UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
98
63%
Jon Jones
41
26%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
3%

Ukupno glasova: 156

BlueSharks
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la BlueSharks » 03 feb 2010, 19:45

Diaz brani pojas protiv Hayata Sakuraija!

slika

Strikeforceov direktor Scott Coker zadovoljan je bio odličnim eventom u Miamiju, a u prvoj izjavi po završetku, najavio je još nekoliko događaja i nekoliko vrlo zanimljivih borbi koje slijede u sljedećih nekoliko mjeseci.

Ponajviše je MMA javnost iznenadila potvrda da će Nick Diaz svoj pojas braniti protiv Hayata Sakuraija, a ne protiv Jayja Hierona.

"Ljudi su pretpostavili da bi Hieron mogao dobiti priliku s obzirom na njegovu pobjedi protiv Joea Riggsa, no vjerojatnije je da će Sakurai biti Diazov prvi izazivač. On se bori za Dream, a kako s njima imamo izvrsnu saradnju, ta borba ne bi trebala biti problem"- izjavio je Coker.
Osim ove borbe Strikeforceov glavni čovjek je najavio i okršaje Shinyje Aokija i Gilberta Melendeza, Cris Cyborg i Erin Toughill te Bobbyja Lashleyja i Bretta Rogersa.
Strauss Junior

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 03 feb 2010, 19:47

@miky_hz
Gdje si to našao :?:
A ko se potvrdi, lagano put Splita i uživati u pobjedi Bosanca
Strauss Junior

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 03 feb 2010, 20:11

slika

Information
Promotion = Ultimate Fighting Championship
Date = February 6, 2010
Venue = Mandalay Bay Events Center
City = Las Vegas, Nevada

Main Card
Randy Couture vs Mark Coleman
Nate Marquardt vs Chael Sonnen
Mike Swick vs Paulo Thiago
Demian Maia vs Dan Miller
Matt Serra vs Frank Trigg

Preliminary Card (Spike TV)
Mac Danzig vs Justin Buchholz
Melvin Guillard vs Ronnys Torres

Preliminary Card
Phillipe Nover vs Rob Emerson
Brian Stann vs Phil Davis
Tim Hague vs Chris Tuchscherer
Rolles Gracie vs Joey Beltran
Strauss Junior

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 feb 2010, 21:18

BlueSharks je napisao/la:@miky_hz
Gdje si to našao :?:
A ko se potvrdi, lagano put Splita i uživati u pobjedi Bosanca
U nekim novinama sam citao,neznam sad koje...pa sam se sjetio i potrazio isti podatak na internetu,i nasao na stranici radio Sarajeva
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 feb 2010, 01:41

Taman sam mislio napisati da se na ovoj temi samo jedan covjek javlja, kad ono Miky upade :P

Nego, "Ajkulo" da te pitam, volis li samo ovaj sport ili mozda treniras neku borilacku vjestinu?
Ja sam takodjer veliki simpatizer "plemenite vjestine", ali na ovom forumu izgleda nema puno takvih, koji ovaj sport vole.
UFC mogu pogledati, ali sam misljenja da ovaj sport nikad nece dozivjeti neku vecu popularnost.
Vom Jäger zum Gejagten

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 04 feb 2010, 11:12

geronimo je napisao/la:Taman sam mislio napisati da se na ovoj temi samo jedan covjek javlja, kad ono Miky upade :P

Nego, "Ajkulo" da te pitam, volis li samo ovaj sport ili mozda treniras neku borilacku vjestinu?
Ja sam takodjer veliki simpatizer "plemenite vjestine", ali na ovom forumu izgleda nema puno takvih, koji ovaj sport vole.
UFC mogu pogledati, ali sam misljenja da ovaj sport nikad nece dozivjeti neku vecu popularnost.
Da te ispravim, nije ajkula, već morski pas :)
Nisam nikad trenirao neku borilačku vještinu, samo iz razloga što mi je fudbal ipak no1 i trenirao sam ga 10 godina, mada mi nekad bude krivo što se nisam okušao u nekoj borilačkoj vještini, a pogotovo u UFC, uvijek sam se ložio na te borbre, a bgm imam i štifa za taj sport. Al nikad ne reci nikad i sad razmišljam da počnem, pošto se sad treba realizovati neki reality show o kojem sam već pisao.
A štp se tiče javljanja, meni nije problem što se rijetko javlja ko na ovu temu, hvala bogu ima borilačkih foruma, na kojima progovorim koju sa ljubitelima ovog sporta, pa čak i sa nekim poznatim borcima. Meni je malo krivo što ss.ba ništa ne objavljuje o UFC, čak sam ih i pitao zbog čega, i na kraju sam morao preuzeti u svoje ruke i ponekad postaviti koji tekst, jer je ovo najbolji sportski forum na kojem sa aktivan, a ništa ne objavljuju :cry:
I ja UFC će itekako doživiti veliku ekspanziju, ako malo bolje pratiš, vidio bi o kakvoj se lovi radi, ko je sve počeo da ulaže u UFC, kojom se brzinom šire na druga tržišta, a prvi dokaz da je i na balkanu popularan, vidjet češ kad se u Sarajevu bude organizovala ova manifestacija, gdje će se tražiti karta više ;)
Strauss Junior

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 05 feb 2010, 15:53

Coleman: Umrijet ću za pobjedu protiv Couturea

slika

Samo je nekoliko dana do borbe koju neki već sada nazivaju borbom stoljeća. Dvije MMA legende, Mark Coleman i Randy Couture po prvi će puta u svojim bogatim karijerama međusobno ukrstiti rukavice. "The Hammer" je prepun samopouzdanja što se moglo i vidjeti u njegovom velikom intervjuu za MMAfighting.

"Imam visoke ciljeve, neću lagati. I zato sam tu, da budem u glavnoj borbi i da vratim pojas. Sve je moguće, ne bih rekao da je ovo iznenađenje", odgovorio je Mark na pitanje je li iznenađenje da se sa 45 godina bori u meču karijere.

Je li istina da ste vi nazvali Danu Whitea i molili za ovu borbu?

"Nije to istina, neću lagati, ali ga je zvao moj menadžer, pa se može reći da sam ga ja zvao. Uzmite to kako hoćete. Drago mi je da se to tako dogodilo i drago mi je da je Randy pristao. To je borba koju žele vidjeti, a svi su me uvijek pitali kada će se taj meč dogoditi."

Koliko imate vjere u svoje mogućnosti?

"Imam samopouzdanja protiv bilo koga ako se dobro spremim. U ovom dijelu karijere hoću samo velike borbe, nema smisla da se zadovoljim mrvicama. Kada nisam dobio borbu protiv Ortiza bio sam skršen, mislio sam da više nikada neću dobiti takvu priliku. Nije problem odraditi i borbu protiv nekog manje poznatog borca, ali u biti hoću velika imena."

Gdje pronalazite motiv nakon toliko godina?

"Neki ljudi budu nokautirani i to obično znači kraj za njihovu karijeru. Ja ne gledam na taj problem na taj način. Treba sagledati stvari, vidjeti gdje si pogriješio i kako dalje. Uvijek se vraćam, vjerujem u sebe. Svjestan sam da mogu pobijediti svakoga."

Je li borba protiv Couturea ono što fali vašoj karijeri?

"Još uvijek trebam staviti neki pečat na svoju karijeru. Pobjeda protiv Couturea bi bila taj pečat iako je to mogao biti i netko drugi, ne baš on. Ovo sigurno neće biti moja zadnja borba, neovisno o ishodu. Sigurno ću se boriti još dvije, tri ili četiri godine. Bog će odlučiti. Ljudi ne razumiju, no ja sam sada bolji nego ikada."

Imate li plan za pobjedu?

"Treba biti hrabar, biti spreman umrijeti u kavezu. To su uvjeti za pobijediti Couturea. Trebam to silno željeti i biti spreman podnijeti bol. Spreman sam maksimalno, sada ga trebam samo snažno pogoditi u bradu. Svaki dan razmišljam o svojoj obitelji. Želim se vratiti svojoj djeci koja me trebaju. Ponosan sam roditelj."
Strauss Junior

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 05 feb 2010, 16:44

Coleman uoči UFC 109: Ovo je najveći meč moje karijere!

[youtube][/youtube]

Uoči velikog sudara s Randyjem Coutureom, Mark Coleman svjestan je kako će mu o ishodu meča ovisiti nastavak karijere...

Dugo iščekivani dvoboj veterana 46-godišnjeg Couturea i 45-godišnjeg Colemana mogao se dogoditi još 1998. godine, ali uspješno je ugovoren tek 12 godina kasnije, u Las Vegasu 5. februara 2010.

'Bila bi to zanimljiva borba i prije 10 ili 12 godina. Bili smo tada puno manje sofisticirani borci i atlete, ali bila bi to žestoka borba. Mark i ja smo pravi takmičari, i bila bi to sjajna borba,' prisjetio se Randy Couture prošlosti, uoči meča u kojem je apsolutni favorit, a trijumf bi mu mogao donijeti borbu za naslov prvaka u poluteškoj kategoriji, protiv Machide ili Shoguna.

No, Mark Coleman se neće samo tako predati. Nakon poraza od Shoguna upisao je pobjedu protiv Stephena Bonnara prošlog juna i protiv Couturea se nada trijumfu koji bi njegovu karijeru vratio na pobjedničke staze.

'Ovo je daleko najvažnija borba u mojoj karijeri. Imao sam mnogo velikih borbi, ali niti jedna se ne može usporediti s ovom. Sve je na kocki za mene, a i ljudi su konačno dobili odgovor na pitanje koje mi postavljaju već 10 godina: kad ćeš se boriti s Randyjem?', izjavio je Coleman uoči meča.

'Ne znam šta Randy jede i radi, ali svi bi to trebali jesti i raditi. Obojica se bore na vrhunskom nivou ko zna već koliko dugo, a što je najvažnije jako su željeli boriti se jedan protiv drugog. Još uvijek se mogu sjajno boriti, u to nema sumnje,' najavio je borbu predsjednik UFC-a Dana White.

Coleman najavljuje da bi se mogao boriti još četiri godine, a ni Couture nema namjere prestati. Ovi 40-godišnjaci istinske su legende slobodne borbe...

Dvoboj legendarnih boraca koji se nikad nisu profesionalno borili jedan protiv drugog na rasporedu je ove nedjelje ujutro. Izravni prijenos UFC 109 priredbe na našem portalu počinje u 4.00!
Strauss Junior

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 06 feb 2010, 18:19

UFC 109: Coleman i Couture izrezani do bola na službenom vaganju

slika

"Izrezani" do bola, upravo bi tako mogli opisati kako su noćas na službenom vaganju izgledali "MMA djedice" Mark Coleman i Randy Couture.
Dva bivša UFC prvaka i člana UFC-ove Kuće slavnih čeka prvi međusobni okršaj u svojim prebogatim karijerama, a ljubitelji slobodne borbe ovaj su meč već sada proglasili "borbom stoljeća". Ne treba posebno naglašavati da se očekuje kako bi UFC 109. mogao probiti sve dosadašnje "pay per view" rekorde.

I Coleman i Couture težili su tačno 205 lbs odnosno nešto više od 93 kilograma, a niti ostali borci nisu imali problema sa prekomjernom težinom.

Rezultati službenog vaganja

Glavne borbe

Randy Couture (205) vs. Mark Coleman (205)
Nate Marquardt (186) vs. Chael Sonnen (185)
Mike Swick (171) vs. Paulo Thiago (170)
Demian Maia (186) vs. Dan Miller (185)
Matt Serra (169) vs. Frank Trigg (171)

Uvodne borbe

Mac Danzig (156) vs. Justin Buchholz (156)
Melvin Guillard (155) vs. Ronnys Torres (156)
Phillipe Nover (155) vs. Rob Emerson (155)
Brian Stann (205) vs. Phil Davis (205)
Tim Hague (263) vs. Chris Tuchscherer (263)
Rolles Gracie (247) vs. Joey Beltran (238)
Strauss Junior

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 feb 2010, 18:21

Poznati parovi borilačkog spektakla u Zetri

Aktuelni K-1 prvak svijeta Semi Šilt (Semmy Schilt), kako je ranije i najavljeno, nastupit će 24. aprila na borilačkom spektaklu u sarajevskoj Zetri. Prema najnovijoj informaciji organizatora, njegov protivnik će u borbi večeri biti Nijemac Jirgen Dolh (Jurgen Dolch).

Organizatori su već odredili i sve ostale parove manifestacije najavljene kao najatraktivnije do sada u našoj zemlji. Tako će se Denis Stojnić boriti protiv Majkla Mekdonalda (Michela McDonalda), a Senad Tufekčić sa Stefanom Lekom.

Svi parovi: Pol Kahun (Engleska) - Damir Mihajlović (Srbija), Mihael Andrade (Holandija) - Dado Stojnić (BiH), Valentajn Overem (Holandija) - Senad Hadžić (BiH), Jon Olav Einemo (Norveška) - Krešimir Bogdanović (Srbija), Alister Overem (Holandija) - Saša Milanović (Srbija), Halid Arab (Maroko) - Matias Barić (Hrvatska), Ibro Miladin (BiH) - Miodrag Petković (Srbija), Denis Stojnić (BiH) - Majkl Mekdonald (SAD), Stefan Leko (Njemačka) - Senad Tufekčić (BiH), Semi Šilt (Holandija) - Jirgen Dolh (Njemačka).
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 06 feb 2010, 18:28

Svaka čast Denisu, koga je sve uspio dovesti u Sarajevo :o Schilt, Overem
Joj jedva čekam da Alistera uživo vidim :)
Strauss Junior

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 06 feb 2010, 18:30

Još samo

slika

do borbe stoljeća
Strauss Junior

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 06 feb 2010, 18:33

Vidim da pratiš K1 i MMA imaju i seminar u Zagrebu 12.2. veliki spektakla zahvaljujući Filipoviću ;)
Neka ih i na balkanu malo :lol: zanimljivo svakako.

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 06 feb 2010, 18:43

bambina je napisao/la:Vidim da pratiš K1 i MMA imaju i seminar u Zagrebu 12.2. veliki spektakla zahvaljujući Filipoviću ;)
Neka ih i na balkanu malo :lol: zanimljivo svakako.
Znam za taj seminar, al ipak Hrvati imaju MMA legendu kojem nije problem dovesti te borce, al ovo što je Stojnić uspio je nevjerovatno. Hrvatska ima ubjedljivo najviše K1 i MMA priredbi što se tiče Balkana. Usput da kažem da sutra u Zagrebu održava "Bilić-Erić security FIGHT NIGHT IV", a sedam dana kasnije "Opatija Fight Night 2010".
Strauss Junior

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 10 feb 2010, 00:43

Moje viđenje UFC 109

Matt Serra vs. Frank Trigg
Serra je još jednom dokazao da ima dinamit u rukama i da njegova pobjeda nad GSP-om nije bila slučajna. Trigg nije loše udarao, držao je Serru na distanci koliko toliko. Ali nije potrebno mnogo Serrinih udaraca da se ode na spavanje. Trigg ide silaznom putanjom u karijeri.

Maia vs. Miller
Maia je pokazao napredak u udaranju, i izgleda da je poraz od Marquardta bio koristan. Ali Miller se odlično branio u parteru(ipak je crni pojas) i iznenadio sam se kako je dobro koristio kavez.

Mike Swick vs. Paulo Thiago
Dobar meč. Thiago me oduševio onim gušenjem. Ne viđa se često D'arce u MMA. Swick se dobro borio ali ga je Thiago dobro potkačio. Mislio sam da će poslije Hardyja, Swick da se vrati pobjedom, sada dva vezana poraza, nije dobro!

Nate Marquardt vs. Chael Sonnen
Sonnen je pričao da je žilaviji od svih drugih boraca u srednjoj. To je sinoć definitivno dokazao. Odlično rvanje, odličan GnP i lavlje srce. Kako li se izvuko iz one giljotine, samo on zna. Marquardt se dobro pokazao ali nije bio u pravu kad je rekao za Sonnena, "Sve što on zna, ja znam bolje.". Ne znaš Nate. Ali svaku mu čast, i ovo je bio vrhunac večeri.

Randy Couture vs. Mark Coleman
U borbi deda pobijedio je stariji, ali spremniji. Randy je i dalje medju boljima u kategoriji, a Coleman je daleko iza Randy-ja po vještini. Coleman bi trebao da se povuče, to je sigurno. Ali Tito mu neće dati.
I moram odat priznanje Titu. Iako su i on i Coleman u padu, stvaranje napetosti i kretensko ponašanje će uvijek prodati karte. A Coleman je jako ozbiljan čovjek, i možda to bude dobra borba(mada sumnjam). Randy moj idol, akb imaće još velikih pobjeda u nadam se još dugoj karijeri.

Sve borbe imaju ovdje
http://www.mmaludilo.com/
Strauss Junior

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 feb 2010, 00:48

Možda mi je glupo pitanje ali eto, ipak sam i ja glup, pa tako da pitam ima li ijedan borac koji je majstor Taekwando-a u tom UFC. Prestao sam gledati davno Mirka, nemam vremena.

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 10 feb 2010, 00:54

Neutral je napisao/la:Možda mi je glupo pitanje ali eto, ipak sam i ja glup, pa tako da pitam ima li ijedan borac koji je majstor Taekwando-a u tom UFC. Prestao sam gledati davno Mirka, nemam vremena.
Da si glup ne bih bio forumaš godine :mrgreen: i nemoj se izvlačiti da nemaš vremena pratiti UFC, samo kad vidim ti broj postova zamanta mi se :mrgreen:
Slabo ima majstora taekwando-a u UFC i uopšte u MMA. Od ovih velikih i dobro rangiranih boraca nema ni jedan majstor taekwando-a, siguran sam, a od ovih ne baš sjajnih boraca ima sigurno samo se sad ne mogu sjetiti ni jednog, inače poslije 00.00 ja ne koristim mozak ;)
Strauss Junior

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 feb 2010, 00:58

Hvala na tako opširnom odgovoru. Pa dobro, ne pratim to uveliko kao što sam prije. Jednostavno mi lijeno čekati sata izjutra, te gledati lalal neću reklamirati. Prije sam uvijek Mirka gledao, i uživao u High kicku. Ima tu dosta dobrih boraca , ali nekako mi se ne sviđaju onakve borbe. Ja volim Jiu Jitsu :mrgreen:

I dalje tvrdim da je to najbolja borilačka vještina odnosno martial arts.

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 10 feb 2010, 01:00

Borilački spektakl u Sarajevskoj Zetri

slika

Aktualni K-1 prvak svijeta Semmy Schilt, kako je ranije i najavljeno, nastupit će 24. aprila na borilačkom spektaklu u sarajevskoj Zetri. Prema najnovijoj informaciji organizatora, njegov protivnik će u borbi večeri biti Nijemac Jurgen Dolch.

Organizatori su već odredili i sve ostale parove priredbe najavljene kao najatraktivnije do sada u Bosni i Hercegovini. Tako će se Denis Stojnić boriti protiv Michela McDonalda, a Senad Tufekčić sa Stefanom Lekom.

RASPORED BORBI:
Paul Kahun (Engleska) - Damir Mihajlović (Srbija)
Michael Andrade (Nizozemska) - Dado Stojnić (BiH)
Valentijn Overeem (Nizozemska) - Senad Hadžić (BiH)
Jon Olav Einemo (Norveška) - Krešimir Bogdanović (Srbija)
Alistair Overeem (Nizozemska) - Saša Milanović (Srbija)
Halid Arab (Maroko) - Matias Barić (Hrvatska)
Ibro Miladin (BiH) - Miodrag Petković (Srbija)
Denis Stojnić (BiH) - Majkl Mekdonald (SAD)
Stefan Leko (Njemačka) - Senad Tufekčić (BiH)
Semmy Schilt (Nizozemska) - Jirgen Dolch (Njemačka)
Strauss Junior

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 10 feb 2010, 01:04

Neutral je napisao/la:Hvala na tako opširnom odgovoru. Pa dobro, ne pratim to uveliko kao što sam prije. Jednostavno mi lijeno čekati sata izjutra, te gledati lalal neću reklamirati. Prije sam uvijek Mirka gledao, i uživao u High kicku. Ima tu dosta dobrih boraca , ali nekako mi se ne sviđaju onakve borbe. Ja volim Jiu Jitsu :mrgreen:

I dalje tvrdim da je to najbolja borilačka vještina odnosno martial arts.
Ako ti je Cro Cop toliko drag, onda ne bih smjeo propustiti njegovu slijedeću borbu, borba koja znači kraj Mirkove karijere ili dizanje iz pepela i nastavak njegove uspješne karijere. ;)
Moje je mišljenje da je Mirko odsvirao svoje ;)
Strauss Junior

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.