miki_92 je napisao/la:Ova fejdovana brada je ubjedljivo najruznija
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Brada i brkovi
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Brada i brkovi
naprijed rejal
Hvala momčilukomandraX je napisao/la:Samo da pohvalim hodžinu bradu. Aferim mutevelijo.
FORZA MARŠAL !!!
Gdje se, u Sarajevu, može nabaviti Beard Jam ulje za bradu?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Naruči preko netaHigh je napisao/la:Gdje se, u Sarajevu, može nabaviti Beard Jam ulje za bradu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
High je napisao/la:Gdje se, u Sarajevu, može nabaviti Beard Jam ulje za bradu?
Ne može. Naručiš preko FB. Rade dostavu za BiH, al je oko cvaje dostava
FORZA MARŠAL !!!
Ništa - hvala im.hodža je napisao/la:High je napisao/la:Gdje se, u Sarajevu, može nabaviti Beard Jam ulje za bradu?
Ne može. Naručiš preko FB. Rade dostavu za BiH, al je oko cvaje dostava
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:
Ništa - hvala im.
Jedino ako znaš nekog da je često na relaciji Bg-Sa, pa da ti kupi tamo. A ovdje imaš u Frizerlandu na Dobrinji nekakvo oko 12-13 KM.
FORZA MARŠAL !!!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Moja

- Donnie Darko
- Kontakt:
možda je bila lijepa 15 centimetara ranije.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
i ja sam malo presao na ovoshzna je napisao/la:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Meni raste poprilicno brzo, znam se ujutro obrijati, da bi navece vec imao vidljivu sitnu bradu. I svaki put kad krenem pustati bradu, nemogu da izdrzim duze od recimo 14 dana. Nekako mi krene smetati, zbog osjecaja kao da su zice a ne dlake. E posto vas ima koji znate o bradama, sta najbolje da radim?
dobre guzove ima Belma
- rob do bagro
- Kontakt:
Ovom Quaresmi sve stoji, zalizana frizura, zurka na keca, sa i bez brade, lafac pravi.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
- EmirSioux89
- Kontakt:
Imam bradu al' mi se ne svidja jer nije dovoljno gusta i nije to to, nisam jos nikad pustio da raste mjesec i vise dana, ali kad je i pustim opet mi nije dovoljno gusta i onda mi se ne svidja...
Pa me zanima da li mogu negdje kupiti neko ulje ili nesto sto bi pomoglo da mi naraste brada, gdje mogu kupiti, i kako se krece cijena, nije bitno da li je to ulje ili nesto drugo..
Pa me zanima da li mogu negdje kupiti neko ulje ili nesto sto bi pomoglo da mi naraste brada, gdje mogu kupiti, i kako se krece cijena, nije bitno da li je to ulje ili nesto drugo..
Manchester United!
genetika je zaj3bana stvar, nema ti pomociEmirSioux89 je napisao/la:Imam bradu al' mi se ne svidja jer nije dovoljno gusta i nije to to, nisam jos nikad pustio da raste mjesec i vise dana, ali kad je i pustim opet mi nije dovoljno gusta i onda mi se ne svidja...
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- rob do bagro
- Kontakt:
Probaj sa ricinusovim uljem, jest da je ono inace namijenjeno za kosu, ali ne bi trebalo biti problema.
Probaj je pustiti do proljeca mozda ce da prigusti.
Probaj je pustiti do proljeca mozda ce da prigusti.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel, zemuntrg i 89 gostiju.