Mario Vrančić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Mario Vrančić
Imao jedinu stopostotnu sansu svoga tima danas, golmana u glavu pogodio. Sve u svemu, slaba, letargicna predstava njegove ekipe a samim tim i njega.
Treba naglasiti da je sam sebi stvorio šansu tako što je nanizao par protivnickih igraca, i izašao u situaciju 1 na 1 sa golmanom i onda pogodio golmana u glavu. Njegova ekipa igra katastrofalno, tu se ne zna ko pije a ko placa, pored Vedine ekipe jedan od najozbiljnijih kandidata za drugu ligu..imperator10 je napisao/la:Imao jedinu stopostotnu sansu svoga tima danas, golmana u glavu pogodio. Sve u svemu, slaba, letargicna predstava njegove ekipe a samim tim i njega.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
Da barem hoce igrati do kraja prvenstva redovno, to bi dosta znacilo.
U prvih 11 u domacoj utakmici protiv Augsburga.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovo danasnje izdanje vec podsjeca na onog Marija sto smo gledali u 2. Bundesligi, i prvih par utakmica Bundeslige. Kod 1:0 jako lijepo povucena kontra, kao sto su vec predhotnici pisali predasistencija.
Bravo.
Bravo.

-
- Kontakt:
To je to Goal, uzeo si mi rijeci iz usta. Trebalo mu je malo vremena da udje u staru formu, ali danas odlicna utakmica sa njegove strane. U ovakvoj formi je ogromno pojacanje za nas, i nadam se da ce nastaviti tako igrati.
- Principatus
- Kontakt:
To su dobre vijesti, protiv Izraela nam treba spremna reprezentacija. Mario bi nam donio dodatnu sirinu, sa tim sto bi on ili Pjanic mogli igrati iza Dzeke ili pored Besica.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
Dobar članak Kickera o Mariju prije utakmice protiv svog Dortmunda. Naslov: Plejmejker iz dubine.
-
- Kontakt:
Solidna utakmica Marija juče, mijenjao strane, dosta smiren i par dobrih dodavanja u prostor, izuzev kardinalne greške kod treceg gola gdje u trenutku nekoncentracije dade protivnickom igracu loptu u noge. Zadnjih 20ak minuta nosio i kapitensku traku, na stadionu na kojem je i on sam trebao cesce igrati
- Pametuglavu
- Kontakt:
Zar ovaj jos ima temu
sjecam kad ga lopta u glavu pogodi i pada covjek ko da mu je bomba pala a ne lopta na glavu.. muk je nastao na stadionu svi gledaju sta bi
uostalom on i anel hadzic su tu negdje ali vjerovatno je anel slabiji cvajta je daleko jaca od BL Ausrije.

Zadnja izmjena: Pametuglavu, dana/u 19 apr 2015, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
x
- Goalgetter
- Kontakt:
To mu je brat Damir bio, protiv Mexika, a ne Mario.Pametuglavu je napisao/la:Zar ovaj jos ima temusjecam kad ga lopta u glavu pogodi i pada covjek ko da mu je bomba pala a ne lopta na glavu.
- Pametuglavu
- Kontakt:
Pa Damir mladji brat nije zaigrao za nas jos a Mario je stariji i igra u Brausving.
Ne mislim na bracu Vranjes protiv Meksika onaj..
Ne mislim na bracu Vranjes protiv Meksika onaj..
Zadnja izmjena: Pametuglavu, dana/u 19 apr 2015, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
x
x
- Goalgetter
- Kontakt:
Malo si pomjesao njih dvojicu. Mario jos nije zaigrao za nas, igra za Paderborn, a Damir igra za Braunschweig, i stariji je.Pametuglavu je napisao/la:Pa Damir mladji brat nije zaigrao za nas jos a Mario je stariji i igra u Brausving

Pametuglavu je napisao/la:Zar ovaj jos ima temusjecam kad ga lopta u glavu pogodi i pada covjek ko da mu je bomba pala a ne lopta na glavu.. muk je nastao na stadionu svi gledaju sta bi
uostalom on i anel hadzic su tu negdje ali vjerovatno je anel slabiji cvajta je daleko jaca od BL Ausrije.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Pametuglavu
- Kontakt:
Daj mi dokaz da ja grijesim eto
x
x
Damir Vrančić, ćelav frajer skroz, ne češlja se, igrao za nas i bio je pozivan. On je stariji brat.Pametuglavu je napisao/la:Daj mi dokaz da ja grijesim eto
Mario Vrančić, koji tek treba da zaigra za nas igra u Padebornu i on je mlađi. Čojk nije igro ni protiv koga.
Ja mislim da je tacno ovo sto Pametuglavu prica, vidi se po nicku da je pametan. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Pametuglavu
- Kontakt:
Zbunili ste me sada a vjerujem da se zajebavate pa znam da je igrao protiv Irske ovaj celavi Mario pisem sa mobitela nemogu vas skontat sigurno se zahebate
mene samo cudi sta njegova tema radi na pdf. BIH kad je bivsi.

Zadnja izmjena: Pametuglavu, dana/u 19 apr 2015, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
x
x
Ma on nas ovdje kvalitetno zayebavaCartman je napisao/la:Ja mislim da je tacno ovo sto Pametuglavu prica, vidi se po nicku da je pametan.

- Pametuglavu
- Kontakt:
Eto ja sada vas zajebavam a vi zapravo mene pokusavate ubjediti zapravo se sprdate daj dokaz
x
x
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 27 gostiju.