Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Daj Bože da griješim, al obrambeni igrači su tu, nevolje radi, ako se neki igrač povrijedi, isto kao i golman, nažalost.
Ma njegovo vrijeme tek dolazi, velika je stvar da je u prvih 18 takvog tima kao što je Schalke sa svojih 19 god ako se ne varam.
Njegovo je da radi kao što je dosada radio, i sigurno rezultat neće izostati. Dovoljno govori da na njega računaju, samo njegovo prisustvo na klupi. Samo naprijed Kola
Ma njegovo vrijeme tek dolazi, velika je stvar da je u prvih 18 takvog tima kao što je Schalke sa svojih 19 god ako se ne varam.
Njegovo je da radi kao što je dosada radio, i sigurno rezultat neće izostati. Dovoljno govori da na njega računaju, samo njegovo prisustvo na klupi. Samo naprijed Kola

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Mala vjerovatnoca. Da bi on dobio neku vecu minutazu ove sezone moraju se desiti jedna od dvije stvari: Da se neko u odbrani povrijedi ili da Schalke pocne da igra katastrofalno. Odbrana koja funkcionise, ona se ne dira. A losi rezultati natjeraju trenera da nesta novo proba sa ostatkom kadra.AeGon099 je napisao/la:da li će ulaziti u drugom ?
Sumnjam.. rijetko se mijena igrace na njegove pozicije, uz to Fuchs i Neustadter su medju najboljih igraca lige u svojim pozicijama.
-
- Kontakt:
Ta cinjenica moze biti samo od koristi glavonji. Ima dva najbolja ucitelja u Bundesligi. Nek' ove sezone uci, prati, slusa, kupi svaki potez a pocetkom sljedece sezone nek' pocne derat' guzove.Majstor10 je napisao/la:Sumnjam.. rijetko se mijena igrace na njegove pozicije, uz to Fuchs i Neustadter su medju najboljih igraca lige u svojim pozicijama.
http://www.ilemi.bz/70953/3/Watch-FC-Sc ... nover-96-/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Goalgetter
- Kontakt:
Kolasinac polu-asistencija
. Proslijedio loptu do Farfana koji trci sam na golmana, koji dodaje do Holtby-a i 5:3 za Schalke 

Kolasinac vodio kontru.. dao loptu Farfanu, a Farfan Holtby-u za 5-3.
kolasinac igrao zadnjih 20 minuta,veoma dobar.Salke jedva do pobjede..ali kakav gol u zadnjoj minuti,huuuu
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 18 jan 2013, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
Farfan je inace veoma sebican.. u trenutak gdje sam molio boga da opet bude sebican i da ne daje loptu Holtby-u za gol, on mu dajeGoalgetter je napisao/la:Kolasinac polu-asistencija. Proslijedio loptu do Farfana koji trci sam na golmana, koji dodaje do Holtby-a i 5:3 za Schalke

od Seada prave zadnjeg veznog, i to destruktivca, mada vidim dobar je sa loptom. samo sam skeptičan glede njegove procedure o promjeni državljanstva, ko zna dokle je to stiglo
4-IN-A-ROW
tipični bosanacbagrcavi je napisao/la:

Mozda i najbolja pozicija za njega je zadnji vezni sto je sad igrao iako je plus sto moze igrati i beka i stopera
„Kolašinac je i nama u N/FS BiH kazao kako je nastup za BiH njegova izrazita želja, te da po tom pitanju nema nikakvih dilema. Ranije je predao papire i u fazi završetka je dobivanje državljanstva, pa će nam se po okončanju procesa Kolašinac odmah staviti na raspolaganje“, tvrdio je Pirić.
4-IN-A-ROW
To, bog ga dao za tu pozicijusantos je napisao/la:Mozda i najbolja pozicija za njega je zadnji vezni sto je sad igrao iako je plus sto moze igrati i beka i stopera

[youtube][/youtube]
Igrao dupli pas sa Farfanom. Mogao je i on zabit..
Hajde ljudi, bez onog rekla-kazala, kakve su sanse da momak zaigra za nas?
Vidim da ste se razletili sa njim, pa sam otisao na wiki. Tamo pise da je igrao za njemacku u-18 repku. Na stranu njegove zelje i sta je izjavio (na kraju se skoro uvijek pokaze da te izjave ne piju vode- slucaj Ibrahimovic), ima li neko konkretnu informaciju, ili link za neku njegovu izjavu gdje jasno kaze da ce igrati za nas???
Vidim da ste se razletili sa njim, pa sam otisao na wiki. Tamo pise da je igrao za njemacku u-18 repku. Na stranu njegove zelje i sta je izjavio (na kraju se skoro uvijek pokaze da te izjave ne piju vode- slucaj Ibrahimovic), ima li neko konkretnu informaciju, ili link za neku njegovu izjavu gdje jasno kaze da ce igrati za nas???
Ja momka znam licno i njegovu familiju, ma pravi Bosnjo, kaze da mu jedina opcija Bosna ali nece jos to da kaze u javnost jer ga mogu zajebat u Schalke dok je dalje potencijal.milomlat je napisao/la:Hajde ljudi, bez onog rekla-kazala, kakve su sanse da momak zaigra za nas?
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], No99, Zglavkar i 31 gost.