutno bolji od Hadzica

Cuj bolji od Visce i kad nije u formi :crazy: po cemu to
Kad si ti vidio Višću da predribla igrača , u 99% slučajeva ide na pretrčavanje. Protiv Velsa tako neće moći , igrači su im fizički spremniji od naših ( moje mišljenje ) . Hajrović ima i dribling i šut , ušao protiv Belgije i odma je čini mi se opalio lažnjak onom Alderweirl. ( ne znam kako se zove haha )

eldo
Kontakt:

Re: RE: Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la eldo » 08 okt 2015, 10:59

Captain4 je napisao/la:Dobro je Hajrović je tu , po meni ga treba od 1. minute . Bolji je od Višće i kad nije u formi.
Kakav ba hajrovic???? I ko ti kaze da ne je "on tu" ???

Poslano sa mog GT-I9500 koristeći Tapatalk

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 okt 2015, 11:00

Captain4 je napisao/la:Bale trenutno još nije ozdravio , tako da aBd neće biti u top formi. Ova tekma će se odlučiti sa majstorijom Pjanića :P .

Ovu utakmicu bi moglo da odluci vise igraca. Od Pjanica, Ibisevica do nekog igraca iz drugog plana kao sto su Hodzic, Salihovic. Bale je navodno bio 100% spreman za derbi sa Atleticom. Samo nije poceo u prvih 11 jer nije bio u najboljoj takmicarskoj formi prema Benitezu. Nije realno ocekivati da je rovit. Treba se spremati na njega kao da je u najboljoj formi. Nadam se da nece igrati previse kroz sredinu na Hadzica. On bi trebao da bude najbitniji igrac oko zaustavljanja Bale-a kao sto je to bio Besic. I da trci desno, lijevo i pomaze bekovima kao i da zaustavlja sve napade kroz sredinu. Jako teska pozicija. Mozda bi stvarno Grahovac bio bolji izbor samo momak je debitant i neznam koliko bi to bilo pametno u ovom momentu da igra poziciju gdje mora igrati za dvojicu igraca.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 08 okt 2015, 11:03, ukupno mijenjano 1 put.

MysticAladin
Kontakt:

Post Postao/la MysticAladin » 08 okt 2015, 11:02

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:pa kad vam vas gringonja kaze da necemo pobjediti, vi se meni smjeskate........bez dzeke, kolasinca, besica i tkd. nema sanse da pobjedimo....budite realni momci, s bazdarevicem nam igra ni nasta ne lici!!!!.....kad je kvota 1,85 - tu 100% dolazi X!!!

Na Juve je bilo protiv Seville 1.85. Na Dynamo K. protiv Maccabija. Na PSG protiv Shakthara. I btw, koju ti kladionicu gledaš?! Ja nigdje ne vidim 1.85:

http://www.flashscore.com/match/IB3GZ3s ... ;full-time

:tralala:

BTW, gdje mogu kupiti one tanke kabanice što stanu u džep, one što viđam na utakmicama?! :D
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 08 okt 2015, 11:03

Ajax je napisao/la:
Captain4 je napisao/la:Bale trenutno još nije ozdravio , tako da aBd neće biti u top formi. Ova tekma će se odlučiti sa majstorijom Pjanića :P .

Ovu utakmicu bi moglo da odluci vise igraca. Od Pjanica, Ibisevica do nekog igraca iz drugog plana kao sto su Hodzic, Salihovic. Bale je navodno bio 100% spreman za derbi sa Atleticom. Samo nije poceo u prvih 11 jer nije bio u najboljoj takmicarskoj formi prema Benitezu. Nije realno ocekivati da je rovit. Treba se spremati na njega kao da je u najboljoj formi. Nadam se da nece igrati previse kroz sredinu na Hadzica. On bi trebao da bude najbitniji igrac oko zaustavljanja Bale-a kao sto je to bio Besic. I da trci desno, lijevo i pomaze bekovima kao i da zaustavlja sve napade kroz sredinu. Jako teska pozicija.
Ramsey je opasniji trenutno po meni od Balea . Ali gledao sam Wales - Izrael , igra im je bila u q :D . Izrael jednom došao do gola skoro ga zabili :D

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 okt 2015, 11:06

Ramsey je dobar samo Bale je puno opasniji kada je pravi. Za nadati se je da nije u optimalnoj formi samo treba racunati kao da jeste i tako se pripremati. To je jedini pravi nacin.

@Captain4 tacno je da Hajrovic ima puno bolji dribling i igru 1 na 1 od Visce. I da bi to valjalo protiv Walesa samo mislim da su sanse da on zaigra nikakve. I u losoj je formi svakako tako da mozes to da zaboravis. Igrat ce Visca kakav god bio. Ovdje je jedino pravo pitanje dali ce poceti Hodzic ili nece ? I hoce li Hadzic biti taj zadnji vezni ili neko drugi.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 08 okt 2015, 11:10

Jeli Kolasinac (i Zec) otpao i za mec na Kipru ili je u pitanju "samo" mec desetog oktobra? :(

Nikada da odigramo sa zadnjom cetvorkom: Mujdza, Spahic, Zukanovic, Kolasinac. Uvjek neko bude povrijedjen... :thumbdown:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 08 okt 2015, 11:23

Osim veznog reda mene nekako najvise strah Mujdze i te desne strane
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 08 okt 2015, 11:25

kako se blizi dan utakmice ja sam sve optimisticni .... ja sam ubijedjen da wales nece uzet ni bod u zenici jer njima fali jedan bod a dolazi im andora u goste i normalno da zele da proslave plasman na domacem terenu ... takodje imam neki osjecaj da izrael nece uzet sva tri boda na kipru jer njima trebaju 2. pobjede i sigurno ce biti cvrst protivnik .. zivi bili pa vidili ... nama odlucujuca utakmica je sa kiprom ako dobijemo wales a izrael remizira sa kiprom imat cemo isti broj bodova (gol razlika trenutno nije na nasoj strani kao i direktan duel) tako da moramo da barem izvucemo bod na kipru a belgija kod kuce dobije izrael, sto se moze ocekivat jer puna ekipa prijatelja nasih reprezentativaca ....

bit ce ovako na kraju

Belgija 23
Wales 21
Bosna i Hercegovina 17
Izrael 14
Kipar 10
Andorra 0
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 08 okt 2015, 11:28

AMIN

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 08 okt 2015, 11:31

E ovo sa povredama nije OK..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 08 okt 2015, 13:02

SafetSajo je napisao/la:kako se blizi dan utakmice ja sam sve optimisticni .... ja sam ubijedjen da wales nece uzet ni bod u zenici jer njima fali jedan bod a dolazi im andora u goste i normalno da zele da proslave plasman na domacem terenu ... takodje imam neki osjecaj da izrael nece uzet sva tri boda na kipru jer njima trebaju 2. pobjede i sigurno ce biti cvrst protivnik .. zivi bili pa vidili ... nama odlucujuca utakmica je sa kiprom ako dobijemo wales a izrael remizira sa kiprom imat cemo isti broj bodova (gol razlika trenutno nije na nasoj strani kao i direktan duel) tako da moramo da barem izvucemo bod na kipru a belgija kod kuce dobije izrael, sto se moze ocekivat jer puna ekipa prijatelja nasih reprezentativaca ....

bit ce ovako na kraju

Belgija 23
Wales 21
Bosna i Hercegovina 17
Izrael 14
Kipar 10
Andorra 0

prijatelju, dobro si zalutao hehehe....nema od tog nista, sve dok nam je bazdarevic trener....

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 okt 2015, 13:03

Povreda Sea vjerovatno znači da nećemo stavljati igrače iz odbrane na zadnjeg veznog a odbrana će 99,9% biti Mujdža-Šunjić-Spahić-Zukanović

Kad će se znati igra li Džeko? Ako on bude igrao onda sam skoro siguran u 4-4-2 sa Pjanićem i Salihovićem u sredini te Lulićem i Višćom po krilima eventualno Hajrovićem ako Lulić ne bude mogao.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 okt 2015, 13:08

E jbg, kako vrijeme prolazi, sve gore i gore. Ja sam se vec pomirio na los rezultat tako da mi nista nece tesko pasti... bilo koje odstupanje od ovoga ce biti pozitivno iznenadjenje. :mrgreen:

Problem je sto su ove otocke ekipe fizicki spremne, cvrste, a ja ne znam kako cemo sa Vedom, slabasnim Viscom i Hajrovicem koji 2 godine nije zaigrao ozbiljnog fudbala protiv njih. Jos si primoran ici na pobjedu sto znaci da cemo ispred sebe imati postavljen bunker i otvoren prostor za kontre... sa Baleom. :crazy: A Besica mjenja Hadzic sa onim svojim nozicama, tacno covjek da se nasmije od muke. :lolno:

Plus nam je cvrsta odbrana i Begovic na golu (s tim sto ce ova desna strana ipak biti kriticna). Ne znam, nas ovdje jedino moze spasiti neciji trenutak inspiracije, recimo Pjanic iz slobodnjaka/kornera ili neki dalekometni sut.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 okt 2015, 13:09

Hajrovic nije u formi da moze da zapocne ovakvu utakmicu. On ce dobiti zadnjih 20-30 minuta da raspali koju sa 30 metara i da proba da nesto uradi. Salihovica vidim svakako u prvih 11. Ili sa Pjanicem na centru ili na krilu.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 08 okt 2015, 13:10, ukupno mijenjano 1 put.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 okt 2015, 13:09

Bas nas je krenulo sa pehovima. :cry:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 08 okt 2015, 13:10

........................................................Begovic....................................................................
Mujdza..............Spahic....................Vranjes( zbog brzine )..............Lulic( zbog brzine)...............
.......................................................................................................................................
................................................. Hadzic( Grahovac )............................................................
Visca............................Pjanić.............................................................Salihovic (centarsutevi)
.......................................................................................................................................
...........................................Dzeko .............Ibisevic.............................................................

Imam osjecaj da bi mesa mogao ovu postavu da izvede, i da na lijeoj strani ponovo spoji Lulica i Salihovica kao u stara vremena, nemam ja nista protiv Zukanovica ali njega bi prije na stopera stavio sa Spahicem jer je dosta spor za lijevog beka, pogotov u utakmici protiv Velsa, i mislim da igrati sa jednim napadacem u utakmici u kojoj moras pobjediti je glupo i nema se sta cekati, 2 spica su neminovna :)
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.