Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
iskustvo nas uci da kod nas moze pokidati jedino ligamenteVGS je napisao/la:Dobrodosao Paulista, ovaj momak ce pokidati, upamtite sta sam rekao
Hajde nadji mi gdje to Cazorla predribla pola ekipe, on kad dribla dribla uglavnom daleko od gola taman da popijemo dobru kontru? Ne znam sta ste zapeli za Hazarda jel to blateci njega poredeci ga sa jazavcima poput Cazorle koji mu nisu ni do koljena branite eksperta Wengera koji je propustio dovesti ovog igraca kokji je sigurno medju top 5 ofanzivnih igraca ove lige i koji ce sigurno uci u izbor za igraca godine a umjesto njega nam doveo panja Gervinha?Gunner4 je napisao/la:Hazard je najbolji zasto sto izdribla pola ekipe ali je Cazorla flop i ako to isto uradi...![]()
![]()
Pa ti ubi jednom te istom pricom mjesecimaBigBigBang je napisao/la:Hajde nadji mi gdje to Cazorla predribla pola ekipe, on kad dribla dribla uglavnom daleko od gola taman da popijemo dobru kontru? Ne znam sta ste zapeli za Hazarda jel to blateci njega poredeci ga sa jazavcima poput Cazorle koji mu nisu ni do koljena branite eksperta Wengera koji je propustio dovesti ovog igraca kokji je sigurno medju top 5 ofanzivnih igraca ove lige i koji ce sigurno uci u izbor za igraca godine a umjesto njega nam doveo panja Gervinha?Gunner4 je napisao/la:Hazard je najbolji zasto sto izdribla pola ekipe ali je Cazorla flop i ako to isto uradi...![]()
![]()
Ti si stvarno ovo napisao??? Majke ti ovo ti je naumpalo da napises? Njih dvojcu i imati kontekst stavio?Gunner4 je napisao/la:Hazard je najbolji zasto sto izdribla pola ekipe ali je Cazorla flop i ako to isto uradi...![]()
![]()
Jedna od luđih noći na temi Arsenala.QUARTERBACK je napisao/la:
prije godinu dana, kakav je to show bio![]()
Navodno neće da potpiše dok ne bude siguran da je starter.Arsenal midfielder Francis Coquelin is ready to wait before signing a new contract at the club, writes the Mail on Sunday.
Ma ovo je šupljak žešći. Em kad vidiš izvor em kad se skontaš da je tek dobio šansu da zaigra u Arsenalu i koliko muke je vidio da dođe dotle. Sigurno će ga Real kupit i garantovat mu prvu postavu.rambo16 je napisao/la:Navodno neće da potpiše dok ne bude siguran da je starter.Arsenal midfielder Francis Coquelin is ready to wait before signing a new contract at the club, writes the Mail on Sunday.
Poznata mi je ova priča
Ne igra nista kod Ancelottia , moguce je.Marsal je napisao/la:Spominje se da smo zainteresovani za Illaramendija iz Reala, ne znam koliko je to moguce obzirom da je momak tek stigao u Madrid i da valjda vazi za veliku nadu.
Izgleda otisla ponuda 200 funti...BluesForever je napisao/la:Hoćemo li ikoga dovesti sada.?
Ako vrijedi svake funte što ga Wnger nije doveo kada su vas izbacili prije 2-3 sezone.anell je napisao/la:Vrijedi svake funte
Misli, samo se sad malo zbunio...anell je napisao/la:Kako mislis vas, valjda nas?
The Irish-born winger joined the Bantams on a free transfer after leaving Championship club Watford during the summer of 2013.BluesForever je napisao/la:Ako vrijedi svake funte što ga Wnger nije doveo kada su vas izbacili prije 2-3 sezone.anell je napisao/la:Vrijedi svake funte![]()
Pa tada nisam bio navijao za vas.anell je napisao/la:Kako mislis vas, valjda nas?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.