Ivan Sesar

kimbo
Kontakt:

Re: Ivan Sesar

Post Postao/la kimbo » 17 jan 2013, 21:48

Ovo nista ne valja. Jedino sto je Ivan dobio da je osigurao hljeba za buducnost i da se ne mora brinuti. Posteno i shvatljivo. Al is sportske perspektive totalni promasaj, proklestvo nase lige. Da je Ivan igrao negdje kod komsija puno bi bolje prosao. A ovako nas tretiaju kao Afrikance.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 17 jan 2013, 21:56

To jest'... Za mene turska liga još uvijek djeluje "penzionerski", ne znam je l' ijedan naš igrač se otamo probio, a i generalno ne volim kad idu na istok Evrope... Gent bi bila puno bolja opcija.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 17 jan 2013, 21:57

Sretno Ivane i da Bog da ti otišao odatle u Real Madrid :D
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 jan 2013, 22:00

Mlad je on, samo 23 godine. Sve je na njemu, ako se dokaze sigurno da moze i u bolji klub i ligu. To su Balja i Bola dokazali vec davno. Ali definitivno se nije lako probit iz Turske lige.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 17 jan 2013, 22:05

Ivan Sesar ce produziti ugovor na godinu dana,i onda otici u Tursku na posudbu 6 mj za koju ce nam dati oko 100 000 km!Ako zadovolji tamo onda ce nam na ljeto uplatiti jos 300 000 km,naravno ako ne zadovolji vraca se kod nas!SRETNO IVANE!
E ako je istina ovo ovo je extra urađeno... :roll: 8-)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 jan 2013, 22:17

Turska liga je medju prvih deset ili u tom sektoru.
Dobar potez i kluba i Sesara.
Ipak direktno iz PLBIH u Tursku ligu je vise nego uspijeh.Nek bude iamo minutazu kao Visca sasvim dobro.
Kad se samo sjetimo gdje su nasi isli Koreja,Kazahstan, pm.....
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 jan 2013, 23:18

Edol je napisao/la:Ipak ga nisam dovoljno često gledao, kakav je u poređenju sa Zahirovićem?
Po mom mišljenju, ima veći ofanzivni potencijal od Zahirovića.
Tehnika je u njega neuporedivo bolja.
Sada samo treba da dođe na nivo profesionalizma i navika koje ova njihova profesija zahtjeva.
Sigurno je da u njemu ima potencijala, kada bi popravio svoju defanzivnu igru, po meni bi bio ispred Zahirovića kada bi birali između njih dvojice.
Njemu je najbitnije sada da se što prije prilagodi novoj sredini, i počne skupljati minute., a kasnije s vremenom i da se ustali u prvih 11.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 17 jan 2013, 23:21

Ivanu treba jačih utakmica u kontinuitetu i siguran sam da će za kratko vrijeme, po kvalitetu, biti bolji od Zahirovića, ali ostaje da vidimo...

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 17 jan 2013, 23:25

zizu1991 je napisao/la:Zolotić bolji DMF od Zahirovića ????
Jesam li dobro pročitao ????
Šta to ima Zolotić bolje osim manje godina od Zahirovića ???

Svi dr.k.a.te na modernog DMF - a, a jedini među svom tom konkurencijom sa potencijalom modernog DMF - a je Bešić i Sesar, ako pobjegne negdje što prije iz Sarajeva.
Zolotić ???? - kopija Zahirovića, kopija Rahimića, znači kopija starog DMF - a bez vizije u pravcu napada, oličenje konja koji trči za dvojicu u jednoj trci, kao što to čini dosta starih DMF - ova, kao i Zahirović, i nekada Rahimić.

Pogledajte prvo poluvrijeme utakmice protiv Poljske Zolotića, koliko je lopti naprijed poslao kada ih je primio pa ćete otvoriti oči i znati o čemu pričam.
Svi njegovi pasovi su išli uz aut liniju igraču koji stoji paralelno od njega, ili nazad štoperima.
Svaki pas koji je pokušao odigrati ka naprijed ( dupli pas ) je završio greškom.
Ja nemam ništa protiv momka, vidi se da radi, da bi mogao jednog dana da bude solidan igrač, al njegov ofanzivni potencijal koji vi toliko ističete je očajan, kao i u Zahirovića, kao i u nekada Rahimića.

Znači, Zolotić je igrač, izrazito defanzivnih zadaća., ako ga neko ne uzme iz Želje, pa mu popravi pregled igre, i uradi nešto na tehnici, teško da on može daleko dogurati u svijetu nogometa na svojoj poziciji.
Polako, na osnovu jedne utakmice ste momka poceli kritikovati.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 jan 2013, 23:31

Nisam ga kritikovao, samo sam iznio njegove karakteristike koje je pokazao u tom meču, i dao argumente koje ne idu na mlin tvrdnji da je Zolotić bolji DMF od Zahirovića.
Pročitaj diskusiju ispočetka, pa onda iznesi svoje mišljenje, koje ću naravno, u svakom slučaju poštovati, iako se, moguće, neću slagati sa istim.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 jan 2013, 23:34

Nakon jedne pregledane utakmice se ne može vidjeti nečiji potencijal ili talent.Eto na toj utakmici nije nešto pokazao, a opet na revanš utakmici finala kupa protiv Širokog Brijega je slao lopte na sve strane i sa velikim procentom tačnosti.Znači da je potrebno više vremena da se da ocjena igraču, a pogotovo ovako mladom koji je sklon oscilacijama u igri.
DRUG NEBI TI PUNCA

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 jan 2013, 23:43

Ja sam rekao da ima potencijala u njemu, borben je, ali nije niti blizu modernoga DMF -a.
Ja momku želim sve najbolje, ali sa ovakvom igrom koju je pokazao protiv Poljske ( ukoliko nešto ne promijeni u međuvremenu ), neće daleko dogurati, to je sigurno.

Pokazati se na većem nivou, to je suština zvanja nekog mladog igrača u reprezentativnu selekciju.
Sada što on nije re - prezentirao svoj kvalitet, koji, naime ima u klubu, to je drugi par cipela, i dva su različita nivoa reprezentativni i klupski, uz svo dužno poštovanje Željezničaru, kao i svakom drugom klubu koji se takmiči u našoj PLBiH.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 jan 2013, 23:47

ok, nakon jedne pregledane utakmice ti si stekao takav dojam, ja sam ga gledao minimalno 20 puta i mislim drugačije.
DRUG NEBI TI PUNCA

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 jan 2013, 23:53

DaBogda on mene razuvjerio u utakmicama kvalifikacija sa ovom skupinom mladića koja je zaista respektabilna i posjeduje potencijal, pa se i ja i ti zajedno radovali ispred malih ekrana uspjesima naših pulena.
A do tada nam je čekati.

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 23 feb 2013, 15:08

Ivan danas od prve minute i odma su poveli :D
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 23 feb 2013, 15:15

Evo linkova:
http://www.kakibara.com/watch/live/stre ... aspor.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.telegrande.com/vivo/directa/ ... aspor.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.usagoals.com/live/360585-ela ... tv/gratis/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://cricfree.tv/live/live_football_s ... aspor/2525" onclick="window.open(this.href);return false;
Nemojte svi na prvi da ga ne zatusimo :mrgreen:
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 23 feb 2013, 15:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 23 feb 2013, 15:15

Asistent Ivan Sesar.

High

Post Postao/la High » 23 feb 2013, 15:16

Rezonski. Svaka čast.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 feb 2013, 16:32

I jos jedna asistencija za 2-1.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 feb 2013, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 23 feb 2013, 16:33

harishp je napisao/la:I jos jedna asistencija za 2-1 8-)
Jos mu malo fali da bude kao Zahirovic .... :lol:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.