GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Engleska nije ona prava, ali odbrana Jones-Terry-Lescott-Cole, i Hart iza njih je beton. Jos su tu Gerrard i Parker ispred njih koji ce mnogo pomagat. Mislim da ce Francuska vrlo tesko stvarat sanse, pogotovo ako kloc Malouda bude igrao umjesto Ben Arfe. Mogla bi Engleska do boda.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Za Engleze je bod u ovoj utakmici uspjeh, nakon toga im slijede objektivno dvije lošije ekipe u grupi i tu bi oni trebali tražiti svoj prolazCartman je napisao/la:Engleska nije ona prava, ali odbrana Jones-Terry-Lescott-Cole, i Hart iza njih je beton. Jos su tu Gerrard i Parker ispred njih koji ce mnogo pomagat. Mislim da ce Francuska vrlo tesko stvarat sanse, pogotovo ako kloc Malouda bude igrao umjesto Ben Arfe. Mogla bi Engleska do boda.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
- Omerbavarac
- Kontakt:
Francuzi ce najvise pokazati u ovom prvom kolu, tako mi instikt kaze, a on nikad ne vara.
Prva tekma je prava poslastica, sudar dva diva, mada se to po skorasnjim titulama ne moze nazvati, ali po imenima igraca svakako moze.
Francuzi su preporodjeni, Blanc ih je uigrao na najbolji mogcui nacin.
Ribery i Benzema odlicno suradjuju, stoga ocekujem od njih dvojice danas da urade najvise pred Hartovim golom.
Kod Engleza se najvise ocekuje od napada kojeg ce ciniti Welbeck a mjesto do njega je barem trenutno nepoznanica. Mozda Carrol, mozda Young, sve zavisi od Hodgsonovog izbora.
Objektivno, prednost dajem Francuzima koji u ovom momentu imaju na raspolaganju mnogo bolje igrace, dok su Englezi desetkovani neigranjem najboljeg igraca Rooneya, kao i jos nekoliko vaznih veznjaka poput Lamparda ili Barrya.

Prva tekma je prava poslastica, sudar dva diva, mada se to po skorasnjim titulama ne moze nazvati, ali po imenima igraca svakako moze.
Ribery i Benzema odlicno suradjuju, stoga ocekujem od njih dvojice danas da urade najvise pred Hartovim golom.
Kod Engleza se najvise ocekuje od napada kojeg ce ciniti Welbeck a mjesto do njega je barem trenutno nepoznanica. Mozda Carrol, mozda Young, sve zavisi od Hodgsonovog izbora.
Objektivno, prednost dajem Francuzima koji u ovom momentu imaju na raspolaganju mnogo bolje igrace, dok su Englezi desetkovani neigranjem najboljeg igraca Rooneya, kao i jos nekoliko vaznih veznjaka poput Lamparda ili Barrya.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 11 jun 2012, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Mislim da ce Young sigurno igrat, a pitanje je hoce li Carrol ili Welbeck. Sramota ako bude ovaj prvi, ali nista me ne bi cudilo od Hodgsona.Omerbavarac je napisao/la:Francuzi ce najvise pokazati u ovom prvom kolu, tako mi instikt kaze, a on nikad ne vara.![]()
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Kakvi ba Francuzi, ubiće ih Englezi ko mraz buraniju. Young igrač utakmice.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo naletio sam na skysports i na njihovo predvidjanje oko sastava i oni kazu da ce Welbeck zaigrati.Cartman je napisao/la: Mislim da ce Young sigurno igrat, a pitanje je hoce li Carrol ili Welbeck. Sramota ako bude ovaj prvi, ali nista me ne bi cudilo od Hodgsona.
Ko zna, ali meni je taj momak puno bolji od Carrolla.
Cak predvidjaju Ox Chamberlaina u pocetnih 11?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Da, vidio sam i ja to za Oxa. Iznenadjenje, ali interesantna odluka po meni. Nisam to ocekivao od Hodgsona.Omerbavarac je napisao/la:Evo naletio sam na skysports i na njihovo predvidjanje oko sastava i oni kazu da ce Welbeck zaigrati.Cartman je napisao/la: Mislim da ce Young sigurno igrat, a pitanje je hoce li Carrol ili Welbeck. Sramota ako bude ovaj prvi, ali nista me ne bi cudilo od Hodgsona.
Ko zna, ali meni je taj momak puno bolji od Carrolla.
Cak predvidjaju Ox Chamberlaina u pocetnih 11?
Konacno Englezi!
Mada ne ocekujem nista specialno, vise se plasim etikete "razocarenje EURA" nego nekog velikog uspjeha. Sto se tice sastava vidim da je napadac dilema. Andy ili Welbeck! Slicni su dosta ali je Welbeck imao statisticki bolju sezonu uz daleko manji fokus od napadaca Liverpoola sto uopste ne garantira startno mjesto kontra Francuza danas. Ja sam skoro pa siguran da ce Carroll zapoceti danasnju utakmicu od prve minute. Dosta bi Englezima moglo zavisiti od krilnih napadaca a tu je Young najbolja opcija.

Mada ne ocekujem nista specialno, vise se plasim etikete "razocarenje EURA" nego nekog velikog uspjeha. Sto se tice sastava vidim da je napadac dilema. Andy ili Welbeck! Slicni su dosta ali je Welbeck imao statisticki bolju sezonu uz daleko manji fokus od napadaca Liverpoola sto uopste ne garantira startno mjesto kontra Francuza danas. Ja sam skoro pa siguran da ce Carroll zapoceti danasnju utakmicu od prve minute. Dosta bi Englezima moglo zavisiti od krilnih napadaca a tu je Young najbolja opcija.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
FRANCE: Lloris, Debuchy, Evra, Rami, Mexès, Cabaye, Ribéry, Nasri, Malouda, Diarra, Benzema.
ENGLAND: Hart, Johnson, Terry, Lescott, Cole, Milner, Parker, Gerrard, Oxlade-Chamberlain, Young, Welbeck.
ENGLAND: Hart, Johnson, Terry, Lescott, Cole, Milner, Parker, Gerrard, Oxlade-Chamberlain, Young, Welbeck.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Vidi ti Hodgsona, Downing i Carrol na klupi. Mozda ima nade.
Šta je s Walcottom ?
Kažete da bi mogao Chamberlain igrati, a koliko znam igraju na identičnoj poziciji, pa zato pitam ?
Kažete da bi mogao Chamberlain igrati, a koliko znam igraju na identičnoj poziciji, pa zato pitam ?

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
E pozdrav raja.
Zna li neko možda za onu stranicu na kojoj su izlistani svi kanali koji prenose neki sportski događaj?
Neko je postavljao ovdje kad smi ograli mi protiv Francuske.
Dakle, ne radi se o streamu, nego su samo izlistani kanali koji prenose određenu utakmicu.
Ili ako neko zna da li neki njemački kanal prenosi utakmicu između Engleske i Francuske?
Hvala vam unaprijed.
Zna li neko možda za onu stranicu na kojoj su izlistani svi kanali koji prenose neki sportski događaj?
Neko je postavljao ovdje kad smi ograli mi protiv Francuske.
Dakle, ne radi se o streamu, nego su samo izlistani kanali koji prenose određenu utakmicu.
Ili ako neko zna da li neki njemački kanal prenosi utakmicu između Engleske i Francuske?
Hvala vam unaprijed.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jednostavno na klupi izgleda.zizu1991 je napisao/la:Šta je s Walcottom ?
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ibrahimović će sam poderat Ukrajinu.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Nekako, evo, nisam propustio dosada niti jednu utakmicu Europskog prvenstva, al me niti jedna utakmica dosada nije impresionirala, očekivao sam Njemačka - Portugal, pa i Italija - Španija da bi mogao biti spektakl - uslovno rečeno, al nisam mnogo vidio, možda griješim
, pa sada malo " opreznije " čekam susret Francuska - Engleska 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Moja prognoza za danas:
Francuska - Engleska 1:1
Ukrajina - Svedska 1:2
Francuska - Engleska 1:1
Ukrajina - Svedska 1:2
Svaka mu cast za Chamberlaina...Henderson je napisao/la:FRANCE: Lloris, Debuchy, Evra, Rami, Mexès, Cabaye, Ribéry, Nasri, Malouda, Diarra, Benzema.
Sto se tice francuza nadam se da ce Ben Arfa dobiti priliku.. Ne kontam kako ovaj Malouda moze igrati.. Propo lik
Očigledno nisi gledao Francusku u zadnje vrijeme. Da te podsjetim, ovo je bilo prije desetak dana:totasef1 je napisao/la: Ne kontam kako ovaj Malouda moze igrati.. Propo lik
[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dzabe kad mi je mrzak igrac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.