Cuj bolji od Visce i kad nije u formi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Bale trenutno još nije ozdravio , tako da aBd neće biti u top formi. Ova tekma će se odlučiti sa majstorijom PjanićaAjax je napisao/la:Cuj 100% dolazi X![]()
![]()
Nikakve veze to nema milion raznih faktora odlucuje. Sto se tice ove konkretno utakmice moguca su sva tri rezultata. Ako cemo realno. I sve apsolutno sve je moguce. Nema izrazitog favorita osim ako Bale ne bude ekstra motivisan i raspolozen.
Kad si ti vidio Višću da predribla igrača , u 99% slučajeva ide na pretrčavanje. Protiv Velsa tako neće moći , igrači su im fizički spremniji od naših ( moje mišljenje ) . Hajrović ima i dribling i šut , ušao protiv Belgije i odma je čini mi se opalio lažnjak onom Alderweirl. ( ne znam kako se zove haha )Merhaba je napisao/la:Sreca pa je Zukanovic tu tako da se ne moramo hvatit za glavu zbog povrede, ali sam mislio da ce Kolasinac ovu tekmu igrati zadnjeg veznog..ali eto ima Grahovac po meni je trenutno bolji od Hadzica
Cuj bolji od Visce i kad nije u formipo cemu to
Kakav ba hajrovic???? I ko ti kaze da ne je "on tu" ???Captain4 je napisao/la:Dobro je Hajrović je tu , po meni ga treba od 1. minute . Bolji je od Višće i kad nije u formi.
Captain4 je napisao/la:Bale trenutno još nije ozdravio , tako da aBd neće biti u top formi. Ova tekma će se odlučiti sa majstorijom Pjanića.
Citaram se poslije tekme
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:pa kad vam vas gringonja kaze da necemo pobjediti, vi se meni smjeskate........bez dzeke, kolasinca, besica i tkd. nema sanse da pobjedimo....budite realni momci, s bazdarevicem nam igra ni nasta ne lici!!!!.....kad je kvota 1,85 - tu 100% dolazi X!!!
Ramsey je opasniji trenutno po meni od Balea . Ali gledao sam Wales - Izrael , igra im je bila u qAjax je napisao/la:Captain4 je napisao/la:Bale trenutno još nije ozdravio , tako da aBd neće biti u top formi. Ova tekma će se odlučiti sa majstorijom Pjanića.
Citaram se poslije tekme
Ovu utakmicu bi moglo da odluci vise igraca. Od Pjanica, Ibisevica do nekog igraca iz drugog plana kao sto su Hodzic, Salihovic. Bale je navodno bio 100% spreman za derbi sa Atleticom. Samo nije poceo u prvih 11 jer nije bio u najboljoj takmicarskoj formi prema Benitezu. Nije realno ocekivati da je rovit. Treba se spremati na njega kao da je u najboljoj formi. Nadam se da nece igrati previse kroz sredinu na Hadzica. On bi trebao da bude najbitniji igrac oko zaustavljanja Bale-a kao sto je to bio Besic. I da trci desno, lijevo i pomaze bekovima kao i da zaustavlja sve napade kroz sredinu. Jako teska pozicija.
SafetSajo je napisao/la:kako se blizi dan utakmice ja sam sve optimisticni .... ja sam ubijedjen da wales nece uzet ni bod u zenici jer njima fali jedan bod a dolazi im andora u goste i normalno da zele da proslave plasman na domacem terenu ... takodje imam neki osjecaj da izrael nece uzet sva tri boda na kipru jer njima trebaju 2. pobjede i sigurno ce biti cvrst protivnik .. zivi bili pa vidili ... nama odlucujuca utakmica je sa kiprom ako dobijemo wales a izrael remizira sa kiprom imat cemo isti broj bodova (gol razlika trenutno nije na nasoj strani kao i direktan duel) tako da moramo da barem izvucemo bod na kipru a belgija kod kuce dobije izrael, sto se moze ocekivat jer puna ekipa prijatelja nasih reprezentativaca ....
bit ce ovako na kraju
Belgija 23
Wales 21
Bosna i Hercegovina 17
Izrael 14
Kipar 10
Andorra 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.