FK Sarajevo - Bivši igrači i treneri
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Meho Kodro - Trener FK Sarajevo!
Ukoliko Mehaga ode, sto prije naci dobru zamjenu.
-
- Kontakt:
glupo i kontrapruduktivno bi bilo ishta mjenjati u ovom trenutku,sachekati kraj sezone,podvuchi crtu,ako ne osvojimo titulu(iskreno ne vidim kako bi je osvojili) zahvaliti se kompletnom sportskom segmentu i uruchiti im cvijeche,ni juniorima gledam ne cvjetaju ruzhe
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pojdinci ocito ne shvataju, da ako ne pibjedimo na Otoci da nam je i Evropa upitna, a ne nesto vise.
Otoka bez 3 boda....ultimativna smjena trenera, taman Dzenu opet prekomandovali da odradi jos 7kola di kraja.
Otoka bez 3 boda....ultimativna smjena trenera, taman Dzenu opet prekomandovali da odradi jos 7kola di kraja.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Najveca greska je bila sto se nije ostavio Ljupko Petrovic, bila ona slika lazna ili istinita nije ni bitno, fudbal je veliki biznis i s te strane ga treba i posmatrati
Pyro is not a crime !
De ba, pa imamo li imalo dostojanstva?THEC je napisao/la:Najveca greska je bila sto se nije ostavio Ljupko Petrovic, bila ona slika lazna ili istinita nije ni bitno, fudbal je veliki biznis i s te strane ga treba i posmatrati
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Sad uletim na klix bezveze da vidim šta tamo raja piše kad naletim na ovo

1946
kojeg dostojanstva ? -hoces da krenemo od nasih igraca, preko zeljinih do samog naseg drustva uopsteno i pocnemo da pricamo o dostojanstvu, al eto nek smo mi **** covjeka radi slike sa tadasnjim vodjom delija. pokazali smo veliki patriotizam a sto smo izgubili strasnog strucnjaka **** to, ima i boljih koje vec u aprilu tjeramo svake godinehilmo je napisao/la:De ba, pa imamo li imalo dostojanstva?THEC je napisao/la:Najveca greska je bila sto se nije ostavio Ljupko Petrovic, bila ona slika lazna ili istinita nije ni bitno, fudbal je veliki biznis i s te strane ga treba i posmatrati
Pyro is not a crime !
Re: Odg: Meho Kodro - Trener FK Sarajevo!
Ne znam šta je dotični radio prije rata ali veoma dobro znamo čega je bio vođa u ratu, a ako imaš dovoljno godina znaš i ti.
Mi trebamo pokušati da budemo zvijezda vodilja a ne gledati kako se drugi ponašaju.
Mi trebamo pokušati da budemo zvijezda vodilja a ne gledati kako se drugi ponašaju.
hocu samo da kazem da je ona slika glup razlog ne dati covjeku da radi, jednostavno niko od nas ne zna da li je ono prije svega se i desilo i ako jeste kako i pod kojim uslovima, ona vremena su teska bila i znam ko je bio taj vodja itekako ali isto tako mislim da smo naglo reagovali jer znamo i sta je Ciro radio i kako je pricao pa i dan danas prica o pokojnom Tudjmanu a znamo svi ko je Tudjman bio, pa je i od njega samog devedesetih bilo izjava na racun nas zbog kojih bi trebalo da se stidi, no nije nas to zaustavilo da skoro citava nacija dize Ciru u nebesa i skoro mu se klanja kad je repku u baraz odveo, zasto uvijek mi moramo biti ti koji se moraju drugima pravdati, to meni smeta najvise a konkretno za Ljupka, tesko cemo mi naci trenera koji u svom CV-u ima osvojenu ligu prvaka a eto ostaje da vidimo ko ce poslije Mehe doci jer sam siguran da se on dugo ovdje nece zadrzatihilmo je napisao/la:Ne znam šta je dotični radio prije rata ali veoma dobro znamo čega je bio vođa u ratu, a ako imaš dovoljno godina znaš i ti.
Pyro is not a crime !
Ja nisam gotivio Ćiru, jednostavno ne volim taj način rada, a Bogami i zbog razloga koje si ti naveo.
Jes da je čovjek po prvi put napravio sa našom repkom to što je napravio i da smo mu možda neke stvari probali oprostiti, ali ne ide, bar kod mene.
Ako ja nešto ne želim i ne podržavam nikakve me okolnosti ne mogu natjerati da napravim to "nešto". Kao što kažeš ne znamo šta se u to doba dešavalo u Beogradu, ko zna možda je Ljupko podržavao to što je onaj zločinac radio.
Ali Ljupko je prošlost, Meho je aktuelan. Napravljena je greška kod njegovog imenovanja ali sad treba čovjeka pustiti da do kraja odradi sezonu pa onda vidjeti šta i kako.
Jes da je čovjek po prvi put napravio sa našom repkom to što je napravio i da smo mu možda neke stvari probali oprostiti, ali ne ide, bar kod mene.
Ako ja nešto ne želim i ne podržavam nikakve me okolnosti ne mogu natjerati da napravim to "nešto". Kao što kažeš ne znamo šta se u to doba dešavalo u Beogradu, ko zna možda je Ljupko podržavao to što je onaj zločinac radio.
Ali Ljupko je prošlost, Meho je aktuelan. Napravljena je greška kod njegovog imenovanja ali sad treba čovjeka pustiti da do kraja odradi sezonu pa onda vidjeti šta i kako.
Moguce je da dobije nogu ako izgubimo protiv Olimpica. Realno u tom slucaju vise ne bi govorili o nekoj ishitrenoj odluci jer bi mu to u ovoj polusezoni bila 10a utakmica. Ako se ne varam u ovih dosadasnjih 9 ima omjer 4-3-2. U ligaskim utakmicama smo uspjeli pobjediti 3 puta i to ekipe koje se nalaze na samom dnu.
Ako izgubi od Olimpica treba sam da bude gospodin i podnese ostavku. Nek zadrzi bar malo dostojanstva, jer ako izgubimo na Otoci onda je ocigledno da je pogubio sve konce. Mislim da je ova utakmica i njemu presudna.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Ako izgubi od Olimpica treba sam da bude gospodin i podnese ostavku. Nek zadrzi bar malo dostojanstva, jer ako izgubimo na Otoci onda je ocigledno da je pogubio sve konce. Mislim da je ova utakmica i njemu presudna.
Ovako bi trebalo biti ako ima 5 deka obraza i casti. Medjutim njemu se ne ostavlja ogromna plata koju ima. Ceka da ga klub otjera pa da naplati citav iznos do kraja ugovora....koji nije mali. Oko 65 000 eura
-
- Kontakt:
Ako je toliko, neka ga onda, blamira sebe prije svega!HordeBL je napisao/la:joker90 je napisao/la:Ako izgubi od Olimpica treba sam da bude gospodin i podnese ostavku. Nek zadrzi bar malo dostojanstva, jer ako izgubimo na Otoci onda je ocigledno da je pogubio sve konce. Mislim da je ova utakmica i njemu presudna.
Ovako bi trebalo biti ako ima 5 deka obraza i casti. Medjutim njemu se ne ostavlja ogromna plata koju ima. Ceka da ga klub otjera pa da naplati citav iznos do kraja ugovora....koji nije mali. Oko 65 000 eura

Najveci gospodin koji je sjedio na klupi Sarajeva u novijoj istoriji kluba, ali nazalost samo jos jedno ime koje je olako potroseno.
Hvala ti za sve. Sve najbolje u nastavku karijere i licno ne bih imao nista protiv da se jednog dana opet vratis..
Hvala ti za sve. Sve najbolje u nastavku karijere i licno ne bih imao nista protiv da se jednog dana opet vratis..

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Zivio Meho, a ovi nasi ce jednog dana naucit da se instant uspjeh ne moze napravit. Nek ti je sa srecom.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
MIslim da je greska sto su ga pustili da ide. Bez obzira ne neosvojenu titulu, smatram da je covjek imao sistem i da bi s njim napredovali dugorocno. **** ovo kad mijenjamo svaka tri mjeseca trenere. Zelim da postanemo klub gdje trener po stazu u klubu "nadzivi" igraca.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Meho - dođi kući u Velež, gdje i pripadaš.
Hvala FKS što ga je vratila iz Španije. Sad bi Velež napokon imao priliku da se vrati na stare staze.
Hvala FKS što ga je vratila iz Španije. Sad bi Velež napokon imao priliku da se vrati na stare staze.

http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 3 gosta.