Mi večeras Nigeriju moramo pobijediti, jer ako ove budemo morali probijati isključivo za pobjedu 25.06. bude bio pakao za živce.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Half time! We are on fire. Next half we are going to score!
I TOLD YOU SO!!!!!!!!!!!
pa isto im je i da izgube ako dobijete Nigerijuterabajt je napisao/la:Nadaju se da ce ovako uzeti bod argentini i onda ih pobjeda protiv nas vodi dalje.
Jedan klasični glupan,što je dokazao kada je bio na klupi Portugala.Samo ga je sreća i ništa drugo provukla u baražu protiv nas.Cartman je napisao/la:Queiroz ih je uigrao samo tako. Ferguson i Gary Neville su strasno hvalili tog covjeka u svojim knjigama, Fergie kaze najbolji asistent kojeg je imao
Pobjeda protiv nas ih vodi dalje svakako, naravno ako nigerija ne uzme 4 boda protiv nas i Argentine.terabajt je napisao/la:Nadaju se da ce ovako uzeti bod argentini i onda ih pobjeda protiv nas vodi dalje.
ma brate zali gola iz druge minutelegenda reala je napisao/la:Kako smo se mi **** postavili protiv ove Argentine![]()
5+Fudo je napisao/la:Da smo mi ovdje sad umjesto irana neki bi vec svrsavali i bilo bi besic strpo messija u dzep, spaha beton itd itd. Gledajte realno ljudi igraju pop planu i bolje im ide nego nama koji smo se bili usrali argentine..izjave da se sto manje izgubi...lol ovako se bori svaka cast iranu
kakav bolan bunker...Amar Dzeko je napisao/la:Tebi je ovaj bunker bolja igra od one hrabre igre naših momaka ? Ozbiljno ?Bajric981 je napisao/la:ma mozete vi pdcjenjivat Iran..za sada igraju bolje nego BIH...lako je dizat euforiju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.