totasef1 je napisao/la:Batko je napisao/la:Djuric?
Slabo ga ti nama pratis loptanje.

Pratim ja loptanje dovoljno da znam da igrac od dva metra definitivno moze koristiti kad si u rezultatskom minusu pa da ga ubacit zadnjih 10-15 minuta... Momak je rasturio svabe na Kosevu, meni je to dovoljno pa nek igra i u petoj ligi.
On je pokazao da moze odigrati na vrhunskoj razini. Zec je imao i previseprilika i to nije dokazao. Hvala, dovidjenja
I Muslimovic je u njegovim godinama igrao po trecoj ligi pa sta.. Opet je u reprezentaciji ostavio veci trag nego pola igraca koji su igrali u boljim klubovima.
Nije on jos na seniorskom nivou apsolutno nista pokazao.Pa nije Yao Ming pa da visinom pravi razliku pred golom, lik je, zamisli, citavih 6 cm visociji od Dzeke. Bas nama trebaju skakaci u napadu pored Dzeke i Ibisevica, a ne zna se koji je bolji u skoku...

Pa prije bih pozvao Zeca koji je 100 puta dokazaniji, a i drugaciji igrac od ove dvojice. I ne znam kako ti dodje do zakljucka da je Zec imao i previse prilika. Jel mislis na one prilike kad ga je Ciro gurao na beka?
Ako Djuric, kako ti tvrdis, moze igrati na vrhunskoj razini, kako to da nije standardan u svom klubu koji gdje ono igra?
I nemoj bezveze spominjati Muslimovica. Kao prvo, Zlatan je bio najbolji strijelac u toj ligi kada je igrao i naravno najbolji igrac svog kluba. Kao drugo, Zlatan tada nije uoste igrao za reprezentaciju. Debitovao je 2006, a tada je koliko znam vec bio igrac Parme.
Dobro tebi lik rece...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)