TSV Bayer 04 Leverkusen
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: TSV Bayer 04 Leverkusen
Ne vidim zasto je neverkuzen kriv za bilo sta. Sudija je priznao gol, a ne Voller ili Kiessling!
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Haj ne serite. Nije kiesslling kriv sto je lopta pala u mrezu. Jedini je krivac sudija. Igrac je vidio koliko i sudija skoro i nije on da sudi vec sudija. To je kao da dodje igrac i kaze sudiji pogrijesio si sto si mi dao zuti, trebao si crveni.
- Bayern@heart
- Kontakt:
a bayera što igra dobro izgleda da fatomski gol
donio super igru
satraše rudare iz donjecka

satraše rudare iz donjecka
- BavaracZenica
- Kontakt:
Apotekari bi na kraju mogli i Manchester iznenadit na svom terenu heheh
pa zavrsit prvi u grupi 

FC Bayern !!!!!
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Apotekari pokazuju naznake uzdizanja na jednu višu razinu. Naime, zadnjih godina su uvijek u sezoni u kojoj su igrali CL kaskali u BL, dok ove sezone idu odlično na oba fronta. Dosta su dobro pogodil s pojačanjima, a što je još bitnije pokazalo se da imaju i velike unutarnje rezerve. Spaha je dosta pridonio stabilnosti obrane (među vodećima je po Zweikampfe u BL); Donati nema Carvajalovu probojnost i tehniku, ali je nazad puno pouzdaniji; Son je ionako dokazana kvaliteta, a prava eksplozija se od njega tek očekuje; Kruse, Can, Derdyjok i Hilbert su igrači koji imaju kvalitete da odrade na visokoj razini svoju minutažu. Najveći plus u odnosu na lani im je ipak Sidney Sam koji trenutno naprosto briljira i na nivou je na kojem Schurrle nikada nije igrao u Bayeru. On kao da se posve raspištoljio odlaskom Schurrlea, nešto slično kao Costa u Atleticu nakon odlaska Falcaoa. Kiessling pak naprijed dokazuje da je trpač kakvih je malo na svijetu, dovoljno je reći da čovijek zabija i kad promaši gol.
Držim im fige da zagorčaju što više život Dortmundu i Bayernu u BL (ali na kraju završe kao viceprvaci iza BVB-a), kao i da odu što dalje u CL.

Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
- Blaszczykowski
- Kontakt:
s benderom produženo do 2019.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
S klazulom ili bez?
-
- Kontakt:
Šta je sa Samom ? Piše se da ima neku mizernu klauzulu.
Agieren statt reagieren
Baš sam danas razmišljao da bi mogli kiksati i eto ga, kiks protiv Braunschweiga.
Smatram da je trener glavni krivac za poraz...olahko shvatio protivnika i krenuo na njih bez najboljih napadaca, Sama i Kislinga...vjerovatno ih cuvao za LP...ali bolje zabiti 2 komada, pa ih onda izvedi iz igre i cuvajNeutral je napisao/la:Baš sam danas razmišljao da bi mogli kiksati i eto ga, kiks protiv Braunschweiga.

neocekivan i bespotreban kiks koji ih je udaljio od bayerna i dortmunda...tak da ce im sada i motiv oslabiti kada je u pitanju pracenje na tabeli pomenutog dvojca...
Nisam ih nikad ni smatrao ozbiljnom prijetnom za prve dvije pozicije 

Jucerasnja tekma je samo pokazala da oni ne mogu da nadoknade gubitak Sema i Kislinga na terenu posto njihove zamene ne mogu da igraju na pribliznom nivou kao njih dvojica.Sa Benderom je druga stvar, jer tu uskace Can.Ako sada ne padnu kao Salke prosle godine ocekujem da ce bez problema zadrzati trece mesto pod uslovom da se ne plasiraju u LE jer ce im to doneti prenatrpan raspored u februaru.Ako se kojim slucajem plasiraju u LS, odigrace te dve utakmice i to bi bilo to od njih za ovu sezonu sto i jesu neki realni dometi.
Igraju bez imalo zalaganja. Sam kao da je zaboravio eier u svlačionici. Imali su dvije odlične kontre gdje je falio posljedni pas upravo radi tog vaginalnog odnosa prema utakmici. Son očajan, Kiessling također. Ostali su dobri, posebno Castro koji daje svoj maksimum.
Glavno pitanje nakon provog poluvremena, ko je ona plavuša na klupi Bayer-a
Glavno pitanje nakon provog poluvremena, ko je ona plavuša na klupi Bayer-a

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 05 nov 2013, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
U prvom poluvremenu su imali dosta srece, jer su Ukrajinici bili dosta bolji...
Bernard na lijevoj strani od Donatija i Sam-a pravi budale i prolazi ih kako stigne, ali na svu srecu Leno je veceras raspolozen.
Isto mislim da je Hyypiä pogrijesio sa Son-om koji nije u stanju da dobije duel protiv stopera Donetska, a isti i ne pomaze u odbrani kada je lopta kod protivnika. Nadam se da ce Hyypiä ispraviti svoju gresku iz prvog poluvremena i pojacati sredinu, jer ukoliko ovako nastave igrati kad-tad ce primiti taj pogodak sa kojim bi sami sebi zakomplikovali situaciju.
Bernard na lijevoj strani od Donatija i Sam-a pravi budale i prolazi ih kako stigne, ali na svu srecu Leno je veceras raspolozen.
Isto mislim da je Hyypiä pogrijesio sa Son-om koji nije u stanju da dobije duel protiv stopera Donetska, a isti i ne pomaze u odbrani kada je lopta kod protivnika. Nadam se da ce Hyypiä ispraviti svoju gresku iz prvog poluvremena i pojacati sredinu, jer ukoliko ovako nastave igrati kad-tad ce primiti taj pogodak sa kojim bi sami sebi zakomplikovali situaciju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Bayer je ispunio svoj zadatak u ove dvije utakmice sa Ukrajincima...
Uzeli su cetiri boda i u odnosu na njih imaju dva boda prednosti i imaju sve u svojim nogama kada je prolaz u 1/8 finala u pitanju.
Ovo je danas izgledalo dosta lose od strane Bayera i imali su srece sto su ostali neporazeni. Jedino gdje su bas bili pritisli Donetsk je bio period izmedju 75 i 85 minute gdje su mogli postici gol da se nisu glupirali i glumili Barcelonu.
Uzeli su cetiri boda i u odnosu na njih imaju dva boda prednosti i imaju sve u svojim nogama kada je prolaz u 1/8 finala u pitanju.
Ovo je danas izgledalo dosta lose od strane Bayera i imali su srece sto su ostali neporazeni. Jedino gdje su bas bili pritisli Donetsk je bio period izmedju 75 i 85 minute gdje su mogli postici gol da se nisu glupirali i glumili Barcelonu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Rezultat koji im daje realne sanse da se nadju medju 16 ekipa. United u ovom trenutku nije nista bolji od Shakhtara, tako da se Leverkusen moze ozbiljno boriti i za prvo mjesto u grupi, ali sto se mene tice nek samo prodju u drugi krug i njihov cilj ce biti ispunjen.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Mogli su do sva tri boda. Shakthar je potpuno stao od 75 minute gdje je Bayer pokazao svoju fizičku dominantnost. Problem na ovoj utakmici je bila totalna nezainteresiranost prema golu Ukrajinaca. Leno jeste spašavao ali kada se sve sagleda Leverkusen je "morao" i do tri boda. Ima izuzetno teške dvije utakmice pred sobom, kući United i u gostima protiv Sociedada.
Bayer produzio ugovor sa Berndom Leno-om do ljeta 2018-te godine...
Moram priznati da u Leverkusenu rade odlican posao i kljucni igraci imaju potpisane dugogodisnje ugovore.
Moram priznati da u Leverkusenu rade odlican posao i kljucni igraci imaju potpisane dugogodisnje ugovore.
-
- Kontakt:
Ako i sa Sam-om produže onda bih rekao da su uradili fantasitčan posao.
Njima je također potreban jedan kvalitetan špic, kao backup za Kislinga. Derdyok i Milik nisu na tom nivou. Milik je još mlad pa postoji šansa da se razvije u boljeg napadača ali on trenutno grije klupu u Augsburgu i mislim da će trebati još koja sezona da postane solidan/dobar napadač za uslove Bundeslige.
Pored napadača mislim da im treba još jedno kvalitetno krilo za rotacije. U ovome slučaju De Bruyne bi bio odlična opcija.
Hyypia pokazuje da je veoma dobar stručnjak i veoma je bitno da on ostane u Bayeru što duže jer je po meni on jedna od važnijih karika u Vicekusenu...
Njima je također potreban jedan kvalitetan špic, kao backup za Kislinga. Derdyok i Milik nisu na tom nivou. Milik je još mlad pa postoji šansa da se razvije u boljeg napadača ali on trenutno grije klupu u Augsburgu i mislim da će trebati još koja sezona da postane solidan/dobar napadač za uslove Bundeslige.
Pored napadača mislim da im treba još jedno kvalitetno krilo za rotacije. U ovome slučaju De Bruyne bi bio odlična opcija.
Hyypia pokazuje da je veoma dobar stručnjak i veoma je bitno da on ostane u Bayeru što duže jer je po meni on jedna od važnijih karika u Vicekusenu...
Agieren statt reagieren
Ruku na srce, Sam je odigrao protiv Shakthara kao "ono". Ni muški, ni ženski, u duele je ulazio kao na trening, da se ne bi slučajno isprljao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.