Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
kada i u koliko igra Wolfsburg i na kojem je programu??
Utakmica je u 20:45.Direktnog prijenosa izgleda nema osim na netu,a imaš reprizu u 22:30 na ZDF-u 

igraju večeras u 20:45 a ima prenos na FTVanlayan je napisao/la:kada i u koliko igra Wolfsburg i na kojem je programu??
- Principatus
- Kontakt:
Da li neko ima dobar link za utakmicu sa PSG? Najbolje sopcast ili TVants.
Postoje nekoliko links na myp2p (justintv), ali to je uvjek nesto nesigurno i slabo.
Postoje nekoliko links na myp2p (justintv), ali to je uvjek nesto nesigurno i slabo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
fala bogu pa je insan normalan pa popije bio u cehi i ne naucio na njihovo pivoBoubacar Dialiba je napisao/la:Džeku su zadnji put kad je bio na odmoru u Sarajevu bukvalno iznosili s Bazena. I Štilić se opija nenormalno. A nešto fol Džeko uči fatihe k'o i Salihović. Smiješno. Inače, Džeko mi je najdraži igrač i vjerujem da će biti prvi napadač nekog giganta k'o što je recimo Milan. Bezveze mi je što cuga, al' dok god to ne utiče na njegove igre... Samo da ne završi k'o sad Ronaldinho ili Adriano. Ne valja se s tim igrati.
a bolje da i edo,sejo,vedo i ostali piju nego da prosipaju anti islam ko onaj sa vlasica a djecu "nabijaju" mamu im yebem
nema tu igraca ako ne voli da popije i da povali. ociti su primjeri danasnji najbolji igraci a i oni bivši. samo ti dzeko keraj, šerbe ostavi ovima iz djerdjeleza
dobro veliš daidza
dzeko lomi ga samo

dzeko lomi ga samo

DZEKO 1 - 1 BRAVO MAJSTORE
Imali neko stranicu za gledanje preko neta, ukupno da ima utakmica direktan prijenos nevezano sada za ovu tekmu 

mB!
BRAVO MAJSRE OPET POGODAK 2 -- 1 

Ovaj drugi go je bio faul ali jbga sudija nije vidio.Bas se mali dobro "oslonio"na Simunica.
Dzeko me je bas obradovao danas, svaka mu cast 

100% sportski i krajnje opušten potpis
- Principatus
- Kontakt:
Najzad je Hertha u svom jurisu udarila u zid. A taj zid se zove Edin Dzeko. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
zeleni uz seljake igraju najljepsi nogomet u bundesligi i bila bi pobjeda nogometa kada bi neko od ova dva kluba uzela naslov. dzeko izrasta u svjetsku klasu, bravo majstore.
Mali je vec veliki.Mogao bi stvarno biti najveci samo da slusa Magatha i da ne mjenja klub par godina.
- Che Guevara
- Kontakt:
Edo je majstor krenulo ga u ovom drugom dijelu sezone i sigurno je da imamo velikog napadaca samo sto bih se slozio sa *Ammim da treba da se drzi magata i wolsburga.
Sad mi je pomalo dosta tog presinga,polako momci, ja nemam vrat od mesinga.
O, da l' se iko javio da nije odmah gnjavio i davio?
O, da l' se iko javio da nije odmah gnjavio i davio?
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
jesam li se ja nesto preracunao ili je Dzeko na zadnje tri tekme u Bundesligi dao 5 golova?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.