Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

Pauleta
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la Pauleta » 12 sep 2012, 11:46

gringobih je napisao/la:
Alfa_Muzijak je napisao/la:Ovdje bi trebalo cenzurisati rijec Zukanovic. Kad god otvorim forum on se spominje a igra u nakom Kotrljiku. Kakve ste vi budale.

Vranjes odlicno odigrao i eto nam zamjene za Pandzu. A imamo i Sunjica.
Sunjic ma daj ba...
Nama treba iskusan stoper ne neki kikser...
Šunjić kikser??? Gdje, kada? Imamo li igrače u Realu, Barceloni, Interu, Milanu, Bayernu, Manchesteru, Chelsea??? Nemamo. Spahić-Pandža je tandem, a njihove zamjene su Vranješ i Šunjić. Momci su mladi, prošli su sve selekcije, igraju vani i prirpdni slijed je da igraju u A reprezentaciji. Pametnjaković
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 sep 2012, 11:46

Protiv Grka ne vjerujem da ce biti toliko trke, oni nekako vise provode vremena kruzeci s tom loptom a mislim da Misimovic ne bi bas igrao po strani vec bi vise bio blizi sredini, cini mi se Misimovic dovoljno "fit" za tu poziciju, mozda i grijesim. Ali s misketom u ekipi smo nekako drugaciji, sigurniji, nadmocniji :)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 12 sep 2012, 11:48

bordo_Sarajevo je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:---------------------------Begovic-------------------------

Mujdza----------Vranjes----------Spahic-----------Lulic

----------------Pjanic--------Salihovic(Zahirovic)------

Stevanovic------------------------------------Misimovic

-----------------Dzeko------------Ibisevic----------------
Zasto ne bi Misimovic bio na klupi a na njegovom jestu Lulic a Salihovic ljevi bek. Jer mislim da Miske nece dugo izdrzati fizicki protiv Grka, a mogao bi nam valati kao zamjena da udje negdje oko 60. minute.
mozda si upravu, al gdje ces Misketa sada na klupu :?
Pa mogao bi i Ibisevic na klupu a Miske kao poluspic iza Dzeke. Uz duzno postovanje prema nasim igracima i selektrou al nismo mi Brazil, Argentina ili Spanija da se nikom ne prilagodjavama.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 12 sep 2012, 11:48

vendeta87 je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:---------------------------Begovic-------------------------

Zasto ne bi Misimovic bio na klupi a na njegovom jestu Lulic a Salihovic ljevi bek. Jer mislim da Miske nece dugo izdrzati fizicki protiv Grka, a mogao bi nam valati kao zamjena da udje negdje oko 60. minute.
Najbolji igrač na klupi??? O Bože dragi... Strašno.
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović

reptil
Kontakt:

Post Postao/la reptil » 12 sep 2012, 11:50

Pauleta je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:

STVARNO!!! Miske Dzeku nalazi samo tako a ti bi ga na klupu.. pa za tih 60 min Miskece Djekinu Glavu naci 14 puta od toga Dzeko ce dati 2 gola ;) Ljudi kako god MISKE I DZEKO moraju igrati zajedno ako zelimo da BIH kanta Ove retardirane reprezentacije koji ma je ostalo smao da KLIZU KO DEBILI i da povrijde MUJDZU, SPAHICA, DZEKU, MEDUNJANINA...
Zadnja izmjena: reptil, dana/u 12 sep 2012, 11:54, ukupno mijenjano 1 put.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 12 sep 2012, 11:51

Po ovoj statistici sto je neko naveo gore Grci su sinoc dali 2 gola iz 16 metera protivnika. Citajuci onaj rezime kako je tekma isla izgleda da Litvanija nije imala nesto puno od igre. 2 gola su Grci dali nogma, sto mi je isto cudno jer su uglavnom prije isli na kontre ili nabacivanja na glavu.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 12 sep 2012, 11:51

Pauleta je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:

Jesil ti vidjeo kako se Miske pati (mislim na trcanje ) protiv Lichtenstajna i Latvije koji i nisu nesto fizicki spremni, a Grci su svi istrenirani i pokretljivi pogotovo zadnji vezni. Zato je bolje da Miske malo odmara a ne da od prve minute imamo igraca manje na terenu.

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 12 sep 2012, 11:52

ne smijemo srljati, treba oprezno, a opet ofanzivno, ubit ih s krila, da ne znaju gdje gone, izbacit jednog špica (vedu, ne zato što je loš nego zbog taktike), ubacit stevu desno, lijevo nek sijevaju lula i salih, pjanke ovo igrat kao zadnje dvije gdje ga je konalno makeo s krila i to je to, dakle 4-5-1...bože samo zdravlja. vrijeme je da ih oderemo (nisam euforičan)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 sep 2012, 11:52

vendeta87 je napisao/la:Pa mogao bi i Ibisevic na klupu a Miske kao poluspic iza Dzeke. Uz duzno postovanje prema nasim igracima i selektrou al nismo mi Brazil, Argentina ili Spanija da se nikom ne prilagodjavama.
Uh, mislim da svi dobro znamo kako to izgleda kad je Dzeko sam u napadu, i ne bas najbolje rjesenje, njemu treba partner u napadu da ne bude sav teret protivnicke odbrane na njegovim ledjima.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 12 sep 2012, 11:53

reptil je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:[quote="vendeta87"
STVARNO!!! Miske Dzeku nalazi samo tako a ti bi ga na klupu.. pa za tih 60 min Miskece Djekinu Glavu naci 14 puta od toga Dzeko ce dati 2 gola ;)[/quote]
Jeste a Grcki stoperi ce stojati i apaludirati njima dvojici nemoj biti smjesan, mozemo mi igrati protiv ovih L-reprezentacija kako hocemo, al protiv Grka je to druga stvar jer oni imaju kvalitet pogotovo u odbrani.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 12 sep 2012, 11:56

Jesil ti vidjeo kako se Miske pati (mislim na trcanje ) protiv Lichtenstajna i Latvije koji i nisu nesto fizicki spremni, a Grci su svi istrenirani i pokretljivi pogotovo zadnji vezni. Zato je bolje da Miske malo odmara a ne da od prve minute imamo igraca manje na terenu.[/quote][/quote]

Barbarez je i ozljeđen igrao jer je bio duša reprezentacije. Danas je to Zvjezdan. Čovjek sa takvom lakoćom razigrava suigrače, okreće stranu, unosi nemir u protivničku obranu i da mi onda takvog igrača držimo na klupi? Dajte molim vas... Sa 60% snage vrijedi više na terenu nego Lulić, Zahirović i Medunjanin

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 12 sep 2012, 11:57

Pauleta je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
Alfa_Muzijak je napisao/la:Ovdje bi trebalo cenzurisati rijec Zukanovic. Kad god otvorim forum on se spominje a igra u nakom Kotrljiku. Kakve ste vi budale.

Vranjes odlicno odigrao i eto nam zamjene za Pandzu. A imamo i Sunjica.
Sunjic ma daj ba...
Nama treba iskusan stoper ne neki kikser...
Šunjić kikser??? Gdje, kada? Imamo li igrače u Realu, Barceloni, Interu, Milanu, Bayernu, Manchesteru, Chelsea??? Nemamo. Spahić-Pandža je tandem, a njihove zamjene su Vranješ i Šunjić. Momci su mladi, prošli su sve selekcije, igraju vani i prirpdni slijed je da igraju u A reprezentaciji. Pametnjaković
Ako su mu amateri bili problem mislim da on mora jos pure jesti...
Sinoc je odbrana bila puno bolja bez njega...Tako da pametnjakovic stoji ispred tebe u ogledalu....
Iskusan stoper i samo iskusan...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 12 sep 2012, 11:59

Pauleta je napisao/la:Jesil ti vidjeo kako se Miske pati (mislim na trcanje ) protiv Lichtenstajna i Latvije koji i nisu nesto fizicki spremni, a Grci su svi istrenirani i pokretljivi pogotovo zadnji vezni. Zato je bolje da Miske malo odmara a ne da od prve minute imamo igraca manje na terenu.
[/quote]

Barbarez je i ozljeđen igrao jer je bio duša reprezentacije. Danas je to Zvjezdan. Čovjek sa takvom lakoćom razigrava suigrače, okreće stranu, unosi nemir u protivničku obranu i da mi onda takvog igrača držimo na klupi? Dajte molim vas... Sa 60% snage vrijedi više na terenu nego Lulić, Zahirović i Medunjanin[/quote]
Da ti ponovim posto izgelda da ne kontas bas najbolje, moze on igrati sa 60% protiv salbih i nespremnih protivnika, al Grci ako su ista oni su spremni i jaki u odbrani na pozicijama zadnjih veznih tak oda bi se moglo desiti da Misimovic zbog fizicke spreme ne bude imao sanse protiv njih.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 12 sep 2012, 12:00

Džeko ne može igrat Sam. Pa Džekino se ime zna u svijetu sporta. Vidjeli smo u portugali trojica uvijek uz njega :? .
Ibišević skida taj teret i odvlači jednog dvojicu uvijek, i tako najbolje funkcionišemo.
Vođa zna.

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 12 sep 2012, 12:02

Nije to ništa strašno pogotovo kad sjedneš i analiziraš stvari.
Ja bih misketa na klupu pa ga ubaciti u 60 i sl. Grci su jedna od fizički najspremnijih ekipa u Evropi. Ako bi miske krenuo vjerovatno bi igrali grubo na njega, nekolika faula 30,40m, on može pasti psihički, ne dao Bog povrijediti se.
Grci su takvi.

Mislim da bi pametno bilo 4-5-1 i igrati na kontre. Gledao sam ih u više navrata, snimke tačnije, nisu baš kakvi u organizaciji i kreiranju akcija ako se provitnik dobro postavi. Imaju dobre štopere no bekovi nisu kakve sreće, stevanović i mujdža desno, lulić/salih lijevo ili neka takva kombinacija. Zahirović je must, kao i pjanić, vrhunski box to box igrač sa vrhunskom tehnikom. Imao bi prednost u odnosu na misketa jer je veća radilica. U nastavku miske i vedo da ulete.

Mislim kako god krenuli, tamo možemo postići gol, jedina briga je naša zadnja linija ubjedljivo najslabija karika. Bekovi su nam često preofanzivni, spaha iako najbolji zna pretjerivati(oni izleti su NO,NO protiv jačih ekipa), a i deficitarni smo visinom. Šteta za Pandžu.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 12 sep 2012, 12:03

TuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:Nije to ništa strašno pogotovo kad sjedneš i analiziraš stvari.
Ja bih misketa na klupu pa ga ubaciti u 60 i sl. Grci su jedna od fizički najspremnijih ekipa u Evropi. Ako bi miske krenuo vjerovatno bi igrali grubo na njega, nekolika faula 30,40m, on može pasti psihički, ne dao Bog povrijediti se.
Grci su takvi.

Mislim da bi pametno bilo 4-5-1 i igrati na kontre. Gledao sam ih u više navrata, snimke tačnije, nisu baš kakvi u organizaciji i kreiranju akcija ako se provitnik dobro postavi. Imaju dobre štopere no bekovi nisu kakve sreće, stevanović i mujdža desno, lulić/salih lijevo ili neka takva kombinacija. Zahirović je must, kao i pjanić, vrhunski box to box igrač sa vrhunskom tehnikom. Imao bi prednost u odnosu na misketa jer je veća radilica. U nastavku miske i vedo da ulete.

Mislim kako god krenuli, tamo možemo postići gol, jedina briga je naša zadnja linija ubjedljivo najslabija karika. Bekovi su nam često preofanzivni, spaha iako najbolji zna pretjerivati(oni izleti su NO,NO protiv jačih ekipa), a i deficitarni smo visinom. Šteta za Pandžu.
Svak cast, potpuno si u pravu!

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 12 sep 2012, 12:06

gringobih je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:
Ako su mu amateri bili problem mislim da on mora jos pure jesti...
Sinoc je odbrana bila puno bolja bez njega...Tako da pametnjakovic stoji ispred tebe u ogledalu....
Iskusan stoper i samo iskusan...
[/quote]

Ma samo ti pjevaj borbene. Šunjič i Vranješ su u kadru, a kada se vrati Pandža, za tog Zukanovića nece ni biti mjesta.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 12 sep 2012, 12:07

nedim1993 je napisao/la:Džeko ne može igrat Sam. Pa Džekino se ime zna u svijetu sporta. Vidjeli smo u portugali trojica uvijek uz njega :? .
Ibišević skida taj teret i odvlači jednog dvojicu uvijek, i tako najbolje funkcionišemo.
Slazem se, moramo igrati sa dva napadaca, primit cemo gol kad tad :? samo je pitanje koliko mozemo zabiti njima :?
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 12 sep 2012, 12:09

vendeta87 je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:Jesil ti vidjeo kako se Miske pati (mislim na trcanje ) protiv Lichtenstajna i Latvije koji i nisu nesto fizicki spremni, a Grci su svi istrenirani i pokretljivi pogotovo zadnji vezni. Zato je bolje da Miske malo odmara a ne da od prve minute imamo igraca manje na terenu.
Barbarez je i ozljeđen igrao jer je bio duša reprezentacije. Danas je to Zvjezdan. Čovjek sa takvom lakoćom razigrava suigrače, okreće stranu, unosi nemir u protivničku obranu i da mi onda takvog igrača držimo na klupi? Dajte molim vas... Sa 60% snage vrijedi više na terenu nego Lulić, Zahirović i Medunjanin[/quote]
Da ti ponovim posto izgelda da ne kontas bas najbolje, moze on igrati sa 60% protiv salbih i nespremnih protivnika, al Grci ako su ista oni su spremni i jaki u odbrani na pozicijama zadnjih veznih tak oda bi se moglo desiti da Misimovic zbog fizicke spreme ne bude imao sanse protiv njih.[/quote]

Ja ne kontam... Ako iko svojim potezima i lucidnošću može nešto napraviti u Grčkoj, onda je to Misimović. On kao polušpica, iza njega Pjanić kao play, a Zahirović ili Medunjanin u pozadini. Vranješ i Mujdža na dessnoj strani, a Lulić i Salihović na lijevoj. Budući da baš ne kontaš taktiku, Mismović se na poziciji polušpica ne umara toliko da nemože izdržati 90 minuta. Pa neigra krilo.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 12 sep 2012, 12:10

Svaki rezultat osim poraza od Grčke nije loš, naravno pobjeda je najbolja opcija, ali Litvance moramo u Zenici dobit.

Nije me odavno brinulo kako će se naša zadnja linija snaći protiv Grka... Bar da ne bude nekih nebuloznih kikseva. Ostali dio ekipe je OK, naravno ne računajući Vršajevića, za koga očekujem da neće biti mjesta u narednom pozivu s obzirom da su Višća i Stevanović dostupni.

Još ako ona dvojica novih dobiju papire... mogli bi se fino pojačat.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.