Košarkaška Reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Košarkaška Reprezentacija Srbije
Dobra partija Luke Bogdanovića u porazu Kahasola od Zvezde. Savović skroman, Rakočević dobar....
-
- Kontakt:
Srbija za protivnike na EP u Sloveniji dobila Makedoniju,Crnu Goru,Bosnu,Letoniju i Litvaniju... Sve u svemu solidna grupa gdje su Litvanci glavni favoriti za prvo mjesto za drugo mjesto će se boriti Makedonija i Srbija prije svega, dok Bih I Crna Gora su kvalitetom slabije.... Letonci nemaju nikakvih šansi...
Što se Srba tiče moraju apsolutno stav prema državnom grbu promjeniti ako žele nešto napraviti sve ispod polufinala je neuspjeh...
Glavni favoriti to je već sada jasno su Španci i Francuzi,tu su još Rusi i eventualno Litvanci
Što se Srba tiče moraju apsolutno stav prema državnom grbu promjeniti ako žele nešto napraviti sve ispod polufinala je neuspjeh...
Glavni favoriti to je već sada jasno su Španci i Francuzi,tu su još Rusi i eventualno Litvanci
samoradnik je napisao/la:Srbija za protivnike na EP u Sloveniji dobila Makedoniju,Crnu Goru,Bosnu,Letoniju i Litvaniju... Sve u svemu solidna grupa gdje su Litvanci glavni favoriti za prvo mjesto za drugo mjesto će se boriti Makedonija i Srbija prije svega, dok Bih I Crna Gora su kvalitetom slabije.... Letonci nemaju nikakvih šansi...
Izgleda da si nam slabo informisan

-
- Kontakt:
na osnovu čega si to zaključio????
pa trpas Makedonce koji dolaze bez 3 kljucna igraca ,ispred onih sto vas dobili2X.
Ponovo šugava Litvanija
Ništa moramo ponovo da ih tučemo kao što smo to radili 95, 96, 97......i 2009 kao najsvježija utakmica. 

-
- Kontakt:
Nisam baš upućen u to ko će faliti Makedoncima,ukoliko su to Antić i Mekaleb svakako onda ne da nisu favoriti u grupi već neće ići dalje...lumani je napisao/la:pa trpas Makedonce koji dolaze bez 3 kljucna igraca ,ispred onih sto vas dobili2X.
Što se Litvanije tiče daleko su i oni od onih velikih generacija Macia,Jasike,Zuke,Stombe,ali opet su mislim prvi favorit grupe.
Pomenute Makedonce smatram vrlo gadnim rivalom sa najjačim timom,bez ikog od glavnih zvijezda oni su ti koji neće proći grupu.
Srbija ukoliko nastupi u najjačem sastavu (bez nba igrača) itekako je uz Litvaniju najkvalitetniji tim.
Što se Crnogoraca tiče bez Pekovića teško da mogu grupu proći,osim ako su makedonci toliko oslabljeni....
Što se Bosne tiče sve će zavisiti od forme Teletovića pa i partija Džedovića,uglavnom s ove tačke gledišta volio bi da tri ekipe koje će dalje budu Srbija,Litva i Bosna...
Letonci su tu najslabija ekipa ali vidjećemo koliko oni mogu.....
-
- Kontakt:
Koliko ja znam, Makedoncima ce faliti Antic i Ilijevski, a cini mi se da je i Gecevski najavio oprostaj od reprezentativnih nastupa. Tako da ce zasigurno biti slabiji nego ranije. Oni mozda nece ponoviti ono ludilo od prije dvije godine, ali taj rezultat, kao i cinjenicu da su bili u prvom sesiru, svakako treba postovati. Ipak, oni su vjerovatno svima bili zelja sto se tice prvog sesira, tako da sam i ja licno zadovoljan sto su oni upali u grupu sa Srbijom.
Sto se tice Crnogoraca, ne znam otkud sad nekima to da nece igrati Pekovic. Ja bih najiskrenije volio da bude tu, i ne vidim zasto ne bi bio. Ipak je to veliki kosarkas i veliki covjek. A i Crna Gora je rezultatima u kvalifikacijama svakako zasluzila da po nekakvom rangiranju bude ispred Srbije. Bar na papiru.
Litvanci su sigurno prvi favoriti grupe, i tu nema zbora. U kakvom god sastavu da igraju, treba ih na papiru gledati kao najjace u grupi. Na sve to, njihov stil igre nikad nije odgovarao ekipama sa ovih prostora, tako da ce ih biti vrlo tesko preskociti. Naravno, ne i nemoguce.
Uprkos svemu, ja se iskreno nadam da ce Srbija sastaviti dobar tim, i da ce iz drugog plana napraviti nesto slicno onom iz 2009.
Sto se tice Crnogoraca, ne znam otkud sad nekima to da nece igrati Pekovic. Ja bih najiskrenije volio da bude tu, i ne vidim zasto ne bi bio. Ipak je to veliki kosarkas i veliki covjek. A i Crna Gora je rezultatima u kvalifikacijama svakako zasluzila da po nekakvom rangiranju bude ispred Srbije. Bar na papiru.
Litvanci su sigurno prvi favoriti grupe, i tu nema zbora. U kakvom god sastavu da igraju, treba ih na papiru gledati kao najjace u grupi. Na sve to, njihov stil igre nikad nije odgovarao ekipama sa ovih prostora, tako da ce ih biti vrlo tesko preskociti. Naravno, ne i nemoguce.
Uprkos svemu, ja se iskreno nadam da ce Srbija sastaviti dobar tim, i da ce iz drugog plana napraviti nesto slicno onom iz 2009.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Još je rano davati neke ozbiljnije prognoze o ovoj grupi,jer ne zna se još uvjek u kakvim će sastavim doći reprezentacije..Na oko,ova balkansko-baltička grupa je poprilično nezahvalna za prognozirati,ali ipak bi ja ovde izdvojio Srbiju i Litvaniju kao blage favorite,pa onda Crnu Goru i BiH,te Makedoniju i Letoniju...Na prvi pogled..Mada ,realno svi ovde imaju šanse za prolaz dalje..Svak svakoga može pobjediti....Srbija ako dođe sa najjačim sastavom,i ako Duda to posloži,onako kako zna,ja sam siguran da će biti prvi u grupi...Litvanija je Litvanija,Crna Gora dobro posložena ekipa+Peković i Vučević i biće veoma respektabilan sastav,po meni CG su 3.favorit u grupi.....Aco Petrović radi dobar posao u BiH,usadio im je neku pobjedničku energiju kroz minule kvalifikacije i BiH će imati svoju šansu ovde..naravno,ukoliko im se odazovu svi igrači koje imaju.MKD ostali samo na Bo Mekalebu,i par prosječnih i ispodprosječnih "domaćih" igrača,jesu požrtvovani,,ali uz Letoniju im dajem najmanje šanse za II krug....Opet kaže,rano je jeoš uvjek davati neke ozbiljnije prognoze,ovo je samo onako na prvu ruku
Dobra stvar je što bi se reprezentacija Srbije,u II krugu ukrštala sa grupom A i vjerovatno Francuskom,Njemačkom i eventualno VB/Izraelom...Daleko od toga da su to laki protivnici...Veoma jaki timovi,ali opet ,imam osjećaj za nijansu "lakši" za igrati nekgo reprezentacije iz grupa C i D,kao što su;Španija,Slovenija,Rusija,Grčka,Turska..a tu su i nepredivi Italijani i Hrvati...

Dobra stvar je što bi se reprezentacija Srbije,u II krugu ukrštala sa grupom A i vjerovatno Francuskom,Njemačkom i eventualno VB/Izraelom...Daleko od toga da su to laki protivnici...Veoma jaki timovi,ali opet ,imam osjećaj za nijansu "lakši" za igrati nekgo reprezentacije iz grupa C i D,kao što su;Španija,Slovenija,Rusija,Grčka,Turska..a tu su i nepredivi Italijani i Hrvati...
Mens sana in corpore sano.
- alan_kardec
- Kontakt:
Srbija AKO bude prava, dakle ako bude ona iz 2009. i 2010., biće sigurno prva u grupi. Za to sigurno imaju kvalitet. E sad mnogo zavisi od eventualnih povreda, toga kakvu će sezonu imati glavni igrači, npr. teo trenutno nije u prvom planu u cska, novica nema kluba, još neki igrači su u slaboj formi. pozitivno je to što tripković odlično igra u španiji, nedović u rytasu...
Srbi, Crnogorci i Litvanci vjerovatno idu dalje zbog kvaliteta, renomea, širine u rosteru...
Daleko je, ipak, septembar.
Srbi, Crnogorci i Litvanci vjerovatno idu dalje zbog kvaliteta, renomea, širine u rosteru...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
Apsolutno se slažem tim prije što nisam imao u vidu da Pere Antića neće biti kod makedonaca.... Dakle CG,Litvanija i mi odudaramo kvalitetom od ostatka,štaviše ukoliko se crnogorcima ponovi poraz od Bosne kao na prošlom EP, bosanci će ići dalje.....alan_kardec je napisao/la:Srbija AKO bude prava, dakle ako bude ona iz 2009. i 2010., biće sigurno prva u grupi. Za to sigurno imaju kvalitet. E sad mnogo zavisi od eventualnih povreda, toga kakvu će sezonu imati glavni igrači, npr. teo trenutno nije u prvom planu u cska, novica nema kluba, još neki igrači su u slaboj formi. pozitivno je to što tripković odlično igra u španiji, nedović u rytasu...
Što se Srbije tiče evidentno mnogo će zavisiti kako će se ovi glavni igrači provest tokom sezone,što manje povreda i što veće želje je potrebno... Naravno ne treba pojedince koji ne žele igrati ili bi da se mole ni zvati,nek igraju oni koji to stvarno žele,ali bez Štimaca i sličnih antitalenata....
Evo gledam nešto i u domaćim klubovima imamo sasvim solidan kadar za reprezentaciju,možda ne nosioce igre,ali za fino popuniti roster....
Prerano je za neku ocenu snage rivala kao i snage reprezentacije Srbije. Do septembra ima mnogo vremena, pripreme su ključ svega kao i forma onih glavnih karika na svim stranama.
Što se tiče srpskih reprezentativaca Nenad Krstić je povređen i neće biti u sastavu CSKA za duel sa Partizanom,radi se o povredi čašice kolena.
Što se tiče srpskih reprezentativaca Nenad Krstić je povređen i neće biti u sastavu CSKA za duel sa Partizanom,radi se o povredi čašice kolena.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Ukoliko Ivkovic ne napravi otklon od onoga sta je radio u prethodne 2 sezone, ne pise nam se dobro. Pola rostera nam nigde ne igra ili igra jako slabo, ostala polovina su mediokriteti, sem Krstica i Teodosica.
MaGiCa je napisao/la:Ukoliko Ivkovic ne napravi otklon od onoga sta je radio u prethodne 2 sezone, ne pise nam se dobro. Pola rostera nam nigde ne igra ili igra jako slabo, ostala polovina su mediokriteti, sem Krstica i Teodosica.
Zadnje kvale vam je upravo taj Teodosic srao,srao.
Srbiji fali jedan suter,samo cu reci Tripkovic

nema većeg mediokriteta u reprezentaciji od Miloša Teodosića....
Ova reprezentacija Srbije mora staviti katanac na vrata svlačionice za razne Pauniće,Štimce,Tepiće,Radivojeviće,Iliće.... tek tada sa jednom ozbiljnom pričom se može očekivati rezultat dostojan renomea srpske košarke,koja uprkos svim negativnostima i dalje je dominantna kada je region u pitanju,a istovremeno i dalje daje najveći broj kvalitetnog trenerskog kadra...
Ova reprezentacija Srbije mora staviti katanac na vrata svlačionice za razne Pauniće,Štimce,Tepiće,Radivojeviće,Iliće.... tek tada sa jednom ozbiljnom pričom se može očekivati rezultat dostojan renomea srpske košarke,koja uprkos svim negativnostima i dalje je dominantna kada je region u pitanju,a istovremeno i dalje daje najveći broj kvalitetnog trenerskog kadra...
-
- Kontakt:
Svaka čast Mačvanu

Mediokritet vas je večeras uništio asistencijamaunderPFC je napisao/la:nema većeg mediokriteta u reprezentaciji od Miloša Teodosića....

Kakav crni Radivojević, kakav Ilić? Ono "aj' Zvezdini su, pa da ih ubacim"? Štimac je po partijama koje pruža već duži period naš najbolji centar.
Kad bi mogao ili bar pokušao da ne gledaš sve kroz prizmu Twins, možda, bi i vidio nešto.... Dečko od 2010 nije odigrao dobar i kvalitetan meč... U repki pogotovo...braoolyo je napisao/la:Mediokritet vas je večeras uništio asistencijamaunderPFC je napisao/la:nema većeg mediokriteta u reprezentaciji od Miloša Teodosića....
Ova reprezentacija Srbije mora staviti katanac na vrata svlačionice za razne Pauniće,Štimce,Tepiće,Radivojeviće,Iliće.... tek tada sa jednom ozbiljnom pričom se može očekivati rezultat dostojan renomea srpske košarke,koja uprkos svim negativnostima i dalje je dominantna kada je region u pitanju,a istovremeno i dalje daje najveći broj kvalitetnog trenerskog kadra...![]()
Kakav crni Radivojević, kakav Ilić? Ono "aj' Zvezdini su, pa da ih ubacim"? Štimac je po partijama koje pruža već duži period naš najbolji centar.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Čovjek 'ladno nabroji Zvezdine igrače koji ne igraju za reprezentaciju i kaže da ne smiju više igrati, tu usput ubaci i našeg najkonstantnijeg centra (gle čuda, Zvezdaša) ali zato ja sve gledam kroz prizmu Twins... Ma važi.DANTES je napisao/la:Kad bi mogao ili bar pokušao da ne gledaš sve kroz prizmu Twins, možda, bi i vidio nešto.... Dečko od 2010 nije odigrao dobar i kvalitetan meč... U repki pogotovo...braoolyo je napisao/la:Mediokritet vas je večeras uništio asistencijamaunderPFC je napisao/la:nema većeg mediokriteta u reprezentaciji od Miloša Teodosića....
Ova reprezentacija Srbije mora staviti katanac na vrata svlačionice za razne Pauniće,Štimce,Tepiće,Radivojeviće,Iliće.... tek tada sa jednom ozbiljnom pričom se može očekivati rezultat dostojan renomea srpske košarke,koja uprkos svim negativnostima i dalje je dominantna kada je region u pitanju,a istovremeno i dalje daje najveći broj kvalitetnog trenerskog kadra...![]()

Naravno da je odigrao, i to mnogo njih. A kad bi tjerali sve koji zadnja 2 takmičenja slabo igraju za reprezentaciju, pa jeb.iga, ne bi niko ostao.

I to što nas je uništio asistencijama znači da je ljudska veličina?!braoolyo je napisao/la:Mediokritet vas je večeras uništio asistencijamaunderPFC je napisao/la:nema većeg mediokriteta u reprezentaciji od Miloša Teodosića....
Mile je znao biti na spisku,čak i na parketu kod Ivkovića zbog toga je pomenut,što se Štimca tiče taj ni kod Pešića nije mogao biti startni centar u onako kilavoj ekipi,a da bi ijedan ozbiljan selektor mogao na njega računati....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.