TK dominira PLgradacac10 je napisao/la:hah pa ebote, konjuh ce jos na kraju ove lige bit prvi, ako se mi u gradaccu ne pojacamo kako treba, jer se celik evo polako raspada izgleda, a gorazdu je raspored u drugom dijelu los.. Predvidjam prva tri mjesta konjuh, gradacac i gracanica
Ispraseni hehRukomet je napisao/la:Gracanica-Bosna (S) 41-39 (18-16)
I ONDA JE RK GRADAČAC JESENJI PRVAKlifebook je napisao/la:RK BOSNA BH TELECOM - HRK ČAPLJINA 1
RK KONJUH - RK GRAČANICA 1 ili X
RK GRADAČAC - RK KAKANJ 1
RK ČELIK - HMRK ZRINJSKI 1
RK LEOTAR - RK BOSNA PREVENT 1 ili 2
RK PRIJEDOR - RK KRIVAJA 1
RK DERVENTA - RK GORAŽDE 1
lifebook je napisao/la:I ONDA JE RK GRADAČAC JESENJI PRVAKlifebook je napisao/la:RK BOSNA BH TELECOM - HRK ČAPLJINA 1
RK DERVENTA - RK GORAŽDE 1![]()
Ja rekoh pustite nas do kraja ovog kola da mi još uvujek s....o a onda nek nastavi do februara ko bude prvi.Kvarite mi ćejf i poštujte još uvijek smo prvi.lifebook je napisao/la:I ONDA JE RK GRADAČAC JESENJI PRVAKlifebook je napisao/la:RK BOSNA BH TELECOM - HRK ČAPLJINA 1
Pošteno,šutimo do petka do 21:00 h...kaca je napisao/la:Ja rekoh pustite nas do kraja ovog kola da mi još uvujek s....o a onda nek nastavi do februara ko bude prvi.Kvarite mi ćejf i poštujte još uvijek smo prvi.lifebook je napisao/la:I ONDA JE RK GRADAČAC JESENJI PRVAKlifebook je napisao/la:RK BOSNA BH TELECOM - HRK ČAPLJINA 1
RK KONJUH - RK GRAČANICA 1 -ovo je jedino sto mislim da ce bit drugacije...RMCF je napisao/la:RK BOSNA BH TELECOM - HRK ČAPLJINA 1
RK KONJUH - RK GRAČANICA 2
RK LEOTAR - RK BOSNA PREVENT 1
RK DERVENTA - RK GORAŽDE 1
Pa mi igramo u petak...i tad ćemo vam bježati dva boda...ne može to tako...i bez vulgarnosti...kaca je napisao/la:Pusti me makar do subote da s...m a vi ako nas pređete bujrum nastavi s..t do februara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.