Moje viđenje UFC 109
Matt Serra vs. Frank Trigg
Serra je još jednom dokazao da ima dinamit u rukama i da njegova pobjeda nad GSP-om nije bila slučajna. Trigg nije loše udarao, držao je Serru na distanci koliko toliko. Ali nije potrebno mnogo Serrinih udaraca da se ode na spavanje. Trigg ide silaznom putanjom u karijeri.
Maia vs. Miller
Maia je pokazao napredak u udaranju, i izgleda da je poraz od Marquardta bio koristan. Ali Miller se odlično branio u parteru(ipak je crni pojas) i iznenadio sam se kako je dobro koristio kavez.
Mike Swick vs. Paulo Thiago
Dobar meč. Thiago me oduševio onim gušenjem. Ne viđa se često D'arce u MMA. Swick se dobro borio ali ga je Thiago dobro potkačio. Mislio sam da će poslije Hardyja, Swick da se vrati pobjedom, sada dva vezana poraza, nije dobro!
Nate Marquardt vs. Chael Sonnen
Sonnen je pričao da je žilaviji od svih drugih boraca u srednjoj. To je sinoć definitivno dokazao. Odlično rvanje, odličan GnP i lavlje srce. Kako li se izvuko iz one giljotine, samo on zna. Marquardt se dobro pokazao ali nije bio u pravu kad je rekao za Sonnena, "Sve što on zna, ja znam bolje.". Ne znaš Nate. Ali svaku mu čast, i ovo je bio vrhunac večeri.
Randy Couture vs. Mark Coleman
U borbi deda pobijedio je stariji, ali spremniji. Randy je i dalje medju boljima u kategoriji, a Coleman je daleko iza Randy-ja po vještini. Coleman bi trebao da se povuče, to je sigurno. Ali Tito mu neće dati.
I moram odat priznanje Titu. Iako su i on i Coleman u padu, stvaranje napetosti i kretensko ponašanje će uvijek prodati karte. A Coleman je jako ozbiljan čovjek, i možda to bude dobra borba(mada sumnjam). Randy moj idol, akb imaće još velikih pobjeda u nadam se još dugoj karijeri.
Sve borbe imaju ovdje
http://www.mmaludilo.com/