Mene vise zanima da li ce zvati Štilića?!BozePetra je napisao/la:Baš me zanima hoće li Meša zvati Tinu
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
U sezoni 1984/85 Bordo tim se sa Hajdukom borio za naslov prvaka. U utakmici sa splitskim klubom u samom finišu prvenstva na poluvremenu je Meša napao svoje saigrače zbog nezalaganja. U nastavku su igrači Željezničara zaigrali mnogo bolje i omogućili Sarajevu da osvoji titulu. Kasnije je Baždarević na ovo pitanje odgovarao kako mu je otac uvijek govorio da bude pošten i korektan i kako je respektovao Sarajevo, te da je mnogo njegovih prijatelja navijalo za taj klub.Benko je napisao/la:Mnogi ne znaju da je bh. reprezentativac Sanjin Prcić potpisao ugovor kada je Baždarević bio u Sochauxu.
“Sjećam se da sam imao mnogo problema sa predsjednikom jer sam insistirao da ga angažujemo. Pamtim da mi je prvi čovjek kluba tada rekao kako ne želi da dovodim igrače iz Jugoslavije. Ja sam mu naglasio da ta država ne postoji. Nakon uloženog truda uspio sam u svojim namjerama. Vrijeme je pokazalo kako je to bio pravi potez. Prcić je izuzetno talentovan nogometaš i vremenom će biti još bolji“, kazao je nedavno za naš portal Baždarević.
Lijepo je vidjeti da je i u drugoj drzavi davao sansu nasim igracima..!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Re: Sv: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Odma otkaz ako pozove.BozePetra je napisao/la:Baš me zanima hoće li Meša zvati Tinu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- NoName
- Kontakt:
Pogledaj stranicu broj 2 ćorocalcio je napisao/la:Mesha odlazi!

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Poziv Tine bi bio logican, poziv za Stilica u narednim kvalifikacijama istoHarisHelic je napisao/la:Mene vise zanima da li ce zvati Štilića?!BozePetra je napisao/la:Baš me zanima hoće li Meša zvati Tinu

Cestitke Mesa! Zelim tebi i reprezentaciji mnogo uspjeha i da bude sa srecom.
Gdje su opcije na anketi "Sta ja znam? ili "Vrijeme ce pokazati"?
Nije da se bunim, ali, moje misljenje je "vrijeme ce pokazati". Nemam sad neki osjecaj da sam zadovoljan ili nezadovoljan, jednostavno zelim covjeku srecu i nadati se najboljemu. Nakon nekog vremena cu imati bolju sliku o tome koliko sam zadovoljan ili ne, ali ima moju podrsku kao i prijasnji selektori.

Gdje su opcije na anketi "Sta ja znam? ili "Vrijeme ce pokazati"?

Nije da se bunim, ali, moje misljenje je "vrijeme ce pokazati". Nemam sad neki osjecaj da sam zadovoljan ili nezadovoljan, jednostavno zelim covjeku srecu i nadati se najboljemu. Nakon nekog vremena cu imati bolju sliku o tome koliko sam zadovoljan ili ne, ali ima moju podrsku kao i prijasnji selektori.

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Re: Sv: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Pozvat ce Tina, Avdiju, Hodzica, zivi bili pa vidjeli. Neka ih pozove ali neka pozove i 2-3 nova !Cartman je napisao/la:Odma otkaz ako pozove.BozePetra je napisao/la:Baš me zanima hoće li Meša zvati Tinu
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Cudo se @Cartman nije osigurao sa "Mesa neka te je sram i stid!", da se nadje ako naparvi losu odluku u buducnosti. 

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Mislim da većih oscilacija na spisku u odnosu na onaj Susicev neće biti.Dakle :HarisHelic je napisao/la:Mene vise zanima da li ce zvati Štilića?!BozePetra je napisao/la:Baš me zanima hoće li Meša zvati Tinu
Begovic,Spahic, Sunjic,Bicakcic,Mujdza, Kolasinac, Besic, Medunjanin, Ibisevic, Džeko,Pjanic, Lulic Salihovic... neki kostur repke.
Također mislim da se neće odreci ni Vrsajevica, Susica,samo se nadam da ce biti ažurniji od Sušića i sto se poziva potencijalnim igračima tice.
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
HarisHelic je napisao/la:Mene vise zanima da li ce zvati Štilića?!BozePetra je napisao/la:Baš me zanima hoće li Meša zvati Tinu
Zvat će Štilića 100%
Mislim da će čak i Tinu zvati i još neke panjeve za prijateljsku s Austrijom, čisto da bude siguran da ih poslije ne mora zvati

#Salihović
I ja sam to uocio, izgleda da je hadzija pravi smradHarrison je napisao/la:Gdje li je onaj @head i njegov Hadzibegic za kojeg je imao 100% provjerene informacije da ce biti selektor.
A upitase Hadzibegica da prokomentarise izbor i ne htjede ni rijeci reci.

Uostalom sretno Mesa i da nas odvedes i u Francusku i u Rusiju.
Zadnja izmjena: Cepi1981, dana/u 13 dec 2014, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Sa srecom i da budes bolji od prethodni!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Kostur se zna,Zuka,Štilić i jedan napadač na novom spisku (Đurić ili Mahmutović).A što se tiče rez.golmanaharis92 je napisao/la:Mislim da većih oscilacija na spisku u odnosu na onaj Susicev neće biti.Dakle :HarisHelic je napisao/la:Mene vise zanima da li ce zvati Štilića?!BozePetra je napisao/la:Baš me zanima hoće li Meša zvati Tinu
Begovic,Spahic, Sunjic,Bicakcic,Mujdza, Kolasinac, Besic, Medunjanin, Ibisevic, Džeko,Pjanic, Lulic Salihovic... neki kostur repke.
Također mislim da se neće odreci ni Vrsajevica, Susica,samo se nadam da ce biti ažurniji od Sušića i sto se poziva potencijalnim igračima tice.

BozePetra je napisao/la:Podržat bez rezerve, sad nam treba pozitivna atmosfera!
Sretno, Meša, i da pljuneš sudiju svaki put kad nas zezne!
Kad je Mesa pljunio sudiju? laz!!
[youtube][/youtube]

Cepi1981 je napisao/la:I ja sam to uocio, izgleda da je hadzija pravi smradHarrison je napisao/la:Gdje li je onaj @head i njegov Hadzibegic za kojeg je imao 100% provjerene informacije da ce biti selektor.
A upitase Hadzibegica da prokomentarise izbor i ne htjede ni rijeci reci.
Tako se izvlačio da bilo šta kaže kad je bila frka oko Sušića, eto kao njegov prijatelj, a onda se prvi prijavio u roku od minut kad je Safet otkaz dobio.
#Salihović
Sretno Mesa !
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
bravo
dobar izbor
dobar izbor
Jašta nego laž, to je montiranoDado je napisao/la:BozePetra je napisao/la:Podržat bez rezerve, sad nam treba pozitivna atmosfera!
Sretno, Meša, i da pljuneš sudiju svaki put kad nas zezne!
Kad je Mesa pljunio sudiju? laz!!
[youtube][/youtube]

#Salihović
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Izborom možemo biti zadovoljni ili ne ali svi zaslužuju da im se pruži prilika i nadam se da će to tako i biti.
Wisey je napisao/la:Sretno Meši, najmanje loš izbor od ovih što su nam bili kandidati.
Samo mi nije jasno što stalno zovu ovog Muzurovića da on pametuje, komentariše, koji je on faktor i šta glumi. Njega nešto potrošili, ma bježi matorac demagog, prosipaj šuplju nekom drugom.
uze mi rijec iz usta...futavac samo sluti na bijedu

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 18 gostiju.