NBA Final 2014
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Final 2014
nemoj tako brate, james je ovo namjerno uradio da se moze vaditi 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
pa jeste bio malo previse teatralan za moj ukusLenBias je napisao/la:nemoj tako brate, james je ovo namjerno uradio da se moze vaditi
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Gregg Popovich "I hope that we can pay the bill before the second game. "
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- adriano_leite
- Kontakt:
Vidjeces kad zaigra u sljedecoj utakmici, a sinoc lafo ne moze da hoda lik, moraju ga tri metra nositi do klupemiki_92 je napisao/la:pa jeste bio malo previse teatralan za moj ukusLenBias je napisao/la:nemoj tako brate, james je ovo namjerno uradio da se moze vaditi, ali svakako da nije glumio povredu, pricati tako nesto je blasfemija
@Len placi ti kako je povreda Jamesa veliki udarac za kosarku, a ismijavas povredu Rosea koja je 17 puta opasnija i gora od Jamesove, jer se James uopste nije ni povrijedio. Crybaby kao i saigrac mu Wade. Doduse, moguce je da podigne sidro i ode, jer je "povreda lakta" protiv Bostona bila uvertira pred odlazak iz Cavsa, tek tada ce biti strasan udarac za tebe i "kosarku". Historija se izgleda ponavlja
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Sve je to amaterski za kralja teatralnosti poznatijeg pod nadimkom "Istina"adriano_leite je napisao/la: Vidjeces kad zaigra u sljedecoj utakmici, a sinoc lafo ne moze da hoda lik, moraju ga tri metra nositi do klupe. Mozda je osjetio neke bolove ili grceve, ali da ga nose 3 metra do klupe je smijesno izgledalo.
nea to veze, on da je htio da se vrati 6 Erika ga nebi zaustavilo, finale je **** ga nije regularna sezona, niti vodis 20 razlike. Malo je ispo soft, ako je se vec mogo vratit, ali dobro.miki_92 je napisao/la:Erik Spoelstra said LeBron James wanted to check back in with 3:30 to go and he told LeBron "don't even think about it." #MIAvsSA
Samo jedan LOL za one koji govore kako James dobija zbog Wade I Bosha
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Mig_Mig je napisao/la:Toliko o najdominatnijem igracu danasnjice :S ca, zdaravo ! Idemo dalje !
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
pa svo vrijeme vecinski i pricamo o grcevima, udarac za kosarku i finale bi bilo da je kakva povreda zbog koje ne bi mogao nastaviti seriju, ne znam sta ti u tome nije jasnoadriano_leite je napisao/la:Vidjeces kad zaigra u sljedecoj utakmici, a sinoc lafo ne moze da hoda lik, moraju ga tri metra nositi do klupemiki_92 je napisao/la:pa jeste bio malo previse teatralan za moj ukusLenBias je napisao/la:nemoj tako brate, james je ovo namjerno uradio da se moze vaditi, ali svakako da nije glumio povredu, pricati tako nesto je blasfemija
. Mozda je osjetio neke bolove ili grceve, ali da ga nose 3 metra do klupe je smijesno izgledalo.
@Len placi ti kako je povreda Jamesa veliki udarac za kosarku, a ismijavas povredu Rosea koja je 17 puta opasnija i gora od Jamesove, jer se James uopste nije ni povrijedio. Crybaby kao i saigrac mu Wade. Doduse, moguce je da podigne sidro i ode, jer je "povreda lakta" protiv Bostona bila uvertira pred odlazak iz Cavsa, tek tada ce biti strasan udarac za tebe i "kosarku". Historija se izgleda ponavlja.
ovakve utakmice samo Mega Vizura dobija...fakat sam i ja mislio da mogu parirat bez Jamesa,ali grdno sam se prevario....James da ode u bilo koju ekipu,ta ekipa bi bila glavni kandidat za prsten...druga stvar je što forumaši i kad bi vidjeli Lebrona pogođenog metkom u glavu da bi rekli da simulira....Bron=Heat
btw.koga zanima http://www.tvarenasport.com/podcast/pod ... 6-2014.mp3
btw.koga zanima http://www.tvarenasport.com/podcast/pod ... 6-2014.mp3
Zadnja izmjena: rambo16, dana/u 06 jun 2014, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.
A.F.C. Bournemouth!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Realno ovo jeste finale izmedju najbolje ekipe istoka i zapada !
Nadm se samo da ce Adam ispuniti ono sto je obecao , a to da igraju najbolje ekipe u PO , a ne istok vs zapad
btw. ovo je finale iz moje nocne more
priznajem nevolim nit nit druge , postujem glavne zvjezde obje ekipe pogotovo Duncana
Navijao sam za finale Indiana - Oklahoma , ali su se obje ekipe u kljucnim momentima ponjele nezrelo
Uvijek za nekoga navijam kad gledam NBA , pogotovo PO , a sada bas neznam za koga
Duncan pobjedom ulazi u top 10 , a POP u top 3 , Lebron bi pak preskocio puno stepenica tako je isto bitno za njega 
Nadm se samo da ce Adam ispuniti ono sto je obecao , a to da igraju najbolje ekipe u PO , a ne istok vs zapad
btw. ovo je finale iz moje nocne more
Navijao sam za finale Indiana - Oklahoma , ali su se obje ekipe u kljucnim momentima ponjele nezrelo
Uvijek za nekoga navijam kad gledam NBA , pogotovo PO , a sada bas neznam za koga
Samo na tvojoj imaginarnoj listi , jer za vecinu je vec odavno u top 10.Kobe Bryant je napisao/la:Duncan pobjedom ulazi u top 10
Ovaj Miami bez Lebrona ne bi ni igrao playoff da su na zapadu. Na istoku vjerovatno bi bili 7-8 pozicija.
Adriano pise gluposti, umjesto da se moli da King dodje kuci.
Dok Lebrona nije bilo na kraju Spurs 26-Heat 9.
Raule ne znam sto repliciras tom liku. Najveca neznalica ovdje sigurno.
Adriano pise gluposti, umjesto da se moli da King dodje kuci.
Dok Lebrona nije bilo na kraju Spurs 26-Heat 9.
Raule ne znam sto repliciras tom liku. Najveca neznalica ovdje sigurno.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Napisati ovakvo nesto nakon sto Jamesu nije dosudjena cista tehnicka nakon guranja Splittera je u najmanju ruku besmisleno.let3 je napisao/la:Izgubio je i Heat 16 lopti, fulao otvorene šuteve za 3 poena (i to Allen), na kraju se i James ozljedio...i sad ovi navijači SAS slave ovih konacnih +15 koje su nabili u zadnjoj minuti
![]()
utakmica bila egal do ozljede Jamesa, uz obilato guranje mumaza kao što su izmišljanje prestupa Boshu i poništavanje trice i slicne gadosti
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Ovo su okrugli brojevi a i uzorak je mal , tako da moze proci

ponistavani su poeni jamesu kasnije zbog toga ooo titina jugoNeverGiveUp je napisao/la:Napisati ovakvo nesto nakon sto Jamesu nije dosudjena cista tehnicka nakon guranja Splittera je u najmanju ruku besmisleno.let3 je napisao/la:Izgubio je i Heat 16 lopti, fulao otvorene šuteve za 3 poena (i to Allen), na kraju se i James ozljedio...i sad ovi navijači SAS slave ovih konacnih +15 koje su nabili u zadnjoj minuti
![]()
utakmica bila egal do ozljede Jamesa, uz obilato guranje mumaza kao što su izmišljanje prestupa Boshu i poništavanje trice i slicne gadosti
Lance Stephenson is the only one who can cool off Lebron. Stephenson was getting jealous of the AC blowing at Lebron so he decided to make a little trip down to San Antonio and surprise Lebron!
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Isiah Thomas came to LeBron James defense after leg cramps kept James out down the stretch of Game 1 saying, "Michael Jordan couldn't have played with those cramps."

Samo radi onog majmuna Skipa volio bih da Heat ovo uzme. Covjek me nenormalno zivcira.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
jest se vala razmahao skip vise nego ikad 
- Kobe Bryant
- Kontakt:
frajeru je to posao , da te iritira , da bude dramatican , i sl. sam protiv svihLillard je napisao/la:Samo radi onog majmuna Skipa volio bih da Heat ovo uzme. Covjek me nenormalno zivcira.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.