zmaj348 je napisao/la:tražite golmana po cijelom Balkanu a najvjerovatnije imate nebrušeni dijamant kod sebe,moramo početi više vjerovati u našu djecu...

zmaj348 je napisao/la:tražite golmana po cijelom Balkanu a najvjerovatnije imate nebrušeni dijamant kod sebe,moramo početi više vjerovati u našu djecu...
vjerujemo mi u nasu djecu i vise nego dovoljno, to je Dupovac tu je i Radovac, pa i Cimi i Duljevic koji nisu odrasli u klubu al su jos mladi i dali smo im priliku da igraju, ali pozicija golmana je izuzetno osjetljivo mjesto u ekipi i tu je potreban iskusan igrac, sa dosta utakmica !!!zmaj348 je napisao/la:tražite golmana po cijelom Balkanu a najvjerovatnije imate nebrušeni dijamant kod sebe,moramo početi više vjerovati u našu djecu...
Vi ste krenuli dobrim putem kao i moja Zvijezda,ali ponekad i mi navijači moramo to sačekati,ispoštovati a ne odmah tražiti rezultat..hilmo je napisao/la:zmaj348 je napisao/la:tražite golmana po cijelom Balkanu a najvjerovatnije imate nebrušeni dijamant kod sebe,moramo početi više vjerovati u našu djecu...![]()
Jbg bruda kod nas to čekanje traje dugo pa logično da nije ostalo ni strpljenja koliko bi možda trebalo?!zmaj348 je napisao/la:Vi ste krenuli dobrim putem kao i moja Zvijezda,ali ponekad i mi navijači moramo to sačekati,ispoštovati a ne odmah tražiti rezultat..hilmo je napisao/la:zmaj348 je napisao/la:tražite golmana po cijelom Balkanu a najvjerovatnije imate nebrušeni dijamant kod sebe,moramo početi više vjerovati u našu djecu...![]()
Istina ali momku je 19 godina,ne moze on sigurno ozbiljnije braniti dok jos malo vremena ne prodje a mi vec trpimo Bandovica godinama...kao sto neke rece,nama treba jedan dobar golman koji ima iskustva da pregura ligu i europske utakmice , nekih 25-28 godina bi bilo idealno..onako nesto tipa Borjan,nikad ga necu prezaliti ali hajde bit ce pojacanjazmaj348 je napisao/la:tražite golmana po cijelom Balkanu a najvjerovatnije imate nebrušeni dijamant kod sebe,moramo početi više vjerovati u našu djecu...
Ja bi i Delača sada na leđima nosio iz Engleske da pristane!MortemHz je napisao/la:Istina ali momku je 19 godina,ne moze on sigurno ozbiljnije braniti dok jos malo vremena ne prodje a mi vec trpimo Bandovica godinama...kao sto neke rece,nama treba jedan dobar golman koji ima iskustva da pregura ligu i europske utakmice , nekih 25-28 godina bi bilo idealno..onako nesto tipa Borjan,nikad ga necu prezaliti ali hajde bit ce pojacanjazmaj348 je napisao/la:tražite golmana po cijelom Balkanu a najvjerovatnije imate nebrušeni dijamant kod sebe,moramo početi više vjerovati u našu djecu...![]()
Imao bi ispomoc ondaBordoArmy88 je napisao/la:Ja bi i Delača sada na leđima nosio iz Engleske da pristane!MortemHz je napisao/la:Istina ali momku je 19 godina,ne moze on sigurno ozbiljnije braniti dok jos malo vremena ne prodje a mi vec trpimo Bandovica godinama...kao sto neke rece,nama treba jedan dobar golman koji ima iskustva da pregura ligu i europske utakmice , nekih 25-28 godina bi bilo idealno..onako nesto tipa Borjan,nikad ga necu prezaliti ali hajde bit ce pojacanjazmaj348 je napisao/la:tražite golmana po cijelom Balkanu a najvjerovatnije imate nebrušeni dijamant kod sebe,moramo početi više vjerovati u našu djecu...![]()
morali bi vi ipak do francuske, tamo je na posudbiMortemHz je napisao/la:Imao bi ispomoc ondaBordoArmy88 je napisao/la: Ja bi i Delača sada na leđima nosio iz Engleske da pristane!
Ma neće nama biti ni malo lako dovesti kvalitetnog golmana. I da sutra bude slobodan ne možemo parirati drugim klubovima. Nakon što smo dva puta kiksali u dovođenju golmana, ne našom krivicom, vjerovatno ćemo se opet bazirati da dovedemo nekog na posudbu. Ako ne sad onda sigurno na ljeto, jer za Evropu nam treba bolji golman. A uz njega će i Emir da stasa u, nadam se, još boljeg čuvara mreže.JoseMourinho je napisao/la:morali bi vi ipak do francuske, tamo je na posudbiMortemHz je napisao/la:Imao bi ispomoc ondaBordoArmy88 je napisao/la: Ja bi i Delača sada na leđima nosio iz Engleske da pristane!![]()
na ljeto vam je slobodan, al iskreno mislim da mozete bolje od njeg, nista bolji od deje vam on nije
Ja mislim da ga neće biti teško dovesti (Delač je dokaz) koliko će ga biti teško natjerati da potpiše na duže od 6 mjeseci/godinu dana! Jbg svako iole kvalitetniji izbjegava Balkan generalno, a pogotovu kukuruz ligu u kojoj igramo!hilmo je napisao/la:Ma neće nama biti ni malo lako dovesti kvalitetnog golmana. I da sutra bude slobodan ne možemo parirati drugim klubovima. Nakon što smo dva puta kiksali u dovođenju golmana, ne našom krivicom, vjerovatno ćemo se opet bazirati da dovedemo nekog na posudbu. Ako ne sad onda sigurno na ljeto, jer za Evropu nam treba bolji golman. A uz njega će i Emir da stasa u, nadam se, još boljeg čuvara mreže.JoseMourinho je napisao/la:morali bi vi ipak do francuske, tamo je na posudbiMortemHz je napisao/la:
Imao bi ispomoc onda![]()
na ljeto vam je slobodan, al iskreno mislim da mozete bolje od njeg, nista bolji od deje vam on nije
Sanjali smo o Evropskom FK Sarajevu i može se reći dočekali, pa što ne bi sanjali o KK/RK/OK Sarajevu?!hilmo je napisao/la:Ja sam prije nekoliko mjeseci sličnu priču pokretao jer mi se taj koncept sviđa. Sviđa mi se ono što imaju Galatasaray, Crvena Zvezda, Partizan, Barcelona... Moj prijedlog je išao na Košarkaški klub Sarajevo jer bi trebali iskoristiti posrtaj Bosne pošto su većinu navijača Bosne činile Horde zla. Tako da za podršku ne bi trebali brinuti. Ne mora se odmah igrati u Skenderiji ili Zetri, milion malih dvorana po Sarajevu.
Razumljivo je da je sadašnja uprava FKS svu svoju snagu usmjerila na osvajanje trofeja, prvenstveno titule prvaka, tako da malo vremena ili nikako ne razmišljaju o ovoj ideju. Ali u nekoj budućnosti bi se možda moglo očekivati nešto slično. Naravno potrebno je sa se ukupna situacija u državi popravi bar malo.
Moja neka procjena je da bi KK Sarajevo za neke maksimalno četiri godine moglo igrati Ligu 12(13) BiH.
BordoArmy88 je napisao/la:Sanjali smo o Evropskom FK Sarajevu i može se reći dočekali, pa što ne bi sanjali o KK/RK/OK Sarajevu?!hilmo je napisao/la:Ja sam prije nekoliko mjeseci sličnu priču pokretao jer mi se taj koncept sviđa. Sviđa mi se ono što imaju Galatasaray, Crvena Zvezda, Partizan, Barcelona... Moj prijedlog je išao na Košarkaški klub Sarajevo jer bi trebali iskoristiti posrtaj Bosne pošto su većinu navijača Bosne činile Horde zla. Tako da za podršku ne bi trebali brinuti. Ne mora se odmah igrati u Skenderiji ili Zetri, milion malih dvorana po Sarajevu.
Razumljivo je da je sadašnja uprava FKS svu svoju snagu usmjerila na osvajanje trofeja, prvenstveno titule prvaka, tako da malo vremena ili nikako ne razmišljaju o ovoj ideju. Ali u nekoj budućnosti bi se možda moglo očekivati nešto slično. Naravno potrebno je sa se ukupna situacija u državi popravi bar malo.
Moja neka procjena je da bi KK Sarajevo za neke maksimalno četiri godine moglo igrati Ligu 12(13) BiH.![]()
Po meni bi najbolja lokacija bila dvorana Ramiz Salčin na Mojmilu, nova, uređena, u srcu najvećeg naselja u državi, parkinga okolo bruka, savršena lokacija!