ja to i da malo reda uvedemo jer ja moram preeci 6 postova da nadem svoju prognozu ili napravit drugu gdje idu prijave i upustva i odredivanje ko s kim dok se ne uhodamo a vamo samo prognoze!!ribery je napisao/la:Sta, da napravim novu temu samo za prognoze i tabele? Jel na to mislis?doci je napisao/la:ribery bili mogao ucinit ovo sto ja i emir predlazemo!!!
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport liga
Imal mjesta da i mene ubacite u kakvu ligu
.........

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
ma jok ba ovako je lakse cim pogledas tabelu odma znas ko je koAdemirBHF je napisao/la:Rivalitett prije svega..........a bolje da se svaki korisnik zove kao neka ekipa npr. ja ARSENAL.![]()
![]()
![]()
![]()

JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!
ima mjesto u cvajti, ubacio sam te i jos jedno mjesto je ostalohammers je napisao/la:Imal mjesta da i mene ubacite u kakvu ligu.........
A na kojem mjestu jestel napravili te tabele ...........ljudi ba Saudijska Arabija - Jemen 5-0

Nobody is smart....I'm Nobody....
:D

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
kad je prvo kolo i gdje ce biti postavljeni parovi. bojim se da ne propustim, vidim da vec nesto tipujete a ja pojma nemam sta je to....ko ce citati ovoliko stranica da bi se snasao.
mozda bi najbolje bilo da stavljas utakmice na prvu stranicu ili u posebnu temu za parove, rezultate i tabele

mozda bi najbolje bilo da stavljas utakmice na prvu stranicu ili u posebnu temu za parove, rezultate i tabele
sad cu ja napraviti novu temu za tabelu,rezultate i parove a prvo kolo je u subotu i nedjeljucalcio je napisao/la:kad je prvo kolo i gdje ce biti postavljeni parovi. bojim se da ne propustim, vidim da vec nesto tipujete a ja pojma nemam sta je to....ko ce citati ovoliko stranica da bi se snasao.![]()
a parove cu postaviti veceras ili sutra
@ doci
Altay-Galatasaray 1-2
svaka cast, 1. prijateljska utakmica 0-1
za docia
Altay-Galatasaray 1-2
svaka cast, 1. prijateljska utakmica 0-1

jbg ti si ipak drugoligasdefender je napisao/la:@ doci
Altay-Galatasaray 1-2
svaka cast, 1. prijateljska utakmica 0-1za docia

ribery-Emir_tm87 0-0Emir_tm87 je napisao/la:jbg ti si ipak drugoligasdefender je napisao/la:@ doci
Altay-Galatasaray 1-2
hehe hvala hvaladefender je napisao/la:@ doci
Altay-Galatasaray 1-2

@doci, jesi li spreman za poraz 

Kralju, bice ti ovo tesko voditi, prognoze "razbacane", to ce biti najgore. Ovaj put ne nudim ti nikakav prijedlog za poboljsanje, jer niko nije bio za onakav sistem koji ti rekoh
ali ako zelis, mogu ti pomoci, koliko-toliko u sredjivanju rezultata i ostalih stvari. I da, mislim da bi bilo lijepo kada bi neko ko to moze, Ribery ako ima toliku vlast, da prebaci sve vezano za ovu Ligu u jedan podforum, da barem odatle krenemo da sistemskim uredjenjem
Toliko. 

Support Velez, It's logical! ★
Ne kontam, sve vezano sa ligu je u jednom podforumu BH FUDBAL-OSTALO.Mont0 je napisao/la:Kralju, bice ti ovo tesko voditi, prognoze "razbacane", to ce biti najgore. Ovaj put ne nudim ti nikakav prijedlog za poboljsanje, jer niko nije bio za onakav sistem koji ti rekohali ako zelis, mogu ti pomoci, koliko-toliko u sredjivanju rezultata i ostalih stvari. I da, mislim da bi bilo lijepo kada bi neko ko to moze, Ribery ako ima toliku vlast, da prebaci sve vezano za ovu Ligu u jedan podforum, da barem odatle krenemo da sistemskim uredjenjem
Toliko.
OK my fault, ocito smo na razlicitim talasnim duzinama, do mene je vjerovatno.
Ono sta sam zelio da kazem, malo pojednostavljeno: Pod "ostalo" je i "navijacke skupine" i "planovi za stadione" i bla bla i to jeste ostalo, e sada da "strpas" u jedan folder ili kako se to vec zove, koji bi nosio ime ta i ta Liga? Djelujem li sada ozbiljnije imalo
Ako nista, zbog preglednosti foruma koji ionako dnevno dobiva 116 novih tema i treba mi osam sati da sve stignem procitati
Kad sporo citam, ko mi je kriv 
Kada sam rekao da ce biti tesko voditi, mislio sam na slijedece: Recimo, ja igram protiv Hammersa prvo kolo, njegova prognoza je, lupam, na prvoj stranici moja na cetvrtoj, i dok on to ukonponuje, trebace mu vremena. Zato smatram da bi mu bilo kakva pomoc dobro dosla. Naravno, ne namecem nikome misljenje, samo govorim jer smatram da bi to u nekom slucaju olaksalo posao. Ako sam opet nejasan, banujte me.

Kada sam rekao da ce biti tesko voditi, mislio sam na slijedece: Recimo, ja igram protiv Hammersa prvo kolo, njegova prognoza je, lupam, na prvoj stranici moja na cetvrtoj, i dok on to ukonponuje, trebace mu vremena. Zato smatram da bi mu bilo kakva pomoc dobro dosla. Naravno, ne namecem nikome misljenje, samo govorim jer smatram da bi to u nekom slucaju olaksalo posao. Ako sam opet nejasan, banujte me.

Support Velez, It's logical! ★
Ban4life
Pa eto, hoces li mu ti pomagati? Vas dvojica bi to mogli srediti...
Uostalom, on je pokrenuo ovo, pa neka sada vodi racuna

Pa eto, hoces li mu ti pomagati? Vas dvojica bi to mogli srediti...

joj buraz nisam imam bar jedan rezultat dobiven (dojava) hahahaharibery je napisao/la:@doci, jesi li spreman za poraz
cheers
ma ne znam sta je ovdje razbacano, jedna tema je za erzultate i tabele a druga za komentare vezano za ligu
a dobro bi mi dosla pomoc Mont0 kad se vec nudis, ak hoces mozes se brinuti za ovu drugu ligu
jer valja sabrat sve rezultate i gol razliku poslije svakog kola
ak neces nema problema ja cu
a dobro bi mi dosla pomoc Mont0 kad se vec nudis, ak hoces mozes se brinuti za ovu drugu ligu

jer valja sabrat sve rezultate i gol razliku poslije svakog kola
ak neces nema problema ja cu

sta cemo ako neko ne ostavi prognozu, ono klasicno 3-0 registrovano ili???
sta predlazete?
sta predlazete?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.