Muamer Svraka
- velez_mostar
- Kontakt:
Re: Muamer Svraka
Ne mogu da vjerujem da je ovaj lik dio reprezentacije, nema nista sto ga odvaja od standardnih igraca nase jadne lige...trom je, spor, nema kreativnost, ne radi puno na terenu, sut nikakav...gledao sam ga protiv Veleza, nema frajer pojma, ne znam po kojim kriterijima Susic bira igrace za reprezentaciju.
Razumijem da se mora i igracima iz nase lige dati prilika, da se malo prodaju, da se ojaca budzet ekipe za koju nastupa, ali ovo nema smisla.
Sto se tice 2 gola koje je dao, protiv Alzira na povratnu loptu Stevanovica koji je sam sve zavrsio, i protiv Slovenije gdje je domaca ekipa bila totalno "out", i vise sretno nego spretno.
Mislim da zauzima mjesto kvalitetnijim igracima, cak sam misljenja da u nasoj ligi ima puno kvalitetnijih igraca.
Vjerujem da ce Susic izostaviti momka za iducu utakmicu, jer nema smisla...cak ni na klupi.
Fascinantno je da ovaj lik igra, a da Husejinovic jos nije na spisku, pa igrac Dinama je za ovog Messi, u pravom smislu te rijeci.
Neka neki kvazi poznavatelji nogometa ne pokusavaju imputirati pricu o tome da ne igraju istu poziciju na terenu.
Razumijem da se mora i igracima iz nase lige dati prilika, da se malo prodaju, da se ojaca budzet ekipe za koju nastupa, ali ovo nema smisla.
Sto se tice 2 gola koje je dao, protiv Alzira na povratnu loptu Stevanovica koji je sam sve zavrsio, i protiv Slovenije gdje je domaca ekipa bila totalno "out", i vise sretno nego spretno.
Mislim da zauzima mjesto kvalitetnijim igracima, cak sam misljenja da u nasoj ligi ima puno kvalitetnijih igraca.
Vjerujem da ce Susic izostaviti momka za iducu utakmicu, jer nema smisla...cak ni na klupi.
Fascinantno je da ovaj lik igra, a da Husejinovic jos nije na spisku, pa igrac Dinama je za ovog Messi, u pravom smislu te rijeci.
Neka neki kvazi poznavatelji nogometa ne pokusavaju imputirati pricu o tome da ne igraju istu poziciju na terenu.
momak je totalno ispao iz forme, ali mogu da se kladim da nisi gledao puno željinih utakmica, u većini utakmica je on bio igrač odluke. nije on neka klasa, ali što bi pozvao husejinovića, recimo, prije štilića ? po čemu je to zaslužio ? zahvaljujući 4 utakmice koje je solidno odigrao ? štilić je bio najbolji igrač lech poznana, i kada se očekivao transfer u bundesligu (moechengladbach konkretno) napravio, po meni, bezveze potez, potpisivanjem za karpaty. ali ipak tvrdim, da je bolji igrač od saida, koji, možda i jeste bolji od svrake, ali što bi safet izbacio momka iz repke bez konkretnog razloga, haj da je bio najgori u utakmicama koje je igrao, ali je momak, pored minuta koje je dobivao na kapaljku, postigao i nekoliko golova.velez_mostar je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je ovaj lik dio reprezentacije, nema nista sto ga odvaja od standardnih igraca nase jadne lige...trom je, spor, nema kreativnost, ne radi puno na terenu, sut nikakav...gledao sam ga protiv Veleza, nema frajer pojma, ne znam po kojim kriterijima Susic bira igrace za reprezentaciju.
to bi samo narušilo situaciju u svlačionici, a što nam najmanje treba pred važne utakmice kvalifikacija...
Odlazi Safete.
Qrac je moj Stilic trebao potpisati za Moechenladbach,ovi nasi novinari sto nalupajuu to nema nigdje.Pisali su cak da to ljeto i Medunjanin ide u Werder.On da je trebao potpisati potpisao bi,svabe ne oklijevaju sa dobrim igracima. Sto se tice Saida,on je institucija za ova dva igraca jednostavno ima od Boga dato znanje,medjutim nikoga ne treba ponizavati.AeGon099 je napisao/la:momak je totalno ispao iz forme, ali mogu da se kladim da nisi gledao puno željinih utakmica, u većini utakmica je on bio igrač odluke. nije on neka klasa, ali što bi pozvao husejinovića, recimo, prije štilića ? po čemu je to zaslužio ? zahvaljujući 4 utakmice koje je solidno odigrao ? štilić je bio najbolji igrač lech poznana, i kada se očekivao transfer u bundesligu (moechengladbach konkretno) napravio, po meni, bezveze potez, potpisivanjem za karpaty. ali ipak tvrdim, da je bolji igrač od saida, koji, možda i jeste bolji od svrake, ali što bi safet izbacio momka iz repke bez konkretnog razloga, haj da je bio najgori u utakmicama koje je igrao, ali je momak, pored minuta koje je dobivao na kapaljku, postigao i nekoliko golova.velez_mostar je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je ovaj lik dio reprezentacije, nema nista sto ga odvaja od standardnih igraca nase jadne lige...trom je, spor, nema kreativnost, ne radi puno na terenu, sut nikakav...gledao sam ga protiv Veleza, nema frajer pojma, ne znam po kojim kriterijima Susic bira igrace za reprezentaciju.
to bi samo narušilo situaciju u svlačionici, a što nam najmanje treba pred važne utakmice kvalifikacija...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
dobar je svraka momak al neka je dalje od repke .... mislim da niko nije ponudu za njega poslao hm... pa jake lige odmah prepoznaju kvalitet , vidjeli sta kako visca dobro prosao ha ja , svraka moze da po nasoj ligi trckara po 4 km po utakmici i to je dovolljno , nemam nista protiv momka , al ne volim kad je u reprezentaciji kao on a svi znamo da ima bolji , cak i u zelje !
Koristite ovu temu za pljuvanje reprezentativca Svrake, a za isticanje papka Saida, koji je nogiran iz Njemacke.
hebo vas Said, šta njega pominjete na ovoj temi
otvorite temu o njemu, pa ga velicajte da mile volje
Pitari presmiješni ste sa tim kompleksaškim pricama
A vi ostali, ne mješajte se Papetu u posao i ne glumite forumske selektore
hebo vas Said, šta njega pominjete na ovoj temi

Pitari presmiješni ste sa tim kompleksaškim pricama

bluemania je napisao/la:Koristite ovu temu za pljuvanje reprezentativca Svrake, a za isticanje papka Saida, koji je nogiran iz Njemacke.
hebo vas Said, šta njega pominjete na ovoj temi:shock: otvorite temu o njemu, pa ga velicajte da mile volje
Pitari presmiješni ste sa tim kompleksaškim pricama![]()
![]()
otvorio,,pa je zatvorili

Cini mi se da si ti iskompleksiran pa odma u to mjesas Sarajevo i Zelju. Husejinovic je dominirao u Premijer Ligi kako Svraka moze samo sanjat, u svakoj sekundi je se vidilo da odskace iako je imao previse kila. Svraka se uklopi u vrlo los nivo ostalih.bluemania je napisao/la:Koristite ovu temu za pljuvanje reprezentativca Svrake, a za isticanje papka Saida, koji je nogiran iz Njemacke.
hebo vas Said, šta njega pominjete na ovoj temi![]()
otvorite temu o njemu, pa ga velicajte da mile volje
Pitari presmiješni ste sa tim kompleksaškim pricama![]()
![]()
A Husejinovic trenutno igra standardno za najjaci klub bivse Juge, i naravno da zasluzuje poziv.
PS: Nisam pitar.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Svraka je plašljiv ko zec i ne može igrat pod pritiskom, još je mlad kad napuni 38 onda će sazrijeti samo da ga hoće kupiti bože pomozi pa nek ide do đavola.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
husejinovica su se svi pribojavali gdje god da dodje na stadion i postovanje mu iskazivali , a svraka jednostavno se uklopi u ekipi , jednostavno je isti kao i ostali igraci zelje , joj samo kad se sjetim da su zebu i kvazi lisca adilovica gurali u reprezentaciju secer dobijem 

To je to, uopste ne odskace od ostalih. Nema mjesta u reprezentaciji, ali pojedini su toliko limitirani da ga brane jer je dao dva gola u prijateljskim utakmicama.kristian je napisao/la:husejinovica su se svi pribojavali gdje god da dodje na stadion i postovanje mu iskazivali , a svraka jednostavno se uklopi u ekipi , jednostavno je isti kao i ostali igraci zelje , joj samo kad se sjetim da su zebu i kvazi lisca adilovica gurali u reprezentaciju secer dobijem

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ma raja nema ovo veze sa Husejinovicem,ne znam ni ko ga je prvi spomenuo ali nemojte pljuvati ni po jednom igracu,jbg momak se trudi,ja sam pitar i priznajem to,i volim vidjeti igraca iz nase lige medju nasim Zmajevima.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Red je da bar na spisku uvijek bude neki igrac iz nase lige, a to mjesto je sasvim zasluzeno dobio Zeljo u liku Muamera Svrake koji je igrao perfektno prosle sezone. Kasnije je varirao u formi, ali je dao i 2 gola za reprezentaciju sto ga je ostavilo tu. Niko ne ocekuje od njega da nas odvede u Brazil, da igra 90 minuta, nego je on tu vise forme radi da igraci iz domaceg prvenstva imaju kakav takav dokaz da se njihov rad gleda. U svemu tome je Susic najveci krivac jer da imalo prati ovu nasu ligu shvatio je da Svraka vise nije u onoj formi zbog koje je ZASLUZIO poziv, nego da su se mozda neki drugi igraci izdigli iznad prosjeka. I ovim putem molim navijace manjih klubova da ne lijece frustracije pljuvanjem po Muameru, momak je sasvim korektno odradio reprezentativni angazman, 3 nastupa-2 gola.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ove sezone ne odskace, a prosle je bio najbolji vezni igrac, osvajac duple krune strijelac 10 golova proslog proljeca.kristian je napisao/la:husejinovica su se svi pribojavali gdje god da dodje na stadion i postovanje mu iskazivali , a svraka jednostavno se uklopi u ekipi , jednostavno je isti kao i ostali igraci zelje , joj samo kad se sjetim da su zebu i kvazi lisca adilovica gurali u reprezentaciju secer dobijem
Zabio je 2 komada u repki o cemu mnogi indijanci mogu sanjati.
Ove polusezone je u slabijoj formi, ali kako se kod Safeta tesko ulazi a jos teze izlazi tika taka ce predstavljati naseg sampiona.
Said treba da vreba necije drugo mjesto, a da nam treba treba i te kako.
Samo o njemu na nekoj drugoj temi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze se ljutiti koliko ko hoce al njega sta razlikuje od saida je 10.000 Eura
ljudi koji su ozbiljno upuceni u nogomet skontat ce moj komentar , i mnogi znaju istinu za njega Sesara , Viscu itd itd...

>>No body likes us but we dont care<<
Svraka bi bio odlican igrac kada bi zivjeo sportskim nacinom zivota,ali s obzirom na to koliko aksamluci on je i Messi i Kaka u jednomD€LUX je napisao/la:Moze se ljutiti koliko ko hoce al njega sta razlikuje od saida je 10.000 Euraljudi koji su ozbiljno upuceni u nogomet skontat ce moj komentar , i mnogi znaju istinu za njega Sesara , Viscu itd itd...

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Dovoljan razlog da ga se makne iz repke,kako aksamlucenje...
Kad radim nemam kad kahvu popit a kamoli sijelit...
Nemam lose misljenje o njemu ,niti dobeo i ne znam mu kvalitete...
Rad i rad,to je put do uspjeha...
Koliko mrznje.. jel vam to mala cuna pa vam Svraka nesto kriv? Wtf.
Momak je dobio sansu u pet tekmi sa klupe i dva puta je zabio gol. Dovoljno da dobio povjerene Susica i ostalih. Dodje kao dzoker i dobar je za klupe koja nam je inace jadna.
Momak je dobio sansu u pet tekmi sa klupe i dva puta je zabio gol. Dovoljno da dobio povjerene Susica i ostalih. Dodje kao dzoker i dobar je za klupe koja nam je inace jadna.
shandrlike-tandrlike
Eh kad bi tako gledo, znas kad bi ti Spaha i raja igrali, oni non stop cugaju, svi osim Pjane i Begovica.ahmic je napisao/la:Dovoljan razlog da ga se makne iz repke,kako aksamlucenje...
Sta sve necu procitati ...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Svraka je sinoć odigrao solidno. Neki će reći promašio dvije 100% šanse. Tačno. Oba puta kod promašenih šansi je postupio "fudbalski", utrčao ispred odbrambenog igrača i pucao. Prvi put glavom, za malo pored gola. Drugi put, također utčao ispred odbrambenog igrača i lopta mu je milimetar odskočila i nije pogodio. Fudbaler se poznaje i po tome, što se zna naći u pravoj šansi ili se izboriti za istu. Svraka to zna. Igrao je "lažnu devetku", nekog "polušpica". Nije igrao svoju pravu poziciju, ali je i sada pokazao da ima njuh za gol, iako mu je prava pozicija zadnji vezni-sa puno trke. Borio se.
Ovim ne želim opravdati promašaje. Na kraju krajeva to se događa i mnogo boljim od Svrake. Primjer od sinoć: Džeko lažnjakom izbaci golmana i pogodi stativu. Bio je sam i neometen. Znam da je bio ofsajd, ali je Džeko htio dati gol, a pištaljka se čula tek u momentu kada je Džeko uputio loptu ka golu.
Ovim uopće ne želim porediti ovu dvojicu igrača, jer je to jednostavno neuporedivo.
Ovim ne želim opravdati promašaje. Na kraju krajeva to se događa i mnogo boljim od Svrake. Primjer od sinoć: Džeko lažnjakom izbaci golmana i pogodi stativu. Bio je sam i neometen. Znam da je bio ofsajd, ali je Džeko htio dati gol, a pištaljka se čula tek u momentu kada je Džeko uputio loptu ka golu.
Ovim uopće ne želim porediti ovu dvojicu igrača, jer je to jednostavno neuporedivo.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Svaka kritika Svrake zbog jednog promašaja je ispoljavanje frustracija. Svraka je sinoć pokazao da bez problema može da se nađe u dorboj prilici i upravo radi toga je i dao golove Alžiru i Sloveniji, a uskoro bi i protivnici u kvalifikacijama mogli da vide slično. On po svemu zaslužuje da bude dio reprezentacije i jedino što na to imam dodati jeste neopravdano mala minutaža dok se nekim netalentovanim poluigračima daje i previše prostora da pokazuju svoje neznanje. Svraka je klasa!
Inače, jučer je u avazovoj dopuni TV Program objavljen kratki intervju sa Svrakom gdje je ovaj fudbalski mag jasno poručio da cirkuski programi farme i velika braća uz sapunice predstavljaju smeće na TV ekranima i založio se za više edukativnog i sportskog programa, što najbolje govori o ozbiljnosti i kulturi kapitena velikana sa Grbavice.
Inače, jučer je u avazovoj dopuni TV Program objavljen kratki intervju sa Svrakom gdje je ovaj fudbalski mag jasno poručio da cirkuski programi farme i velika braća uz sapunice predstavljaju smeće na TV ekranima i založio se za više edukativnog i sportskog programa, što najbolje govori o ozbiljnosti i kulturi kapitena velikana sa Grbavice.