FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

csh
Moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la csh » 07 jul 2008, 19:41

bistrikboy je napisao/la:
HardCore je napisao/la:14 golova, hm pa jeste ako mu se racunaju od pionira pa do danas :mrgreen:
14 golova u plbih prosle sezone :!:
:!:
AMAR OSIM!!!

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 08 jul 2008, 01:36

HardCore je napisao/la:
lopta je okrugla je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:mali update do sada dosli haznadar,selimovic,zeba,bucan ekipi se trebaju jos prikljuciti alen basic(torpedo) i mujic(orasje) s tim bi vjerovatno transferi vezani za zelju trebali biti zavrseni,naravno i brat dialibe bi trebao doci 8-)
Ko je taj Zeba,nije valjda Zajko Zeba?!A taj Mujic,trebao bi biti dobar,barem je bio prosle sezone u Orasju,zabijao je dosta golova,pa sad ne znam......mislim da igra centarfora.......
Mislim da ce vam Mujic uci u najuži izbor "klocčine godine".
Sve i da hoce,ne moze biti gori od Dure,bolje vam je da istjerate politicara (alaima),mislim da ste jedina fudbalska ekipa na svijetu,koja ima politicara u ekipi i koja kao sponzora na dresovima ima cigare,cuj fudbalska ekipa a na dresovima sponzor cigare,nidje veze!!!!Pa nije fudbal,Formula 1,izgleda da vi mislite da jeste,onda ste makar trebali uzeti malboro kao i Ferari!!!!!!!!

HardCore
Kontakt:

Post Postao/la HardCore » 08 jul 2008, 07:40

Sve i da hoce,ne moze biti gori od Dure,bolje vam je da istjerate politicara (alaima),mislim da ste jedina fudbalska ekipa na svijetu,koja ima politicara u ekipi i koja kao sponzora na dresovima ima cigare,cuj fudbalska ekipa a na dresovima sponzor cigare,nidje veze!!!!Pa nije fudbal,Formula 1,izgleda da vi mislite da jeste,onda ste makar trebali uzeti malboro kao i Ferari!!!!!!!!
:shock: :shock: :roll: :roll:
Gdje se ti to snabdijevas? :mrgreen:

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 08 jul 2008, 07:46

csh je napisao/la:Za mujica ne znam znam da je zabio 14 golova ostaje da ga vidimo,zebu sam gledao nije los,tesko cemo nadoknaditi stilketov odlazak ali decko je solidan ,treba naglasiti da se malo bolji igraci kao i u svakom drugom klubu mogu ocekivati pred kraj prelaznog jer tada im propadaju odlasci vani i onda se u panici zadaju da potpisu za nekog i koga tada uhvaris,uhvatis.
Mislim da grijesis kada kazes da "najbolja pojacanja dolaze pred kraj prelaznog roka",takvi su po meni najgori,dodju samo radi licnog interesa,plus ne prodju pripreme sa kosturom ekipe i ako dovedes 2-3 takva igraca jos ako im dadnes povlasten status tj.ako ih stavis u prvih 11,dzaba ti ono sto si uigravao u pripremnom razdoblju,dadnes im ugovor a oni opet cekaju prvu priliku da zbrisu u neku slovacku ligu ili neku drugu znj ligu(nemojte da pomislite da ja mislim da je nasa nesto bolja,cak je gora i od tih znj liga,nazalost,ali na nama je da to mijenjamo)

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 08 jul 2008, 07:52

HardCore je napisao/la:Sve i da hoce,ne moze biti gori od Dure,bolje vam je da istjerate politicara (alaima),mislim da ste jedina fudbalska ekipa na svijetu,koja ima politicara u ekipi i koja kao sponzora na dresovima ima cigare,cuj fudbalska ekipa a na dresovima sponzor cigare,nidje veze!!!!Pa nije fudbal,Formula 1,izgleda da vi mislite da jeste,onda ste makar trebali uzeti malboro kao i Ferari!!!!!!!!
:shock: :shock: :roll: :roll:
Gdje se ti to snabdijevas? :mrgreen:
Mislis,gdje se snabdijevam pitama?!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 jul 2008, 10:17

csh je napisao/la:Za mujica ne znam znam da je zabio 14 golova ostaje da ga vidimo,zebu sam gledao nije los,tesko cemo nadoknaditi stilketov odlazak ali decko je solidan ,treba naglasiti da se malo bolji igraci kao i u svakom drugom klubu mogu ocekivati pred kraj prelaznog jer tada im propadaju odlasci vani i onda se u panici zadaju da potpisu za nekog i koga tada uhvaris,uhvatis.
Mislim da grijesis kada kazes da "najbolja pojacanja dolaze pred kraj prelaznog roka",takvi su po meni najgori,dodju samo radi licnog interesa,plus ne prodju pripreme sa kosturom ekipe i ako dovedes 2-3 takva igraca jos ako im dadnes povlasten status tj.ako ih stavis u prvih 11,dzaba ti ono sto si uigravao u pripremnom razdoblju,dadnes im ugovor a oni opet cekaju prvu priliku da zbrisu u neku slovacku ligu ili neku drugu znj ligu(nemojte da pomislite da ja mislim da je nasa nesto bolja,cak je gora i od tih znj liga,nazalost,ali na nama je da to mijenjamo)
pojacanja koja dodju poslije propalog ino angazmana su sigurno moralno najgora dodju sa misljenjem da su neke zvjezde cuvaju nogice,eto ti primjer sanela jahica koji je samo na grbavici igrao,a na gostovanjima cuvao noge,takvih je mali milion u ovoj ligi :x
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 08 jul 2008, 18:55

bistrikboy je napisao/la:
pojacanja koja dodju poslije propalog ino angazmana su sigurno moralno najgora dodju sa misljenjem da su neke zvjezde cuvaju nogice,eto ti primjer sanela jahica koji je samo na grbavici igrao,a na gostovanjima cuvao noge,takvih je mali milion u ovoj ligi :x
Potpisujem!!

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 08 jul 2008, 19:05

Slazem se s vama ali ja uvijek sjetim guve i nacina na koji je on dosao.Mozda sam se pogresno izrazio i rekao najbolji mozda najzvucnija imena,ali koja su to jos ''zvucna''imena u nasoj ligi...pogresno sam se izrazio.
AMAR OSIM!!!

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 08 jul 2008, 20:20

Je li to za pojačanja išta konkretno? Je li potpisao Senad Mujić? Šta je sa Bašićem, Semjonom i Šarabom? Ima li još nekih imena u ''bilježnicama''? Što se Mujića tiče, radi se o korpulentnom 190 cm viskom napadaču. U Orašju je prošle godine bio najbolji strijelac, ali nije bio standardan član prvih 11. Mislim da bi on bio pojačanje ako se priključi pripremama u ovoj fazi. Objektivno, mislim da Željo sa ovim igračkim kadrom može do vrha tabele u sljedećoj godini. Ne pamtim da je u posljednjih 5-6 godina igrački kadar pretrpio manje turbulencija u jednom prelaznom roku. Jeste da je Štilić bio najbolji igrač ekipe, ali jedan se igrač može nadoknaditi...Gledam da će Željini wonderkidovi iznenaditi mnoge u sljedećoj sezoni...

muke
Kontakt:

Post Postao/la muke » 09 jul 2008, 00:24

csh je napisao/la:
lopta je okrugla je napisao/la:Cujem da je Sanel Boric potpisao na tri godine,ima 21 godinu,doskorasnji golman kanadskog Toronta?!Ne znam je li to 100% tacno?! I zna li neko sta je sa Bubinim bratom,da li je on vec potpisao ugovor ili tek treba da prodje probu?!
Boric je potpisao ne znam samo gdje ih nalaze branio je na nekakvom univerzitetu,pa zar nema nasih golmana ovdje **** zivot,ali svakako ce biti rezerva ibri.
Izgleda da ga nadjose na you tube kao i ti hehe,ne znam,ali ima bas golmanske predispozicije,visina 1,95,tezak 88kg.....vidi se malo i po ovim snimkama,da je "malo udaren" sto je pozeljno za golmana,ne znam ako je talenat onda nema veze gdje ih nalaze,sta je sa Baoticem?!pozz
Sanel jeste potpiso za zelju ali on nije nikad igro za FC Toronto. Posto je on picka od covjeka i nece da kaze gdje je igro zadnju sezonu posto se boji da nebi neko trazijo pare od njega, one je igro za FC Bosna Florida.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 jul 2008, 10:24

saraba je u pregovorima sa malenima,milosevic trazi ino angazman,matko takodjer,mujic je dobio extra uslove za potpis ali se jos premislja jer ima ponudu iz hnl-a,generalno nisam zadovoljan ovo do sada nije dovoljna ako zelimo na sami vrh,trebaju jos desnog beka(basic),veznog(?) i napadaca(mujic) to je to odprilike :roll:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 09 jul 2008, 12:13

Kakav basic ja ga poznajem i prije nego sto je potpisao za sarajevo prvi put taj covjek nije igrao nikada u zivotu beka osim zadnje sezone u sarajevu,njegova pozicija je zadnji vezni i ta pozicija ga je prodala i u drezden a ko se sjeca i za pitare je igrao na toj poziciji prije odlaska.Nije on rjesenje.
AMAR OSIM!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 jul 2008, 14:28

csh je napisao/la:Kakav basic ja ga poznajem i prije nego sto je potpisao za sarajevo prvi put taj covjek nije igrao nikada u zivotu beka osim zadnje sezone u sarajevu,njegova pozicija je zadnji vezni i ta pozicija ga je prodala i u drezden a ko se sjeca i za pitare je igrao na toj poziciji prije odlaska.Nije on rjesenje.
u dynamu je igrao lijevog beka 8-)

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 09 jul 2008, 17:06

To ne znam ali znam sigurno a mogu ti i provjeriti,da se cini mi se iz radnika iz hadzica prodao kao vezni u sarajevo i da nije bio bek nego vezni i igrao je 1000% prije odlaska u drezden veznog takodje ,a sve i da ga stavimo na bek kloc je vrlo spor i nema nista od njega
AMAR OSIM!!!

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 09 jul 2008, 19:23

Bašić nije loš igrač čim je uspio, makar nakratko, napustiti PL BiH, ali ne vjerujem da bi bio neko pojačanje. Po mome mišljenju najbolje bi bilo da dovedu Miloševića. Odličan je igrač, a Cocalić je prošle godine odlično odigrao na desnom beku. Osim toga nije mi jasno zašto nisu ostavili Omera, dobar je bio a i živa je legenda kluba. Tu je skoro deceniju...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 jul 2008, 20:05

partibrejker1921 je napisao/la:Bašić nije loš igrač čim je uspio, makar nakratko, napustiti PL BiH, ali ne vjerujem da bi bio neko pojačanje. Po mome mišljenju najbolje bi bilo da dovedu Miloševića. Odličan je igrač, a Cocalić je prošle godine odlično odigrao na desnom beku. Osim toga nije mi jasno zašto nisu ostavili Omera, dobar je bio a i živa je legenda kluba. Tu je skoro deceniju...
Joldic je uradio jednu glupost na kup utakmici sa slobodom na grbavici :twisted: i od tada simo ne racuna na njega....

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 09 jul 2008, 22:22

Ne znam na šta misliš, bio sam na toj utakmici, 1-1 a on je ušao s klupe. Bio sam na jugu, i raja mu je počela psovati mater nakon što je napuco' jedan slobodnjak na sjever...Inače, koliko se sjećam, nije ni bio loš tu utakmicu mada su mu zviždali sve vrijeme...

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 09 jul 2008, 23:44

Haman se sklonio liku koji je istrcao kontru.
AMAR OSIM!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 jul 2008, 09:38

ako si zainteresovan napisacu ti na pm....

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 10 jul 2008, 11:27

Tesko mi je povjerovati u to...Ne znam, ne vjerujem...Mozda je lik izgubio ravnotežu... :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Orvel, Tuce11 i 28 gostiju.