BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

Vedad87
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la Vedad87 » 24 jun 2013, 23:00

vest je napisao/la:
maxuz baxuz je napisao/la:Po dva zuta kartona imaju Martin Jakubko, Michal Breznanik i Martin Skrtel.
kako stojimo mi sa kartonima?ova u zenici moze odluciti nas put za brazil ako pobjedimo..
Mi smo prvi po fair playu u kvalifikacijama, negdje sam to pročitao. Bez ijednog crvenog i mislim samo 4 žuta kartona ;)
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 24 jun 2013, 23:14

FliX je napisao/la:
vest je napisao/la:
maxuz baxuz je napisao/la:Po dva zuta kartona imaju Martin Jakubko, Michal Breznanik i Martin Skrtel.
kako stojimo mi sa kartonima?ova u zenici moze odluciti nas put za brazil ako pobjedimo..
Po jedan zuti karton imaju: Dzeko, Lulic, Stevanovic i Vranjes.
hvala na informaciji..znaci nek se dzeko i lula paze kartona, valjda ce to kao ofanzivci uspjeti..strasno da cijela odbrana osim vranjesa nije dobila ni jedan zuti, svaka cast!
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 24 jun 2013, 23:19

Ma Lulica izmjeniti oko 60:e ako ne dobije zuti.. On je hafifan, svejedno dobit zuti a trebat ce nam u Zilini. Ubaciti Viscu koji iz utakmice u utakmicu sve bolji. Ocekujem fin transfer ovog ljeta sto se tice naseg Visce.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 jun 2013, 00:22

Nadam se da ce Visca napraviti dobar transfer, a ne otici opet u tamo neki Kukuruzspor. Ako vec ostane u Turskoj onda bi volio da ode u fener ili besiktas

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 25 jun 2013, 00:27

Sta mislite treba li nam jos jedan napadac u repki :/ ,nevjerujem da cjelo vrijeme edin i vedo mogu nositi glavni teret,bilo bi dobro imati jokera na klupi...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 25 jun 2013, 00:50

Treba nam krilni napadac.... A izgleda da cemo ga ubrzo i dobiti...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 jun 2013, 15:09

Ponos Torina je napisao/la:Treba nam krilni napadac.... A izgleda da cemo ga ubrzo i dobiti...
Lulic, Visca, Stevanovic ... Na cekanju jos imas Hajrovica i Nadarevica.

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 26 jun 2013, 01:34

Kaze se treba li nam treci napadac!

Naravno da nam treba.Mi nikad necemo biti jaki kao Spanija.Ali bi uz ispravan mentalitet,mogli kao i Grci da stalno vide neka veca takmicenja.To je ono cemu mi moramo da tezimo

Slovacka je demoralisana ali ima 3-4 jaka igraca.Igrali smo s Bjelorusima prije, i jesmo ih dobili, ali BJELORUSIJA=HLEB.To je to.Slovacka je=Hubocan, Skrtel, Hamsik.Nije to ekipa koja ne moze da nas napadne, jer fakat.Nije to Litvanija, a ni Latvija.Mi spremamo razanj, a zec u sumi.Halo.

Slovaci ce se otvoriti i napasti.Ne igraju oni penzionerski kao Grci, i cekaju greske.Tu nasa krila trebaju da dodju.Lulic bi trebao kao protiv Rumuna da probija na stranu.Sad da Skrtel ne igra protiv nas, dao bih jos vise sanse nama, ali budimo realni.Slovacka nije Latvija, nije ni Litvanija, i jedna-dvije greske i kraj price

Ono sto bih licno ja uradio je da vidim.Moze li Bicakcic ikako da igra na poziciju gdje Zahirovic i Rahimic igra.Steta sto Izet Hajrovic nece da debituje, ali eto.Ima jos tu svega i svacega

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 26 jun 2013, 11:52

Treci napadac treba da nam bude ili Djuric ili Muslimovic. Djuric visok dva metra, valja ti kad ganjas rezultat, duge lopte i to.. Muslimovic fakin igrac uvijek bio, kralj sesnaesterca, zna ga zavuci...
A ovo ostalo, Fajic, Mahmutovic, Zec, Bilbija.. Jednostavno po meni ne bi dali nikakvu novu dimenziju nasoj igri, mada ne mogu reci nista za Fajica i Mahmutovica jer ih nisam gledao fakat. Zec nije iskoristio sansu a Bilbija mi i nije taj tip igraca .. Mada krivim Safeta sto bar jednom nije pozvao Fajica il Mahmutovica pa makar ih i na tribine poslao..
Ipak na svjetsko trebaju ici ne 3, nego 4 napadaca

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 26 jun 2013, 12:17

Djuric?

Slabo ga ti nama pratis loptanje. ;)

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 26 jun 2013, 23:30

Kome će karte trebat' :mrgreen:
Allegri je gospodin!

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 27 jun 2013, 02:27

Po dva zuta kartona imaju Martin Jakubko, Michal Breznanik i Martin Skrtel.
Ovaj zadnji je kljuc Slovacke odbrane, nesto kao Spaha za nas.Naci nekog najprgavijeg igraca da ga provocira.

Djuric igra u Seria c.Otpisi.Ja bih prije onog malog Atajica zvao.Steta sto je Fajic ozlijedjen, momak rastura u Sloveniji

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 27 jun 2013, 02:36

Carli je napisao/la:Kome će karte trebat' :mrgreen:
2 za zapad. Placam do 100km po karti. Na PM

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jun 2013, 03:06

Denizli je napisao/la:
Ovaj zadnji je kljuc Slovacke odbrane, nesto kao Spaha za nas.Naci nekog najprgavijeg igraca da ga provocira.

Djuric igra u Seria c.Otpisi.Ja bih prije onog malog Atajica zvao.Steta sto je Fajic ozlijedjen, momak rastura u Sloveniji
Zvao bi Atajica koji jos nema ni sekunde seniorskog nogometa? E svaka ti cast.

Zec zasluzuje da bude treci napadac.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 27 jun 2013, 08:24

Cartman je napisao/la:
Denizli je napisao/la:

Zvao bi Atajica koji jos nema ni sekunde seniorskog nogometa? E svaka ti cast.

Zec zasluzuje da bude treci napadac.

Nije istina lik je debitovao za Celtic za prvi tim u prvenstvu skotske, tako da nemoj siriti dezinformacije.
Atajic nije za A tima, ali nije lijepo ni pricati gluposti.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jun 2013, 11:55

Haha, izvinjavam se, vidim ima cak 8 minuta ozbiljnog nogometa! Neka Vedo bude treci napadac, Atajic u prvu postavu!

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 27 jun 2013, 13:28

Batko je napisao/la:Djuric?

Pratim ja loptanje dovoljno da znam da igrac od dva metra definitivno moze koristiti kad si u rezultatskom minusu pa da ga ubacit zadnjih 10-15 minuta... Momak je rasturio svabe na Kosevu, meni je to dovoljno pa nek igra i u petoj ligi.
On je pokazao da moze odigrati na vrhunskoj razini. Zec je imao i previseprilika i to nije dokazao. Hvala, dovidjenja
I Muslimovic je u njegovim godinama igrao po trecoj ligi pa sta.. Opet je u reprezentaciji ostavio veci trag nego pola igraca koji su igrali u boljim klubovima.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 27 jun 2013, 13:48

totasef1 je napisao/la:
Batko je napisao/la:Djuric?

Pratim ja loptanje dovoljno da znam da igrac od dva metra definitivno moze koristiti kad si u rezultatskom minusu pa da ga ubacit zadnjih 10-15 minuta... Momak je rasturio svabe na Kosevu, meni je to dovoljno pa nek igra i u petoj ligi.
On je pokazao da moze odigrati na vrhunskoj razini. Zec je imao i previseprilika i to nije dokazao. Hvala, dovidjenja
I Muslimovic je u njegovim godinama igrao po trecoj ligi pa sta.. Opet je u reprezentaciji ostavio veci trag nego pola igraca koji su igrali u boljim klubovima.

Nije on jos na seniorskom nivou apsolutno nista pokazao.Pa nije Yao Ming pa da visinom pravi razliku pred golom, lik je, zamisli, citavih 6 cm visociji od Dzeke. Bas nama trebaju skakaci u napadu pored Dzeke i Ibisevica, a ne zna se koji je bolji u skoku... :roll: Pa prije bih pozvao Zeca koji je 100 puta dokazaniji, a i drugaciji igrac od ove dvojice. I ne znam kako ti dodje do zakljucka da je Zec imao i previse prilika. Jel mislis na one prilike kad ga je Ciro gurao na beka? :D

Ako Djuric, kako ti tvrdis, moze igrati na vrhunskoj razini, kako to da nije standardan u svom klubu koji gdje ono igra? :lol:

I nemoj bezveze spominjati Muslimovica. Kao prvo, Zlatan je bio najbolji strijelac u toj ligi kada je igrao i naravno najbolji igrac svog kluba. Kao drugo, Zlatan tada nije uoste igrao za reprezentaciju. Debitovao je 2006, a tada je koliko znam vec bio igrac Parme.

Dobro tebi lik rece...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 27 jun 2013, 14:02

Treci napadac je Ibricic a moze i Misimovic. Oba su bolja od svih drugih tzv. potencijalno trecih napadaca kad ih saberes.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 jun 2013, 16:10

Rockefeller je napisao/la:Treci napadac je Ibricic a moze i Misimovic. Oba su bolja od svih drugih tzv. potencijalno trecih napadaca kad ih saberes.
Ako su oni napadaci, onda je Zahirovic ofanzivni vezni. Miske i Ibro su poluspicevi, naravno, i to se ubraja u napadace, ali da su zamjena Dzeki i Vedi, e to nisu.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.